Bir zamanların en güzel yeri, şimdinin en güzel hatırası. HSMFAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hsmfan.forume.biz

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)

+22
Elif Rodoplu
Ekin Öz
İrEmilyOsment.
Simge Sarı
Ö. Serena Taşdöğen
e.elif(NJ)onas.
voLere#
itsmeDii.x
Bestecyrus.
Büşra Ay
Melek Koc [Z]
BasakGul
#Lyndee.
Merve Mercan'NJ'
'Ezgi Şen(NJ)
Rabia Korkmaz
asudeaydogan&.
BuseNessy
Simay Yılmaz
zeynkocakJB&.
aleynstyles.
busrabalcıkJJ&.
26 posters
Sayfaya git : Önceki  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35  Sonraki
YazarMesaj
Simge Sarı
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
Simge Sarı

' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 31 Empty
MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 31 Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 3:24 pm

devammm <3
http://tr-twilight.forum.st
asudeaydogan&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
asudeaydogan&.

' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 31 Empty
MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 31 Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 3:27 pm

devam aşkaşk<3
http://www.jbieberfan.forumr.biz
Simge Sarı
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
Simge Sarı

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 31 Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 3:29 pm

devammm bitaneeemm <3
asudeaydogan&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
asudeaydogan&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 31 Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 3:30 pm

devam meleğim<3.
Simge Sarı
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
Simge Sarı

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 31 Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 3:30 pm

devamotti hadiii <3
busrabalcıkJJ&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
busrabalcıkJJ&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 31 Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 4:02 pm

Asudem yanlış anlayacağım son adamsın.
Sana kurban olsunlar.<3
-
öylesine. k.kapalı.
--
' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 31 D7a14611
'Ezgi Şen(NJ)
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 31 Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 4:09 pm

Ay karizma hepsi!
busrabalcıkJJ&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
busrabalcıkJJ&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 31 Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 4:28 pm

Kimli devaaaam?
(sinirliyim. gülüyorum. sakinleşmeliyim. fikiri verin.)
'Ezgi Şen(NJ)
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 31 Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 4:43 pm

Megan yap beybi sinirlere iyyi gelir ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 31 726448
busrabalcıkJJ&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
busrabalcıkJJ&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 31 Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 4:51 pm

Sinirimi şuan ne alır bilmiyorum ama..
sinirimin nedenini çok iyi biliyorum ben.
neyse ezgim tamam megan devam.
'Ezgi Şen(NJ)
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 31 Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 5:28 pm

devam....
BuseNessy
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
BuseNessy

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 31 Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 5:33 pm

Devam.
busrabalcıkJJ&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
busrabalcıkJJ&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 31 Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 5:42 pm

Ay şimdi yapıyorum daha ya.
O kadar sinir küpüyüm ki bi de avatarda karar veremedim.
o kadar güzel ki joe seçemedim.
şimdilik bu iyi birazdan çalışma gelicek.
umarım güzel olur sinirden kuduruyorum.
'Ezgi Şen(NJ)
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 31 Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 5:46 pm

Devammm
busrabalcıkJJ&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
busrabalcıkJJ&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 31 Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 6:05 pm

Sinirmden kızı ne hale soktum iğrenç oldu.
(ya insanların bir gram beni düşündüğü yok.
ama bende onları düşünmüyorum korkaması gerekenler korkucak artık
benden bu sefer gerçekten son noktaya geldim. yazık olucak ona üzülüyorum.)
-
' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 31 4ee78e5b
'Ezgi Şen(NJ)
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 31 Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 6:07 pm

Bu mu iğrenç.

Sinirlisin o yüzden öyle söylüyorsun.

Harika olmuş
busrabalcıkJJ&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
busrabalcıkJJ&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 31 Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 6:08 pm

Sinirden kuduruyorum evet! hatta deliriyorum.
Lily Allen F*uck you dinliyorum iyi geliyor.
Yorumlar gelsin sonra öyle bi çalışma geliyor ki...
üstünü iyi okuyun. gelince çalışma tabisi. ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 31 775834
'Ezgi Şen(NJ)
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 31 Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 6:22 pm

Devam bebeğimmmm
asudeaydogan&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
asudeaydogan&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 31 Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 7:18 pm

devam artk
megan mükemmel Çok Mutlu
busrabalcıkJJ&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
busrabalcıkJJ&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 31 Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 8:27 pm

78 de çok güzel birşey geliyor.
şu hsmdeki herkes okusun ve bilsin çalışmada yazanları.
Gülümseme teşekkürler.
zeynkocakJB&.
Hsm Bağımlısı
Hsm Bağımlısı
zeynkocakJB&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 31 Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 8:28 pm

Devam devam megan süper .

o calısmayı bekliyoruk hadi . <3
http://disneychannel.forum2.biz/index.htm
busrabalcıkJJ&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
busrabalcıkJJ&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 31 Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 8:32 pm

BUNU HERKES DİKKATLİ OKUSUN.
HERKES NEYİN NE OLDUĞUNU BİLSİN.
GERÇİ BİLENLERE LAFIM YOK ALLAH'IMA ŞÜKÜR
BENİ EZBERLEDİNİZ. ANLADINIZ YANIMDA OLDUNUZ.
SİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.
AMA HERKES OKUSUN BUNU.
HERKES HERŞEYİ BİLSİN. BENİ BİLSİN.
BİLMEYENDE ÖĞRENSİN.KİMSEYE LAFIM SÖZÜM YOK.

AMA SADECE OKUYUN. SADECE ANLAYIN. BENİ ANLAYIN!

-

' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 31 2784b284

En son busrabalcıkJJ&. tarafından Salı Tem. 26, 2011 9:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
zeynkocakJB&.
Hsm Bağımlısı
Hsm Bağımlısı
zeynkocakJB&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 31 Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 8:35 pm

Okuyup anlamaya calısın biraz .

Kafa basıyorsa hani.

Calısma mükemmel ablam.
busrabalcıkJJ&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
busrabalcıkJJ&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 31 Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 8:36 pm

zeynkocakJB&. demiş ki:
Okuyup anlamaya calısın biraz .

Kafa basıyorsa hani.

Calısma mükemmel ablam.

Teşekkürler aşkım.<3
zeynkocakJB&.
Hsm Bağımlısı
Hsm Bağımlısı
zeynkocakJB&.

MesajKonu: Geri: ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)   ' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.) - Sayfa 31 Icon_minitimeSalı Tem. 26, 2011 8:52 pm

<3 Devaaam.

' ♥ > J o s e p h i n e J. < ♥ - (raleyj.arts) 5. (idontwannaSeeNoMore.)
31 sayfadaki 35 sayfasıSayfaya git : Önceki  1 ... 17 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35  Sonraki
 Similar topics
-
» 58th Annual Creative Arts Emmy Awards