| Hsm 2 Senaryo 14 | |
|
+10AsH x] Hatice Turan-MT mervosh_vanessa eJm x) ~~éysan~~ HiLLove x] Bonnie. rabish. zzzanessaaa 14 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
zzzanessaaa Üye
| Konu: Hsm 2 Senaryo 14 Ptsi Nis. 21, 2008 1:22 pm | |
| 14.Bölüm
Sharpaylerin çadırından büyük bir çığlık kopar..Herkes kalkıp onların yanına koşarak gider..
Troy:Ne oluyor ya? Chad:Chris!! Gabriella:Troy kim..Chris!! Taylor:Ne yapıyorsun sen ya?! Troy:Hepinize ne oldu böyle?Üstünüz çim olmuş.. Kelsi:Ne olacak Chris Sharrpayi çıkarmak yerine ayaklarımızdan sürükleyerek bizi çadırdan dışarı attı! Chad:Yeter ama Chris sende.. Sharpay:Yine mi sen!Ben sana ne demiştim?! Chris:Gözüme gözükme demiştin ama dinlemiyorum!
Gabriella olaya müdahale eder…
Gabriella:Chris..Zorla kimseye bir şey yaptıramazsın!Bırak kızı.. Chris:Gabriella sen karışma..Ben Sharpay ile konuşacağımız bir yere gideceğim.. Sharpay: Seninle hiçbir yere gelmiyorum ben! Chris:Hadi canım..Geçen seferki gibi zorluk çıkartma istersen.. Gabriella: Duymadın mı?!Git buradan.. Chris:Gabriella lütfen karışma..(Sharpayi kolundan tutar ve kendine doğru çeker) Gabriella: (Sharpayin önüne geçer)Sharpay seni görmek istemiyor anlamadın mı?!Git buradan hem de hemen!Delirmişsin sen! Chris:Çekil önümden! Gabriella:Hayır! Chad:Git buradan dostum bak bir şey olacak… Taylor:Kız seni istemiyor hala niye peşinde dolaşıyorsun üstelik sen..sen sarhoşsun! Troy:Chris!Git buradan!Hemen! Chris:Gabriella uğraştırma hadi çekil önümden.. Gabriella:Git buradan! Chris:Bak çok konuştun ama..Yeter!(Gabriellayı kollarından tutar ve iter,Gabriella dizini bir taşa çarpar) Troy:Gabriella!Sen çok fazla oldun! Gabriella:Ah!!Troy dur! Chris:Gidiyoruz!(Sharpayi kolundan çeker) Troy:Bakalım nereye gidiyorsun?!(Gözüne bir yumruk indirir)Kızlara el kalkmaması gerektiğini kimse öğretmemiş sana anlaşıldı..Özellikle benim sevgilime ve arkadaşlarıma! Chad:Troy sakin ol dur.. Chris:Bunu size ödeteceğim!Görürsünüz siz.. Chad: Sen iyi misin? Troy:Evet..(Gabriellanın yanına gelir)Gabriella iyi misin sen? Gabriella: (Eliyle dizini tutar)İyiyim..Bir şeyim yok..Hadi kalkalım.. Troy: Dur bir dakika..Elini kaldır da yarana bakalım.. Gabriella:Gerek yok sıyrıldı sadece..Hadi..(Kalkmaya çalışır)Ah..(Kalkamaz ve yere tekrar oturur) Sharpay: Dizin kötü kanıyor Gabriella..İzin ver de bakalım.. Gabriella:Arkadaşlar gerek yok.. Troy:İnat etme Gabriella..Dur(Gabriellanın elini kaldırır)Bu mu sıyrılmış hali Gabriella.. Taylor:Revire gidelim hemen.. Gabriella:Birazdan durur..Troy.. Troy:Ben bunu hesabını sonra soracağım ona..Gabriella yürüyebilecek halde bile değilsin..Elini ver..(Elinden tutar ve yavaşça Gabriellayı kendine doğru çeker) Gabriella:Ah..Troy..Bir dakika..(Troya sarılır) Troy:Tamam canım..(Troy onu kucağına alır)Biz döneriz daha sonra siz kahvaltıyı edin.. Sharpay:Bende geleyim sizinle.. Gabriella:Yok sen gele şimdi tekrar karşılaşırız..Boş ver Sharpay.. Troy: Doğru..Hadi görüşürüz..
Troy Gabriellayı otelin revir odasına götürür…
Revir:Çocuklar ne oldu size böyle?Gabriella.. Troy: Dizini yardı sanırım.. Revir: Daha demin de Chris geldi biri onu fena benzetmiş ama sarhoştu sanırım..Troy Gabriellayı şuraya yatırır mısın? Troy:Tabii.. Revir: Siz kamp yapıyordunuz değil mi? Troy:Evet.. Revir:Hmm..Baya kötü düşmüşsün Gabriella..Bir hastahaneye gitsek aslında burada dikiş atamayız..Ben ilk önce yarayı temizleyeyim..Troy onu yürütmeden getirmen iyi olmuş..Yara daha çok açılabilirdi..Evet..Hadi gelin birlikte taksiye binip gidelim..Sonra siz kampınıza geir dönersiniz.. Gabriella:Ben yürüyebilirim nasıl olsa kapattınız.. Troy: Olmaz..Ne dediğini duymadın mı? Gabriella:Ama..(Troy bir şey söylemesine fırsat vermeden onu kucaklar)
Hastahanede..
Doktor:Tamam..Bu kadar..Bu gece bu ağrı kesiciyi yemekten sonra al..Ağrı yapabilir..Mümkün olduğunca dizini kırmamaya çalış yürürken de ilk iki gün yardımla yürü ve bacağını zorlama tamam mı? Gabriella:Tamam..Teşekkürler.. Revir: Dikişlerini kaç gün sonra alalım? Doktor:Bir hafta sonra.. Revir:Tamam..Hadi çocuklar.. Troy:Gel canım..(Gabriellayı belinden tutar ve çıkarlar)Şimdi iyi misin? Gabriella:Evet daha iyiyim..Merak etme.. Revir:İlaçı almayı unutmayın tamam mı? Troy:Ben unutturmam merak etmeyin.. Gabriella:Yalnız sızlıyor..O ne zaman geçer? Revir:Bugün olabilir Gabriella ama bir iki güne kalmadan gider merak etme..Bu arada sen zorlama kendini yeter..
Otele geri dönerler..Troy ve Gabriella ağır ağır kamp alanına geri dönerler…
Gabriella: Of..Çok yoruldum.. Troy:Ben o Chrise sonra göstereceğim..Adama bak ya sarhoşken gelip milletin huzurunu kaçırıyor.. Gabriella:Boşver Troy… Taylor:A..Geldiler.. Kelsi:Nasılsın Gabriella? Gabriella:İyiyim.. Sharpay: Size yiyeceklerden ayırdık..Baya uzun sürdü gelmeniz.. Troy: Dikiş attılar..Hastahaneye gittik.. Kelsi: Öyle mi?Geçin hadi.. Gabriella:Ben yemeyeceğim Troy sen ye.. Troy: Saçmalama Gabriella olmaz..İlaç alacaksın daha..Hadi.. Gabriella:Lütfen Troy istemiyorum.. Troy:Tamam bende yemiyorum o zaman.. Gabriella:Ya hayır lütfen yer misin bak zaten yorgunum.. Troy: Sen ilk önce yemeye başla..Sonra bende yerim.. Gabriella: (Zor da olsa birkaç şey yer)Tamam mı? Troy: Şimdi oldu.. Gabriella: (Dizine yatar Troyun)Hadi sende yemeye başla.. Troy:Tamam..(O da yer)Sharpay şu torbayı uzatır mısın?Gabirella..Canım ilaç içeceksin hadi kalk biraz… Gabriella:Tamam..(İlacı içer)Ben uyumak istiyorum.. Troy:Çadıra götüreyim seni o zaman..(Gabriellayı elinden tutar)
Çadırda…
Gabriella: Sen dön istersen Troy Chadlerin yanına ben iyiyim.. Troy: Olsun ben burada iyiyim hem belki bir şey istersin.. Gabriella: Sen niye suratını astın? Troy:İyiyim ben yok bir şey hadi sen dinlen.. Gabriella:Troy lütfen söyler misin? Troy:Ya bir şey yok hadi..(Gabriellaya sarılır) Gabriella: Peki..Tamam..
Troy fark ettirmese de çok üzülmüştür…Gabriellaya bir şey olmasından çok korkuyordur.. Gabriella uyuyana kadar yanında kalır..Sonra onu izler..Daha sonra dışarı çıkar..
Chad:Troy ne oldu?Yüzün bir karış asık.. Troy:Yok bir şey.. Chad:Hadi saklamada söyle… Troy:Ya Gabriella..Eminim çok canı yanıyordur..Ama belli etmemek için elinden geleni yapıyor..Hem hiç bu kadar erken yatmazdı.. Chad: Dostum bu gayet normal..Dizinde dikiş var..Ayrıca zor bir gün geçirdi..Ağrısının olması,dizinin sızlaması gayet normal ama geçicek.. Troy:Bilmiyorum..Çok korktum bugün.. Chad: Surat ifadenden anlaşılıyor..Hadi sen git bu gece yine onunla kal..Yoksa uyuyamayacaksın bütün gece..Kızlar!Troy bugünde.. Taylor-Kelsi:Tamam anladık! Troy:Ya.. Chad:Endişelenme Troy..Bak bütün gece yanında olacaksın bir şey olursa hemen anlarsın… Troy:Ama bir şey olmaz değil mi? Chad: Olmaz merak etme… Sharpay:Troy özür dilerim..Hepsi benim yüzümden oldu.. Troy: Önemi yok..Hem Chrise dersini verdim boş ver..Ben Gabriellanın yanına gideceğim sonra konuşuruz bunları sende üzülme..
Troy Gabriellanın yanına gider…Gece birkaç kez Gabriella uyanır..Troy onu rahatlatabilmek için her şeyi yapıyordur…Gabriella Troyun olanlara üzüldüğünü anlar..Ama fazla abartması onu biraz endişelendirir..Sabaha kadar hem konuşurlar hem de uyurlar..
14.BÖLÜM SONU | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hsm 2 Senaryo 14 Cuma Mayıs 30, 2008 7:49 pm | |
| |
|
| |
rabish. Hsm Tutkunu
| Konu: Geri: Hsm 2 Senaryo 14 C.tesi Mayıs 31, 2008 7:18 am | |
| | |
|