| Hsm 2 Senaryo 19 | |
|
+7deviL's mervosh_vanessa eJm x) Bonnie. JuicyDuff zzzanessaaa 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
zzzanessaaa Üye
| Konu: Hsm 2 Senaryo 19 Ptsi Nis. 21, 2008 1:29 pm | |
| 19.Bölüm
Troy Gabriellayı yanağından öper..Onları bu kadar samimi görende Annadan başkası değildir…Akşam için ise yemekleri Sharpay alacaktır o gün…Otele doğru ilerler… Chris otelin lobisinde oturuyordur…
Chris: Sharpay! Sharpay: (Yoluna devam eder,yemekleri alır ve oradan çıkar) Chris: Dur lütfen..Sana söylemem gereken şeyler var! Sharpay:Benim gitmem gerek,sen ne anlatmak istiyorsan kendine anlat!(Gider) Chris:Yapmadığım bir şey değil zaten..(Kendi Kendine)
Sharpayin kafası karışmıştır..Chris resmen iki haftadır gizli gizli onu gözetliyordur ve bunu o farketmiştir..Ama neden?Sharpay bu sorularla kendini kamp alanına atar..
Sharpay:Troy ve Gabriella nerede?Gelmediler mi hala? Chad:Yok canım,birazdan gelirler.. Ryan: Sharpay iyi misin seni düşünceli gördüm.. Sharpay:Yok iyiyim dalgınlık işte..Boşver..
Troy ve Gabriella da sahilden dönüyorlardır..Troy Gabriellaya bir şey olmasın diye yavaş gidiyordur..
Gabriella:Troy bu kadar yavaş gitmemize gerek yok.. Troy:Gerek var.. Gabriella: Of..Bu gidişle sabaha anca orada oluruz.. Troy: Olsun..Benim için fark etmez.. Gabriella: Sen acıkmadın mı? Troy:Acıktım ama olsun.. Gabriella:Ya bari biraz hızlanalım..Az.. Troy: Peki,tamam(Gülümser)
Yarım saat sonra…
Troy:Millet!Biz geldik.. Chad: O..Bizde sizi merak ediyorduk..Hadi gelin.. Gabriella:Bugünkü yemeklerde süpermiş..Zeke senin işin tabii.. Zeke:Yok canım azcık elim değdi sadece yoksa bugünkü tüm yemekler Marthaya ait.. Troy:Cidden mi?Martha süpersin! Gabriella:Evet.. Sharpay:Gabriella yemekten sonra seninle bir şeyler konuşabilir miyiz? Gabriella: Olur tabii..Konuşuruz.. Sharpay:Teşekkürler yalnız özel.. Gabriella:Tamam tabii ki..
Anna ise otel odasında çıldırıyordur..Kamp alanında ne yaptıklarını ne konuştuklarını çok merak ediyordur..En sonunda Harry’i arar..
Anna:Alo?Harry benim Anna.. Harry:Bugün olanlardan senin haberin var mıydı? Harry:Hayır..Ne oldu? Anna:Troy ve arkadaşları beni kamp alanından uzaklaştırdılar.. Hary: Sana öyle olacağını söylemiştim.. Anna:Yeni bir plan yapmam lazım.. Harry: Sana daha öncede söyledim sana yardım etmeyeceğim..(Telefonu kapar) Anna: (Kendi kendine)Kahretsin!
Kamp alanında…
Sharpay Gabriellaya yardımcı olur ve kamp alanından biraz uzaklaşır bir yere otururlar…
Gabriella:Anlat hadi,seni dinliyorum.. Sharpay:Chris..İki haftadır beni takip ediyor Gabriella..Ama ben ona güvenemiyorum..Yani.. Gabriella: Onu seviyor musun? Sharpay:Hayır..Onu sevmiyorum zaten iki gün tanıdığın birini sevemezsin ki..hem yaptıklarından sonra.. Gabriella:Senin kafan karışmış Sharpay.. Sharpay:Hem de nasıl..Bugün benimle konuşmak istedi..Ama tersledim tabii.. Gabriella:Bence onunla konuş..Haklısın yaptıkları belki affedilemez..Ama..Dinlemekte yarar var.. Sharpay: Öyle mi? Gabriella:Tabii.. Sharpay:Beni dinlediğin için sağol..Belki de haklısın bir kere konuşmaktan zarar gelmez.. Gabriella: Dönelim mi?Hem merak etmişlerdir.. Sharpay: Doğru..Hadi dönelim..
Gerçekten de kamp alanında Ryan ve Troy çok meraklanmışlardır..
Ryan:Ya ne konuşuyorlardır acaba? Troy:Kavga falan..Yok canım etmiyorlardır… Chad:Çocuklar biraz sakin olun.. Ryan:Merak ettim ama.. Taylor:Geliyorlar… Sharpay:Ne o çok mu meraklandınız?(Güler) Ryan:Ne konuştunuz? Troy:Gabriella bize söyleyeceksiniz herhalde… Gabriella:Aramızda.. Sharpay:Evet aramızda.. Troy: Öyle olsun bakalım..(Gabriellaya arkasından sarılır) Gabriella:Artık uyusak arkadaşlar geç oldu.. Herkes:Hadi herkes yataklara marş marş! Chad: Sen yine Gabriella ile.. Troy:Evet.. Chad:Ah..Bu arada yarın doktara gidip dikişleri aldırabilirmişsin Gabby.. Gabriella:Cidden mi?Süper.. Troy:Artık rahat rahat hareket edebileceksin canım.. Gabriella:Evet.. Troy:Uyuyalım..
Çadırda… Troy:İyi geceler canım.. Gabriella: Sana da..Troy.. Troy:Gabriella..(Gabriella çoktan uykuya dalmıştır)Uyumuş..(Gabriellayı kendine doğru çeker sonra o da uyur)
Ertesi gün..
Sharpay tekrar otele gitmiştir..Kahvaltıları da o alacaktır..Tekrar Chris ile karşılaşır..
Sharpay:Ne var Chris? Chris:Konuşabilir miyiz? Sharpay: Peki..Ama çabuk ol.. Chris: Sharpay son yaptıklarım için özür dilerim..Ben gerçekten çok üzgünüm.. Sharpay: Özür dilemen gereken kişi ben değilim Gabriella.. Chris:Yaptıklarım seni incitemedi mi? Sharpay:Aksine senden nefret etmemi sağladı! Chris: Sharpay ben..Ben seni… Sharpay: Söyleyeceklerin bitti galiba..Benim gitmem gerek sana iyi günler..(Kahvaltıları almak için içeri gider..
Kamp alanında…
Chad: Oh..Sonunda kurtuluyorsun dikişlerden hayırlı olsun..Senin adına sevindim.. Gabriella:Teşekkürler… Kelsi:Çok çektin Gabby ama değdi.. Taylor:Evet ya.. Gabriella:Yemekten hemen sonra gidelim olur mu? Troy: Olur canım..
Troy ve Gabriella yemeklerini yedikten sonra Revire doğru giderler…Doktor orada onları bekliyordur…
Doktor:Tamamen iyileşmiş Gabriella..Şimdi şu dikişleri alalım..(Dikişleri alır)Artık istediğin gibi hareket edebilirsin.. Gabriella:Havuza da girebilir miyim? Doktor:Evet..Daha fazla burada kalmanıza gerek yok çocuklar gidebilirsiniz.. Troy:Teşekkürler.. Gabriella:Teşekkürler..(Giderler)
Yolda…
Troy:Gabriella akşam sana bir sürprizim var..Ama içine mayo giymen gerek.. Gabriella:Neden? Troy:Ya sen giy işte.. Gabriella: Peki olur..Ya ama bugünde giremeyeceğim havuza.. Troy:Kamp içindeki etkinlikler yüzünden..Boşver canım ya aramızda oynayacağız işte.. Gabriella:Evet..Ama çok özledim havuza girmeyi.. Troy:Yarın girersin.. Gabriella: Öyle olacak artık.. Troy:Chad ayarlamasaydı giderdik havuza.. Gabriella:Neyse canım,yarın gireriz artık.. Chad: Sizi bulduğum iyi oldu ya..Oyunları aldım bakın..Ah bu arada kurtulmuşsun! Gabriella:Evet.. Chad: (Kamp alanına gelirler)Herkes gelsin..
Öğleden sonrayı oyun oynayarak geçirirler…Akşam üstüne doğru tüm oyunlar biter…Troy Gabriellaya işaret eder..Gabriella çadıra gidip mayosunu giyer altına da şortunu giyer ve çıkar..Troy da giyinmiştir..
Troy:Biz gidiyoruz,bizi beklemeyin tamam mı?Sonra yeriz biz.. Chad:Tamam dostum siz keyfinize bakın! Troy:Hadi.. Gabriella:Nereye gidiyoruz Troy artık söylesen.. Troy: Olmaz sürpriz..Hem gözlerini de kapat.. Gabriella: Öyle nasıl yürüyeceğim.. Troy:Yürürsün..(Arkasına geçer ve elleriyle Gabriellanın gözlerini kapar)Hem yaklaşık zaten.. Gabriella: Düşeceğiz şimdi.. Troy:Ben tutarım seni merak etme..Ve işte geldik..
Troy Gabriellayı havuz başına götürmüştür..Onlardan başka kimse yoktur..
Troy:Gabriella şimdi açabilirsin gözlerini canım.. Gabriella:Troy!Sana inanamıyorum!(Ona sarılır)
19.BÖLÜM SONU | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hsm 2 Senaryo 19 Ptsi Mayıs 12, 2008 12:17 pm | |
| bölümün sonu çok gslmiş:] |
|
| |
JuicyDuff HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Hsm 2 Senaryo 19 Perş. Mayıs 15, 2008 4:05 pm | |
| - lucashley demiş ki:
- bölümün sonu çok gslmiş:]
eed katıLıormm xD | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hsm 2 Senaryo 19 Cuma Mayıs 30, 2008 7:47 pm | |
| |
|
| |
Bonnie. Hsm Tutkunu
| Konu: Geri: Hsm 2 Senaryo 19 Ptsi Haz. 23, 2008 5:13 pm | |
| | |
|
| |
<ASHLEY&SÜPRİZ> Üye
| Konu: Geri: Hsm 2 Senaryo 19 Çarş. Ekim 22, 2008 11:43 am | |
| | |
|
| |
eJm x) HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Hsm 2 Senaryo 19 Cuma Kas. 14, 2008 3:51 pm | |
| - JuicyDuff demiş ki:
- lucashley demiş ki:
- bölümün sonu çok gslmiş:]
eed katıLıormm xD | |
|
| |
mervosh_vanessa Üye
| Konu: Geri: Hsm 2 Senaryo 19 Ptsi Kas. 17, 2008 4:34 pm | |
| | |
|
| |
deviL's Üye
| Konu: Geri: Hsm 2 Senaryo 19 Çarş. Nis. 01, 2009 5:58 pm | |
| Bir dakika, biri açıklama yapabilir mi? Ben bir senaryoda sormuştum sanırım 1'di... Ger.ek senaryo mu demiştim. Evet demişlerdi. Ama ben böyle birşey hatırlamıyorum.. EDİT : - deviL's demiş ki:
- Tesekkürler...Acaba bunlar gerçek senaryo mu? :a:
- iReM xD demiş ki:
- eft
| |
|
| |
Kardi*Ka Admin
| Konu: Geri: Hsm 2 Senaryo 19 Paz Nis. 26, 2009 9:52 am | |
| | |
|
| |
|Smqé| HsmFan Üyesi