| Hsm 2 Senaryo 3 | |
|
+8''streetdance~ ~~éysan~~ HiLLove x] aynur_vanessa Bonnie. rabish. zzzanessaaa 12 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
zzzanessaaa Üye
| Konu: Hsm 2 Senaryo 3 Ptsi Nis. 21, 2008 12:47 pm | |
| 3.BölümTroy tam Gabriellayı öpecekken Jason yanlarına gelir…
Jason:Troy!Kelsiyi gördün mü?Pardon ya.. Troy:Jason hayır görmedik..Hem tam zamanında geldin sağol.. Gabriella:Kelsi prova odasında olabilir oraya baktın mı Jason? Jason:Evet..Neyse ben sizi daha fazla meşgul etmeyeyim..Bu arada koç öğleden sonra antreman yapacakmış Troy herkese söylememi istemişti aklımdayken söyleyeyim dedim. Troy:Tamam Jason artık.. Jason:Tamam gidiyorum..(Gider) Troy:Tam zamanlamaydı gerçekten.. Gabriella: (Anlamazlığa getirir)Neyin tam zamanıydı? Troy:Yani..Jason gelişi.. Gabriella:Hmm.. Troy:Anlamazlığa vurma Gabriella(Güler) Gabriella:Öyle yapmıyorum ki sadece tepkini merak ediyordum.(Güler) Troy:Eğleniyorsun yani.. Gabriella:Hayır… Troy: Peki.. Madem öyle..
Gabriella bunu anlayarak koşmaya başlar…Troy da arkasından…
Gabriella:Hayır..Troy.. Troy:Eğleniyorsun ha..Tamam.. Gabriella: (Hem arkasına bakıyordur hem de kaçıyordur fakat Troyu arkasında göremeyince durur)Troy…Nerdesin? Troy: (Gabriellaya arkasından sarılır)Buradayım!Şimdi bana bir söz vermeni istiyorum.. Gabriella:Ne sözü?(Nefes nefese kalmıştır) Troy:Benimle bugün bizim gizli yerde buluşup piknik yapacaksın..Tamam mı? Gabriella: Olmaz..Çünkü..Sizin antremanınız var. Troy: Doğru..O zaman yarın.. Gabriella:Tamam..
Troy Gabriellayı serbest bırakır…
Gabriella:Hadi artık git yoksa antremanını kaçıracaksın. Troy:Tamam..Sonra görüşürüz.. Gabriella:Tamam..
Gabriella odaya giderken Sharpaya rastlar…
Sharpay:Ne o artık konuşmuyor musunuz yoksa Troyla?Hiç beraber göremedim sizi.. Gabriella: Sharpay neden benimle uğraşıyorsun,hatta bizimle neden uğraşıyosun?Kendinle ve (Sharpayin taklidini yaparak)Provalarına hazırlansan? Sharpay: (Bir an şaşkınlıktan dolaba yapışır)Ne?Biz zaten hazırlanıyoruz… Gabriella: (Gülmemek için kendini zor tutar)Eh iyi o zaman..Sorun yok demek ki..(Sharpayin deyimi ile)Baş..Baş..Sharpay..(Gider)
Troy ile takım antremanı bitirmişlerdir..Chad ile birlikte odaya çıkıyorlardır… Chad:Ne oldu dostum?Görünüşe bakılırsa Gabriella ile konuşmuşsun..Bu arada Taylor ile gayet iyiyiz söylemeden geçemeyeceğim. Troy:Bizde düzeldik..Ama Jason biraz işi bozdu.. Chad:Nasıl yani? Troy:Ya tam Gabriellayı öpecekken ve ona çıkma teklifi edecekken Jason geldi işte.. Chad:Ya zaten senin aslında çıkma teklifi etmene gerek yok ki..Yani zaten çıkıyor gibisiniz..Bu arada Jason işi gerçekten bozmuş(Güler) Troy:Aslında doğru söylüyorsun çıkıyor gibiyiz ama birilerinden et olarak kurtulmam için.. Chad:Yani Sharpaydan.. Troy:Bunu söylemek lazım..Yoksa zaten çıkıyoruz biz Gabriella ile.. Chad:Neyse hadi hazırlan da işimize geri dönelim.. Troy:Tamam.
Troy ve Chad hazırlanırlar…Asansördeyken birden kapı açılır ve içeri Sharpay ve Ryan girer…
Sharpay:Troy..Ne güzel..Bizde golf oynamak için aşağı iniyorduk..Sende bizimle gelirsin.. Troy: Olmaz Sharpay daha yeni..(derken Sharpay golf çantasını Troyun kucağına bırakır) Chad:İzninizle ben bu katta ineyim..(Troyun kulağına eğilir)Hiç şansın yokmuş be dostum.. Troy:Chad!!!Bir dakika!!(Asansörün kapısı kapanır)
Troy Sharpay ve Ryan ile golf sahasına doğru sıkılarak ilerler…
Troy: (Kendi kendine)Ya hayır..Ya..Nasıl kurtulacağım ben şimdi..Kesin bu kız bizim odaya güvenlik kamerası falan taktırdı..Ya da beni izleyip duruyor..Geldiği üç günden beri başımdan ayrılmadı.. Sharpay:Bir şey mi söyledin Troy? Troy:Yo..Hava diyordum..Çok sıcak ya.. Sharpay:Hmm.. Ryan:Troy..Çantayı benden kurtardığın için çok sağol..(Gülümser) Troy: (Sıkıntıyla)Rica ederim Ryan,ne demek?!
Chad yemeklerin yapıldığı kısma inmiştir..Taylor ve Gabriellada oradadır..
Taylor:Ah..Chad..Merhaba..Antremanınız bitti mi? Chad:Evet..Troy ile geliyorduk..Ama Sharpay kıskacı altına aldı onu.. Gabriella:Hiç vazgeçmeyecek..(Elindekileri göstererek)Chad bunları yukarı çıkarmamız gerek,bize yardım eder misin? Aşçı: Sende şu tepsiyi al bakalım Chad..(Eline verir)Hadi yukarı..
Taylor,Chad ve Gabriella havuz başına doğru ilerlerler..Golf sahasının yanından geçerken Sharpay,Troy ve Ryanı görürler…
Chad: Durun bir dakika Troyun haline bakın..Bu anı fotoğraflamak gerekirdi.. Taylor:Güneşin altında Sharpayin buvulu ile yazık..Çok yazık.. Gabriella:Bence de…Ya ben bir gideyim yanlarına… Taylor: (Onu kolundan tutar)Olmaz şimdi bir de seni feda etmeyelim..Hem bunları bırakmamız gerek.. Gabriella: Doğru..Tamam..
Gabriella,Chad ve Taylor oradan ayrılırlar… Sharpay de artık ıskaladığı toplardan yorulmuş ve onlarda geri dönüyorlardır…
Sharpay:Troy sence nasıl oynadım? Troy: (Güneşin altında kavrulmuş bir şekilde)Çok iyiydin Sharpay..Gerçekten..Yalnız artık gitmem gerekiyor akşam görüşürüz…(Kaçarak oradan ayrılır) Sharpay:Ama Troy daha… Ryan:Bırak Sharpay..Biraz dinlensin hem bizde dinlenelim gidip güzellik maskeni yaptırırsın.. Sharpay: Doğru harika fikir..(Yerdeki bavulu eliyle işaret edip Ryana gösterir) Ryan:Aldım..Tamam…
Troy bitkin bir halde odaya döner…Chad odada kızları ağırlamaktadır…
Troy:Ben geldim…Gabriella… Gabriella: Selam.. Chad: Sharpay seni bitirmiş anlaşılan.. Taylor:Bencede..
Troy yatağının ucunda oturan Gabrielanın yanına atar kendini ve onu da yanına çeker…
Troy: (Gabriellaya sarılır)Sormayın işkence gibiydi… Gabriella: Biliyoruz seni gördük Troy..(Kalkmaya çalışır ama Troy onu bırkamaz) Troy:Hadi Chad sende Tayloru yanına çek hep birlikte uyuyalım..(Uyuma numarası yaparak) Chad:Biz zaten yan yana oturuyoruz dostum bence sen Gabriellayı bırak ta kız rahat bir nefes alsın.. Troy: Olmaz..Ben böyle iyiyim… Gabriella:Troy..Bence de hem sen dinlen..(Sonra aklına bir şey gelir)Unuttum yarın..Yarın otele yeni birileri geliyordu.. Taylor: Doğru..Biz ilgilenecektik değil mi? Gabriella: (Hala Troyun yanında yatıyordur)Yaşıt olduğumuzdan evet…
Troy ve Chad aniden ayağa kalkarlar…
Troy-Chad:Gelenler erkek değil değil mi? Gabriella: (Yataktan kalkar)Bilmiyoruz hem ne oldu birden size? Chad:Hiç..Yani merak.. Troy:Tabii..Merak.. Taylor:Neyse biz gidelim hem Kelsi ile buluşacaktık.. Gabriella:Evet..Hadi akşam görüşürüz…
Akşam yemekte Chadde Troyda çok garip davranırlar..Tabii bu Gabriella ve Taylorun gözünden kaçmaz..Ne zaman yeni gelenlerin konusu açılsa konuyu değiştirmek için Chad ve Troy birlik olurlar…O gece Troyda Chadde uyuyamaz..Bütün gece yeni gelecek olan kişiler üzerinde tartışırlar..Ya erkeklerse onları kızlardan nasıl koruyacağız diye..
Sabah…Kahvaltıda…
Troy:Gabriella sen bugün kıyafetine daha çok mu özen gösterdin? Gabriella:Hayır..O da nereden çıktı? Troy:Hiç..Yani öylesine.. Chad:Talor sende makyaj mı yaptın? Taylor:Hayır Chad..Siz ikiniz bugün iyi misiniz? Troy-Chad:İyiyiz..Yok sorun..Sorun yok.. Gabriella:Eh iyi o zaman… Troy:Ne zaman gelecekler? Taylor:Öğleden sonra.. Troy:Yani Gabriella biz seninle.. Gabriella: Doğru..Akşam üstü olur mu? Troy: Olur tabii..Ama mutlaka bak söz verdin..(Gabriellayı yeni geleceklerden uzak tutmak için elinden geleni yapmaya çalışıyordur)
Öğleden sonra…Herkes sessiz bir bekleyiş içindedir…Ve sonunda otelin kapısı açılır ve İçeriye üç kişi girer…Troy,Chad ve Ryan şaşkınlık içindedir…Özellikle de Ryan…
3.BÖLÜM SONU | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hsm 2 Senaryo 3 Cuma Mayıs 30, 2008 7:56 pm | |
| |
|
| |
rabish. Hsm Tutkunu
| Konu: Geri: Hsm 2 Senaryo 3 C.tesi Mayıs 31, 2008 7:09 am | |
| | |
|