Bir zamanların en güzel yeri, şimdinin en güzel hatırası. HSMFAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hsmfan.forume.biz

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)

+22
Elif Rodoplu
Ekin Öz
İrEmilyOsment.
Simge Sarı
Ö. Serena Taşdöğen
e.elif(NJ)onas.
voLere#
itsmeDii.x
Bestecyrus.
Büşra Ay
Melek Koc [Z]
BasakGul
#Lyndee.
Merve Mercan'NJ'
'Ezgi Şen(NJ)
Rabia Korkmaz
asudeaydogan&.
BuseNessy
Simay Yılmaz
zeynkocakJB&.
aleynstyles.
busrabalcıkJJ&.
26 posters
Sayfaya git : Önceki  1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34, 35  Sonraki
YazarMesaj
Rabia Korkmaz
Hsm Bağımlısı
Hsm Bağımlısı
Rabia Korkmaz

' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 32 Empty
MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 32 Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 10:11 pm

zeynkocakJB&. demiş ki:
Okuyup anlamaya calısın biraz .

Kafa basıyorsa hani.

Calısma mükemmel ablam.

Katılıyorum Göz Kırpma
http://www.dakotafanning.yetkinforum.net
asudeaydogan&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
asudeaydogan&.

' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 32 Empty
MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 32 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 6:54 am

zeynkocakJB&. demiş ki:
Okuyup anlamaya calısın biraz .

Kafa basıyorsa hani.

Calısma mükemmel ablam.

zeyn'e katılıyorum.
bu konuda herkes ne olduğunu bilmeli.
mükemmel olmuş çalışma
http://www.jbieberfan.forumr.biz
'Ezgi Şen(NJ)
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 32 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 7:44 am

Şu anda hepimizin düşünceleri aynı ve senin yanındayız.

Çalışma manyak olmuş devam!
busrabalcıkJJ&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
busrabalcıkJJ&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 32 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 11:00 am

o çalışmayı yaparken çok ağladım umarım herkes
orada yazanları iyi okur. ingilizcesi olmayanada çevirsin diyorum.
bir süre sonra devam edicem.
asudeaydogan&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
asudeaydogan&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 32 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 11:02 am

bencede eğer çeviriye ihtiyacı olan varsa bana başvurabilir..

----

devam bebikk ... Çok Mutlu
aleynstyles.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
aleynstyles.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 32 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 11:13 am

sonunda ve sonunda aynı noktaya gelebildik
sen kendini biliyosan bırak 'fanlarını'
Fanlıkla aşık olmak farklı şeyler insanların bunu anlayamicak kadar cahil olması senin problemin değil.
İlgilenmen gereken şey o kişiler değil kendi sevgin.
Sadece takma derim.
devaam <3
http://ebemetıkla.com
busrabalcıkJJ&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
busrabalcıkJJ&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 32 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 11:18 am

Aleynaaa'm. bende sana çok teşekkür ederim.
yanımda olduğun için... beni anladığın için.
-
arkada kalmasın ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 32 94835

busrabalcıkJJ&. demiş ki:

BUNU HERKES DİKKATLİ OKUSUN.
HERKES NEYİN NE OLDUĞUNU BİLSİN.
GERÇİ BİLENLERE LAFIM YOK ALLAH'IMA ŞÜKÜR
BENİ EZBERLEDİNİZ. ANLADINIZ YANIMDA OLDUNUZ.
SİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.
AMA HERKES OKUSUN BUNU.
HERKES HERŞEYİ BİLSİN. BENİ BİLSİN.
BİLMEYENDE ÖĞRENSİN.KİMSEYE LAFIM SÖZÜM YOK.

AMA SADECE OKUYUN. SADECE ANLAYIN. BENİ ANLAYIN!

-

' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 32 2784b284

itsmeDii.x
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
itsmeDii.x

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 32 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 11:18 am

aleyna'ya katılyıorum..
ayrıca neler yaşadığını ben biliyorum..
fanlık ve aşık olmak . bu ikisi birbirinden farklı şeyler ve maalesef kmse bu ince çizgiyi ayırt edemiyo...
ve sonunda tabikide olan bize oluyo..
söyleyeblceğim tek kafana takma ama dünde söyldeğm gibi kendim bile yapamıycağm şeyi sana söylemek istemiyorum..
çünkü seni gerçekten tüm kalbimle anlıyorum ..
ve her zaman yanındayım biliyosun..
sadece kafana takmamaya çalış..
seni çok seviyorum bitanem.. <3
http://www.twitter.com/JustDJoe
asudeaydogan&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
asudeaydogan&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 32 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 11:20 am

aleynstyles. demiş ki:
sonunda ve sonunda aynı noktaya gelebildik
sen kendini biliyosan bırak 'fanlarını'
Fanlıkla aşık olmak farklı şeyler insanların bunu anlayamicak kadar cahil olması senin problemin değil.
İlgilenmen gereken şey o kişiler değil kendi sevgin.
Sadece takma derim.
devaam <3

aleyna o kadar haklısın ki senn...
dilara sende..

Busram sen çok iyi biliyorsun dün gece neler oldu..
ben sana diyeceğim her şeyi dedim.
bunu ben simge ve zeyn'de konuştuk
buraya yazmaya gerek duymuyorum

devam<3.
busrabalcıkJJ&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
busrabalcıkJJ&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 32 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 11:23 am

Çok teşekkür ederim ben ne diyeceğimi bilmiyorum.
beni bu kadar iyi anladığınız için çok teşekkür ederim.
Dilaraaa'm. Beni zaten en iyi anlayanlardansın.
Boşuna sana Twin demiyorum ben. İkizimsin.
Bende seni çok seviyorum iiyiki yanımdasın.
-
Asudem çözdük iyiki varsınız.
-
Birazdan devam edeceğim.<3
asudeaydogan&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
asudeaydogan&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 32 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 11:23 am

iyki çözdük yoksa..
devam<3.
zeynkocakJB&.
Hsm Bağımlısı
Hsm Bağımlısı
zeynkocakJB&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 32 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 11:29 am

asudeaydogan&. demiş ki:
Busram sen çok iyi biliyorsun dün gece neler oldu..
ben sana diyeceğim her şeyi dedim.
bunu ben simge ve zeyn'de konuştuk
buraya yazmaya gerek duymuyorum

devam<3.
[/i]

heh evet aynen<3

devam<3

En son zeynkocakJB&. tarafından Çarş. Tem. 27, 2011 11:30 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
http://disneychannel.forum2.biz/index.htm
itsmeDii.x
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
itsmeDii.x

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 32 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 11:30 am

twin'mm benimmm yine söylüyorum yine..
seni nasıl olduda daha önnce tanımadım ben..
bizi biz ve bizim gibi olanlardan başkası anlayamaz bitanem <3
---

devam twinn <3
zeynkocakJB&.
Hsm Bağımlısı
Hsm Bağımlısı
zeynkocakJB&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 32 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 11:31 am

devam<3
asudeaydogan&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
asudeaydogan&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 32 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 11:33 am

devam<3.
busrabalcıkJJ&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
busrabalcıkJJ&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 32 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 12:47 pm

Aşkımsın Twin'msin herşeysin seni yerim ben!!!!!
Hemen Sana kristen o zaman.
Kristen Stewart. TwinJonaSomerhalder'ma.<3
-

' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 32 87208568
-
' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 32 Dfc07b46
zeynkocakJB&.
Hsm Bağımlısı
Hsm Bağımlısı
zeynkocakJB&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 32 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 12:49 pm

2 süper <3
itsmeDii.x
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
itsmeDii.x

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 32 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 12:50 pm

öha diyorum başka bişey demiyorummm!
twiiiinnn ölürüm sana geberdim resmen!!! <3<3<3
busrabalcıkJJ&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
busrabalcıkJJ&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 32 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 12:55 pm

Sağoluun.<3
Güle güle kullan Twin.<3
itsmeDii.x
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
itsmeDii.x

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 32 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 12:56 pm

kullandım bilenem twinn <3
asudeaydogan&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
asudeaydogan&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 32 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 1:01 pm

öhaaa aşkım aşkım<3.
2. mükemmel<3.
busrabalcıkJJ&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
busrabalcıkJJ&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 32 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 1:05 pm

Twin.<3
bu da senin için.<3
değerin bu derece büyük işte.
-
' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 32 Baf197c2
'Ezgi Şen(NJ)
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 32 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 1:06 pm

2. ye bayıldımm
zeynkocakJB&.
Hsm Bağımlısı
Hsm Bağımlısı
zeynkocakJB&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 32 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 1:09 pm

asudeaydogan&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
asudeaydogan&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 32 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 1:11 pm

vavv Çok Mutlu

' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)
32 sayfadaki 35 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34, 35  Sonraki
 Similar topics
-
» 58th Annual Creative Arts Emmy Awards