| Hsm 2 Senaryo 10 | |
|
+15.melisMJ' ''streetdance~ buRak* ~~éysan~~ Mısterıo makko 1 zheynep Bey|Zac| Emossh-VH -lVaneSSa-qzZzml- HiLLove x] Bonnie. rabish. zzzanessaaa 19 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
zzzanessaaa Üye
| Konu: Hsm 2 Senaryo 10 Ptsi Nis. 21, 2008 1:17 pm | |
| 10. Bölüm
Gabriella: Sakin olun çocuklar kabul etmedik diyoruz..Yani..Aslında pek bir şey söyleyemedik.. Taylor:Cevap bekliyorlar.. Troy: Sizin bir şey söylemenize gerek yok çünkü biz halledeceğiz..
Bu sırada otele Daniel ve Rupert girer…
Chad:İyi insanlarda lafın üstüne gelirmiş. Gabriella:Lütfen..Troy biz konuşacağız zaten.. Troy: Olmaz..Baksana size söylettirmiyorlar..
Gabriella ve Taylor engel olmaya çalışırlar fakat durum çok ciddidir..
Gabriella:Lütfen Troy.. Troy:Bir şey yok Gabriella..Konuşacağım sadece.. Chad:Hadi siz gidin bizde geleceğiz daha sonra..
Troy ve Chad kızlardan sıyrılırlar ve Daniel ve Rupertin karşısına dikilirler…
Daniel:Bir şey mi oldu Troy? Troy:Evet..Bir şey oldu..Sen Gabriellaya ne dedin? Daniel: Ona çıkma teklifi ettim.. Chad: Peki ya sen dostum Taylora ne söyledin? Gabriella:Troy hayır.. Rupert:Bende Taylora çıkma teklifinde bulundum.. Daniel:Bu sizi neden bu kadar etkiledi? Troy: Onlar sizinle çıkamaz arkadaşım.. Daniel:Neden?Buna sen karar veremezsin ki! Troy:Karar veririm çünkü o benim sevgilim! Chad:Bende karar veririm çünkü Taylorda benim sevgilim! Daniel:Kızlar kendi kararlarını kendileri verirler.. Rupert: Size ihtiyaçları yok! Troy: Öyle mi?Peki madem normal anlaşamıyoruz..Böyle anlaşacağız(Danielle yumruk yumruğa dövüşmeye başlar..Aynı şekilde Chadde Rupert ile dövüşüyordur..) Gabriella-Taylor:Yeter!!!!!!
Bu çığlık hepsini durdurur..
Gabriella:Ne yaptığınızı sanıyorsunuz?Şu halinize bakın ya! Taylor:Ayrılın artık.. Gabriella:Troy Chad..Biz onlarla daha sonra konuşacağız.. Taylor:Bunu bize bırakın.. Gabriella:Bu şekilde bir şey çözemezsiniz..Siz dövüşünce biz ya sizin ya da onların sevgilisi olmayacağız.. Taylor:Hadi gelin Revire gidelim.. Troy:Tamam.. Daniel:Haklısınız.. Rupert:Gidelim.. Chad:Hadi..
Kızlar önlerinde erkekler arkada Revire doğru giderler..Revir onları görünce şaşırır…
Revir:Ne oldu size böyle? Gabriella:Bir şey yok düştüler.. Troy:Evet düştük.. Revir:Geçin hepiniz şöyle…İyi ki yarmamışsınız bir yerlerinizi..Sonra açıklama yapmak zor olurdu.. Taylor:Biz geçmeseydik oradan..Biraz zor olurdu ama.. Chad: Sizin suçunuz olmasın bir yarısı da.. Gabriella:Gevezelik yapmayın da bir an öce bitsin şu pansuman.. Revir:Kızlar haklı..İşte bitti..Yalnız kızlar şu buz torbalarını şişliklerin üzerine koysunlar.. Kızlar:Teşekkür ederiz..Biz onu hallederiz..
Birlikte yukarıya çıkarlar…
Daniel ve Rupert odalarına doğru geçerken Gabriella seslenir…
Gabriella: Daniel!(Yanlarına gider)Çok üzgünüz olanlardan dolayı biraz sonra yanınıza geliriz o zaman konuşalım olur mu?Lütfen çok özür dileriz.. Daniel:Tamam Gabriella..Önemi yok..Biz odadayız.. Gabriella:Tamam..Buzlarınız bitene kadar şişlilerin üstünde tutulacak bak anlamam ona göre.. Daniel:Tamam..
Taylor Troy ve Chadi kendi odalarına götürür…Gabriellada arkalarından gelir..Bir süre konuşmazlar..İlk konuşmayı başlatan Troy olur..
Troy:Kızlar özür dileriz..Bir anda kendimizi kaybettik.. Chad:Evet ya.. Gabriella: Onlardan özür dilemelisiniz Troy.. Taylor:Evet..Şu halinize bakın ya.. Chad: Dayanamadık ne yapalım.. Taylor: Size bize bırakmanızı söylemiştik.. Gabriella:İnat ettiniz..Bu arada Taylor birazdan onların odasına gidip konuşalım..Bu konuda burada kapansın.. Taylor:Evet.. Troy:Ne?Bir de onların odasına mı gideceksiniz? Gabriella: Onlarla konuşup bu işi tatlıya bağlamak zorundayız Troy.. Chad:Telefonla konuşun.. Taylor:Yine başlamayın isterseniz…
Bu arada odaya Kelsi ve Jason gelir…
Jason:Ne oldu size? Troy:Kavga ettik.. Kelsi:Kiminle? Chad: Daniel ve Rupert ile.. Gabriella:Kelsi sen burada kal.. Taylor:Bizim gidip halletmemiz gereken bazı şeyler var.. Kelsi:Tamam siz gidin biz buradayız.. Jason: Sizde bize niye kavga ettiğinizi anlatın arkadaşlar.. Troy:Chad sen başla.. Chad:Tamam..
Chad ve Troy olanları anlatmaya başlarlar..Kelsi ve Jason çok şaşırırlar..Bu arada kızlarda Daniellerin odasının kapısındadırlar…
Daniel:Geldim..Gabriella..Selam..Gelsenize.. Gabriella-Taylor:Teşekkürler..
İçeriye geçerler..
Gabriella: Olanlar için çok üzgünüz..Yani böyle bir şey yapacakları aklımızın ucundan geçmezdi.. Taylor:Evet..Zaten onlarda pişman..Hatalarının farkındalar..Şimdi daha iyisiniz değil mi? Daniel:Evet..Daha iyiyiz.. Gabriella:Artık sabah konuştuğumuz konuda bir konuda cevap vermemize gerek kalmadı galiba..Sizinle dost veya arkadaş olabiliriz. Taylor:Ama sevgiliniz olamayız..
Troy ve Chad ise olayları anlatmayı yeni bitirmişlerdir..
Kelsi:Baya olay olmuş ya… Jason:Cidden… Troy:Ya öyle işte.. Kelsi:Ama bende kızlara katılıyorum kesinlikle hallederlerdi onlar bence bir daha böyle bir şey söz konusu olursa kesin size söylemezler.. Chad:Ya nerede kaldılar bunlar? Troy:Gelirler şimdi ona da bir şey söylersek kesin kızarlar bize Chad..
Gabriella:Biz artık gidelim. Daniel:Tamam..Ben sizi geçireyim. Gabriella:İyi geceler Rupert. Taylor:İyi geceler.. Rupert: Size de kızlar.. Daniel:İyi geceler.. Gabriella:İyi geceler..
Gabriella ve Taylor odalarına geri dönerler…
Gabriella-Taylor:Biz geldik! Kelsi:Hallettiniz mi? Gabriella:Evet.. Chad:Baya uzun sürdü.. Taylor:Hiç başlama Chad..Bu arada yarın gidip özür dileyeceksiniz.. Gabriella:Evet..Onlara söyledik.. Troy:Hayır ya..
Sabah… Daniel ve Ruperttan özür dilemek için kızlarla birlikte odalarına giderler…
Troy:Özür dilerim Daniel.. Daniel:Bende.. Chad:Bende özür dilerim Rupert.. Rupert:Bende.. Gabriella:Bu konuda burada kapanmış oldu..Hadi hazırlanın gelin biz havuz başındayız.. Troy:Tamam biz hep beraber geliriz..
Taylor ve Gabriella havuz başına inerler..Bu sırada karşılarına Sharpay çıkar…
Gabriella:Sharpay.. Sharpay:Evet tatlım benim..Bak havlularınızı şu ileriye koyun çünkü önünüzde gördüğünüz alanlar bana ve arkadaşlarıma ait.. Gabriella:Meraklısı değiliz ayrıca söylemene gerek bile yok çünkü eşyalarınız zaten yeterince anlatıyor durumu.. Sharpay:Zaten kardeşimi de kendinize benzettiniz!İşte şuraya onların yanına kurulun gidip!! Gabriella:Biraz olsun normal davranmaya çalışsan.. Sharpay:Hakaret ettin..Bana..Attıracağım seni buradan!!!Nefret ediyorum senden de arkadaşlarından da! Gabriella: O zaman Troydanda nefret etmen gerek!!
Sharpay sinirden küplere binmiştir…Hızla içeriye giderken birine çarpar…
10.BÖLÜMÜN SONU | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hsm 2 Senaryo 10 Cuma Mayıs 30, 2008 7:51 pm | |
| |
|
| |
rabish. Hsm Tutkunu
| Konu: Geri: Hsm 2 Senaryo 10 C.tesi Mayıs 31, 2008 7:17 am | |
| hakkendne hangi ara girddi................ | |
|