| Hsm 2 Senaryo 9 | |
|
+9mervosh_vanessa eJm x) vanessadamla Venessa_lale Deniz Karaduman Bonnie. rabish. zzzanessaaa 13 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
zzzanessaaa Üye
| Konu: Hsm 2 Senaryo 9 Ptsi Nis. 21, 2008 1:16 pm | |
| 9.Bölüm
Troy ve Gabriella sahilde biraz oturduktan sonra geri dönerler herkes Gabriellaların odasında onları bekliyordur..Otele girdiklerinde Sharpay ile karşılaşırlar..Sharpay onları elele olduklarını görünce çok şaşırır…
Sharpay: Siz..Ayrılmamış mıydınız? Troy: (Gabriellaya sarılır)Hayır o da nereden çıktı.. Sharpay:Yani..Kaç gündür birbirinizin yüzüne bile bakmıyordunuz.. Gabriella:Ayrılsak çok sevinirdin biliyoruz Sharpay ama olmadı..MAALESEF..Neyse görüşürüz..(Giderler)
Sharpay arkalarından bakakalır..Grubundan bir kız yanına gelir…
X: Sana söylemiştim.. Sharpay:Kes..
Odada…
Chad: Selam çocuklar!Nerede kaldınız ya? Troy:Geldik işte.. Chad: Şimdi konuşmamız gereken bir konu var.. Troy: Sharpaye güzel bir oyun oynamak ve dersini vermek… Taylor:Evet! Gabriella: Düşünelim o zaman… Kelsi:Yalnız önce bizim size bir haberimiz var.. Jason:Biz çıkıyoruz! Troy-Gabriella: Ooooo…Bu arada geldiğimizde Sharpay ile karşılaştık.. Chad:Ya..Kaçırdık desenize..Yüz halini görmek için neler vermezdim.. Taylor-Kelsi:Bende.. Gabriella:Tam bir komediydi..Sinirden çatlayacaktı neredeyse.. Troy:Hemde ben Gabriellaya böyle sarılınca..(Gabriellaya sıkı sıkı sarılır)Yüzü kıpkırmızı oldu..(Gülerler)E…Şimdi ne yapmak gerekiyor onu düşünmeli.. Gabriella:Bence önce Ryana teşekkür etmeliyiz sonuçta onun bize çok yardımı oldu..Barışmamızda yani.. Chad:Hakikaten aşık oldu çocuğun dünyası değişti ya.. Taylor:Beklenmezdi cidden.. Troy:Neyse bu doğru ona teşekkür etmeliyiz..Ama şimdi planı düşünelim..
Sharpay odasında sinir krizi geçiriyordur…
Sharpay:Nasıl ya?Nasıl barışırlar!Ryan yardım et bir şeyler bulmalıyım.. Ryan:Bence gidip özür dile kardeşim.. Sharpay:Ryan delirtme beni!Tamam en iyisi sen sus! Ryan:Bence sen en iyisi bir masaja falan git kafanı topla..Sonra düşünürsün ne yapacağını! Sharpay: (Birden sakinleşir)Evet..Masaj..Ben gidiyorum sende düşün bu arada..(Gider)
Ryan bu fırsattan yararlanır ve doğru Gabriellaların odasına gider..Gülmekten kırılıyordur…
Gabriella:Ben açtım..A..Ryan,iyi misin? Ryan:İ..İyiyim iyi..(Gülmeye devam ediyordur) Gabriella:Geç içeri geç..Bizde senden bahsediyorduk.. Herkes: Selam Ryan! Ryan: (Gülmeyi keser)Sharpayin halini görmelisiniz..İki saattir odanın içinde dört döndü..Sinir krizi geçiriyor..Yok ayrılmamışlar..Yok şöylelerdi..Yok böylelerdi..Sonunda masaja git dedim de kendine geldi.. (Herkes güler) Gabriella:Bizde senden bahsediyorduk..Çok teşekkürler Ryan..Sen olmasaydın belki barışmayacaktık.. Ryan:Asıl katkı sizin gruptaki Chadden.. Troy: Onu biliyoruz ama hatalarımızı anlamamıza sebep olan sendin..Yani benim hatalarım Gabby..Öyle bakma tamam… Ryan:Neyse benim Emmaya sözüm vardı..Onu gezdirecektim..Sonra görüşürüz.. Herkes: Ooooo.. Chad:Yeni bir aşk mı başladı yoksa? Ryan:Hayır canım..Dost olarak… Troy:Tabii canım..Dost.. Ryan:Neyse hadi görüşürüz.. Chad:E..Bu gece herkes kendi yatağında yatıyor.. Troy: (Gabriellaya bakar)E..maalesef.. Gabriella:Evet..Ama malesefi falan yok Troy..Hem geç oldu..Hadi dışarı.. Troy-Chad:A..Ne güzel konuşuyorduk.. Taylor:Gabby haklı hadi..İyi geceler..(Onları Gabriella ile iterek dışarıya çıkartırlar) Gabriella:İyi geceler..(Gülümser) Troy: (Gabriellayı yanağından öper)İyi geceler..(Chad ile odalarına giderler) Taylor:E..Jason..Hadi sende dışarı.. Jason:Ha..Tamam..İyi geceler Kelsi.. Kelsi:İyi geceler…
O gece herkes rahat bir uyku çeker..Sharpaye hep acıyorlardır hem de yaptıklarına çok kızgınlardır…
Ertesi sabah…
Hepsi otelin giriş kısmında oturup konuşuyorlardır..Yanlarına Daniel ve Rupert gelir..
Daniel:Gabriella..Biraz gelir misin? Rupert:Taylor…Evet..Sende gelir misin?
Kızlar şaşkındırlar..Troy ve Chad ise onları orada dövmemek için zor tutuyorlardır kendilerini..
Gabriella-Taylor:Tabii…Bir sorun mu var? Daniel:Yoo..Sizinle ayrı ayrı konuşmak istiyoruz.. Troy:Ne söyleyecekseniz burada söylesenize.. Rupert: Özel konuşacağız Troy.. Gabriella: Sakin olun Troy.. Troy: Peki.. Gabriella:Tamam..Gidelim o zaman.. Taylor:Evet..Çocuklar biz birazdan döneriz..
Daniel ve Rupert onları sahile götürür..İkisi de aynı şeyi konuşacak olduklarından yana yana kızların karşılarına otururlar..
Daniel:Biliyorsunuz uzun zamandır buradayız..Ve yakında gideceğiz.. Rupert:Bu yüzden size söylemek istediğimiz bir şey var.. Daniel:Başta emin değildik.. Gabriella:Neyden emin değildiniz? Daniel: Duygularımızdan.. Taylor:Ya şimdi? Rupert:Eminiz.. Daniel-Rupert:Gabriella benimle çıkar mısın?-Taylor sende benimle çıkar mısın?
Kızlar şaşkındırlar..
Taylor:Ama biz.. Gabriella:Yani şey.. Daniel:Hemen söylemeyin isterseniz.. Rupert:Aranızda konuşun sonra söylersiniz.. Gabriella:Ama.. Taylor:Bizim..Neyse biz gitsek iyi olur sanırım..(Gabriellanın kolundan tutar..) Gabriella:Evet..Bencede..
Otele giderken…
Taylor:Bizim sevgilimiz olduğunu biliyorlar.. Gabriella:Bence bilmiyorlar..Ya da anlamadılar.. Taylor:Bunu bizimkilere söyleyecek miyiz? Gabriella:Ha..Söyleyelim de bir güzel kavga etsinler… Taylor: Saklayamayız ki Gabby.. Gabriella: O da var..Of..Ne yapacağız şimdi?
Otele girerler…
Troy:Ne oldu ne söylediler size? Chad:Çabuk söyleyin.. Troy: Siz iyi misiniz? Gabriella:Şey… Taylor:Bize.. Gabriella: Dediler ki.. Taylor: Söyleriz ama sakin olacağınıza ve onlara bir şey yapmayacağınıza söz vermeniz gerekiyor… Troy:Tamam..Söz.. Chad: Söz..Hadi söyleyin artık.. Gabriella: Daniel bana.. Taylor:Rupert da bana.. Gabriella-Taylor:Bize çıkma teklifi ettiler!
Chad ve Troy bunu duyunca yerlerinden kalkarlar…
Chad:Ne? Troy: Şaka değil mi bu? Troy-Chad:Ben şimdi..(Gabriella ve Taylor önlerine geçer) Gabriella: Söz verdiniz.. Taylor:Evet… Troy:Tamam..Sakinim.. Chad: (Geri koltuğa otururlar)Peki siz ne dediniz? Taylor:Biz şey… Gabriella:Aslında..Biz.. Taylor: Size.. Chad:Söyleyin artık! Troy:Hadi! Gabriella:Geldik.. Taylor:Çünkü onların.. Gabriella:teklifini.. Troy-Chad:Kabul etmediniz değil mi?Ve buraya da bizden ayrıldığınızı söylemeye gelmediniz.. Gabriella:Kabull.. Taylor:Etmedik!! Chad-Troy:Ne?
Troy ve Chad o kadar kızmışlardır ki kızların reddettiklerini olumlu halde anlarlar ve kızgınlıktan deliye dönerler..
9.Bölümün Sonu | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Hsm 2 Senaryo 9 Cuma Mayıs 30, 2008 7:52 pm | |
| Ryan'ı Emma'ya yar etmem döverim onu xD |
|
| |
rabish. Hsm Tutkunu
| Konu: Geri: Hsm 2 Senaryo 9 C.tesi Mayıs 31, 2008 7:16 am | |
| | |
|