| Hsm 2 Senaryo 16 | |
|
+7mervosh_vanessa eJm x) Bonnie. pinkpunkavril Büşra Ay zzzanessaaa 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
zzzanessaaa Üye
| Konu: Hsm 2 Senaryo 16 Ptsi Nis. 21, 2008 1:25 pm | |
| 16.Bölüm
Gabriella karşısında gördüğü kişiye inanamaz…
Gabriella:Harry! Harry: Gabriella!Afedersin..Fark ettiğimde çok geçti duramadım.. Gabriella: Sen ne zaman geldin buraya? Harry:Bizim bu otelin yanında bir villamız var.. Gabriella: Orası sizindi demek..Neyse..Benim gitmem gerek..Ah..(Dizinin kanadığını fark eder)Olamaz..Dikişler açıldı galiba.. Harry: Dizini mi yarmıştın..Of..Şimdi çok kızıyorum kendime..Sana yardım edeyim.. Gabriella:Gerek yok..Bandajlı zaten geçer herhalde..Yani dikişler açılmamış olabilir.. Harry:Gabriella çok fazla kanıyor..İzin ver yardım edeyim. Gabriella:İstemiyorum dedim ya gerek yok..Sadece benim ayağa kalkmama yardım edersen sevinirim.. Harry: Pekala,hala inatçısın.. Gabriella:İnatçı..Değilim..Sadece senin yaptıklarına bu davranış..la karşılık..veriyorum. Harry: Pişman olduğumu da biliyorsun..(Gabriellayı belinden tutarak kaldırır) Gabriella:Ah..Yavaş..(Güçlükle ayakta durmayı başarır)Teşekkürler..Gitsem iyi olur.. (İlerlemeye başlar) Harry:Görüşürüz! (Gabriella sadece yüzüne bile bakmadan elini kaldırır)
Gabriella kamp alanına doğru ilerlemeye çalışıyordur ama şimdi iki gün öncekinden de yavaş yürüyordur hatta yürüyemiyordur..
Gabriella: (İçinden)Kahretsin!Bir bu eksikti..Galiba yapamayacağım..
Troy ise kamp alanında bir oraya bir buraya gezip duruyordur…
Chad:Ne oldu Troy? Troy:Canım sıkkın bir şey yok..Anna nerede? Chad:Havuza gitmiş…Gabriella nerede ya?Şimdiye kadar dönerdi.. Troy:Bilmiyorum!Hiçbir şey bilmiyorum!(Anna gelir)Bir bu eksikti.. Anna:Troy..Ben geldim!E..Ne yiyoruz akşam? Chad:Belli değil..Otelden gidip alacağız Anna.. Anna:Güzel..Birlikte alırız o zaman değil mi Troy? Troy: Olmaz..Birlikte alamayız..Chad ile gidiyorum ben.. Chad:Ha?Gab..Ya evet benimle birlikte gidiyor..Kızlar o kadar yemeği taşıyamaz şimdi..
Gabriella daha yolu anca yarılamıştır..Artık nefesi de kesiliyordur,çok yorulmuştur ve bandajın tamamı kanla doludur..
Gabriella:Yapamayacağım..Çok..Çok yoruldum..(Elini dizine götürür)Of..Bu da durmadı..
Taylor:Ya Gabriella nerede kaldı?Of…Kesin bir şey oldu.. Troy:Taylor öyle cümleler kurma zaten canım yeterince sıkkın! Taylor: Özür dilerim Troy ama merak ediyoruz.. Anna:Gelir birazdan endişelenmeyin bu kadar.. Kelsi:Kızın dizinde dokuz tane dikiş var ve aslında desteksiz yürümesi yasak sence bu durumda nasıl merak etmeyelim?! Taylor:Kelsi sakin ol.. Anna:İşte..Geliyor..
Gabriella dizini saklamaya çalışır üstündeki hırkasını çıkartıp bir eline alarak..Ama yüz ifadesi bu sefer onu ele veriyordur..Onu da değiştirmesi gerekmektedir..
Taylor:Neden bu kadar yavaş yürüyor?Hatta yürümüyor..Gabriella!!(Koşarak yanına gider) İyi misin?Çok merak ettik seni! Gabriella:İyi iyiyim.. Taylor:Emin misin? Gabriella:Evet dedim ya!(Ama artık tüm gücü tükeniyordur) Taylor: (Koluna girer)Gabriella elin ayağın titriyor senin..Dizinde bir şey.. Gabriella:Taylor lütfen beni çadıra götür! Taylor:Tamam canım..Chad…Ben Gabriellayı çadıra götürüyorum.. Chad:Ya dur..Gabriella sen iyi değilsin.. Gabriella:Chad izin verir misin?Artık..Dayana…Taylor çabuk gidelim lütfen! Troy:Ya nesi var ya?Gabriella!!Bir şey oldu… Kelsi:Troy sakin ol! Chad: Sanırım diziyle ilgili..
Çadırda…
Gabriella hemen kendini bırakır üstüne bir pike çeker..
Gabriella:Taylor çadırdan çık..Lütfen.. Taylor: Sen bu haldeyken asla çıkmam..Gabriella neyin var söyler misin? Gabriella:Yok..Bir şey.. Taylor: Dizin..İzin ver bakayım..Gabriella lütfen..Bu şekilde duramıyorsun bile.. Gabriella:İyiyim..Ben..(Pikeye sıkıca sarılır) Taylor:İyi olduğun hali biliyorum..İyi olduğun zaman gözlerin dolmuyor senin!
Dışarıda….
Troy:Ya ne oluyor?Bir şey oldu.. Chad: Dostum sakin ol..Taylor çıkınca öğreniriz.. Troy:Bekleyemem… Anna:Yemekleri almıyor musunuz?Troy.. Troy-Kelsi-Chad: SUS! Anna:Tamam.. Kelsi:Ben bir çadıra girmeyi deneyeyim..Kızlar benim Kelsi..İçeriye geliyorum.. Taylor:Ta..Tamam…Gabriella artık didişme lütfen bırak şu pikeyi..
Kelsi çadırın girişini açar..Fakat gördüğü manzara ile şaşırır..Gabriella çadırda resmen kıvranıyordur…
Kelsi:Gabriella!(Aynı şekilde girişten Gabriellayı gören Troyda şaşırır) Troy:Gabriella!! Gabriella: (Başını yastığa gömmüş)Git buradan!Gelme! Kelsi:Troy bırak biz halledelim..(Çadırın girişini kapar) Troy:Ya bir şey oldu dizine…Ya nasıl kıvranıyordu görmedin mi? Chad: Sanırım..
Çadırda…
Taylor:Gabriella..Lütfen dayanamayacaksın olmaz böyle.. Kelsi:Taylor..Galiba dizi..Gabriella tamam..Canım dur..Düz dur..Sakin ol tamam.. Taylor: Pikeyi kaldırıyorum tamam mı? Gabriella:Hayır.. Taylor:Bak gittikçe halsizleştin ama duramıyorsun da… Gabriella: Dizim..(Pikeyi kaldırır)Sanırım dikişler.. Taylor:Gabriella!!! Kelsi:İnanamıyorum Gabriella böyle duramazsın hemen revire gidiyoruz.. Taylor:Bu şekilde bu saatte kadar nasıl durdun..Onu bile anlamadım.. Gabriella:İstemiyorum.. Taylor: (Kafasını dışarı çıkarır ve çadırın girişini açar..)Chad! Chad: (Koşarak gelir)Gabriella nasıl? Taylor: Dikişleri patlamış.. Chad:Nasıl?! Taylor: Onu bilmiyoruz..Zaten önemi yok..Bir saate yakın bu şekilde.. Chad:Troy delirmiş durumda..Jason onu zor zaptediyor..Gabriella sana ben yardım edeceğim..Tamam mı? Gabriella: Peki.. Chad: (Gabriellayı kucaklar)Çok kan akıyor.. Troy: (Gabriellayı görünce hemen yanına gelir)Gabriella.. Taylor: Sakin ol..Dikişleri patlamış Troy.. Troy:Bende geliyorum.. Taylor: Olmaz Troy seni görmek istemiyor biliyorsun..Hem(Annaya bakar)Anna var… Troy: Sharpay onunla ilgilenir hem Ryanda var..Ben geleceğim.. Taylor:Troy…Lütfen.. Troy: Peki..
Chad Gabriella ve Taylor hastahaneye giderler…
Doktor: Dikişler nasıl açıldı.. Gabriella: Düştüm yani biri çarptı.. Doktor:Tek başına mıydın? Gabriella:Evet.. Doktor:Bak ama anlaşma kurallarını ihlal etmişsin Gabriella.. Gabriella: Özür dilerim..Şey biraz canım sıkkındı.. Doktor:Neyse..Yalnız bu sefer yerinden kıpırdamayacaksın..En az bir hafta..İlk iki gün nereye gidersen mutlaka seni birileri taşısın.. Chad:Biz yardım ederiz. Doktor:Ayrıca..Diğer beş gün boyuncada kesinlikle yanında biri olmadan kesinlikle yürümeye kalkamayacaksın.. Gabriella:Ama az önce kıpırdama dediniz.. Doktor:İlk iki gün mümkün olduğunca hareket etme..Sonraki günlerde yavaş yavaş hareket edebirlirsin fakat yatmanda gerekli kesinlikle kendini fazla yormayacaksın tamam mı? Gabriella:Tamam.. Doktor:Birkaç ilaç daha yazdım..Anlaşılan diğer verdiğim ilaç pek yaramamış ya da etkisi kısa sürmüş..Çok yoruldun neyse..Hadi güle güle.. Chad,Taylor ve Gabriella dönüş yoluna geçerler…
Taylor:Uyudu.. Chad:Benimde dizime dokuz dikiş atsalar ve o kadar kan kaybetsem bende yorulur,uyurdum. Şu Anna denen kız garip biri.. Taylor:Bencede..ha bu arada Troyu arayıp haber verelim..Alo? Troy:Taylor..Nasıl oldu? Taylor:Uyuyor dikişleri açılmış dokuz dikiş attılar..oraya gelip yemek yedikten sonra yatması gerek..Ve kesinlikle İlk iki gün nereye gidecekse birisinin onu taşıması gerekiyor..Çok dikkat etmeliyiz..Neyse biz geldik iniyoruz..Gelince konuşuruz.. Troy:Benim yüzümden!Yine benim yüzümden oldu! Kelsi:Troy sakin ol! Troy: Siz Anna ile yemekleri alırmısınız Kelsi? Kelsi:Tamam..Anna biz seninle yemekleri alalım hadi gel.. Anna: Olur..Sen gelmiyor musun Troy? Troy:Yok hayır.. Anna:Tamam..
Troy Chadlerin gelmesini beklerken Harry kamp alanına gelir..
Troy: Sen kimsin? Harry:Ben Gabriellayı görmek istedim ama yok galiba.. Troy:Yok..Sen kimsin? Harry:Ben Harry onun eski erkek arkadaşıyım. Troy: Öyle mi?Ha..Anladım..Görüdüğün gibi kendisi burada değil Harry ayrıca onun seni görmek istediğini hiç sanmam anlattıklarına bakılırsa.. Harry:Neyse tamam ben daha sonra gelirim..(Gider)
Onun gidişinden beş dakika sonra Chad tTaylor ve Gabriella gelirler..
Chad: Selam.. Troy:Chad..Bana verebilirsin ben onu çadıra taşırım.. Chad: Pekala(Chad Gabriellayı kucağına alır) Anna:Yemekler geldi!! Taylor: Sessiz olur musun?!Zaten ilaçı alamadığından zor uyudu! Gabriella:Ne oluyor ya?(Kendini bir an Troyun kollarında görünce şaşırır)Troy!!Ah..Sen ne zaman beni.. Troy:Bunları sonra konuşuruz..Özel.. Gabriella: Sanmıyorum.. Taylor:Neyse siz kavganıza sonra devam edersiniz..Yemek yiyelim..
Yemekleri yerler..Taylor Gabriellaya ilaçları verir…Hava kararmaya başlamıştır..
Anna:Bu gece ne yapıyoruz? Herkes: Sen bu gece istediğini yap biz bu gece Gabriellanın yanındayız! Anna: Peki..Ben gideyim o zaman.. Gabriella:Taylor yardım eder misin? Taylor:Ta..(Troy ona hayır işareti yapar)Ya..Benim tabakları yıkamam gerek sıra bende..Chad sende bana yardım edecektin.. Troy:Yine bana kaldın canım.. Gabriella:Hayır kendim giderim daha iyi..(Kalkamaya çabalar ama anında kendini Troyun kollarında bulur)İndir beni!Troy indir! Troy: Olmaz..Canım..(Çadıra doğru ilerler)Kelsi şurayı açar mısın? Kelsi:Tabii.. Gabriella:Tamam şimdi çıkar mısın? Troy: (Yanına uzanır)Olmaz.. Gabriella:Çık diyorum.. Troy: Sen yokken Harry buraya geldi..Sana çarpan o muydu? Gabriella:Evet..İzin verir misin uyumak istiyorum!Çık buradan.. Troy:Gabriella Anna benim eski kız arkadaşım..Sana söykeyemedim çünkü..çünkü.. Gabriella:Çünkü ne?Troy bırak..Ben sana Harryi onunla aramızda geçenleri analttım ama sen.. Troy:Gabriella lütfen..Anna o zaman bitmişti benim için çünkü yaptıklarından sonra onu silip atmıştım..Seni tanıdığımda aklımın ucundan bile geçmemişti.. Gabriella:Troy..Bilmiyorum..(Gözleri dolar) Troy: Seni bu kadar üzeceğini bilseydim baştan her şeyi anlatırdım..O benim için geçmişte kaldı Gabriella.. Gabriella:Troy yoruldum gerçekten..Artık uyumak istiyorum..Şimdi.. Troy:Gitmemi mi istiyorsun?Peki..Ama önce bilmeni istediğim bir şey var..(Troy Gabriellaya yaklaşır)Benim yüzümden asla ağlamanı,üzülmeni istemem..Ve seni kırmamak için herşeyi yaparım Gabriella..Seni tahmin edemeyeceğin kadar çok seviyorum..
Troy Gabriellanın göz yaşlarını siler…Sonra onu yanağından öper..Gitmek hiç istemese de kalkmak için hamle yapar..
Gabriella:Troy..Ben..
16.BÖLÜM SONU | |
|
| |
Büşra Ay Admin
| Konu: Geri: Hsm 2 Senaryo 16 Ptsi Nis. 21, 2008 1:25 pm | |
| saqol cnm emeğine sağlık... | |
|
| |
pinkpunkavril Üye
| |
| |