Bir zamanların en güzel yeri, şimdinin en güzel hatırası. HSMFAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hsmfan.forume.biz

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Doktorlar

+2
Tuğçe Neşeli
Deniz Karaduman
6 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
YazarMesaj
*~Brendy~*
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
*~Brendy~*

Doktorlar - Sayfa 6 Empty
MesajKonu: Geri: Doktorlar   Doktorlar - Sayfa 6 Icon_minitimeCuma Eyl. 24, 2010 7:25 am

Suat: ee annemler bizi bekliyor hadi gidelim
Zenan:Hayır
Suat:Zenan bizi bekliyorlar hadi...Zenan annemlerle tanışmak bu kadar korkutucu olmasa gerek
Zenan: Hiç komik değil..birden bire nerden çıktı şimdi bu herşey biraz fazla hızlı gelişmiyor mu? Annenlerle tanışmakta ne demek
Suat:Zekana haksızlık ediyorsun anladığını ikimizde biliyoruz
Zenan: Birinin zekama haksızlık ettiği kesn ama o ben değilim.Kendinizce beni böyle yola getireceğinizi düşünüyorsunuz.Siz ikiniz anlaştınız ve benim ne istediğimin önemi kalmadı öylemi? Bu çok büyük br haksızlık..Siz sadece benim inatçılık olsun diyemi böyle davrandığımı sanıyorsunuz?Şuna baksana biz ne kadar farklı dünyaların insanlarıyız
Suat:Yapma Zenan yapma türk filmi gibi konuşuyorsun,tam tersi biz birbirimize çok benziyoruz
Zenan:Hastahanede evet ya dışarıda..Allah aşkına biz sadece dışarıda 2 kere yemek yedik o kadar,üstelik onların birinde ben diğerindede sen aç kaldın..biz birbirimizi hiç tanımıyoruz
Suat:Zenan ben seni çok seviyorum ve hiç bir şey bunu değiştiremez korkma.Ben seni tanıyorum tıpkı nenen gibi inatçı olduğunu,sağır kedini ve hiç açmayan bir menekşen olduğunu biliyorum
Zenan:Yanlış artık bir kedim bile yok evden kaçmış ve hala dönmedi,o bile beni terk etti çekilmez biriyim ben..ya ben çok ciddiyim
Suat:Zenan bende çok ciddiyim,tamam bu gece tanışmak istemiyorsan sorun yok,senin benim için doğru insan olduğunu düşünüyorum ve br yerlerden de başlamak istiyorum ama acele ettiğimi düşünüyorsan eğer peki sen nasıl istiyorsan öyle olsun
Zenan: teşekkür ederim
Suat: Ama sende Azde neneni ikna edeceksin,senden uzak kalmayı kabul edemem Zenan

Zenan: nene hergün byle benimle hastahaneye gelirsen yakıdakovarlar beni
Nene: ne kovacaklarmış canım ben hasta olduğum için geldim o da mı yasak
Zenan: Gerçekten hasta olsan Allah'a şükür değilsin yasak değil tabi ama şmdi eve git nolur neneciğim söz ben senin haberin olmadan Suat bey ile konuşmayacağım bile
Nene: aa hiç bir yere gitmiyorum hastayım ben romatizmalrıma baktıracağım
Zenan:Suat Bey ile görüşmeyeceksin yani?
Nene: yoo görüşeceğim benim doktorum o değil mi ki?
Zenan:ama nene Suat Bey kalp cerrahı gel ben seni uzman bir doktora *üreyim bari
Nene: Kskocaka kalp cerrahımı anlamayacakmış ramotizmadan başka hiç kimseye gitmem ben
Zenan: nine
Nene: Kızım Suat Bey ile görüşeceğim ben
Görevli: Peki efendim arıyorum
Zenan: nine
Nene: Sen git işine bak ben bu hastahaneyi avucumun içi gibi biliyorum,gerisini ben hallederim haydi sana güle güle
Zenan: Of nene ya off

Suat: gayet sağlıklı görünüyorsunuz Azde Hanım romatizmanız içinde uzman bir arkadaştan yardım isteyeceğim.1-2 saat içinde evinize gönderirm sizi
Nene: Yok yok sen şmdi beni bir hastahaneye yatır gerisini ondan sonra düşünürüz
Suat: Ben böylebr şeye gere olduğunu sanmıyorum niya böyle birşey istiyorsunuz?
Nene: Keyfimden değil herhald Zenan gözümün önünde olsun istyorum ondan,erkek milletne hiç güven olmaz
Suat: Azde Hanım biliyorsunuz ben Zenan'a zarar verecek onu incitecek hiçbirşey yapmam
Nene: Ben anlamam madem evleneyi beceremiyorsun kızdan uzak duracaksın o kadar,kızın aklını bulandırmayacaksın,o da işine gücüne bakacak,bunu da gözlerimle göreceğim

Zenan: Ninecim bu kadarıda fazla ama
Nene: Çekil önümden Zenan o benim sevdiğim gamzeli şarkıcı oğlan çıkacak şimdi....Zenan ne yapıyorsun sen?
Zenan:Nene bu oyunlara son veriyoruz artık,açık açık konuşacağız
Nene: amam konuşacağız benim canıma minnet
Zenan:Ninecim şimdi söyleyeceğim şeyler biliyorum bize göre ters,diyorsun ki kadın bir kere sevmeli onunla da evlenmeli,buna bende inanıyorum
Nene:eeee
Zenan: Ama gel görki ben garip bir kızım işte,Suat'la ne evlenebiliyorum ne de ayrılabiliyorum,denemedim mi denedim ama olmuyor işte..o da elinden geleni yaptı kibarca syledi olmadı zorla ailesi ile tanıştırmaya çalıştı yine olmadı,sorun bede yani
Nene:Niye be güzel kuzum bak seviyorsunda besbelli
Zenan: Korkuyorum be nine
Nene:Korkuyormusun,essahtanmı?
Zenan:Şu an evlenmeye hazır değilim hem sen istermisin torununun evlenip mutsuz olmasını,önemli olan evlenmek değil ki o evliliği bir ömür boyu sürdürebilmek değil mi benim güzel ninem...ve eğer izin verirsen şimdi Suat ile görüşmeye devam etmek istiyorum
Nene: Benim sana güvenim tamdır istediğin gibi olsun
Zenan: Canım ninem benim
Nene: gözünüz aydın sırıkta sende beden kurtuluyorsunuz
Zenan: Hiç olurmu öyle nine sen benim başımın tacısn hiçbiryere göndermem seni
Nene:Yok sen al benim biletimi memleketimi evimi özledim,bu şehir senin hatırına bile ancak bu kadar çekilebilir

Zenan:Suat Bey
Suat:Azde nenen hastahande ve sen bana kahve getiriyorsun,haberi var mı?
Zenan:Azde Hatun ile bir anlaşma yaptık
Suat:Anlaşma mı olamaz kötü birşeyler geliyor galiba
Zenan:Çok kötü sayılmaz ama iyi olduğundan da emin değilim
Suat:Hadi Zenan söyle artık ne istiyor?
zENAN: Bu akşam yemeğe gidiyoruz
Suat:Yani neneni ikna etmeyi başardın bu harika
Zenan:Ama Azde nenemle birlikte

Suat:Azde Hanım buyrun beni çağırmışsınız
Nene: Bu akşam yemeğe gitme istemiyormusun sen?
Suat:Tabi ki istiyorum
Nene:ee o zaman çıkarsanabeni hastahaneden
Suat:Azde Hanımın taburcu işlemlerin tamamlayın..izninzle
Nene: Dur bakalım doktor bey öyle kaçar gibi çık çık gel otur karşıma şöyle bakim...senlende hiç doğru düzgün konuşamadık
Suat:Siz nasıl isterseniz
Nene: zENAN benim gözümün nurudur,bir gün bu daha okula başlamamış bile ırmağa düşen arkadaşını kurtarmak için atlayıvermiş suya,oğlanlarda var ama bi benimki yürekli çekip çıkarmış arkadaşını anlayacağın cesurluğuna cesurdur erkek gibidir ama kalbi pek yumuşaktır kuzusu hastalandığında 3 gün aç susuz bekledi başında..lafın kısası diyeceğim odur ki gözümün nurunu üzersen iki elim yakandadır ona göre
Suat:Merak etmeyin onu asla üzmeyeceğim

Suat:İyi geceler Azde hanım....Zenan
Nene:eee doktor bütn gece dikilecekmiyiz burda oturmayacakmıyız
Suat:Afedersiniz buyrun..............restoranı beğndiniz mi?
Nene: Pek güzel
Zenan : ya çok güzelmiş
Nene:Sohbetinize de doyum olmuyor maşallah doktor bey
Kadın:İsmet,ismet ahh kocam ölüyor biri bana yardım etsin
Suat:Tamam çekiln sakin olun biz doktoruz
Zenan: Biri hemen ambulans çağırsın
Suat: Nabız alamıyorum solunum arestide var
Zenan:1-2-3-4-5-6-7-......
http://brendaasnicarfan.5forum.info
*~Brendy~*
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
*~Brendy~*

MesajKonu: Geri: Doktorlar   Doktorlar - Sayfa 6 Icon_minitimeCuma Eyl. 24, 2010 7:27 am

1.BÖLÜM REPLİKLER
Ela ve Levent aynı anda taksiye binerler
E:Lütfen iner misiniz önce ben bindim
L:Bence ikimiz de aynı anda bindik bu yağmurda kimse beni bu taksiden indiremez
EDoktorlar - Sayfa 6 Icon_frownşöföre)Önce benim bindiğimi beyefendiye söyler misiniz amca
L:Amcanız mı şöför bey isterseniz soralım amcanıza kim daha önce binmiş ha
Ş:Ben karışmam siz aranızda halledin artık
E:Beyefendi iner misiniz zaten canım burnumda işe de geç kaldım
L:Bu yağmurda
E:Erimezsiniz
Ş:Karar verin artık ya ikiniz de inin ya da devam edin
Taksi hareket eder.
Ela nın tlfnu çalar.
E:Alo evet benim evet sabah konuşmuştuk tamam 1sn lütfen(çantasını açar bir elinde tlfn diğer yandan kalem aramaktadır bir yandan da saçı g nı gözünün önünden çekmeye çalışmaktadır)1dk lütfen kalem bulmaya çalışıyorum(Levent kalem çıkarır verir)Buyrun sizi dinliyorum(BU sefer Levent Ela nın saçını düzeltir)Kontrol edip sizi arıcam Doktorlar - Sayfa 6 Icon_frowntlfnu kapatır)
E:sağda durur musunuz?Şimdi siz iniyorsunuz ve kendinize başka bi taksi buluyosunuz
L:Anlamadım
E:Anlıcağınız dilde anlatırdım ama zamanım yok iner misiniz aşağıya
L:Afedersiniz ama siz neyden bahsediyosunuz
E:Sen hangi cesaretle bana dokunursun ya
L:Ben sadece yardımcı olmaya çalışıyodum
E:Yardımmış...centilmenlik yapıp bi kadına takside öncelik tanımazsın ama utanmadan saçını düzeltirsin ne kadar inandırıcı sapık mısın nesin
L:Sapık mı ben mi bakın küçük hanım hakaret ettiğinizin farkında mısınız siz
E:Çok özür dilerim beyefendi ama sizin gibilere hiç tahammülüm yok hemen arabadan inmezseniz sizi polise şikayet edicem inin aşağıya polis çağırıcam
L:Tamam sakin olun iniyorum.Şemsiye...
Ela şemsiyeyi fırlatır
E:Hödük...
*~Brendy~*
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
*~Brendy~*

MesajKonu: Geri: Doktorlar   Doktorlar - Sayfa 6 Icon_minitimeCuma Eyl. 24, 2010 7:28 am

Ela Gestapo nun yanına koşar.
E:Hocam hocam hocam Okan beyin yapımcısı ve menajeri geldi bilgi almak istiyolar kiminle görüşmeleri gerekiyo sizinle mi yoksa Suat beyle mi?
G:İkimizle de değil Okan bey Levent Atahanlı ya verildi bak şurda
Ela Levent i görür hemen ordan uzaklaşmaya çalışır Levent de onu farkeder peşinden koşar koluna girer.
L:1sn konuşabilir miyiz?
Pencerenin yanına çeker.
E:Levent bey,ben...
L:Levent bey mi?Hödüğe ne oldu sabah beni taksiden atarken hödük diyodun beyliğe mi terfi ettik şimdi
E:Levent bey ben çok mahcubum özür dilesenm ya bütün bunları unutabilir miyiz
L:Hangi birini bana hakaret edip taksiden atmanı mı yoksa kafama şemsiye fırlatmanı mı
E:Hepsini
L:İmkansız hepsinin bende ayrı bi anısı olacak
E:Ya ben çok özür dilerim böyle terbiyesizlikler yapmam aslında ben başka bişeye sinirlenmiştim sizinle bi ilgisi yoktı
L:Sinirini benden çıkardın öyle mi
E:Bian kendimi kaybettim ben de çok üzüldüm sonra
L:Ben de olsam üzülürdüm İstanbul un en yakışıklı en karizmatik cerrahı senin arabana binsin sen git yaka paça dışarı at
EDoktorlar - Sayfa 6 Icon_razzeki tamam benim yaptığım terbiyesizlikti ama söylediklerinizin hepsine katıldığımı söyleyemicem
L:Hangi birine mesela
E:Yakışıklı olma bölümüne
L:Belki bu önlükle olmayabilirim ama sabah hiç fena değildim
E:Levent bey ben bi kez daha özür diliyim siz bu konuyu unutun lütfen
L:Vallaha zor bi durum tıbbın çözemediği vakalarda bi takım alternatif yöntemlere başvurmak gerekebilir
E:Ne gibi
L:Bu sabah ki yakışıklıyla cuma günü yemeğe çıkmak gibi mesela
E:Üzgünüm ama olmaz ya siz uzman doktorsunuz ben sizin asistanınızım benim şiçin böyle bişeyi...bana öyle bakmayın
L:Nasıl
E:Öyle işte
Ela ordan gider
katherine.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu

MesajKonu: Geri: Doktorlar   Doktorlar - Sayfa 6 Icon_minitimeCuma Eyl. 24, 2010 2:42 pm

Ela ve Levent replikleri süper. LoL!!
Çok sağol hepsi için canım. Doktorlar - Sayfa 6 94835
http://nickjonasfanclub.6forum.biz/
*~Brendy~*
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
*~Brendy~*

MesajKonu: Geri: Doktorlar   Doktorlar - Sayfa 6 Icon_minitimeCuma Eyl. 24, 2010 5:01 pm

Önemli değil canım
....................................
zenan içeri girer.
s-dur tahmin ediyim akşamki yemek yüzünden gerginsin.
z-dah dün akşam evleniceğimizi başkalarına açıklamaya hazır değilim dedim.
s-bende sana sabırsızlandığımı söyledim.
z-bu kadar üstüme gelme suat.herşeyi aynı anda kaldıramam.benim sınırlrıma da azcık saygı göster lütfen.
s-sen bana bunu söylemeye asla hazır olmıycaksın ki...elinden geldiğince ertelmeye çalışıyosun çünkü aslınd evlenmek istemiyosun.
z-elbette istiyorum.istemesem evlenmem derdim.sadece böyle bi aile yemeği...düşündükçe ateşim çıkçak gibi oluyo.
s-sabah annem arıyıp yarım saat hala evlenmemiş olmamın korkunç olduğunu anlatıp durdu.bende onu susturabilmek için yakında bi süpriz yapıcağımı söyledim.keşke söylemez olaydım.gerçeği duyuncaya kadar telefonu kapatmadı.bende anlatmak zorunda kaldım.
z-ben işimin başına dönsem iyi olucak.gestapo beni arar da bulamazsa yanarım.
s-peki gidiyo muyuz akşam?
z-eğer akşama kadar kalp krizi geçirmezsem.emin ol.küçük bi kalp krizini akşam oraya gitmeye tercih ederim.
zenan odadan çıkar.
*~Brendy~*
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
*~Brendy~*

MesajKonu: Geri: Doktorlar   Doktorlar - Sayfa 6 Icon_minitimeCuma Eyl. 24, 2010 5:02 pm

Suat-Zenan

Z: ne güzel bir gece dimi..bu mevsim de böyle bir hava..

S: sana sarılmak benim için her gece güzel..havayla ilgisi yok yani..düşünsene kavga etmiyoruz,küsmüyoruz,bana saldırmıyorsun hatta evlenme teklifimi bile kabul ettin..

Z: evet durumumuz iyi görünüyo..

S: gerçi haftalardır evleneceğimizi herkesten bir sır gibi saklıyoruz ama

Z: saklamak değil bu sadece kendimi daha bu fikre alıştırmadan başkalarına söyleyemem..yani bu haberi vermeye hazır değilim..düşünsene kutlamaları kabul etmek soruları cevaplamak beni anlıyorsun dimi

S: hayır anlamıyorum..çünkü ben bunları yapmak için sabırsızlanıyorum.her önüme gelene evleneceğimizi söylemek istiyorum ve kutlamaları kabul etmek için de can atıyorum.

Suat-Zenan

Z: merhaba Simten hanım nasılsınız
Si:iyiyim Zenan hanım siz nasılsınız
Z:bende iyiyim sağolun..ya size birşey sorucam hani bu sabah Levent beye biri geldi..hani esmer mavi gözlü..
Si: ha evet
Z: kimdi o biliyormusunuz acaba..
Si:ha o şey Mert bey duyduguma göre
S: Zenan..bende seni arıyordum..ya önce bana tuhaf bi tepkide bulunmayacagına söz ver.
Z:söz
S:bu gece annemler bizi yemeğe bekliyor.
Z: aa
S:söz verdin unutma..
*~Brendy~*
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
*~Brendy~*

MesajKonu: Geri: Doktorlar   Doktorlar - Sayfa 6 Icon_minitimeCuma Eyl. 24, 2010 5:05 pm

Ela: Üffff. Yaaaa, hadi zenan yarIm saatdir seni uyandIrmaya calIsIyorum kalk artIk.

Zenan: Tamam, tamam kalktIm. (kolyeyi fark eder yorgana bürünür)

Ela: hee gece yarIlarIna kadar dinlenmeden calIsIrsan uyanamasIn tabi. Aaaa delimi ne yine yattI. kIzIm kalksana.

Zenan: Tamam sen cIk kalkacam.

Ela: Sen kalkmadan cIkmayacam.

Zenan: Ela.

Ela: Neee.

Zenan: Ben altIma isedim ve görmeni istemiyorum.

Ela: AltInamI isedin.
Tamam cIkIyorum. Ama 5 dakika sonra odadan giyinmis bir sekilde cIkmasan yine gelecem. __________________
Zenan- Ela-Aslan

Z: hayatımda böyle rezil olmamıştım
E: beni farketmediler dimi
Z: hayır farketmediler
E: ohh..noldu peki
Z:Levent kesin kafayı üşüttüm falan sanıyordur..adama yemekhanede değil de Japonyada falan karşılaşmışız gibi davrandım..aaa Levent bey nasılsınız..yemege mi geldiniz ne güzel..yaa şansınıza yemeklerde bugün bi harika...
E: ya sen cok iyi bir arkadaşsın ya..
A: tıp gerçekten cok ilerledi..ben asistanken nefes alacak zamanımız olmazdı..oysa yeni nesil vaktinin çogunu çene çalarak geçirebiliyor..
Z: akşam okuyacagımız makalelerden bahsediyorduk.
A: kötü bir yalancısın..Ela hemen buraya..
Z: neee

Zenan-Zeynep

Z: içerde benim olmam gerekiyordu
Ze:çocuk sahibi olmak ne kadar zor birşey
Z: kesinlikle bana göre değil..
Ze:hiç bir zaman çocuk yapmayacakmısın
Z: hayır..
Ze:niye.. çocukları sevmezmisin
Z: bunun çocuk sevmekle bir alakası yok..herkes çocuk yapmak zorunda değil..mesela Elanın babası..adam doktor olmak için dogmuş baba olmak için değil.
Ze:doktorluk elbette cok önemli ama bir çocuk büyütmekte önemli..bunun bir dengesi olmak zorunda
Z: günde 10 dk falan görebileceğim bir çocuk yapmaktansa kedi alırım daha iyi.
Ze:ama bir kediyi karnında büyütemezsin,süt veremezsin sonra ne kadar seversen sev, kedi sana benzemez..üstelik kedinin mezuniyetine de gidemezsin.
Z: çok duygusal bir konuşmaydı bi filimden falan mı..
Ze: öff

Ela-Hasan Zenan

E: ya saatlerdir seni arıyorum çatladım burda meraktan..
Z: Merti görmeye kendini alıştırsan iyi olur..Amerikada ki hastanenin danışmanlık şirketinde mi ne çalışıyormuş..bi proje için buraya göndermişler..
E: kalıcakmıymış yani..
Z: sanırım bir kaç ay
E: bi kaç ay mı
Z: öyle dediler..onun raporuna göre amerikalılar hastanenin bir çalışmasına kaynak aktaracaklarmış
E: çıkalım mı..haa
Z: siz çıkın benim işim var
H: benim de işim var
E: ne işin var
Z: sanane yaa..ne işim varsa var..herşey için size hesapmı vericem
E: nesi var bunun ya
H: deli diyorum inanmıyorsun..haa eğer merak ediyorsan ben de okul arkadaşlarımla buluşucam
E :etmiyorum..
H: iyi..

Suatın ailesi..anne-baba ve Mine

M: geldiler..kız pek memnun değil gibi.
A: ne memnun olmayacak bulmuş Suat gibisini
M: öyle pek ahım şahım birşeye de benzemiyor..oğlan gibi kısacık saçlı ,boy da yok..
B: ben gördüm önceden canım..yok öyle fevkalade bir güzelliği filan kızın
M: aman..sen oğlunu bilmiyomusun baba,iyi niyetlidir o,kız hastanede binbir numara çevirip tavlamıştır bizimkini
A: Zehramıydı neydi adı
M: Zenan
B: nereli ki bunlar

Zenan-Mine-Suat

M: buyrun hoşgeldiniz
Z: hoşbulduk..ben Zenan
M: bende Mine..Suatın ablasıyım
S: Mine bir abladan daha ileridir benim için
Z: memnun oldum..
M: sende hoşgeldin Suatcım
S: hoşbulduk Mine..alayım..
M: çiçekler bizim için galiba
Z: aa evet tabii, afedersiniz unuttum vermeyi..
S: ver birtanem
M: bu taraftan

yemek sahnesine kadar yazmak istemesem de

S: çok güzel olmuş Minecim ellerine sağlık..
M: afiyet olsun..
Z: gerçekten çok güzel
M: ıhhh
S: Mine süper yemek yapar en iyi restoranın aşçıları onun yanında halt etmiş.
A: siz yemek yapmayı severmisiniz kızım
Z: ben mi..yok ben pek bilmem..yani öğrenmek için pek fırsatım olmadı..hep okul falan derken
M: ne ilgisi var canım ben de mimarım,doktora bile yaptım.. ilgi meselesi böyle şeyler
Z: benim pek ilgim yok herhalde
B: Zenan..sizin aileniz nereli kızım
Z: Muşluyuz efendim
B: öylemi..peki nerde yaşıyorlar
Z: Muş da
B: ne iş yapıyorlar
Z: tarım yapıyorlar ,birazda hayvancılık
M: ıhımmm ımm pardon
A: herhalde ara ara geliyorlar dimi İstanbula..sizin ciddi bir niyetiniz varsa tanışmamız gerekecek
Z: babamı kaybettik efendim..annemde hiç gelmez İstanbula
M: peki kaç kardeşsiniz
S: aaa amma sorguladınız kızı bırakında yemeğini yesin
Z: beş

ve kırılan Vazo

B: benim büyük annanem saraylıymış.. çok güzel piyano ve keman calar,dört dil konuşurmuş
S: paha biçilmez antikalarından bize de bir kaç parça düşmüş
M: bak baba, Zenan bize ne kadar güzel çiçekler getirmiş
B: teşekkür ederiz.. neyse cok güzel bir kadınmış annanem boylu ,poslu
M: babam için güzelliğin ölçüsü boydur, illa uzun olucak birine güzel demesi için..sizin boyunuz kaç Zenan
Z: 1.61
B: mühim olan insanlık canım ..boymuş güzellikmiş laf tabii bunlar..şu vazoyu masaya koyarmısın Mine ,birbirimizi göremiyoruz
Z: ben koyarım ..aaahh
S: aaa
Z: ahh.. cok özür dilerim afedersiniz
S: Zenancım bırak allahaşkına,önemli değil Hayriye toplar,sana birşey olmadı ya
M: Hayriye
B: oturun siz
S: gel
B: olan oldu artık
A: hangi vazo kırıldı Necip
B: büyük annanemin ki..

Ela-Zenan

E: ateşin düşmüş iyimisin
Z: iyiyim galiba
E: Zenan neyin var ya bugünler de halin çok tuhaf..bi derdin varda söylemiyorsun gibi geliyor..tamam ısrar etmicem..hadi giyinde çıkalım
Z: Ela..
E: hıı
Z: ben birşey yaptım..
E: naptın..
Z: Suatın evlenme teklifini kabul ettim..
E: naptın..tamam..

Ömer-Suat-Zeynep

S: günaydın Ömer bey sizi gördüğüme çok sevindim
Ö: size de günaydın..hastaneleri sevmediğimi biliriniz ama bugün sizi gördüğüme ben de cok sevindim
S: Ömer bey hakkında neler biliyoruz
Ö: terazi burcu,bekar,seyahat etmeyi sever, harika yemek yapar
S: Zeynep hanım,Ömer beyin söylediklerine siz neler ekleyeceksiniz
Z: Ömer Güven..36 yaşında..bugün kalp nakli yapılacak..viralkardiyomiyopati
S: bunun anlamı ne
Z: kalbi normal birşekilde kan pompalayamıyor..
S: güzel teşekkür ederim..Ömer bey sizi ameliyata Zeynep hanım hazırlayacak
Ö: aa bu negüzel bir haber
S: görüşmek üzere
Z: bugün kalp nakli yapılacak biri için ne kadar neşeli
S: belkide neşe sandıgın şey korkudur..karanlıktan korktugunda yüksek sesle konuşmadın mı hiç..
Hasan: Ya bir sey yok demiyorum...Tamam biraz flört ediyoruz...Ama abartilacak bir sey yok...Öyle asik falan degilim ben...
Ela: Henüz...
Hasan: Bakin...Benim Sevda'yla bir iliskim yok ve olmicak...Yani beni tanistirmak istediginiz bir arkadasiniz falan varsa tekliflere acigim...

Ela ve Zeynep "bizde inandik" gibi bir bakis atiyorlar...

Hasan: Ya hakkaten yok mu söyle güzel bir arkadasiniz...? Söyle...Ya ne bileyim iste bana uygun bir kiz...

Zenan gelir...

Zenan: Merhaba...
Ela&Zeynep: Merhaba...
Zenan: Size bir sey söylemek istiyorum...
Ela: Sevda'yla Hasan hakkinda mi...?
Hasan: Bak...!

Hasan elindeki yastigi Ela'ya firlatiyor...

Ela: Ah...
Hasan: Yok canim...Suat dan ayrilacaktir...Yada belki
evlenecektir...Demi...?

Zenan kalkip gider...

Ela: Tamam tamam...Kizma ne söyleyeceksin...?
Zenan: Bu gece gürültü yapmayin cünkü calismak istiyorum...
*~Brendy~*
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
*~Brendy~*

MesajKonu: Geri: Doktorlar   Doktorlar - Sayfa 6 Icon_minitimeCuma Eyl. 24, 2010 5:05 pm

Ela Zenan'in odasina giriyor...

Ela: Ya hadi Zenan...Yarim saat'dir seni uyandirmaya calisiyorum...Kalk artik...
Zenan: Tamam tamam kalktim...
Zenan yüzügünü tutarak geri yatiyor...
Ela: Ha gece yarilarina kadar dinlenmeden calisirsan uyanamazsin tabi...A deli mi ne yine yatti...Kizim kalksana...
Zenan: E tamam sen cik kalkicam
Ela: Sen kalkmadan cikmicam
Zenan: Ela...
Ela: Ne...?
Zenan: Ben altima isedim ve görmeni istemiyorum...
Ela: (Siritarak) Altina mi isedin...
Zenan: Hihi...Evet...

Ela yorgani kaldirip bakmaya calisir...

Ela: (Gülerek) Yalanci...Tamam cikiyorum...Ama 5 dakika sonra giyinmis bir sekilde odadan cikmazsan yine gelicem...
Zenan: Hihi...

Ela odadan cikar...Zenan ise yorgani üzerinden atarak yüzügüyle oynamaya baslar...

Ela: Ya...Zenan'da gercekten bir tuhaflik var bu günlerde...
Zeynep: Öyle mi...Ben hep öyle oldugunu saniyordum
Hasan: Yok...Bu günlerde iyice tuhaflasti...Bi bakiyorsun cok mutlu...10 dakika sonra idam mahkum'u gibi boynu bükük böyle oturuyor...
Ela: Ya Suat'la aralar'i iyi...Hastanede de bir sorun yok...Aile'siyle ilgili bir sey mi var acaba...?
Hasan: Belki de sadece delidir...Olamaz mi yani...Yok mu öyle insanlar...30 sene bir arada yasiyorsun...Sonra birgün akil hastasi oldugu ortaya cikiyor...10 kisi'yi kesmis falan...
Ela: Üfff...Aman be Hasan...
Hasan: Noldu...Ameliyat dan önce onunla yanliz kalmak istemiyordun

Ela Zenan'in geldigini ima eder...

Zenan: Hazirim...Cikabiliriz...Hasan bu arada Sevda'yi tavlicam derken diye bu kadar parfüm sikarsan hastalari öldürürsün...
Hasan: Takdiniz sizde Sevda'ya...Allah allah
*~Brendy~*
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
*~Brendy~*

MesajKonu: Geri: Doktorlar   Doktorlar - Sayfa 6 Icon_minitimeCuma Eyl. 24, 2010 5:06 pm

Hasan gelir...

Hasan: Merhaba...
Ela: Merhaba...Nasil gecti...?
Hasan: E iyidi...Eski arkadaslarini görmek hosuna gidiyor insanin...Eee Zeynep yok mu...?
Ela: Yatti o...
Hasan: Haaa...

Zenan kapidan iceri girer...Ela ve Hasan'in arasina oturur...

Zenan: (Kisik ve üzgün bir sesle) Selam
Hasan: Hosgeldin
Zenan: Ela...
Ela: Ne var...?
Zenan: Aksam sana bagardigim icin özür dilerim...

Zenan Ela'nin gögüsüne yatar...

Ela: Ya napiyorsun ya...?
Zenan: Gercekten cok üzgünüm...Ama sinirlerim biraz bozuk bu günlerde...

Hasan derin bir ic ceker...Ela ise ellerini yavasca Zenan'in basina basina koyar...

Ela: Tamam...Aaa atesin mi var senin...Hasan atesi var bunun...
Hasan: Bakayim...

Hasan Zenan'in yüzüne dokunur...

Hasan: Aaa...Var hakkaten...Doktor cagiralim...Allah allah...
Zenan: Migdem bulaniyor...

Zenan kosarak gider...
*~Brendy~*
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
*~Brendy~*

MesajKonu: Geri: Doktorlar   Doktorlar - Sayfa 6 Icon_minitimeCuma Eyl. 24, 2010 5:07 pm

S: Zenan, bazı sıkıcı detayları konuşmamız lazım
Z: Ne gibi?
S: Sizinkiler İstanbul’a gelemeyeceğine göre, biz Muş’a gidicez, bu akşam annemlere gidelim diyorum, hepsini konuşuruz
Z: Bu akşam gitmesek, ben daha geçen sefer yediklerimi hazmedemedim de
S: Ne demek bu?
Z: Sadece bu kadar acele etmeyelim derim
S: hı hı, sein canını sıkan bir şey mi var?
Z: Büyütecek bir şey yok
S: Tamam…yok…ama yine de neye takıldığını bilmek istiyorum
Z: Doğru zaman mı? Ailen bana ilkel kabileden gelmişim gibi davranmaktan vazgeçecek mi? Saraylı ninenden kalan daha kaç vazoyu kırıcam? Bunun gibi şeyler…
S: Doktorlar - Sayfa 6 Img-heh Sen alınganlık yapmışsın
Z: Yapmadım, benden hoşlanmadıklarını biliyorum
S: Zenan hanım, siz fazla oluyorsunuz artık
Z: Ne oluyor Suat
S: Lütfen benimle gelir misiniz?

Acil çıkış kapısından içeri girerler…

Doktorlar - Sayfa 6 Love04

Z: Dur ne yapıyorsun biri gelicek!
S: Bir hatırlatayım dedim
Z: Neyi?
S: Benimle bir an önce evlenmezsen neler kaçıracağını…

Z: Doktorlar - Sayfa 6 Img-blush2
*~Brendy~*
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
*~Brendy~*

MesajKonu: Geri: Doktorlar   Doktorlar - Sayfa 6 Icon_minitimeCuma Eyl. 24, 2010 5:12 pm

Zenan-Fikret

Z: sütünü içti,hastanenin her köşesine de kakasını yaptı..
F: git biraz dinlen Zenan.oğlumun babası geldi onu eve *ürecek.
Z: of Allahım..patronum oldugunuzu biliyorum..kariyerimi yok edebilirsiniz,hayatımı cehenneme çevirebilirsiniz,işgence edebilirsiniz ama bundan sonra bebek bakıcılıgı yapmam hocam..
F: anladım tamam..

Zenan-Suat

S: acemi anne nasıl
Z: Suat..evleneceğimizi acıklayan Haldun beydi ben değil..
S: ...bende küçük bir kutlama yaparız diye düşünmüştüm..insanları davet ettim ayrıca.. neyse
Z: ayrıca ne
S: boşver
Z: hadi gidelim..insanlara vazgeçtik kutlamıycaz demek garip olur..
S: ya bu garip olmasın diye değil,mutlu oldugun için kutlanıcak birşey..
Z: ben mutluyum zaten..mutluyum..hadi gidelim..

kutlama sahnesi

E: Levent gelemiyor ameliyata girecekmiş
Z: erteleyelim ozaman başka gün kutlarız
S: caymak ve ertelemek için hiç bir fırsatı kacırmayacaksın öylemi hı..
Z: senin için söyledim..benim arkadaşlarım burda sen yalnız kaldın
S: benim için en önemli insan yanımda..
H: Sevdayı Zenan mı cagırdı..
E: ben..çok istekli görünüyordu üzüldüm..

Aslan-Levent

A: ee artık başhekim değilsin..
L: evet ama sende değilsin boşuna ümitlendin
A: boşuna değil zamanı gelince anlayacaksın.
L: kendine güvenmek iyi birşey ama fazlası insanı körleştirebilir.
A: sen çok iyi bir cerrahsın Levent ama sıradan insalar gibi alçak gönüllülük sevdasına tutulmuşsun
L: sıradan bir insanım zaten
A: sıradan falan değilsin..hiç birimiz değiliz..insanların vücutlarını kesip biçiyoruz.
L: bu bizi üstün insan yapmaz ki
A: ama şiddet eyilimli yapar..Levent biz cerrah oldugumuz için insan kesmiyoruz..biz insan kesebildiğimiz için cerrah olduk
L: tıp okumaya karar verdiğimde beni büyüleyen tek şey hayat kurtarma fikriydi..insan kesmek değil..
A: sadece bu olsa dahiliyeci falan olurdun..cerrahlıgı sectigine göre senin içinde de şiddet eyilimi var demek ki..
L: Aslan düşüncelerine saygı duyuyorum yeterki beni karıştırma..
A: insanlar içlerindeki karanlıkla yüzleşmemek için her türlü kibarlık numarasını çeker..
L: bak ..senin içindeki karanlıgı görebiliyorum ama inan bana ben senin gibi değilim..

kutlama

Ze: tekrar tebrikler Zenan ben cıkıyorum telefonumu hastanede unutmuşumda..Suat bey tebrikler
S: teşekkür ederiz.
Ze: evde görüşürüz..
Z: görüşürüz..
Ze: pişt yalan söyledim Ömeri görmeye gidiyorum sözleşmiştik..
Se: bende gideyim artık tekrar tebrikler
Z: çok teşekkürler
Se: tebrikler
S: teşekkür ederiz..
Se: iyi geceler Hasan
H: şey aslında bende çıkıyorum..sizi duraga kadar bırakayım ee uykumda geldi zaten
Z: tabii tabii git uyu sen..
H: tebrikler hocam
Z: şitt tatlı rüyalar Sevdalı kuş
S: kasabanın cadılarısınız siz..acıyorum çocuga..üç kızla aynı evde yaşamak her baba yiğidin harcı değil..
Z: sen bugün hiç birşey yemedin..aç karna çarpmasın..
E: iki kadeh içtim sadece
S: tuvalet şu tarafta dimi
Z: Ela..Ela...bence evlilik teklifi alması gereken sendin..yani benden önce sen almalıydın..
E: o nasıl söz..sakın öyle düşündüğümü sanma..ben sadece..Leventle cok uzun zamandır birlikteyiz Zenan..
Z: biliyorum..ama Levent seni çok seviyor bundan şüphe etme
E: Merte cok seviyordu.. ozamanlar ayrılacagımız aklımın ucundan bile gecmezdi..Amerikaya gittiğinde tam 2 yıl bekledim..2 yıl..dönceğinden aşkımızdan şüphem yoktu ama dönmedi..
Z: ikinizde çok gençmişsiniz Leventi onunla karşılaştırma..
E: peki neden yine bekliyorum..Leventle herşey bu kadar yolunda giderken evlenmek için neyi bekliyoruz..
Z: seninle yaşlanmak istediğini falan söylememişmiydi..
E: ama bu konuda hiç birşey yapmıyor..
Z: bence evlilikten korkuyo ve onu anlayabiliyorum..
E: ben artık anlamak istemiyorum..beklemek yarı yolda bırakılmak istemiyorum..
Z: boşuna üzülüyorsun..Levent seni asla bırakmaz..
E: özür dilerim en güzel gününü mahvettim
Z: saçmalama hiç de mahvetmedin..sen benim canımsın..hadi bakalım..dostluga..

Aslan- Levent

A: şu hale bak salgının ortasında kaldık..
L: henüz salgın oldugu kesin değil..
A: ya şu dışardaki beyaz elbiseli maskeli adamlar ne şovmen mi..
L: bu bir önlem..tahlil sonuçları geldiğinde karantina biticek..

L: kutlama bitmiştir herhalde artık.
A: evlilik kutlaması ha..evlilik..koca bir yalan..yüzyıllardır bu yalanı ayakta tutmak için harcanan cabaya inanamıyorum.. sen mesela eski karın yüzünden evlilikten tiksiniyor olmalısın..ama yinede kendini bu fikre hazırlamaya calıştıgına eminim..
L: eski karımı tanımıyorsun bile..her şeyi bildiğini sanmaktan vazgec
A: bu hastanede hiç birşey gizli kalmıyor..karının maceralarını bilmeyen yok..bu yüzden evlilikten korkuyorsun ve kendini Elanın eski karın gibi bir *** olmadıgına ikna etmeye calışıyorsun..
L: Aslan ileri gidiyorsun artık..
A: ama boşuna bir çaba..bütün kadınlar böyledir..bin masum görüneni bile..
L: Elaya dokunan bir tek laf daha edersen kötü olur..
A: bir kadın için o kıymetli ellerine kıyıp bana vurucakmısın
L: o herhangi bir kadın değil..benim sevdiğim kadın..
A: dogru..öyle olunca kutsal kadın oluyor dimi..
L: yeter artık..
A: asıl senin bu sahte sevgi adamlıgın yeter..bu gün Elaya biraz yakınlık göstersem benimle birlikte olmak için tereddüt bile etmez..sense hala onun için..
yumruk gelir..
L: hastasın sen
A: içindeki şiddet eyilimi ile tanışmış olduk..yakında kadınlar hakkında da yanılmadıgımı anlarsın..

Zeynep- Ömer

Z: selam..
Ö: selam..
Z: selam..bir kutlamaya katılmam gerekti o yüzden geciktim..
Ö: ilk randevumuzu biraz daha farklı hayal etmiştim aslında
Z: dalgamı geciyorsun..bu kadar sevimli bir adam bulmanın ne kadar zor oldugunu biliyormusun sen..
Ö: ya demek beni sevimli buluyorsun..
Z: tamam sus ve meyve suyunu iç
Ö: neyi kutladınız..
Z: asistanlarımızdan biri cerrahlarımızdan biri ile evleniyor..
Ö: hıııı
Z: hıııımm nee
Ö: asistanlar hocalarına aşık oluyorsa, hastalarına da aşık olabilirler
Z: ne okuyorsun
Ö: parfümün dansı..yüzyıllar boyu süren ölümsüz bir aşkı anlatıyor
Z: biliyorum..okudum
Ö: ölümsüz aşka inanırmısın Zeynep
Z: inanmayı istiyorum..
*~Brendy~*
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
*~Brendy~*

MesajKonu: Geri: Doktorlar   Doktorlar - Sayfa 6 Icon_minitimeCuma Eyl. 24, 2010 5:14 pm

Zeynep:Hasan
Hasan:Zeynep ne yapıyosun bu saatte
Zeynep:Uyku tutmadı
Hasan:Benide

Zenan:Ne yapıyosun bu saatte
Ela:Sen ne yapıyosun
Zenan:Düşünmekten uyuyamadım
Ela:Bende konuşalım mı biraz
Zenan:Hı hı

Zeynep:Sana söylemek istediğim bi şey var
Hasan:Tabi
Zeynep:Tamam peki çay içermisin
Hasan:Süper olur
Zeynep:Hadi gel

E&H&Z&ZE:Aaaaa
Zeynep:Hasan üff
Hasan:Şeyy biz çay içicektik te
Ela:İyi bizede koyun birer tane
Zenan:Üşüttünüz mü yaa saat gecenin üçü
Ela:Sende uyumuyodun uzatma işte
Zenan:Biz konuşmıyıcakmıydık
Ela:Onlar salona geçer dimi
Zeynep:Tabi tabi yaa hiç sorun diğil
Hasan:Hı hı evet
*~Brendy~*
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
*~Brendy~*

MesajKonu: Geri: Doktorlar   Doktorlar - Sayfa 6 Icon_minitimeCuma Eyl. 24, 2010 5:20 pm

ela-levent asansör sahnesi

Levent:Nerdesin sabahtan beri bir günaydın öpücüğü bile almadım bugün
Ela:Çalışıyorum
Levent:Hıı sana bi bakabilirmiyim
Ela:Bakıyosun yaa işte
Levent:Öyle diğil şöyle dosdoğru gözlerinin içine arslan canını mı sıktı
Ela:Yoo arslan her zaman ki arslan
Levent:Mertmi
Ela:Saçmalama görüşmüyorum onunla
Levent:Zenan
Ela:Üff bi şey yok
Levent:Bi dakika ben olamam diğil mi yani bana mı kızgınsın
Ela:Niçin
Levent:Bilmem kadınlar yeterki kızmak istesinler bi sebep bulurlar
Ela:Sana kızmak istesem sebep icat etmeme gerek kalmaz
Levent:Zaten sebep var diyosun
Ela:Hiç bi şey demiyorum hiç bi şeye kızmıyorum hiç bi şeyde beklemiyorum

S: Elanın nesi var
Z: önemli birşey değil hastanedeyken birşey söyleyecektin..neydi o
S: sinirlenmeyeceğine söz vermen lazım..ya da boşver..
Z: tamam söz sinirlenmiycem..
telefonu uzatır..
Z: İstanbul Muş seferi için 5 kişilik uçak biletiniz onaylanmıştır..
S: bunlar bizimkiler..senin biletini bizden bir gün önceye aldım..önce gitmek istersin diye..izin işini de hallettim.
Z: Suat elimden geleni yapıyorum..ama bu aceleye getirmeler beni cok zorluyor
S: hani bazı tipler vardır..üşümemek için denize adım adım girerler..içinden koşup onları suya itivermek gelir..kendini suya ne kadar cabuk bırakırsan o kadar cabuk alışırsın..uzattıkça keyfi kacar..hadi gel..

Zenan:Bir gün bir gün bir çocuk eve de gitmiş kimse yok.Açmış bakmış dolabı şeker de sanmış ilacı.Yemiş yemiş bitirmiş,(Hasan'ı kaldırır)hooop..Akşama sancı başlamış.Kıvrım kıvrım kıvranmış,yaptığından utanmışş..
Suat:Bezin nasıl değiştirildiğini biliyor musun?Başın belada gibi görünüyor.
Zenan:Tabi ki biliyorum.Ben Hacettepe Tıppı bitirdim.Bebek bezi de değiştirebilirim.Tabi sen yapmak istiyorsan o başka.
Suat(yok anlamında bir ses çıkarır.)..teşekkür ederim.
Zenan(yine Hasan'ı kaldırır.)Hoop.Niçin?
Suat:İnsanlar beni tebrik ediyor.Nihayet evleneceğimizi herkese ilan etmişsin...Yine dolduruyor.
Zenan(ağlar gibi):Yapma bunu.yeni bezini mahvettin.Nasıl bu kadar çok kaka yapabiliyorsun.
Suat güler.

Zenan-Fikret

Z: sütünü içti,hastanenin her köşesine de kakasını yaptı..
F: git biraz dinlen Zenan.oğlumun babası geldi onu eve *ürecek.
Z: of Allahım..patronum oldugunuzu biliyorum..kariyerimi yok edebilirsiniz,hayatımı cehenneme çevirebilirsiniz,işgence edebilirsiniz ama bundan sonra bebek bakıcılıgı yapmam hocam..
F: anladım tamam..

Zenan-Suat

S: acemi anne nasıl
Z: Suat..evleneceğimizi acıklayan Haldun beydi ben değil..
S: ...bende küçük bir kutlama yaparız diye düşünmüştüm..insanları davet ettim ayrıca.. neyse
Z: ayrıca ne
S: boşver
Z: hadi gidelim..insanlara vazgeçtik kutlamıycaz demek garip olur..
S: ya bu garip olmasın diye değil,mutlu oldugun için kutlanıcak birşey..
Z: ben mutluyum zaten..mutluyum..hadi gidelim..

kutlama sahnesi

E: Levent gelemiyor ameliyata girecekmiş
Z: erteleyelim ozaman başka gün kutlarız
S: caymak ve ertelemek için hiç bir fırsatı kacırmayacaksın öylemi hı..
Z: senin için söyledim..benim arkadaşlarım burda sen yalnız kaldın
S: benim için en önemli insan yanımda..
H: Sevdayı Zenan mı cagırdı..
E: ben..çok istekli görünüyordu üzüldüm..

Aslan-Levent

A: ee artık başhekim değilsin..
L: evet ama sende değilsin boşuna ümitlendin
A: boşuna değil zamanı gelince anlayacaksın.
L: kendine güvenmek iyi birşey ama fazlası insanı körleştirebilir.
A: sen çok iyi bir cerrahsın Levent ama sıradan insalar gibi alçak gönüllülük sevdasına tutulmuşsun
L: sıradan bir insanım zaten
A: sıradan falan değilsin..hiç birimiz değiliz..insanların vücutlarını kesip biçiyoruz.
L: bu bizi üstün insan yapmaz ki
A: ama şiddet eyilimli yapar..Levent biz cerrah oldugumuz için insan kesmiyoruz..biz insan kesebildiğimiz için cerrah olduk
L: tıp okumaya karar verdiğimde beni büyüleyen tek şey hayat kurtarma fikriydi..insan kesmek değil..
A: sadece bu olsa dahiliyeci falan olurdun..cerrahlıgı sectigine göre senin içinde de şiddet eyilimi var demek ki..
L: Aslan düşüncelerine saygı duyuyorum yeterki beni karıştırma..
A: insanlar içlerindeki karanlıkla yüzleşmemek için her türlü kibarlık numarasını çeker..
L: bak ..senin içindeki karanlıgı görebiliyorum ama inan bana ben senin gibi değilim..

kutlama

Ze: tekrar tebrikler Zenan ben cıkıyorum telefonumu hastanede unutmuşumda..Suat bey tebrikler
S: teşekkür ederiz.
Ze: evde görüşürüz..
Z: görüşürüz..
Ze: pişt yalan söyledim Ömeri görmeye gidiyorum sözleşmiştik..
Se: bende gideyim artık tekrar tebrikler
Z: çok teşekkürler
Se: tebrikler
S: teşekkür ederiz..
Se: iyi geceler Hasan
H: şey aslında bende çıkıyorum..sizi duraga kadar bırakayım ee uykumda geldi zaten
Z: tabii tabii git uyu sen..
H: tebrikler hocam
Z: şitt tatlı rüyalar Sevdalı kuş
S: kasabanın cadılarısınız siz..acıyorum çocuga..üç kızla aynı evde yaşamak her baba yiğidin harcı değil..
Z: sen bugün hiç birşey yemedin..aç karna çarpmasın..
E: iki kadeh içtim sadece
S: tuvalet şu tarafta dimi
Z: Ela..Ela...bence evlilik teklifi alması gereken sendin..yani benden önce sen almalıydın..
E: o nasıl söz..sakın öyle düşündüğümü sanma..ben sadece..Leventle cok uzun zamandır birlikteyiz Zenan..
Z: biliyorum..ama Levent seni çok seviyor bundan şüphe etme
E: Merte cok seviyordu.. ozamanlar ayrılacagımız aklımın ucundan bile gecmezdi..Amerikaya gittiğinde tam 2 yıl bekledim..2 yıl..dönceğinden aşkımızdan şüphem yoktu ama dönmedi..
Z: ikinizde çok gençmişsiniz Leventi onunla karşılaştırma..
E: peki neden yine bekliyorum..Leventle herşey bu kadar yolunda giderken evlenmek için neyi bekliyoruz..
Z: seninle yaşlanmak istediğini falan söylememişmiydi..
E: ama bu konuda hiç birşey yapmıyor..
Z: bence evlilikten korkuyo ve onu anlayabiliyorum..
E: ben artık anlamak istemiyorum..beklemek yarı yolda bırakılmak istemiyorum..
Z: boşuna üzülüyorsun..Levent seni asla bırakmaz..
E: özür dilerim en güzel gününü mahvettim
Z: saçmalama hiç de mahvetmedin..sen benim canımsın..hadi bakalım..dostluga..

Aslan- Levent

A: şu hale bak salgının ortasında kaldık..
L: henüz salgın oldugu kesin değil..
A: ya şu dışardaki beyaz elbiseli maskeli adamlar ne şovmen mi..
L: bu bir önlem..tahlil sonuçları geldiğinde karantina biticek..

L: kutlama bitmiştir herhalde artık.
A: evlilik kutlaması ha..evlilik..koca bir yalan..yüzyıllardır bu yalanı ayakta tutmak için harcanan cabaya inanamıyorum.. sen mesela eski karın yüzünden evlilikten tiksiniyor olmalısın..ama yinede kendini bu fikre hazırlamaya calıştıgına eminim..
L: eski karımı tanımıyorsun bile..her şeyi bildiğini sanmaktan vazgec
A: bu hastanede hiç birşey gizli kalmıyor..karının maceralarını bilmeyen yok..bu yüzden evlilikten korkuyorsun ve kendini Elanın eski karın gibi bir *** olmadıgına ikna etmeye calışıyorsun..
L: Aslan ileri gidiyorsun artık..
A: ama boşuna bir çaba..bütün kadınlar böyledir..bin masum görüneni bile..
L: Elaya dokunan bir tek laf daha edersen kötü olur..
A: bir kadın için o kıymetli ellerine kıyıp bana vurucakmısın
L: o herhangi bir kadın değil..benim sevdiğim kadın..
A: dogru..öyle olunca kutsal kadın oluyor dimi..
L: yeter artık..
A: asıl senin bu sahte sevgi adamlıgın yeter..bu gün Elaya biraz yakınlık göstersem benimle birlikte olmak için tereddüt bile etmez..sense hala onun için..
yumruk gelir..
L: hastasın sen
A: içindeki şiddet eyilimi ile tanışmış olduk..yakında kadınlar hakkında da yanılmadıgımı anlarsın..

Zeynep- Ömer

Z: selam..
Ö: selam..
Z: selam..bir kutlamaya katılmam gerekti o yüzden geciktim..
Ö: ilk randevumuzu biraz daha farklı hayal etmiştim aslında
Z: dalgamı geciyorsun..bu kadar sevimli bir adam bulmanın ne kadar zor oldugunu biliyormusun sen..
Ö: ya demek beni sevimli buluyorsun..
Z: tamam sus ve meyve suyunu iç
Ö: neyi kutladınız..
Z: asistanlarımızdan biri cerrahlarımızdan biri ile evleniyor..
Ö: hıııı
Z: hıııımm nee
Ö: asistanlar hocalarına aşık oluyorsa, hastalarına da aşık olabilirler
Z: ne okuyorsun
Ö: parfümün dansı..yüzyıllar boyu süren ölümsüz bir aşkı anlatıyor
Z: biliyorum..okudum
Ö: ölümsüz aşka inanırmısın Zeynep
Z: inanmayı istiyorum..
Zeynep:Nasıl söyliyicem bilmiyorum ama söylemezsem deçatlıyıcam ben birinden hoşlandım hemde çok hoşlandım ve onu aklımdan çıkaramıyorum
Hasan:Iıı tanıdığımız birimi
Zeynep:Yani her açıdan yanlış biliyorum
Hasan:Hı hı
Zeynep:Ama elimden bir şey gelmiyo ben acaba..
Hasan:Zeynep kimden bahsediyosun peki
Zeynep:Ömerden
Hasan:Hıı ömer kalp hastası
Zeynep:Hı hı kalp hastası
katherine.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu

MesajKonu: Geri: Doktorlar   Doktorlar - Sayfa 6 Icon_minitimeC.tesi Eyl. 25, 2010 11:17 am

Nerden buluyosun bunları ya hepsi süper. Doktorlar - Sayfa 6 94835
edalı
Üye
Üye
edalı

MesajKonu: Geri: Doktorlar   Doktorlar - Sayfa 6 Icon_minitimeÇarş. Ekim 06, 2010 9:03 am

Doktorlar - Sayfa 6 Images?q=tbn:ANd9GcQq4pvfEZEYxeoZ2o1PF5XixHBTK7u5qidJPRe1_71mFZBykQA&t=1&usg=__5Zy5gWX_F2Ou-KuiRxi-AHhAXPA=
katherine.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu

MesajKonu: Geri: Doktorlar   Doktorlar - Sayfa 6 Icon_minitimeÇarş. Ekim 27, 2010 5:46 pm

Güzel resimmiş canım sağol. Gülümseme
nurselhançarlı'
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
nurselhançarlı'

MesajKonu: Geri: Doktorlar   Doktorlar - Sayfa 6 Icon_minitimeSalı Tem. 19, 2011 10:48 pm

Doktorlar - Sayfa 6 Bf6aace9ae41faa45af50ce7d2a51a83
Doktorlar - Sayfa 6 66f4f721fe429961cfffd1e689cb2539

Doktorlar - Sayfa 6 556863c7bcb0b85c845162a0ffc8d743
Doktorlar - Sayfa 6 B9e765e92916acfb540ccf014e4d8e40

Doktorlar
6 sayfadaki 6 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Similar topics
-
» Selen Seyven Doktorlar'da!