| Hsm 2 Senaryo 2 | |
|
+11eJm x) ''streetdance~ busefron $ımarık ~~éysan~~ HiLLove x] ~HsMFaN~ Bonnie. MYK(Mertley) zzzanessaaa 15 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
zzzanessaaa Üye
| Konu: Hsm 2 Senaryo 2 Ptsi Nis. 21, 2008 12:18 pm | |
| 2.Bölüm
Troy şaşkınlık içindedir..Gabriellayı beklerken Sharpay gelmiştir…Üstelik arkasında dört kızla birlikte..
Sharpay:Bu gece birlikte söyleyeceğiz Troy?(Eliyle müziğin başlamasını sağlar)
Sadece Troy değil Chad,Kelsi,Taylor ve basket takımı da çok şaşkındır…
Chad:Bu kız buradaysa Gabriella nerede? Taylor:Evet ya..Hazırlanıyordu en son. Kelsi:Evet.. Chad:Gelin Gabriellayı bulalım..(Basket takımına döner)Siz çevreye bakın..Bizde oteli arayalım. Kelsi:Tamam da bir yere gitmez ki..Ya odadır derdim ama başlama saatini de biliyor. Chad: Ortada yoksa bir şey var demektir..
Oysa ki hiçbir şey yoktur aksine Gabriella tam vaktinde inmiştir fakat sahnede Sharpay ve Troy’u görünce şaşkınlık içinde oradan ayrılır…Ve tabii kimse orada o anda olmadığı için şaşkınlıklarını Gabriellaya belirtememişlerdir…Çünkü onlarda Gabriellayı arıyorlardır…Troy ve Sharpay’ın sahne performansı biter..Troy bittiğine çok sevinir ve Sharpay seyircileri ile vedalaşırken gizlice oradan ayrılır…
Otelde…
Troy:Chad!!Gabriella nerede? Chad:Bizde onu arıyoruz zaten Troy.
Basket takımı gelir…
Takım:Bizde göremedik.. Kelsi:Nerede?(Etrafına bakınırken Gabriellayı otelin girişinde resepsiyonda oda anahtarını isterken görür)Gabriella!! Troy: (Koşarak yanına gider)Gabriella,neredeydin? Taylor: Seni merak ettik.. Gabriella:Merak edicek bir şey çocuklar buradayım işte..Senin soruna gelecek olursam da tam şarkı söyleyeceğimiz zaman oradaydım fakat sen..Sen Sharpayle çoktan şarkıya başlamıştın Troy.. Sharpay:Güzel okuduk mu Gabriella?Gerçi tabii ki iyiydik ama.. Takım:Hiç sırası değil bizce Sharpay! Sharpay:Troy hadi gel geri dönelim.. Troy: Sharpay sen dön ben şu an gelemem. Sharpay:Ama..Sahne.. Ryan: Sharpay hadi.. Troy: Siz Ryan ile devam edin ben..Sonra.. Gabriella: Bence sen şimdiden git Troy çünkü ben zaten gidiyorum ve dolayısı ile konuşamayacağız..(Sakin bir ses tonuyla) Taylor:Gabriella dur..Bende geliyorum..
Taylor ve Gabriella odaya giderler… Sharpay:Geliyor musun Troy? Chad:Gelmiyor! Sharpay:Tamam canım..Sinirlemeyin..(Gider) Kelsi:Troy..Belli ki üzülmüş ondan.. Troy:Anlamıyor değil mi? Kelsi:Neyi? Troy: Onu..Yani ona değer verdiğimi.. Chad: Dostum yanlış anlama ama Sharpayin her dediğini yapıyorsun..Yani o sahneye geldiği anda oradan ayrılabilirdin..Sense.. Troy:Ne yapayım daha çok peşimde dolaşırdı bu sefer.. Chad:Yapma..Sen ona iki sert cevap versen o hemen gider..Sert cevaplara dayanamıyor biliyorsun. Kelsi:Neyse ya üzülme Gabriella ile konuşursunuz..Ben kızların yanına çıkayım.
Odada…
Taylor:Anlattığım gibi..Hepimiz şaşırdık. Gabriella: Sanki o sahneye çıktığı anda gidemezdi oradan.. Taylor:Aslında doğru söylüyorsun ama işte.. Gabriella:Gördün mü?Doğruyum işte..
Bu arada Kelsi gelir…
Kelsi:Gabriella.. Taylor: Sharpay gitti mi? Kelsi:Chad onu kovdu..Troy çok kötü oldu..Gabby..Onunla konuşsan.. Gabriella:Şu an yapmak istediğim en son şeyi söylüyorsun bana..
Bu arada odanın telefonu çalar….
Kelsi:Efendim? Chad:Benim Chad,aşağı gelsenize Kelsi.. Kelsi:Gabriellanın ineceğini sanmıyorum.. Chad:Ya Troy çok üzgün..Deneyin belki iner.. Kelsi:Taylor..Bir dakika gelsene.. Taylor:Tamam. Kelsi: (Telefonu uzatırken)Chad arıyor gelsenize Troy çok üzgün diye.. Taylor:Alo?Chad..Ya Gabriella şu an Troy ile konuşmak bile istemiyor ki.. Chad: Deneyin ya belki biraz zorlarsanız.. Taylor:Neyse tamam..(Tel.kapar)Gabby..Bizi aşağıda bekliyorlar… Gabriella:Ben gelmeyeceğim siz inin.. Taylor: Peki.. Kelsi:Ya..Troy da üzgünmüş hem konuşursunuz bir.. Gabriella:Kelsi ısrar etme..Lütfen. Taylor: Peki..Birazdan geliriz.. Gabriella:Tamam.
Aşağıya inerler…
Taylor:Gelmiyor.. Chad:Ne diyor peki? Kelsi: Oradan gidebilirdi Sharpay sahneye çıktığında diyor.. Troy: Sanki Sharpayı tanımıyor! Chad: Ona kızmaya hakkın yok.. Troy:Ben gidip konuşacağım.. Kelsi: Daha çok arayı açarsın.. Taylor:Ama ben çağırırsam bir şey olmaz..Troy sen havuz başındaki köprünün oraya git..Hem Sharpay sizi orada bulamaz..Bende onu arayayım sizde saklanın bende sizin yanınıza gelirim.. Chad:Harika fikir. Troy: Sağol Taylor..
Taylor odayı arar ve Gabriella üstünü değiştirir ve Taylor’un yanına gider…(Yani Troyun) Gabriella Troyu görünce şaşırır…
Troy:Gabriella.. Gabriella:Troy..Anlamalıydım. Troy: (Gabriellanın elini tutar)Anlatmama izin.. Gabriela:Taylor anlattı..(Köprüye yaslanır) Troy: (Ona doğru yaklaşır)O zaman.. Gabriella: Oradan onu görünce ayrılabilirdin Troy ama yapmadın..Yani..Ne düşünebilirim ki,ona hayır da diyemiyorsun. Troy: O seni kıskanıyor Gabriella..Bunu biliyorsun..Beni senden kıskanıyor..İkimizi yan yana görmeye dayanamıyor…Senin yerinde olmayı istiyor işte.. Gabriella:Benim yerimde mi?Aramızda ne var Troy?Arkadaşız yani.. Troy:Arkadaş..Şey..Tabii..Ama böyle yapmana dayanamıyorum…Sana değer veriyorum Gabriella.. Gabriella:Arkadaşlar birbirine değer verir tabii.. Troy: Oyun oynuyoruz resmen..(Kısık sesle) Gabriella:Neyse ben..(Arkasını döner fakat Troy ile burun buruna gelir) Troy: Şey…Gabriella.. Gabriella: Dönelim Troy..Yarın tekrar konuşuruz.. Troy:Ben..Neyse.. Gabriella:Eğer Sharpayi sevdiğini söyleyeceksen anlayışla karşılayabilirim zaten beklediğim bir şey.(Güler) Troy:Yoo..Neyse gidelim hadi..
Ertesi Sabah..
Sharpay havuza iner…Gabriella da can kurtaran olarak oradadır..Ters bir şey olur ve Sharpay havuza düşer..Gabriella da görevli olduğundan ona bakmak için hemen havuza atlar…
Sharpay: Sen..Senin ne işin var burnumun dibinde.. Gabriella: Seni kurtarmak için geldim..Can kurtaran olarak öğleye kadar ben görevliyim. Sharpay:İyiyim ben..Beni havuza kimin ittiğini gördün mü? Gabriella:Kuruntulusun,kimse seni havuza itmedi Sharpay.. Sharpay: Şikayette bulunacağım der ve çığlıklar içinde oradan ayrılır…
Gabriella görevini bitirmiştir..Üstünü değiştirmek için Soyunma kabinlerine gider..Otele döndüğünde ise elinde tuttuğu kolyesini düşürdüğünü fark eder..
Gabriella:Belki dolaba koymuşumdur..
Bu sırada Chad ve Troy da havuzun oradaki kafeden çıkmış otele yürüyorlardır…
Troy: Öyle işte..Sharpayi sevdiğimi düşünüyor.. Chad: Düşüncesi bile korkunç…
Bu arada yerdeki kolyeyi fark eder..
Troy:Gabriella.. Chad:Artık her yerde Gabrielayı görmeye başladın.. Troy:Hayır..Kolyesi..(Kolyeyi alır)Büyük ihtimal onu arıyordur.Ben gidiyorum..(Koşarak oradan ayrılır.. Chad:Ah…Ah.. Aşk işte..Bende Taylor’u bulayım o zaman.
Troy Gabriellayı bulur..
Troy:Gabriella!Kolyeni buldum..Bunu arıyordun sanırım. Gabriella:Evet..Çok sağol.(Gülümser) Troy:Hemen takacak mısın? Gabriella:Evet.. Troy:Tamam..Yardım edeyim mi? Gabriella: Olur..(Arkasını döner saçlarını toplar)Teşekkürler.. Troy: Önemi yok..
Gabrielanın gülümsemesi ile kendini kaybeder ve..
2.Bölüm Sonu
Gelen Sharpayden başkası değildir…. | |
|
| |
MYK(Mertley) HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Hsm 2 Senaryo 2 Paz Mayıs 04, 2008 9:45 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hsm 2 Senaryo 2 Cuma Mayıs 30, 2008 7:46 pm | |
| |