Bir zamanların en güzel yeri, şimdinin en güzel hatırası. HSMFAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hsmfan.forume.biz

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı

+56
onlydakota
angelastew.
Esra Kara
aSi RuH çArŞı
BasakGul
zenessa
vanessadamla
vanessagabriella
Sofie*
ashlyfan
özge
Choco_Princess_Nessy
gizzz
robraysten.
mella.
niLeyLove.*
-sinem-
*MiLeY~
Deniz Karaduman
Elif Rodoplu
MC
Hazal Kılıc.
nessa6
Melek Koc [Z]
ezgijobros
Emossh-VH
H_S_M
£L!F_VaNeSsA
notum
vanesszac
vanessa_zac
...zanessa.ash...
rabish.
sharpay evans.!
Bonnie.
Ash*Ezgi
deStiNo
Bey|Zac|
...$3yd@...
Ashley-Vanessa Delisi
HSMWORLD
MYK(Mertley)
zacefron
VANESSA-BETÜL
hsm delisi
besthe_zac
rockstar_ASHena
*_Zanessa_*
nessam
...::_PRéNSéS_::...
JuicyDuff
gaby
zzzanessaaa
zanessam
HiLLove x]
Büşra Ay
60 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
Bey|Zac|
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi

Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı   Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Haz. 25, 2008 2:57 pm

Hİç yakışmamışlarrrrr inş 2 günde ayrılırlarrr
http://twilightfan.vampire-legend.com/index.htm
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı   Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Haz. 30, 2008 3:07 pm

ne güzel yaaaaaa nişanlılarmış demek sağol bilgi için
vanesszac
Yeni Üye
Yeni Üye
vanesszac

MesajKonu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı   Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı - Sayfa 3 Icon_minitimePtsi Haz. 30, 2008 8:39 pm

yoo neden olamazmış bencede çok yakışıyolar. allah bi yastıkta kocatsın:D:D
HiLLove x]
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
HiLLove x]

MesajKonu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı   Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı - Sayfa 3 Icon_minitimeSalı Tem. 01, 2008 8:22 am

inşş ayrılırlarr hiç yakışmıyolar Kötü ve Sinirli Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı - Sayfa 3 94835
deStiNo
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
deStiNo

MesajKonu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı   Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı - Sayfa 3 Icon_minitimeSalı Tem. 01, 2008 8:23 am

zac_efron_hastası demiş ki:
2 gün çok fazla 2 saat olmalı
rabish.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
rabish.

MesajKonu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı   Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Tem. 02, 2008 9:01 am

Ashley&Ekin demiş ki:
zac_efron_hastası demiş ki:
2 gün çok fazla 2 saat olmalı
malesef ne 2 gn ne 2 sat aylar oldu ve onlar hala aşık
bizim fikirlerimiz değiştirmicek onların duygularını bu kadar tartışacak bir şeyde yok zaten yani sonuç belli...onlar nişanlı....
notum
Yeni Üye
Yeni Üye
notum

MesajKonu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı   Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Tem. 02, 2008 5:36 pm

aslında gerçekten çok yakışıyorlar ama zac'i kaptırmak istemiyorm yaaaa:)ama yinede bu habere çok sevindim:DAllah bi yastıkta kocatsın ins.
HiLLove x]
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
HiLLove x]

MesajKonu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı   Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Tem. 02, 2008 6:39 pm

inşşş hemenn ayrılırlarr ne olrsaa olsunn zacımı onaa kabtırmamm :Cray003: Kötü ve Sinirli
£L!F_VaNeSsA
Üye
Üye
£L!F_VaNeSsA

MesajKonu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı   Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Tem. 03, 2008 2:15 pm

çok sewindim valla çooooook yakışıyorlar birbirlerine Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı - Sayfa 3 445639
H_S_M
Yeni Üye
Yeni Üye
H_S_M

MesajKonu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı   Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı - Sayfa 3 Icon_minitimeSalı Tem. 08, 2008 4:07 pm

arkadaşlar bence zac ile vanessa çok yakışıyo keşke nişan olsaydı Gülümseme
Bey|Zac|
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi

MesajKonu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı   Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı - Sayfa 3 Icon_minitimeSalı Tem. 08, 2008 4:19 pm

zerre kdr ykılşıyoırlarsa neiimm yhaaa inş ayreılırlarr vanessa gbii şeyden
Emossh-VH
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
Emossh-VH

MesajKonu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı   Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Tem. 09, 2008 3:38 pm

bence birbirlerine cok yakısıyorlar Gülümseme
askıma hayırlı olsun
HiLLove x]
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
HiLLove x]

MesajKonu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı   Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Tem. 09, 2008 3:53 pm

inş ayrılırlar Kötü ve Sinirli bari nişanlancaksaa ashımlaa nişanlansın Çok Mutlu Çok Mutlu
Bey|Zac|
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi

MesajKonu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı   Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Tem. 09, 2008 4:00 pm

Hiç yakışmıyorlar!!!!!!! inş tez zamanda ayrılırlar
ezgijobros
Üye
Üye
ezgijobros

MesajKonu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı   Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Tem. 09, 2008 8:32 pm

bnce gercekten yakısıolar ya hakkını vermek lazım Çok Mutlu
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı   Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Tem. 30, 2008 1:51 pm

biliodummmmm
Melek Koc [Z]
Hsm Bağımlısı
Hsm Bağımlısı
Melek Koc [Z]

MesajKonu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı   Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Ağus. 02, 2008 9:43 pm

Bey|Zac| demiş ki:
Hiç yakışmıyorlar!!!!!!! inş tez zamanda ayrılırlar

KATILIORUMM CNM KURTULALIMM ARTIKK ŞU ZANESSADAN!!! TABİ ZACTEN DİİL NESSADAN!!!... YAPIŞTI ÇOCUA ADAMI HASTA EDİO!!.............
rabish.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
rabish.

MesajKonu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı   Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı - Sayfa 3 Icon_minitimeC.tesi Ağus. 02, 2008 10:23 pm

ya arkadaşlar beddua etmeyi bırakın artık sizin sevdiğin kişi zac veya vanessa olsun hiç farkmez onlllara güvenn onlar böle mutlu neden onlara beddua edip onların mutluluğunu bozma riskine griyorsunuz hiç bir insan sevgilinden mutlu bir şekilde ayrılmaz onların üzülmesine katlanabilrbilrmisiniz şahsen ben katlanam zaten gerçek sevgide bu sevdiğiniz kişinn üzülmesine neden istiyosunuz ki biraz ağır konuştum biliyorum ama bu siteye uzuun zamandır üyeyim ama o kadar anti zanessacı varki birazz saygili olun bazen kendimi dışlnamış gibi hissediyorum söyledklernz beni üzüyor.......tmm belki beni tanımıosunuz üzlmmde umranızda deil bu gayet normal lütfen bidaha böle bi tartışma ypmakyalım ben size anti ashley ve anti zac vaya anti lucas vanessa demiyorum ben sevmiorum ashliyi ama sırf bnm haran olduum kişilern arkadşı olduğu için bişe demiyorum onlar en iyisini biliyorlarneden bedduularınz bunu etkilensin ki bişe yazarken önce düşünn lütfen.....
gerçekten ve gerçekten kendimi çok dışlanmış hissediyorum zanessa veya zac bölümnde zac ve vanessa yakışıyorlar mı die bi başlık var oraya neler yazzıyorlar yha insan sevdiği kişinn biraz araksında olur bira güvenir onlar karrlarını vermiş bize etkilmk düşmez...
zac ve vanessa ayrılabilir bunu biliyorum ve böle bişy olurssaaaa düşünemeyeceğiniz kadar çok üzlrm ve ağlarım ama yinede onlara güvenrm...

birilerini kırdıysam özr dilerm uzun zamndır bunları yazmak istiyodum yazdım ve rahatladm
nessa6
Yeni Üye
Yeni Üye
nessa6

MesajKonu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı   Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Ağus. 03, 2008 4:27 pm

ya arkadaşlar bişi sorabilirmiyim ? hsm 3 te zac (L) Çok Mutlu bşka bi kıza mı aşık olacak ? :confused: Üzgün ve Mutsuz Çok Mutlu
Hazal Kılıc.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
Hazal Kılıc.

MesajKonu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı   Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı - Sayfa 3 Icon_minitimePaz Ağus. 03, 2008 4:49 pm

biz nerden bilelim izledikmi :suspect: bu arada bende bi sitede okumuştum dostluk yüzükleriymiş
http://avatar-fan.yetkinforum.biz/forum.htm
MC
Admin
Admin
MC

MesajKonu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı   Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Ara. 10, 2008 8:05 pm

arkadaşalr o haberi tamamen çevirttim ablam ingilizce öğretmeni !!!
Orada muhabir soruyor diyor ki zac parmağınızda aynı yüzükler var
zac'de eed aynı yüzükler var ama onlar bizim dostluk yüzüklerimiz evlenmek için daha çok genciz nişanlı falanda değiliz falan gibi şeyler yazıyor Gülümseme
Yani kısacası nişanlı dağiller Gülümseme
Elif Rodoplu
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
Elif Rodoplu

MesajKonu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı   Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Ara. 10, 2008 8:15 pm

Yok yha bu haber doğru değiLdir onLar dost yüzüğü..!
Deniz Karaduman
Hsm Bağımlısı
Hsm Bağımlısı

MesajKonu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı   Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Ara. 10, 2008 8:56 pm

bence nişan yapabilirlerdi ama olsun.
*MiLeY~
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
*MiLeY~

MesajKonu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı   Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı - Sayfa 3 Icon_minitimeÇarş. Ara. 10, 2008 9:18 pm

Bu konu bir çok kez açıldı ama DOST YÜZÜĞÜ denmesine rağmen hala açılıyor. Arkadaşlar onlar DOST YÜZÜĞÜ ve bn amerikadayken bir dergidede yazıorduuu onLar dost yüzüğü ...!...
-sinem-
Üye
Üye
-sinem-

MesajKonu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı   Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı - Sayfa 3 Icon_minitimePerş. Ara. 11, 2008 11:27 am

arkadaşlar bu doğru bir haber çünkü bende konu aççaktım ama bu haberi gördüm arkadaşlar size kanıtlama için bir resim göstereceğim bir sitede gördüm nişanlanmıslar ve bu resmi koymuşlar[img:cc28]http://img1.blogcu.com/images/d/i/s/disnepzeynep/nessa12hsm_burbank03[1][1].jpg[/img:cc28]

Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı
3 sayfadaki 5 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
 Similar topics
-