Bir zamanların en güzel yeri, şimdinin en güzel hatırası. HSMFAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hsmfan.forume.biz

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)

+22
Elif Rodoplu
Ekin Öz
İrEmilyOsment.
Simge Sarı
Ö. Serena Taşdöğen
e.elif(NJ)onas.
voLere#
itsmeDii.x
Bestecyrus.
Büşra Ay
Melek Koc [Z]
BasakGul
#Lyndee.
Merve Mercan'NJ'
'Ezgi Şen(NJ)
Rabia Korkmaz
asudeaydogan&.
BuseNessy
Simay Yılmaz
zeynkocakJB&.
aleynstyles.
busrabalcıkJJ&.
26 posters
Sayfaya git : Önceki  1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35  Sonraki
YazarMesaj
itsmeDii.x
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
itsmeDii.x

' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 Empty
MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 1:14 pm

aşkımmmm beniimmmmm <3
seninde değerin en az o kadar büyük twin'mmm <3
bitanesin senn seviyorumm seniii <3
kullandım bilenemmmm <3 hihi
http://www.twitter.com/JustDJoe
busrabalcıkJJ&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
busrabalcıkJJ&.

' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 Empty
MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 1:21 pm

' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 2784b284
-

BENCE BUNU ANLAYAN ANLADI. AMA YİNEDE ARKADA KALMASIN!

-----------------------------------------------------

' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 87208568
-
' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 Dfc07b46
asudeaydogan&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
asudeaydogan&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 1:23 pm

tabiki kalmasın arkada <3.
devamm<3.
kimlii ??
http://www.jbieberfan.forumr.biz
'Ezgi Şen(NJ)
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 1:23 pm

Devammm
busrabalcıkJJ&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
busrabalcıkJJ&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 1:26 pm

Kimli olsun ?
'Ezgi Şen(NJ)
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 1:26 pm

Sende Nick devam et ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 726448
asudeaydogan&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
asudeaydogan&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 1:33 pm

Demi yappp<3.
Simge Sarı
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
Simge Sarı

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 1:37 pm

busrabalcıkJJ&. demiş ki:

BUNU HERKES DİKKATLİ OKUSUN.
HERKES NEYİN NE OLDUĞUNU BİLSİN.
GERÇİ BİLENLERE LAFIM YOK ALLAH'IMA ŞÜKÜR
BENİ EZBERLEDİNİZ. ANLADINIZ YANIMDA OLDUNUZ.
SİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.
AMA HERKES OKUSUN BUNU.
HERKES HERŞEYİ BİLSİN. BENİ BİLSİN.
BİLMEYENDE ÖĞRENSİN.KİMSEYE LAFIM SÖZÜM YOK.

AMA SADECE OKUYUN. SADECE ANLAYIN. BENİ ANLAYIN!

-

' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 2784b284

Buna ölürüm.
Bu çok güzel.
Ama herkesten bunu anlamasını beklemiyorum.
Yani bu hayranlık ya da o tarz bişey değil.
Elinde olmadan çektiğin bütün o acıları anlayamazlar.
Aşkın ötesinde olan o kocaman şey.
Abartmıyorum.
Gözümde büyütmüyorum.
Sadece bu çok fazla ve bilmiyorum.
Herkesin kaldırabileceği tarzdan bişey değil.
Sen bunu başarıyorsun ve sana kesinlikle hayranım.
Ona olan sonsuz bağlılığın varya.
O olmadan Buşra olamazdın sen.
seninle bütünleşti o.
Ama işte diyorum ya herkesten anlamasını bekleme.
Seni tanıdığını söyleyip, aslında hakkında hiçbir şey bilmeyen insanlar da vardır.
Yani diyorum ki;
Herkes anlamaz. Seni gerçekten tanıyıp, neler yaşadığını bilenler işte onlar. Onlar anlar.
Ve bu kocaman şeye saygı duyulması gerekiyor.
Çünkü gerçekten çok çok fazla yüce bişey.
Saygı duymayan da saygı beklemesin lütfen.
Aşkım süpersin, yerim. ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 94835
http://tr-twilight.forum.st
busrabalcıkJJ&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
busrabalcıkJJ&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 1:40 pm

Simgem...
Ay ağlıycam şimdi feci feci feci duygulandım ben ya!!
Beni o kadar iyi çözmüşsün ki şoklardayım ben!
ölürüm sana da sözlerine de.
Çok teşekkür ederim.
O çalışmayı okuyupta anlamayanlar
simgenin sözlerini okusunlar farklı bir bakıma tercüme olur belki.
Simgem çok teşekkür ederim birtanem çok.
--

Birazdan Yeni çalışma geliyor.<3
asudeaydogan&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
asudeaydogan&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 1:41 pm

simge mükemmelsin sen<3.

-----

devam busramm<3.
Simge Sarı
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
Simge Sarı

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 1:45 pm

Simgem...
Ay ağlıycam şimdi feci feci feci duygulandım ben ya!!
Beni o kadar iyi çözmüşsün ki şoklardayım ben!
ölürüm sana da sözlerine de.
Çok teşekkür ederim.
O çalışmayı okuyupta anlamayanlar
simgenin sözlerini okusunlar farklı bir bakıma tercüme olur belki.
Simgem çok teşekkür ederim birtanem çok.
--

Birazdan Yeni çalışma geliyor.<3

ağla da dayak ye ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 797380
ağlamıyorsun artık ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 354292
yeriiim ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 94835
asudeaydogan&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
asudeaydogan&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 1:45 pm

simge haklı ağlamak yok..
artık..

devam<3.
busrabalcıkJJ&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
busrabalcıkJJ&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 1:48 pm

O zaman bekleyin Arkada kalmasın.
Sizi yerim.

-

BENCE BUNU ANLAYAN ANLADI. AMA YİNEDE ARKADA KALMASIN!

-----------------------------------------------------

' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 87208568
-
' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 Dfc07b46
asudeaydogan&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
asudeaydogan&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 1:50 pm

beliyoruz devam<3.
Simge Sarı
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
Simge Sarı

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 1:57 pm

devam hadi artık oh yeah
asudeaydogan&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
asudeaydogan&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 1:58 pm

çatladık artık devam<3.
'Ezgi Şen(NJ)
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 2:01 pm

devamm
zeynkocakJB&.
Hsm Bağımlısı
Hsm Bağımlısı
zeynkocakJB&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 2:02 pm

devam hadiii <3
http://disneychannel.forum2.biz/index.htm
asudeaydogan&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
asudeaydogan&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 2:02 pm

hadi devam meleğim<3.
Simge Sarı
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
Simge Sarı

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 2:09 pm

devam aşkııım
asudeaydogan&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
asudeaydogan&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 2:10 pm

aşkk bekliyoruz demiyiii<3.
Simge Sarı
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
Simge Sarı

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 2:23 pm

divaaammm <3
asudeaydogan&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
asudeaydogan&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 2:24 pm

hadiii yeaaa... ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 726448
Hatice Turan-MT
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
Hatice Turan-MT

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 2:24 pm

Canım çalışmaların her zamanki gibi göz alıcı olmuş,
Çalışmanda yazanlarıda okudum.
Sana seni anladığımı bir Edebiyat aşığı olarak bir şiirle anlatıcam,eminim sen anlarsın (;

İmkansızımdın,yalnızlığımdın
Beni yaralayandın, içimi acıtandın..
Yanılgımdın,yangınımdın
Hafifçe esen poyrazımdın sen..

Seni küçük bir kızın masumluluğuyla sevdim
Öylesine saf,öylesine temiz..
Ne çıkarımdın, ne de elde etmek istediğim
Ben seni karşılıksız sevdim..

Seni binlerce kez içimden terk ettim
Olmadı, girdin yine içime sinsice..
Sevdamı kalbime gömdüm dedim
Yaktın beni yine en derinden..

Ne senden öncesi vardı, ne de senden sonrası
Bir tek sen vardın bir de yıldızlar vardı..
Bana öylesi uzaktın ki,
Yıldızları sen sandım, saydım teker teker..
busrabalcıkJJ&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
busrabalcıkJJ&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 33 Icon_minitimeÇarş. Tem. 27, 2011 2:27 pm

Canımmm.
Şiir mükemmel çok çok çok teşekkür
ederim beni anlayabildiğin için .<3

' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)
33 sayfadaki 35 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 18 ... 32, 33, 34, 35  Sonraki
 Similar topics
-
» 58th Annual Creative Arts Emmy Awards