| Hsm 2 Senaryo 6 | |
|
+6buRak* $ımarık Bonnie. rabish. Büşra Ay zzzanessaaa 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
zzzanessaaa Üye
| Konu: Hsm 2 Senaryo 6 Ptsi Nis. 21, 2008 12:59 pm | |
| 6.Bölüm
Öğleden Sonra…
Sharpay güneşleniyordur..Bu sırada yakından Troy ve Chad geçiyordur..Bunu fırsat bilip havuza atlar ve boğuluyormuş gibi yapıp çığlık atmaya başlar..
Troy:Kim çığlık atıyor? Chad:Havuz tarafından geliyor galiba.. Troy:Hadi gidip bakalım.. Sharpay:İmdat!!.. Troy:Bu Sharpay! Chad:Numara yapıyordur ya yüzme bilmiyor olamaz.. Troy: Daha önce onu yüzerken gördük mü? Chad:Hayır..Olamaz!
Troy ve Chad hemen havuza atlayıp Sharpayi oradan çıkarırlar…
Troy:Bayıldı galiba.. Chad: Sende bu kadar su yutsan bayılırsın herhalde.. Troy:Yüzme bilmediğine inanamıyorum.. Chad:Bende hem de Sharpayden.. Troy:E..Ne yapacağız şimdi? Chad:Ne bileyim?
Sharpayi gören herkes başına toplanmıştır..
X:Beklemesene öyle..Suni teneffüs yapman lazım! Chad-Troy:Ne?! Troy:Chad bunu sen yap Gabriella görürse açıklayamam! Chad:Ne?Ben Taylora nasıl açıklarım? X:Kız gidiyor siz hala.. Chad:Hadi Troy.. Troy:Ya..Ama.. Chad:Gabriella burada yok zaten..Hadi..
Sharpayde bu anı bekliyordur fakat Gabriellanın etrafta olmasını istiyordur…Bu sırada plajdan gelen Kelsi,Taylor,Gabriella ve Daniel ve Emma havuz başındaki topluluğu görünce şaşırırlar…
Kelsi:Ne oluyor orada ya? Taylor:Ya gidip bakalım baksanıza herkes oraya toplanmış.. Gabriella:Hadi..
Olay yerine gelen Gabriella gördükleri karşısında şok olur..
Gabriella: (Kısık sesle)Troy… Taylor:Ya Gabriella..yanlışlık…Sharpay.. X:Kurtardın tebrik ederim seni genç adam! Sharpay: (Troya sarılır)Te—şekkür.. Troy:Gabriella! Gabriella:Bir..Bir şey söylemene gerek yok Troy..(Koşarak oradan ayrılır) Troy: (Peşinden gider)Dur!Gabriella!Beni dinler misin?(Gabriella asansöre binerken asansörü durdurur)Bak,boğuluyordu bizde Chad ile yardım.. Gabriella: Sharpayden bahsediyoruz Troy!Yüzme bilmemesi mümkün değil! Troy:Başta bizde öyle düşündük ama bayılınca.. Gabriella:Troy yeter..Farkında değil misin?Ya anlamamana şaşıyorum..Sharpay geldiği günden beri sana yakın olmaya çalışıyor..Bu da numara işte ve zaten açıkça görülüyor ki seni kendine çekmeyi başarmış! Troy:Boğulma numarasına kadar gidemez herhalde değil mi?!Bana söylüyordun Gabriella ama şimdi kendin kıskanıyorsun bence! Gabriella:Troy..yeter…Daha fazla kavga etmeyelim..Asansörü bırakır mısın? Troy:Tamam..Ama o kız boğulma numarasına kadar ileri gidemez bunu da iyi düşün Gabriella!(Asansörü bırakır)
Grup otelin girişine gelir…
Chad:Troy..İyi görünmüyorsun.. Troy:Anlamadı işte..Sana söylemiştim!Ona anlatamadım..Sharpayin numara yaptığını söyledi.. Chad:Bizde öyle sanmıştık biliyorsun..Ona kırıcı bir söz söylemedin değil mi? Troy:Bilmiyorum!Ya tamam Sharpay bana yakın olabilmek için herşeyi kullandı bugüne kadar ama bu kadarını da yapmaz.. Taylor:Gabriella yalnız.. Kelsi:Biz odaya çıkalım..Sonra görüşürüz.. Chad:Görüşürüz.. Daniel:Bizde gidelim.. Troy:Git..Sende git! Emma:Sinirleri bozulmuş..Gel çıkalım..
Odada..Gabriella öylece havlusuna sarılıp yatağa uzanmış ağlıyordur..
Kelsi:Gabby.. Taylor:Gabriella..İnanmıyorum sana..Üstünü değiştir plajdan geldiğin gibisin hasta olacaksın.. Kelsi:Taylor haklı hadi gidip duş al sonrada üstünü değiş.. Gabriella: (Yavaşça yataktan doğrulur)S..harpayı..bana savundu..İ..nanamıyorum ya.. Taylor:Ya belki de gerçekten boğuluyordu..Yani hep onu güneşlenirken gördük tabii bir kez de havuza düşmüştü hatta iki kez ama birinde sığ yerdeydi ikincisinde de Ryan hemen çıkarmıştı.. Kelsi:Gabby..Hadi git duş al ve üstünü değiş yoksa gerçekten hasta olacaksın zaten bir yarım saat kadar böyleydin anlaşılan.. Gabriella:Tamam..(Banyoya doğru ilerler) Kelsi:Haber verelim mi? Taylor:Evet..Odayı arayalım.. Kelsi:Çalıyor..Chad..Selam burada durum kötü..Orada nasıl? Chad:Burada da durum aynı pek parlak değil.. Kelsi:Sharpay nasıl? Chad:Son durum revire götürülmüş..Öyle biliyoruz..Gabby nasıl? Kelsi:Geldiğimizde üstündekilerle yatağa atmış kendini ağlıyordu..Sonra onu zorla banyoya yolladık.. Chad:Troyda kötü ya…Ne yapacağız şimdi? Kelsi:Bilmiyorum..Bu sefer durum baya ciddi sanırım..Ah…Gabriella geliyor kapatmam gerek hadi görüşürüz.. Chad:Tamam..
Sharpay odaya çıkmıştır…
Ryan: Sharpay..Boğulduğunu söylediler..İyi misin? Sharpay: Elbette..Hem boğulmadım ki.. Ryan:Nasıl? Sharpay:Yüzme biliyorum herhalde Ryan.. Ryan:Tahmin edeyim..Troy seni öpsün diye Gabriella ile geçerlerken boğulma numarası yaptın.. Sharpay:Sayılır..Neyse..Ben masaja gidiyorum kardeşim sonra görüşürüz..
Odada….
Gabriella:Uzanacağım ben biraz..İsterseniz siz çıkın.. Kelsi:Yok canım..Çıkıp dolaşalım biraz..Hadi.. Gabriella:Halim yok kızlar..(Kapı çalar) Taylor:Ben bakarım..Daniel..Ne oldu? Daniel:Ya Gabriellayı merak ettim..Görebilir miyim onu? Taylor:Tabii..Geç..Bizde dışarı çıkmak için ikna etmeye çalışıyorduk.. Gabriella: Daniel..Bir şey söyleme hiçbir şey yapmak istemiyorum lütfen.. Daniel:Bende hep birlikte biraz gezeriz diyordum. Kelsi:Evet ya..Zaten yemekte bir iki saat sonra başlayacak..Hadi gezelim biraz.. Taylor:Hadi hem açılırsın.. Gabriella: Peki..Tamam ama çok değil tamam mı? Kelsi:Ya zaten havada kapandı..Yağmur yağacak herhalde..Fazla durmayız merak etme..
Akşam…Hep birlikte odadan çıkarlar..
Emma:A..Ryan selam,nasılsın? Ryan:İyiyim sen nasılsın? Emma:Bende iyiyim.. Ryan:Ya..Gabby..Sende üzülme..Bizim Sharpay numara yapmış.. Taylor:Sen ciddi misin? Ryan:Tabii..Kendi söyledi..Hem zaten o yüzme biliyor..Bilmemesi biraz garip olurdu.. Gabriella: Size..söylemiştim.. Kelsi:Emma sen istersen biraz Ryan ile dolaş.. Emma:Tabii olur.. Gabriella: Sahile inelim mi? Kelsi: Olur.. Taylor:Hadi..
Dışarıya çıkarlar..
Taylor:Kesin birazdan yağmur yağar..Sabah ne kadar sıcaktı.. Kelsi:Evet ya…Dışarısı da baya serin.. Daniel:Gabriella sen iyi misin?Üşüyor gibi bir halin var.. Kelsi: (Gabriellanın koluna girer)Titriyorsun sen..Gabby iyi olduğuna emin misin? Gabriella:Evet..İyiyim.. Daniel:Şu ceketi üstüne giy istersen..(Omuzlarına örter) Gabriella:Teşekkürler.. Taylor: Oturalım şuraya..
Kumların üstüne oturup denizi seyrederler…Aradan yarım saat sonra yağmur çiselemeye başlar…
Kelsi:Yağmur başladı..(Saate bakar)O..Yemek saati de gelmiş.. Daniel:Hadi kalkın.. Taylor:Gabby..Sen iyi görünmüyorsun.. Gabriella:İyiyim(Kalkmaya çalışır ama başı döner) Daniel:İyi olduğuna emin misin? Gabriella:Evet..Başım döndü sadece.. Taylor: Otele dönelim hemen..
Otelde..
Chad:Yemekte konuşursunuz.. Troy: Sanmam..(Yanlarına Ryan ve Emma gelir) Ryan: Selam..Troy Sharpayi kurtarmışsın ama o zaten yüzmeyi biliyordu.. Troy:Ne? Ryan:Tabii,numara yapmış ya..Gabriellaya da söyledim.. Chad:Geçmiş olsun dostum kız haklıymış.. Troy:Gabriella nerede? Ryan:Geliyorlar işte.. Troy:Gabriella…
Gabriella:Ya..Benim..Troy.. Kelsi:Hasta oldu..Titriyor ya.. Gabriella:Ben..(Aniden yere yığılır) Taylor:Gabriella!Buz gibi olmuş ya.. Troy:Gabriella!Kendine gel… Taylor: Odaya taşıyalım ya..
Bu sırada Mr.Bolton gelir…
Mr.Bolton:Neler oluyor burada?Gabriellaya ne oldu? Taylor:Bayıldı.. Mr.Bolton: (Gabriellayı kucaklar)Bu kız yanıyor..Çok ateşi var..Hemen revire götürelim..
Revirde..
Doktor:Ateşi çok yüksek Mr.Bolton..Düşürmeye çalışalım ama düşmezse hastahaneye götürmek gerekebilir..Odasına çıkaralım orada dinlensin daha iyi olur.. Mr.Bolton:Tamam..Tabii..
Gabriellayı odasına çıkarırlar…
Mr.Bolton:Bir şey olursa ateşi düşmezse haber verin çocuklar..Hastahaneye götüreceğiz.. Taylor:Tamam Mr.Bolton..
Chad:Sanırım Gabbyden özür dilemen gerek.. Troy:Evet..Ona güvenmemekle hata ettim..Hepsi benim suçum..(Gabriellanın yanına uzanır) Özür dilerim Gabby.. Taylor:Bugün son noktayı koydu Sharpay.. Chad:Bu yanına kalmayacak herhalde.. Troy:Gabriella bir iyileşsin..Ona öyle bir oyun oynayacağız ki..Görecek..
6.BÖLÜM SONU | |
|
| |
Büşra Ay Admin
| Konu: Geri: Hsm 2 Senaryo 6 Ptsi Nis. 21, 2008 1:05 pm | |
| Teşekkürler emeğine sağlık... | |
|
| |
zzzanessaaa Üye
| Konu: Geri: Hsm 2 Senaryo 6 Ptsi Nis. 21, 2008 1:11 pm | |
| görewimiz dewamı gelecek 20 bölümlük olduğu içn | |
|