| Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı | |
|
+56onlydakota angelastew. Esra Kara aSi RuH çArŞı BasakGul zenessa vanessadamla vanessagabriella Sofie* ashlyfan özge Choco_Princess_Nessy gizzz robraysten. mella. niLeyLove.* -sinem- *MiLeY~ Deniz Karaduman Elif Rodoplu MC Hazal Kılıc. nessa6 Melek Koc [Z] ezgijobros Emossh-VH H_S_M £L!F_VaNeSsA notum vanesszac vanessa_zac ...zanessa.ash... rabish. sharpay evans.! Bonnie. Ash*Ezgi deStiNo Bey|Zac| ...$3yd@... Ashley-Vanessa Delisi HSMWORLD MYK(Mertley) zacefron VANESSA-BETÜL hsm delisi besthe_zac rockstar_ASHena *_Zanessa_* nessam ...::_PRéNSéS_::... JuicyDuff gaby zzzanessaaa zanessam HiLLove x] Büşra Ay 60 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Büşra Ay Admin
| Konu: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı Paz Şub. 24, 2008 3:48 pm | |
| | |
|
| |
HiLLove x] HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı Ptsi Nis. 14, 2008 7:26 pm | |
| | |
|
| |
zanessam Yeni Üye
| Konu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı Ptsi Nis. 14, 2008 10:47 pm | |
| neden olamaz dedinki çok yakışıyolar eğer nişanlanmışlarsa bu süper bir haber tabiki bu benim görüşüm sanada saygı duyuyorum yanlış anlama sakın....zanessammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..... :heart: :heart: [url=zac]vanessa[/url] | |
|
| |
zzzanessaaa Üye
| Konu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı Salı Nis. 15, 2008 2:31 pm | |
| bnde grmştm bu hbrm we çk ktü br şklde knt gibi bişeyni grdm ama ekm aynda ayrldklarını duydm bi blgisi oln wrsa ltfn sölesn çok ktü oldm bu hbri duyunca :| | |
|
| |
HiLLove x] HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı Salı Nis. 15, 2008 2:32 pm | |
| ben ashleyi daha çok sefiyom onun için dedim olamaz diye | |
|
| |
gaby Üye
| Konu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı Çarş. Nis. 16, 2008 4:03 pm | |
| malesef nişan yok yüzükler var fakat nişan yüzükleri değil onlar dost yüzükleri işte kanıtı [alıntıdır] Bravo: Sadece bize söyleyin!Yine soruyorum,siz birliktesiniz bu doğru mu? Vanessa:Ehm,evet! Bravo:Bazı söylentiler çıktı,Zac’ın Hairspray’in oyuncularından Nikki Blonksy'a aşık oldu gibi? Zac:Bu inanılmaz bir şey,buna benzer dedikodular çok hızla yayıldı,Nikki ve ben “Hairspray” setinde çok iyi vakit geçirdik,çok hoş biri ama o da açıkladı,o benim sevgilim değil! Bravo:İlk aşık olduğunuz kişi kimdi? Zac:Galiba..Emin değilim ama ilk kız arkadaşım ilk okuldayken olmuştu sanırım..Gerçekten tatlı bir kızdı..Sanırım ben daha çok küçükken kızlarla ilişki kurmaya başalmışım(Gülerler) Vanessa:Benim de aynı zamanlarda erkek arkadaşlarım oldu..Nedenini bilmiyorum?Ama erkeklerle flört etmek eğlenceliydi! Bravo:Zac,Vanessanın en çok sevdiğin özelliği nedir? Zac: O inanılmaz biri,onunlayken gülebiliyorum,ve hep eğlendiğim şeylerden konuşabiliyorum! O sadece hoş bir kız değil,ama ayrıca çok seksi ve imrenilebilecek kız! Bravo:İkiniz arasında ilk bağlanma ne zaman başladı? Vanessa:Biz ilk HSM 1 de karşılaştık ve ilk o zaman birbirimizi tanıdık.Yönetmen bizi bir araya getirdi ve ilk düet olan şarkıyı söyletti,çünkü bizim aramızda iyi bir kimya olduğunu düşünmüş!Ve ben onu sadece o zaman anlayabildim!Zac ile film çekmek çok büyük bir şey!Biz birbirimiz o zaman anlamaya başladık! Zac:Vanessa ilk andan itibaren gözlerimi yakaladı!O diğer tüm kızlardan daha çok parlar,o büyük bir karaktere sahip! Bravo:İkinizde de aynı yüzükler var,bu bir kaza değil.Doğru mu? Zac: Dürüst olmak gerek:Biz bir sözlenmedik! Vanessa: Onlar dostluk yüzüklerimiz. Zac:Evlenmek için daha çok genciz.İleride ne olacağını bilemeyiz biz şimdi sadece aşığız. Bravo:Vanessa,Zac’ı bayan hayranlarından hiç kıskanmıyor musun? Vanessa:Hayır,ben mutluyum o çok popüler biri,bunu hak ediyor.Kızları anlayabiliyorum onu dışarıda gördüklerinde gözlerini onun olduğu yöne çeviriyorlar..Bende,onların yerinde olsam onu görür görmez çığlık atmaya başlardım!(Gülerler) Bravo:Vanessa,Zac’ın Rolling-Stone dergisindeki kapak remi hakkında ne düşünüyorsun? Vanessa:Ben Zac’ın o resimde çok sıcak göründüğünü düşünüyorum!Ve böyle düşünen tek kız ben değilim! Zac:Benimle bu kapak resminin hikayesini nasıl planladıklarına inanamazsınız!Genellikle top starlar öyle bir kapağa sahip olurlar! Vanessa:Zac sen bir top starsın bunu başardın!(Gülerler) Bravo:Hsm 2 Almanya da disney chanelde yayınlanacak,film mutlu sonla bitiyor mu? Zac:Troy akıllı biri,Sevgilisinin onun için neden bahsettiğini bilir!(Zac Vanessaya bakar ve göz kırpar) Vanessa: (O da Zac’a göz kırpar)Öyle olmasını umut ediyorum! amaa yine de halen birbirerine aşıklar | |
|
| |
Büşra Ay Admin
| |
| |
zzzanessaaa Üye
| Konu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı Perş. Nis. 17, 2008 11:14 am | |
| nişan yüzükleri olmadığına üzüldüm ama ayrılmadıklarına çok sewndm :cheers: :lol!: teşekkr ederm içmi rahtlttnız:D | |
|
| |
HiLLove x] HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı Perş. Nis. 17, 2008 1:17 pm | |
| nişan yüzükleri olmadığına sevindim desem kızmassınız değilmi | |
|
| |
gaby Üye
| Konu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı Perş. Nis. 17, 2008 2:32 pm | |
| - TILSIMLI BEBEK ASLI demiş ki:
- nişan yüzükleri olmadığına sevindim desem kızmassınız değilmi
aaa neden sevindin ki:S keşke nişan olsaydı ama ben 1-2 yıla kadar bekliyorum nişan filan inşallah olur:) | |
|
| |
zzzanessaaa Üye
| Konu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı Cuma Nis. 18, 2008 11:55 am | |
| bnde bekliorm bnce bnlar br brlrne tapıolar o taktkları yzüklrde sadece dost yüzükleri olamz bncee | |
|
| |
gaby Üye
| Konu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı Cuma Nis. 18, 2008 12:08 pm | |
| - zzzanessaaa demiş ki:
- bnde bekliorm bnce bnlar br brlrne tapıolar o taktkları yzüklrde sadece dost yüzükleri olamz bncee
aslında olabilir nişan yüzüğü ama belki de hani olur ya bir şey ortaya fazla çıkarsa mutlaka başına bişeyler gelir onlar da bunu istemiyorlardır belki ama orası hollywood ve hollywoodda ilişkiler en fazla 6-7 ay sürüyor onlarınki ise 2-3 yıldır devam ediyor halen de etmekte hem de vanessanın fotoğraf meselesine rağmen zac vanessayı yalnız bırakmıyor çok güzel bir davranış bence =) | |
|
| |
HiLLove x] HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı C.tesi Nis. 19, 2008 2:56 pm | |
| GABY CNM KUSURA BAKMA BEN ASHLEYİ ÇOK SEVİYOMDA PAYLAŞIM İÇİN SAOL BU ARADA | |
|
| |
JuicyDuff HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı C.tesi Nis. 19, 2008 3:02 pm | |
| bn nişan olmadığına sevndm ama tabi zanessacı'lar kızmasın lütfen =) çünkü ne bilimm.:confused: . zac çok yakışıklı =) | |
|
| |
...::_PRéNSéS_::... Yeni Üye
| Konu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı Cuma Nis. 25, 2008 12:05 pm | |
| keşke nişanlı olaslardı birirlerine çok yakışıyolar çünkü | |
|
| |
nessam Üye
| Konu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı Cuma Nis. 25, 2008 12:08 pm | |
| bencedeee(ama açıkcası kıskanırdım) | |
|
| |
gaby Üye
| Konu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı Cuma Nis. 25, 2008 1:23 pm | |
| - TILSIMLI BEBEK ASLI demiş ki:
- GABY CNM KUSURA BAKMA BEN ASHLEYİ ÇOK SEVİYOMDA PAYLAŞIM İÇİN SAOL BU ARADA
yok kuzu ne kızcam bazılarımmız nessacı bazılarımız ashleyci bazılarımız da vashleyci | |
|
| |
*_Zanessa_* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı Cuma Nis. 25, 2008 3:48 pm | |
| ewt inşallah ama internette bazı sitelerde ayrıldıklarıı yazıyoo nedeni nessa nın zacı aldatmasıymışş ama kesin doğru değildirr nessam yapmaz öle şeyy:D | |
|
| |
rockstar_ASHena Yeni Üye
| Konu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı Cuma Nis. 25, 2008 5:32 pm | |
| - *_Zanessa_* demiş ki:
- ewt inşallah ama internette bazı sitelerde ayrıldıklarıı yazıyoo nedeni nessa nın zacı aldatmasıymışş ama kesin doğru değildirr nessam yapmaz öle şeyy:D
arkadaşlar bende duymustum nessacı bi arkadaşımdan evet ayrılmışlar amma velaakiin aileleri buna müsade etmemiş onları bi araya getirmek için herşeyi yapmışlar ve en sonunda barıştırmışlar ben her ne kadar ashleyci olsamda yakıştırıyorum gerçekten yakışıyolar zatii ashleynin sewgilisi varmış ama zac kadar yakışıklı diil neyse konuya gelelim evet ilk önce biras tartışmışlar ama geri barışmışlar ama nişan oldu mu bilmiyorum :confused: | |
|
| |
besthe_zac Yeni Üye
| Konu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı C.tesi Nis. 26, 2008 11:52 am | |
| birbirlerineçok yakışıolar ztn inş. 3 -4 sene sora nişanlanırlar | |
|
| |
zzzanessaaa Üye
| Konu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı C.tesi Nis. 26, 2008 12:22 pm | |
| bnce hmn nişanlansılar 3-4 sene snra ewlensinler:P:D | |
|
| |
hsm delisi
Banlı Üye
| |
| |
VANESSA-BETÜL Üye
| Konu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı Paz Nis. 27, 2008 12:32 pm | |
| bn zacın mutlu olmasını isterim eer mutlu olacaksa nişanlansınlar bn onu yinede severim .......a$km ........ | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı Paz Nis. 27, 2008 1:12 pm | |
| |
|
| |
zacefron Üye
| Konu: Geri: Nişanlandıkları Haberi Doğrulandı Cuma Mayıs 02, 2008 3:25 pm | |
| teşekürler gaby | |
|
| |