symos. HsmFan Üyesi
| Konu: Sagopa Kajmer - Kırık Çocuk Perş. Şub. 26, 2009 5:22 pm | |
| Verse 1
Sokaklar benim oyun saham ve benim evim Üzerimde t-shirt ve boynumda l.l.kolyesi Run dmc longplay'i pikapta raksda Video kasette soul sonic ve afrika bambaataa Elinde asa, saçı rasta, onlar master (masta) Zulu nation, B-boy, boogie monster (monsta) Backspin, graffiti, scratch, rap gangsta Hadi kır kemiklerini ve tepkiye yol aç Uprock, poppin-rockin, kaç kaç maç Dj .scratch yap, son ses aç Grandmaster flash gibi taktik yap Rap;jam master jay 'den kurtis blow'a P.e (public enemy), epmd, fab five freddy Break dance, boogaloo shrimp ve rocksteady Moonwalk, smurf, kick, electric boogie Seramoni ustası rap yap, bağır Öyle robot dansı yaparım ki kalbimi teneke sanır Hardcore kırık çocuk, kırık kız. (break-boy, break-girl) Swipes, headspin, ninetee-nine, bu ne hız Ben sago old school'dan, new school ''hırs'' Kendinle dalga geç bizden tırs
Verse 2
Kırık çocuk kartonu sermiş asfalta 6 Pilla kaset çalar ''planet rock'' çalar Poppin-lockin, robot ve de downrock İki pikap arasına mikser sok Bizim joker herkese zehri versin hadi badi Takım 34 pistte essin hadi badi Yo crazy legs, la boogaloos, storm Mr wiggles, poppin pete, bodyform Grandmaster dst scratch mucidi, yo rock it Wildstyle, breakin ve beat street James brown, funky drummer hardcore shit Bu mic check 'ten sana B-boy hit Mc sago+ kaf kef = kırık çocuk Biz asi yılları gerimizde bıraktık moruk Q-bert, D-styles, mixmaster mike Battle dj Fader'ı parçala kır, bırak Çizilirse yenilenir pilak Needle drop, flare scratch, crabs, beat juggle yap Senin ruhunla dans eder hıphop
Scratch
:a: | |
|
yagmur00 HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer - Kırık Çocuk Perş. Şub. 26, 2009 5:31 pm | |
| ooooo sago ya adamım saoll cnmm süpersin | |
|
Deniz Karaduman Hsm Bağımlısı
| Konu: Geri: Sagopa Kajmer - Kırık Çocuk Cuma Şub. 27, 2009 6:32 pm | |
| sagoooo! o müthişşş hayki 1, sago2 ve ceza3 | |
|