Hsmfan.forume.biz |
|
| Doktorlar | |
|
+2Tuğçe Neşeli Deniz Karaduman 6 posters | |
Yazar | Mesaj |
---|
*~Brendy~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Doktorlar Cuma Eyl. 24, 2010 6:57 am | |
| | |
| | | *~Brendy~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Doktorlar Cuma Eyl. 24, 2010 6:57 am | |
| Hasan:Ne oluyor ya? Ela:Erkeklerden nefret ediyorum Hasan:Ela Ela:Nefret ediyorum..şimşekten de,yağmurdan da,beyaz çiçeklerden de,gamzelerde nefret ediyorum Hasan:Ha??? Kader:İnsan neden pişman olacağını bildiği şeyi yapar ki? Hasan:Hayda..Sana ne oldu ya?...Kızlar saatin kaç olduğunun farkında mısınız? Kader:Hiçbir şey söyleme Hasan birde seni hiç çekemem şimdi Ela:Evet bende Hasan:Ya ben ne yaptım ki şimdi? Kader:Hasan sus Hasan:Anlaşıldı ikiniz birden depresyona girmişsiniz.Ya sizde diğer kadınlar gibi depresyona girince kuaföre falan gitsenize.Niye acısını benden çıkartıyorsunuz Kader-Ela:Hasannn Hasan:Tamam,tamam sustum Hasan: (kafasını yatağın arkasına vuru) AHHH..Bir şeyim yok | |
| Konu: Geri: Doktorlar Cuma Eyl. 24, 2010 6:58 am | |
| 11.BÖLÜM SUAT-ZENAN REPLİKLERİ
1) Suat:Hastanın iki yönlü kafa grafisi yapılsın.Bu arada daha önce tetanoz aşısı olmuş mu? Zenan:Hastanın grafisi için radyoloji istekleri yapıldı.Anemilizinde tetanoz asisi yönünden kesin bir bilgi olmadığı içinde .....tetefaks yapıldı(terimleri yanlış yazmış olabilirim ) Suat:Hastayla... Fikret:Hasan Suat:Zenan...ilgilenecek
2) Zenan:Suat Bey Suat:Zenan Hanım..hastayı niye yalnız bıraktınız? Zenan:Labaratuar sonuçlarını kendim almak istedim böylece daha çabuk.. Suat:Sonuçları almak senin görevin değil,görevin hastanın yanında olmak Zenan:Ama ben Suat:Sen mükemmel olduğunu kanıtlayacaksın diye asıl görevini ihmal edemezsin
3) Zenan:Merak etmeyin görevlerimi kurallara uygun olarak bitirdim,hasta için psikiyatriden birini bekliyorum Suat:İyi..o zaman bana yardım edebilirsin Zenan:Hayır,malesef edemem Suat:Bir hastayı reddettiğine göre bana çok kızmış olmalısın Zenan:Aslında,ben başkası azarlamış olsa bozulmazdım,çünkü başkalarının ne düşündüğünü önemsemiyorum...ama sen olunca çok zor Suat:Biliyorum ama iyi bir cerrah olman için şart ve en iyisi olamıyorsan git başka birşey ol
4) Suat:Zeynet pth tanısıyla yoğun bir dizi kalp ameliyetı geçirdi.Hala kalbi zayıf olduğundan yorulması ve heyecanlanması doğru değil Zeynep:Biliyorum ama ben daha 16 yaşındayım ve yaşadığımı hissetmek istiyorum.Suçmu bu? Zenan:Elbette değil Suat:Zenan Hanım Zeynep için yapılması gereken testler nelerdir? Zenan:Kardiyok enzimler ve eforlu ekg bakılmalı Suateki ya eko? Zenan:Yaş olarak miyokard yetmezliği hasta gurubuna uymuyor ama pda ölçümü uygun olduğu için endikasyonu mevcut Suat:Miyokard....(terimler oldukça zor eksik kalıyor ) yapılmalı mı? Zeynep:Bence fazla üstüne gidiyorsun,hatırlıyorum da sen bile o teşhisi koymak için oldukça zorlanmıştın Suat:Evet ama Zenan Hanım'ın amacı benden daha iyi olmak değil mi? Zenanlucam da hatta birde kalbim olacak Suat:Bir cerrah gibi düşünmöüyorsun Zenan:nİye sizin gibi düşünmüyorm diye mi?...Gitmeliyim | |
| Konu: Geri: Doktorlar Cuma Eyl. 24, 2010 6:59 am | |
| Levent:Biliyorum bütün bunları hakettiğimi düşünüyorsun ama yanılıyorsun.Ben aşık olduğum kadının uzaktan acı çekmesini izlerken artık sevmediği bir kadından bebk sahibi olmaya hazırlanan zavallı bir insanım Fikret:Bana gestapo dediklerini siz söylemiştiniz değil mi?Yani Güzin Abla olabilecek en son kişiyim Levent:Zamanla herşey düzelecek,bebek doğğacak ve ben Ela ile yeniden birlikte olacağım Fikret:Bende ingiltere kraliçesi olacağım ************************************************** ******** Leventışarımı çıkıyorsun? Ela:Hayır babamdan kaçıyorum hatta senden de kaçmaya çalışıyorum ama başaramıyorum Levent:Sen iyimisin? Elaeğilim hatta delirmek üzereyim.Babam alzaymır hastası kimseye söyleme dedi..sakladım,sonra çalıştığım hastahaneye geldi,herkes yalancı olduğumu düşünüyor.Ardından kanser olma ihtimali belirdi,sevineyim mi üzüleyimmi bilemedim..yetmedi ben karşı koymama rağmen herşeyi yapıp sonunda ona güvenmemi sağlayan erkek arkadaşımın eski bir karısı olduğunu ve yakında bir bebeği olacağını öğrendim.Bundan daha kötü ne olabilir ki Hizmetlioktor bey yetişin burda çok fena şeyler oluyor Levent:Nerde? Hizmetli:Şurda,sağda Levent:Zeynep beni duyabiliyormusun? Hemşire:Nabız çok zayıf LevenT.Suat Bey'e haber verdiniz mi? Hemşire:Verdim geliyor Ela:Zenan..Zenan gözlerini aç..aç gözlerini Zenan Suat:Çekilin,çekilin,çekilin Ela:Sağ omzundan 3 defa bıçaklanmış Levent:Hava yolu açık görünüyor,spontam solunumu verin Hemşire:Tansiyon 60'a 20
Suat:Ne olmuş,durumları nasıl? Elamzundan yaralanmış,ölümcül bir yaralanma görülmüyor ************************************************** ******* Burak:İyileşeceksin Zenan,iyileşeceksin,sakın korkma tamam mı
Zenan:Kaç ünite kan verildi? Suat:Sen bunları düşünme Zenan:Yaralanmam cerrahlığımı etkilemeyecek değil mi? Suat:Hayır,hiç bir şekilde cerrahlığını etkilemeyecek,buna izin vermeyeceğim,asla..yanında olamayacağım için özür dilerim Zenan:Zeynep..onu kurtar
Ela:Ne yaparsan yap kiminle olusan ol aşkın hep benimle olacak Levent:Ela Ela:Hiç birşeyi unutöayacağım sadece sensizliğe alışacağım o kadar
Suat:Uyandığında yanında olacağım Zenan:......(seni seviyorum) Suat:Bu ne demek şimdi Hemşire:Suat Bey biz hazırız Suatı Levent:Meraketme bende ameliyatta olacağım,herşey yolunda gidecek Suat:Teşekkür ederim,doktorunun sen olmasına sevindim ************************************************** ******* Kader:Ameliyat nasıl geçti Ela:İyi Burak:Zeynep nasıl? Hasan:Yoğun bakımda,sizce zamanın da müdahale edebildikmi? Burak:Temizlikçi şans eseri oraya girmeseydi belkide.. Kader:Zenan,Zenan Hasan:Kendine geldi Ela:Zenan nasılsın?Kendini nasıl hissediyorsun? Burak:Rahat bırakırsanız daha iyi hissedeceğine eminim
| |
| |
| Konu: Geri: Doktorlar Cuma Eyl. 24, 2010 6:59 am | |
| Kader:Kırk yıl düşünsem beni sinirlendirmeni özleyeceği aklıma gelmezdi Burak:Senin için üzgünüm çünki eski halimi özlemeye devam edeceksin Kader:Bak ikimizde çok aptalca davranıyoruz bugün birkez daha gördük ki hayat çok kısa..senden özür diliyorum şimdi oldumu artık eski haline dönecekmisin.Kırmızı kar yağdırmana da gerek yok çünki seninle yemeğe çıkmayı kabul ediyorum Burak:Sırf hayat çok kısa diye benimle birlikte olmak isteyen bir kadına evet demem Kader:Ama Burak:Çünki inanmasanda benimde değer yargılarım var ************************************************** ******** Haldun:Hasta nezaman ve hangi tanıyla geldi? Fikret:Efendim hasta dün sabah alnında yaralanmayla geldi,acilde ilk müdahaleyi Suat Bey yaptı sonra da Levent Bey hastayı devraldı,genel tetbikleri yapıldı Levent:Yapılan testlarde patalojik bir bulgu yoktu o yüzden hasta için ppsikolojik konsitrasyon istedim ama yeterli değildi.Zenan bana hastanın şizofren olabileceğini söylemişti.Hastayı kendim takip etmeliydim Suat:Ben Zenan'ın problemli bir hasta ile ilgilendiğini biliyordum ama açıkçası üzerinde durmadım hatta ona başka bir hasta bile verdim Fikret:Asistanları kontrol etmek benim görevim.Hastanın problemli olduğundan haberim vardı.Zenan hastayı kontrol etmekte zorlandığını söyledi ama ben onu yalnız bıraktım,halletmesini bekledim.Malesef onu zorlamaktan başka birşey yapmadım Haldun:Yeter sizi buraya kendinizi suçlayın diye çağırmadım.Siz elinizden gelenin en iyisini yapan cerrahlarsınız.Unutmayın ki tıpta hastalık yoktur hasta vardır ve her hasta kendi özel durumu içinde değerlendirilmelidir ama biz de insanız hata yapabiliriz.Burda tartışmamız gereken şey aynı hatayı tekrarlamamak ve bundan gerekli dersleri almaktır ************************************************** ***** Hasan:Hocam Zeynep kendine geldi Suat:Zeynep beni duyuyormusun...Zeynepcim konuşamazsın ancak trakea solunumunu çıkarırsam ancak fısıltı ile konuşabilirsin.bunu istiyormusun...tamam Zeynep:Suat Abi..babam..babama iyi olduğumu söylermisin..birde onu çok sevdiğimi | |
| Konu: Geri: Doktorlar Cuma Eyl. 24, 2010 7:02 am | |
| Levent:Zenan kendini nasıl hissediyorsun? Zenan:Ben iyiyim Zeynep nasıl? Levent:Merak etme ameliyatı başarılı geçti şuan da yoğun bakımda Zenaneki onu görebilirmiyim?..ahh.ahh Levent:şışş..Ayağa kalkmana izin veremeyeciğimi biliyorsun,dinlenmen lazım Zenan:Ama ben.. Levent:Eğer itiraz edersen bütün arkadaşlarını sırayla nöbete gönderirim Zenaneki ama değişen bir şey olusa Levent:Tamam sana haber vereceğim,şimdi dinlen bakalım ************************************************** ******* Suat:Babanı getireceğim seni görmek için sabırsızlanıyor,birazdan yanında oluruz tamam Hemşiretrasyon(yanlış olabilir) 82'ye düştü Suat:Sorun ne göğsün mü ağrıyor?..Oksijeni arttır,hemen sipiral bt çekmemiz gerekiyor Fikret:Ne oluyor? Suat:Birden gögsünde bir ağrı başladı...hadi hadi çıkarmamız lazım..hadi hadi acele edin
Doktor:Göğüs ve karındaki gazlı bezler iyice ıslanmış Suat:Kan basıncını kontrol et.Hemogram ve kanama zamanlarına bakılsın Suat:Zeynep ufak bir problemimiz var ama korkma.Ama korkma her seferinde ölümü alt ettik,bu seferde başaracağız
Suat:Hadi Zeynep hadi başarabilirsin hadi Zeynep hadi Fikret:Suat Bey..Suat Bey Suat:Allah kahretsin..hayır vazgezmayacağim hayır Fikret:Suat Bey Suat:Son ...... kana karışması için bir dakka daha var,hemen şunu ayarla Fikret:Suat bey biz elimizden gelen herşeyi yaptık Suat:Hadi Fikret geri getirelim onu hadi Fifret:Suat bey Suat:Hadi Fikret hadi..hadi Fikret:Suat .o öldü ************************************************** ******** Tarık:Suat ne zaman göreceği kızımı? Suat:Tarık Tarık:Sakın söyleme Suat:Biz... Tarık:Sakın.. Suat:elimizden geleni... Tarık:Sana söyleme dedim...Zeynep ölmüş olamaz..benim o küçük kızım ölmüş olamaz Suat:Ben..beni affet başaramadım..başaramadım ************************************************** ******** | |
| Konu: Geri: Doktorlar Cuma Eyl. 24, 2010 7:02 am | |
| Suat:Düşünmek için en iyi yer Levent:ve saklanmak için Suat:Zeynep öldü..onu kurtaramadım Levent:Sen başaramadıysan kimse başaramaz,kendine acı çektirmeyi bırak Suat:Sen başaramazsan kimse başaramazdı.Bunu başkasına söylemek kolay geliyor galiba...keşke kendimize de söyleyebilsek Levent:Her ölümde kendide biraz ölür insan derler ama bu biz cerrahlar için değildir Suat:Haklı..evet katiller için söylenir ama en yakınlarımıza bile yardım edemiyorsak asıl ne yapıyoruz biz Levent:Kurtarmayı çok istediğimiz insanların bazen ölmesi belki iyidir,çünkü bu Tanrı ile insan arasındaki farkı hatırlamamızı sağlar Suat:Sen psikiyatride uzmanlık yaptın? Levent:Evet..başkalarının dertleriyle oyalanıyorum baksana Suat:Kimden saklanıyordun? Levent:Niye kadınların bir saniyede anladığı meseleleri bir erkeklerin anlaması yıllar alıyor.Geçen gün Fikret Hanım bir cümlede tüm meseleyi özetledi ama ben boğuşup duruyorum Suat:Kadınlar konusu ne yazık ki benim sana tavsiye verebileceğim bir konu değil.Benimde ihtiyacım var ama bu konuda Fikret Hanım'ı tavsiye etmem Levent:Niye? Suat:Boşver..no oldu sen söylesene yine? Levent:Bilge..onunla evlenmezsem çocuğu göremeyeceğimi söyledi,burdan gidecekmiş Suat:Bu haksızlık Levent:Evet | |
| Konu: Geri: Doktorlar Cuma Eyl. 24, 2010 7:03 am | |
| Burak:Günaydın Kader..Beni neden görmezden geliyorsun?Hatırlatayım ben Burak,hani şu öptüğün adam Kader:Bunu niye bu kadar abarttığını anlamadım,hem ben.ben Hasan'ı da öpüyorum ************************************************** ******** Zenan:Ben iyiyim gerçekten birşeyim yok,işimin başına dönebilirim artık Hasan:Yalan söylüyor,dün gece yine ateşi çıkmış Zenan:Abartılacak birşey değil.sadece 39,5 Burak:Gerçekten de abartılacak birşey değilmiş Fikret:Zenan..adamakıllı iyileşene kadar bu yataktan çıkmak yok..anladınmı..efendim,seni duyamıyorum Zenan:Anladım Fikret Hanım Fikret:Teşekkür ederim Zenan:Sen görürsün Hasan ************************************************** ******** Suat:Zenan Hanım kolay gelsin? Zenan:Suat Bey Suat:Hayırdır inşallah nereye böyle? Zenan:Ya ben boş boş yatmaktan çok sıkıldım,işimin başına dönmek istiyorum Suat:Zenan daha iyileşmedin,şimdi yatağına dönüp hemen dinlenmeni istiyorum Zenan:Ama ben gerçekten çok bunaldım Suat:Ciddi bir durum atlattın hala enfeksiyon riskin var,şimdi hemen yatağına dönüyorsun,iyileşmeden adımını atmıyorsun,tamam..Eğer birkez daha ısrar edersen seni o yatağa bağlarım, hadi bakalım | |
| Konu: Geri: Doktorlar Cuma Eyl. 24, 2010 7:04 am | |
| | |
| Konu: Geri: Doktorlar Cuma Eyl. 24, 2010 7:05 am | |
| Zenan:Ya bunu bana yapamazsın Suat:Bal gibide yaparım hem seni uyarmıştım..madem senin uslu duracağın yok..bak eğer böyle davranmaya devam edersen sana söz vermeme rağmen ailene haber vermek zorunda kalacağım Zenan:Hayır..konuştuk ya,onları telaşlandırmaya gerek yok,ben gayet iyiyim Suat:Anlamıyorsun dimi Zenan,seni kaybetmek üzereydim..dinlenmek gerek şimdi gitmeliyim,akşama gelip seni çözerim Zenan:Ama bu haksızlık Suat:Sen uslu durmadıkça ben o bağları çözmeyeceğim Zenan:ufff,uffff ************************************************** ******ü Bilge:Merhaba,özel bir gece galiba Fikret:Sizinle sohbet etmemi beklemeyin,biz ikimiz arkadaş falan olmayacağız Bilge:Ela'yı bu kadar sahiplandiğinizi bilmiyordum..anlaşılan sizde yaşlandıkça duygusallaşıyorsunuz Fikret:Boşuna beni iğnelemeye çalışmayın tavrınız bana sökmez..Levent Beyi hatta Haldun Bey'i bile kandıranilirsiniz ama beni kandıramazsınız.Ben size bakınca içinizi okuyorum Bilge Hanım
Hasan:Zenan acile o kadar şeker iki kız kardeş geldi ki,ikizler,ama birtanesinin mitrakard kapakçıklarında eksik var ameliyata alınacak Zenan:Ahh...nee..şimdi sen bir kızın kalp ameliyatına gireceksin ben burda elim kolum bağlı yatacağım öyle mi? Hasan:ehh Zenan:Çöz beni Hasan:Hayatta olmaz ya,Suat beni öldürür hem ameliyata da almaz Zenan:Hasan Suat Bay öldürmezse emin ol ben yapacağım bunu Hasan:Bey mi? Zenan:Hasan,Hasan,Hasan..ne olur çöz beni Hasan:Valla bana değil sevgiline yalvar bence,aranızda halledin,beni karıştırma Zenan:ufff Allah kahretsin | |
| Konu: Geri: Doktorlar Cuma Eyl. 24, 2010 7:05 am | |
| | |
| Konu: Geri: Doktorlar Cuma Eyl. 24, 2010 7:06 am | |
| | |
| Konu: Geri: Doktorlar Cuma Eyl. 24, 2010 7:08 am | |
| Ela:Zenan dinlenmn lazım biliyorsun değil mi? Zenaninleniyorum ya işte Kader:Suat Bey seni hala yakalamadı mI?Pardon Zenan Hanım ama o benim hastam Zenan kadında bir gariplik var,dosyasına bi baksana yıllardır hastahanede ama bu durumdan hiçte şikayetçi değil aslında gayet memnun görünüyor.Bütün tetbik ve tedaviler tam,somut hiçbir etkenede rastlanmamış.Doktorların isimlerine bir baksana,hepsi alanının en başarılı uzmanları,nerdeyse çoğu benim hocam Kader:E Zenan ne demek istiyorsun? Zenan:Biliyorsun artık tuhaf insanları bir bakışta tanıyorum,öğrenmenin bedeli biraz ağır oldu..neyse şu dosyayı versene birşeye daha bakacağım ************************************************** ***** Ela:Zenan yatağına dön artık Zenan:Bi dakka ya kafamı karıştırma..Kader buldum galiba.Bu kadında mançuzel sendromu olabilir Kader:Mançuzel sendromu mu?Ne yani bu kadının bütün hastalıkları yalan mI?Bunu da nerden çıkardın? Zenan:Bak kadının dosyasını defalarca inceledik.Bu kadın için birçok uzman somut hiçbir neden bulamamış,anlamıyormusun hiç mantıklı değil bu.Bence bun Suat Bey'e söylemelisin Kader:Kendin söyle
Suat:Ne şefin ne de sevgilin olarak sana söz geçiremiyorum,ben seninle ne yapacağım böyle? Zenan:Bana söz geçirebileceğini kim söyledi ki | |
| Konu: Geri: Doktorlar Cuma Eyl. 24, 2010 7:09 am | |
| fİKRET:çık,çık,.çık... Kader:Suat Bey Suat:Söyle Kader kADER:İpek Hanım için istediğiniz tahlil sonuçları geldi de Suat:eee Fikret:Hastanın lavajıyla babek pudrası örneklerinin xrey enerji dağılımıyla anelizinde aynıspektrum stroskopik pike yaptığını saptadık..Zenan yine haklı çıktı anlayacağınız Kader:Bazılarımız yattığı yerden bile doktorluk yapabiliyor ************************************************** ******** Suat:En sonunda seni yatağında görebildim ha. Zenan:Bugün ki işimi bitirdim artık biraz söz dinleyebilirim Suat:Ama senin sağın solun belli olmaz yatağa bağlamak bile fayda etmedi Zenan:ee bu sefer nasıl bir önlem alacaksın peki? Suat:Baçka çaresi yok bu gece senin yanında kalacağım Zenan:Burdamı..ahhh Suat:Çok sevdiğim bir film var birlikte izleriz diye düşünmüştüm Zenan:SEVMEK ZAMANI
*************************************** Levent:Fikret Hanım,bu ne şıklık nereye böyle? fİKRET:Eşim Ali beni almaya geliyor,bugün 10.evlilik yıl dönümümüz de Levent:Fikret Hanım siz evlimiydiniz?Hiç bilmiyordum ben Fikret:Valla soran olmadı şimdiye kadar Levent:Hemde 10 yıllık ha,ne denirki böyle durumlarda,tebrik ederim Fikret:Allahtan bir kısmımız aşk ile evliliği denk getirebiliyor Levent Bey Levent:Haklısınız galiba Fikret:Levent hata ediyorsun Levent:Ela ile olan ilişkimi hata olarak görmene izin veremem.Ben onu gerçekten çok sevdim Fikret:Ela'yı kastettiğimi nerden çıkardın ben eski karını kastediyorum.Belki haddim değil ama ona dönmek en büyük hatan olacak...Geldi galiba ben çıkıyorum,iyi geceler Levent:Sana da iyi geceler,iyi eğlenceler,Ali Bey'e selamlar Fikret:Tamam ************************************************** ****** Pelin:Enişten nereye gidiyor abla?o kız kim? Bilge:Ela Pelin:Şu bahsettiğin Ela mı?Hani şu eniştemin asistan sevgilisi Bilge:Eski sevgilisi,artık değil Pelin:e niye şimdi bu adam gitti kızın yanına? Bilge:Gelecek Levent:Ela seni seviyorum,seni çok seviyorum ve hep seveceğim ama yapamam lütfen anla beni Pelin:Barışma hediyesi gibi gelecek benim güzel yeğenim,şu bebek olayına o kadar seviniyorum ki,yoksa sizi barıştırmak mümkün olmayacaktı.Bak söz ver abla kız olursa ben koyacağım adını tamam mı,sözmü Bilge:Hayır Pelin koyamazsın Pelin:Niyeymiş o aşkolsun Bilge:Çünkü bebek falan olmayacak,HAMİLE DEĞİLİM | |
| Konu: Geri: Doktorlar Cuma Eyl. 24, 2010 7:10 am | |
| | |
| Konu: Geri: Doktorlar Cuma Eyl. 24, 2010 7:10 am | |
| 1) Zenan:Evine git ve uyu,yarın doktorluk yapacaksın Suat:Seni bırakıp hiçbir yer gitmem Zenan:Amben iyiyim,başımda nöbet tutacak bir doktoa iktiyacım..... Suat:şışşş...Doktor olarak değil sevgilin olarak yanında kalmak istiyorum Zenan:Ninemle konuştum Suat:hımm Zenan:Rüyasında beni çamurlar içinde görmüş,iyi olduğuma zar zor ikna ettim kalkıp buraya geliyordu nerdeyse Suat:Gelseydi keşke bende bahaneyle seninle ilgili öğrenmek istediklerimi sorardım Zenan:Ne gibi? Suat:Mesela küçükken nasıldın,hep bu kadar asimiydin,seninle nasıl baş ediyorlardı diye ya da ameliyata girmeden önce bana kürtçe ne söyledin diye? Zenan:Sadece teşekkürttim o kadar benim için çok şey yaptın
2) Zenan:Ninecim anlıyorum dün gece yine kötü rüya gördün ama vallahi ben iyiyim diyorum sana,inanmıyormusun bana?..Ne?..uçak biletini mi aldın?Tamam bana inanmıyorsun ama Suat Bey'e inanırsın herhalde,verimde onunla konuş Suat:aaa..Aze Hanım nasılsınız?
3) Suat:Evet herşey yolunda görünüyor Zenan:Bende onu diyorum işte çok iyiyim.Hem artık kolumuda hareket ettirebiliyorum,çalışmaya çoktan hazırım zaten böyle yatmak beni daha çok hasta ediyor,ben hastalarımın yanında olmalıyım.Beni bir tek sen anlayabilirdin zaten,teşekkür ederim gerçekten çok teşekkür ederim Suat:Boşuna teşekkür etme,çalışman izin vermiyorum,yatağına hemen geri dönüyorsun Zenan:Ne?..Şaka yapıyor olmalısın Suat:haha..telefon oyunumuz için ufak bir bedeldi sadece..hastalarına dönebilirsin
4) Suat:Zenan Hanım nasılsın bakalım,hastalarla ilgilenmek iyi geldimi? Zenan:Gayet iyiyim Suat Bey,teşekkür ederim Suat:Bey mi?Doğru ya Zenan Hanım sevgi sözcüklerinden hoşlanmaz.Nasıl demiştin? Ulu orta bağıran aşklara inanmam Zenan:Evet rahatsız mı oldunuz yoksa? Suat:Benim için sorun yok ama senin için zor oluydur Zenan:Zormu?..yoo..ne demek istiyorsun? Suat:EZ TE HEZDIKAM Zenan:Teşekkürmü ediyorsun,niye? Suat:Çok inatçısın ve çok kötü bir yalancısın Zenan:Sende hiç kibar değilsin,bir centilmen asla böyle davranmaz Suat:Bende seni seviyorum Zenan:ufff rezil oldum
5) Suat:İyimisin Zenan:Şu anda girmem gereken bir ameliyat var ama ben hayatımda ilk kez orda olmak istemiyorum.Sen bugün Ozan'ı kurtarmak için elinden gelen herşeyi yaptın.Orda senin yerinde ben olsaydım ne olurdu bilmiyorum.İşin doğrusu galiba biliyorum.İşte o yüzden hiçbir zaman senin kadar iyi bir doktor olamayacağım Suat:Belkide ama bunu değiştirmek senin elinde
6) Zenan:Senin kadar iyi bir doktor olmasamda çok çalışırım,fazlasıyla hırslıyım hemde bazılarına göre ukalayım.Sağır bir kedim,ısrarla açmayan bi menekşem var.Niye dye sorma çünkü bilmiyorum ve o kelimeleri söylemek benim için çok zor..çünkü şimdiye kadar hiçkimseye söylemedim..çünkü hiç bu kadar hissetmedim Suat:Zenan Zenan:Eğer konuşmamı bölmeye devam edersen hayatım boyuncada söyleyemeyeceğim..SENİ SEVİYORUMSuat:BENDE SENİ SEVİYORUM | |
| Konu: Geri: Doktorlar Cuma Eyl. 24, 2010 7:11 am | |
| | |
| Konu: Geri: Doktorlar Cuma Eyl. 24, 2010 7:12 am | |
| Burak:Nihayet içinizden biri kadn olduğunu hatırladı Kader:Biride insan olduğunu hatırlasa iyi olacak ama nerde Zenan:Sende kimsin Ela'ya ne yaptın,çabuk söyle Kader:Ela,yani bunu gerçekten yapmak istediğine eminmisin..bu ayakkabılar,bu saç,bu sen değilsin Ela:Evet ya,bu topuklar beni öldürdü,bütün gün bunların üzerinde nasıl dolaşıyorlar..öfff,bu yaptıklarımın beni iyi hissettirmesi gerekiyordu ama ben eskisinden de kötüyüm Burakur.Hasan'ı bekle,seni böyle görmeyi en çok Hasan ister ne de olsa Ela:Niyeki? Burak:Hiç öylesine söyledim işte Ela:Hasan'la asansörde birkilteydik sonra biranda çıkıp giti Burak:Biryerlerde kalp krizi falan geçiriyordur kesin ************************************************** ****** Fikret:Ah Hasan ah,Allah'ım ben ne gü* işledimde bana bu asistanları verdin.Aranızda Hasan'ın saçma sapan bahanelerini bilen varmı? Ela:Eminim önemli bir işi vardır,koşarak gittiğine göre Fikret:Ben size ne demiştim,tuvalete gideken ble bana haber vereceksiniz,sonra başınızı belaya sokup geliyorsunuz..Hayret bu sefer kimse gelmedi Hasan:he,kızlar kızlar gestapo nerde,olanlara inanamayacaksınız,acile bir hasta getirdim Fikret:Ne o ,içeriye gelmek için davetiyemi bekliyorsunuz.Ooo Hasan Bey,nihayet teşrif ettiniz.Yine ne oldu,Hasan? Hasan:Hocam,hocam şey..(kızlara bakar) siz söyleyin Fikret:Ya şaka gibi nerde ola var benim asistanlar orda,bana bakın bundan sonra hastahaneden çıkmanızı yasaklıyorum ************************************************** ***** Fikret:Ela ve Kader siz acildesinz.Burak sende Levent Bey'e yardım edeceksin Zenan:Ya ben Fikret:Sende en iyi yaptığın işi yapacaksın Zenan:Nihayet bir hastaya bakabileceğim demek Fikret:çık,yanıldınız Zenan hanım hastalar değil o çok sevdiğiniz dosyalar sizi bekliyor ************************************************** ****** Ela:Hasan ya se baksana,sabah asansörden hızla çıkıp nereye gittin sen Hasan:ha şey,acil bir banka işim vardı.Biliyormusun Ela birkaç saniye geç kalsam o zavallı çiçekçinin yerinde bende olabilirdim Ela:Çiçekçi mi?Ölen adam mı? Hasan:hı,Ben tam önünden geçip gittim diğer adam yukarıdan böyle dan diye Ela:Sonra görüşürüz Hasan:he,Levent Bey Leventna söyledin mi? Hasan:Hayır ama bu gün söyleyeceğim..bu arada acildeki br hasta için size ihtiyacımız var Levent:Tamam gidelim bakalım ************************************************** ******* Bilge:Sana asla kaybetmeyeceğim söylemiştim.Bu arada umarm bizi tebrik edersin gelecek hafta evleniyoruz,artık Levent için neyin değerli olduğunu anlamışsındır herhalde Ela:Evet anladım bebeği Bilge:Kendini çok akıllı zannediyorsun değil mi?Ben levent'e ve bebeğine sahibm,ya sen?Senin neyin var? Asla sahip olamayacağın hayallerin o kadar | |
| Konu: Geri: Doktorlar Cuma Eyl. 24, 2010 7:13 am | |
| Burak:Kader bana yardım etmelisin? Kader:Utanmadan birde benden yardım mı istiyorsun,git geçen gece brlikte olduğun kadndan yardım iste Burak:Ben sedece. Kader:Sen sadece donjuan bozuntusunun tekisin o kadar.Senin iyi br insan olabileceğin nasıl düşündüm anlamıyorum Burak:Kader abartıyorsun Kader:Abartıyorum ha,önce eski sevgililerinle dolu bir restoranta *ürdün,sonra özür dilemen gerekirken sen benden daha çok tavır yaptın.Bütün bunlar yetmezmiş gibi üzerinden 48 saat bile geçmeden başka kızlarla eğlenmeye gittin Burak:Ben kendim için değil bir hastam için yardım isteyecektim ,genç kızların psikolojisinden hiç anlamamda Selin:Merhaba ben Selin...belliki sana çok kızmış ************************************************** ******* Zenan:Suat senle hemen konuşmalıyız Suat:Ne oldu?sakin ol Zenan:Sakin felan olamam,Haldun Bey'e ne söyledin sen Suat:Haldun Bey'mi?hiç birşey söylemedm Zenan:Başımız belada birileri ona söylemiş Suat:NEyi? Zenan:Neyi olacak bizi Suat:Bunun için mi endişelendin sen? Zenan:of ya delirtme beni sabahtan beri neler yaşadığımı neler yaşadığımı bilmiyorsun.Hemşireler,hastahane,herkes bana düşman Suat:Abartıyorsun Zenan:Şu aleti kıracağım ************************************************** ****** Suat:Bu kadar acil olan ne? Zenan:Biz ayrlmalıyız Suat:Sen ne dediğinn farkındamısın Zenan:Evet hatta hiç bu kadar farkında olmamıştım Suat:Zenan bu kadar kolay pes ettiğine inanmıyorum Zenanes ettiğimi kim söyledi?Herkes ayrıldığımızı düşünecek o kadar Suat:Yani yalan söyleyeceğiz Zenan:Beyaz bir yalan ve bu yalan beni bir süre ayak işinden kurtaracak Suat:Ayak işlerinden kurtulmak için ilşkimizi saklayacağız öylemi? Zenan:Evet ne var bunda Suat:Ben seni seviyorum ve bunu kimseden saklamaya niyetim yok ** anlaşılan senin için durum farklı ************************************************** ****** Fikret:Hamileyken topuklu ayakkabı giymek zor olmuyormu? Bilge:Hayır olmuyor Fikret:Hayır düz ayakkabılar giyseniz daha rahat edersiniz hem bebeğinziçinde daha iyi olur,hoş sz daha iyi bilirsiniz tabi,uzmanlık alanınız bu ama Bilge:Fikret Hanım neyi ima etmeye çalışıyorsunuz?açıkça söyleyin Fikret:Hiçbirşeyi ima etmeye çalıştığım yok arkadaşça davranmaya çalışıyorum ayrıca Haldun Bey özellikle sizinle iyi geçinmemi istedi,şefime krşı gelecek halim yok ya..Bu arada siz neyi ima ettiğimi sandınız ki? Bilge:Hiçç,hiçbirşey | |
| Konu: Geri: Doktorlar Cuma Eyl. 24, 2010 7:13 am | |
| Zenan:Yine ne yapmam gerek? Hemşire:Bun labarotuara *ürmeniz gerekiyor,,eğer bzimle iy geçinseydin bunların hiçbiri olmayacaktı Zenan:Ne demek bu şimdi,siznle ne ilgisi var,hem Haldun Bey.. Hemşire:Evet Haldun Bey'e biz gittik,asistanlarn hemşirelere olan davranışlarından rahatsız olduğumuzu söyledk Zenan:Yani şimdi Haldun Bey hiçbirşey bilmy öylemi? Hemşireaha ne bilecekki senin bize nasl davrandığını biliyor Zenan:Hadi ya,ben bunu hemen hallederim ************************************************** ******* Zenan:Suat Bey..teşekkür ederim..Sana harika bir haberim var Haldun Bey ilişkimizi bilmiyormuş..yani hiçbir sorun yok Suat:Bence var..kariyerini ve itibarını düşünüyorsun ama Haldun Bey dedikoduları duyarsa ikisi daha çok tehlikeye girer Zenanuymak zorunda değil Suat:Ama duyması an meselesi tabi duymasını istememenin başka birnedeni varsa.. Zenan:Bak ben bu noktaya gelme için çok çalıştım..Ela'nın durumuna düşmek istemiyorum Suat:İşte bende bu yüzden gidip Haldun Bey'e herşeyi anlatacağım ************************************************** ******* Zenan:Şu anda Suat'ı öldürmek istiyorum Ela:Geçer merak etme bak bana Zenan:Erkeklerin bunu bize yaptıklarına inanamıyorum şu halimize bak ya Ela:Evet bende sana inanamıyorum Zenan:Şuanda büyük bir keyifle ameliyathanede birini kesiyor olabilirdim ama burda oturmuş Suat Bey'in kariyerimi bitirmasini bekliyorum ************************************************** ****** Fikret:Umut'un ailesi ile konuştunuzmu? Levent:Evet bir annenin karşılaşabileceği en zor durum ve bir doktrunda Firet:Keşke gelen bütün hastaları kurtarabilsek ama bir mucize bekleyecek yaşı çoktan geçtik ne yazık ki,çocuk olarak kalmak güzel olurdu..Levent Bey bu arada çocuğunuzun cinsiyeti ne,hediyeyi ona göre seçeceğimde Levent:Bimem ki Fikret:Ne kadar meraksız bir babasınız,yerinizde olsam biran önce öğrenirdim | |
| Konu: Geri: Doktorlar Cuma Eyl. 24, 2010 7:14 am | |
| Levent:Bilge Bilge:Merhaba hayatım bende tam seni düşünüyordum,akşam için sana çok güzel bir süprizim var Levent:Bilge bebeğimizin cinsiyetini biliyormusun sen? Bilge:Nerden çıktı şimdi b? Levent:Hiç ben merak ettim ve bebeğimin cinsiyetini öğrenmek istiyorum Bilge:Madem sen öyle istiyorsun öğrenirz hayatım Levent:Bu gün ameliyatlarım biter bitmez yanına gelirim birlikte bakarız Bilge:Tamam ************************************************** ***** Ela:Bana not bırakmışsınız Hemşire:Evet Ela hanım bunlar size geldi Ela:Kimin gönderdiğine dair br bilginiz varmı acaba Hemşire:Yok bende sordum ama getiren çocukta bilmiyormuş Levent:Hastahanede gizli bir hayranın var herhalde Ela:Bunları istemiyorum Levent çiçekleri ben göndermedim,çiçeklerin sahibi almadığını duyunca çok üzülecek Ela:Umrumda değil Levent:Çiçekleri kimin gönderdiğini merak etmiyormusun?Belkide kim olduğunu öğrenirsen fikrin değişir Ela:Ya sana ne niye bu kadar merak ediyorsun? Levent:Merak etmiyorum çünkü kim olduğunu biliyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor Ela,hakkımdeğil biliyorum ama engel olamıyorum Ela:Ben buna nasıl alıştıysam sende alışacaksın ************************************************** ****** Haldun ürüstlüğün için teşekkür ederim Suat Suat:Levent gibi benide cezalandırabilirsiniz bana farklı davranmanızı istemiyorumHaldun:Sana farklı davranmıyrum sen evli değilsin,saklanmıyorsun bana geldin besbelli ilişkine değer veriyorsun,aranızdaki önemli birşey bun anlıyoum Suat,bana söylemen önemliydi ************************************************** ******* Suat:Bana kızgın olduğunu biliyorum,ama sen benim içn çok önemlisin ve ben bunu gizli saklı yaşamak istemiyorum,işin çok önemli bunu anlıyorum inan benim içinde öyle ama kariyerimiz içinde aşkımız içinde en doğrusu buydu,güven bana Zenan:ahh..çok sakarım Suat:Öylede olsa ben bu sakar kıza aşığım | |
| Konu: Geri: Doktorlar Cuma Eyl. 24, 2010 7:15 am | |
| Zenan:Hadi itiraf et çok lezzetli Suat:Öyle,lezzetli Zenan:Valla,geçen seninle gittiğimiz o kokoş yerden bin kat daha güzeldir,neydi o yemekler,tabaklarda yemekten çok ot vardı Suat:İzninle....İyigeceler Azde Hanım,buyrun...elimden geleni yaparım..tamam Zenan kalklım mı artık,sabah yapmam gereken bir iş olduğunu hatırladım Zenan:Kalkalım tabi,birşeymi oldu? Suat:yooo ************************************************** ******** Azde nine: Pek güzel şeymiş şu teyyareye binmek,kuş gibi uçuyor sanki,eskiden pek bi korkardım,inat ederdim binmeyeceğim diye..ha bu arada Zenan'ın hiçbirşeyden haberi yok inşallah? Suat:Hiç olurmu efendim,istediğiniz gibi yani,Zenan'ın geldiğinizden haberi yok Azde nine:Vallah bu seferde yardım etmeseydin külahları değişecektik..De bakalım şmdi Zenan benden ne saklıyor?Gelmeyeyim diye onbin takla attı Suat:şey ya bilmemki Azde nine: Bilirsin bilirsin hemide bal gibi bilirsin,korkma Zenan sana hiçbeşey yapamaz amma bana yalan söylersen elimden çekeceğin var ona göre Suat Bey oğlum açsana telefonunu,sen doktorsun belki mühimdir önemli birşeydir Suat:Haklısınız Azde Hanım....alo Zenan:Suat..yani Suat Bey,nerdesiniz?acil imzalamanız gereken bir rapor var Suat:ee,şey şuan arabadayım,halletmem gereken bir işim vardı da Zenan: Peki nezaman hastahaneye döneceksiniz?Biran önce bu angaryaları bitirip gerçek hastalara dönmeliyim ve bunun içn sizin imzanıza ihtiyacım var Suat:Bir saat içinde hastahanede olurum merak etmeyin Zenan:Eğer hemen gelip imzaları atarsanız 6 saatlik bir ameliyata gireceğim Suat:Size kola gelsin,aa hastahanede görüşürüz Zenan:Yalancı aklı sıra beni kandıracak,neyaparsan yap umrumda değil ben gidip hastalarla ilgilenmenin bir yolunu bulurum ************************************************** ***** Suat:Zenan braz gelirmisin..konuşmamız lazım Zenan:Kusura bakmayın Suat Bey çok işim var Suat:Zenan,Azde nenen burda Zenan: Ne burdamı hastahanedemi yani...neneme ne anlattın?Bizmle ilgili ağzından birşey kaçırmadın inşallah,eğer öğrenirse mahvoluruz,asla öğrenmemeli Suat: Bencede öğrenmemeli ama biraz zor olacak,gelene kadar beni sorguya çekti,ya gerçekten çok zeki bir kadın Azde nine:Zenan Zenan:Nenem hoşgeldin Azde nine: Pek hoş gelmedim valla şimd geç içeri konuşacağız Zenan:Nene benim hemen acile dönmem lazım trafik kazası olmuş,birsüsü hasta geldi bana ihtiyaçları var,seni eve gönderelim hem dinlenirsin oturma böyle buralarda,bende işimi bitirir bitirmez gelirim ha Azde nine:Yok ben iyiyim böyle ,dinleniyom işte burda Zenan: peki sen bilirsin Suat:aaa,benimde gitmem lazım acil durum nede olsa siz içerde dinlenin Azde nine:Kaçın bakalım neree adar kaçacaksınız Suat:Zenan beni bırakıp kaçtığın içn teşekkür ederim Zenan: Benden habersiz işler çevirip nenemi hastahaneye getirmeseydin bende kaçmak zorunda kalmazdım Suat:Şimdide suçlu benmi oldum,bunlar yapmamı nenen istedi,bilmem farkındamısın ama hayır cevabını asla kabul etmiyor Zenanlsun yinede bana haber vermeliydin Suat:Neyseolan oldu şimdi biran önce nenenden kutulmamız lazım Zenan:Kurtulmamız lazım dediğin kişi benim nenem biraz daha saygılı olabilirsin Suat:İyide sende aynı fikirdesin Zenan: Ben istediğimi düşünüp söyleyebilirm çünkü o benim nenem ama sen söyleyemezsin Suat emek öyle Zenan:evet öyle ************************************************** ******** Suat:Tomografi sonuçlarını aldınız mı? Zenan:henüz almadım Hasta:........şidiye kadar tomogrofimin çokton çekilmiş olması gerekiyordu Suat:Neden hala bekliyorsunuz Zenan:Tomografi doluydu hastanında bilinci yerinde olduğı için.. Suat:Gidip birkez daha tomogrofi dolumu kontrol edin Zenan Hanım Zenan:Emredersiniz Suat Bey ************************************************** ******* Kadın:Siz Nerelisiniz Azde nine:Muşverto Kadın:ay benim bir komşum var o da oralı,pek hamarat,böyle apartmanın bahçesini cennete çevirdi,heryer renk renk laleler,sizin oraların laleleri pek meşhurmuş Azde nine:Öyledir Zenan:Nene Azde nine:Ha buda benim küçük torunum işte bir ihtiyacın olursa hemen söyle yapıverir Kadın:Maşalah,maşallah ,tütütü..küçücük görünüyor ama doktor olmuş baksanıza Zenan:İzninizle nenecim biraz gelirmisin,nene sen eve gitsen artık ta muştan geldin sabahtan beri buralarda artık Azde nine:Yok ben iyiyim burda Zenan:Ama nenecim zaten senle burada ilgilenemiyorum,canın sıkılır buralarda aklım sende kalıyor bak Azde nine: Düşünceli kuzum benim ben burda iyiyim sen git bak işine | |
| Konu: Geri: Doktorlar Cuma Eyl. 24, 2010 7:16 am | |
| Suat:Zenan..özür ilerm Zenan:Niçin? Suat:Seni kırdığım için Zenan:Tamam özrünüz kabul edildi beyfendi Suat:Zenan Zenan:Yine ne var özrünü kabul ettim işte bırakta işimin başına dönim Suat:Şimdi gidebilirsin ************************************************** ****** Suat:Azde hanım Azde nine:Bana nene diyebilirsin daha münasip olur herhal Suat:Canınız sıkılmıştır sizinlede ilgilenemedik kusura bakmayın Azde nine:yoo,çok faydalı şeyler görüyorum burada,bir bilseniz insanlar tek ayak üstünde ne fırıldaklar döndürüyor Suat:İzninizle ************************************************** ***** Kader:Meraba Azde hanım Hasan:aa merabalar hoşgeldiniz Azde nine:Hoşbulduk Kader:ee bizim hastalarımızı kontrol etmemiz gerek Hasan:evet evet,hastalarımız bizi bekler Kader-Hasan:İyigünler Azde nine:Hiçbiryere gitmiyorsunuz,geçin oturun Hasan:ama Azde nineturun dedim...evet anlatın bakim neler oluyor burada Kader:Ne olsun Azde Nine koşturuyoruz işte hasan:Ya çok çalışıyoruz çok,bizim hem işimiz var demi Kader:Evet tabi Azde nine:oh oh çalışın çalışın...Siz şimdi bana benim asi torunla şu sırık doktor arasında neler oluyor on anlatın bakim Kader:ne olabilirki AzdeNine sonuçta burası bir hastahane,yani Suat Bey'de bizim şefimiz Hasan:Tabi tabi biz doktoruz hergün hayat kurtarmaya çalışmaktan bizim böyle şeylere vaktimiz olmuyorki Kader:Tabi tabi evet hem vaktimz yok hemde aynı hastahanede doktorlar arasında yani bende Zenan'da çok karşıyız böyle şeylere Hasan:Evet bende hiç tasvip etmiyorum aynı işyerinde böyle şeyler uygun olmaz zaten Zenan'da Suat Bey'de böyle şeylere dikkat eder Kader:Tabi.aaa beim 4301'deki hastayı kontrol etmem lazım Hasan:Evet benimde sana yardım etmem lazım Kader-Hasan:Zenan Zenan:Neoluyo ya Kader:Ya lütfen şu neneni üzerimizden çek Hasanı,,evet bir daha karşılaşırsam herşeyi ağzımdan kaçıracağım ona göre Kader: Bende Zenan: Ne bçim arkadaşsınız siz Kader:zgünm ama nenen çok korkutucu Zenan:Eğer neneme birşey söylerseniz ikinizide öldürürüm ona göre..Ela'ya asla kavışamazsın sende Burak'a tabi ************************************************** ***** Sekreter:Haldun Bey Zenan Hanımın babaannesi Azde Hanım sizinle görüşmek istiyor Haldun:Babaannesimi allah allah ne istiyor acaba,içeri al bakım Sekreter:Buyrun Haldun:Hoşgeldiniz Azde Hanım,nasılsınız Azde nine:İyiyim iyiyim Haldun:Sizin için ne yapabilirim acaba Azde nine:Sağolasın doktor bey bende sizden yardım isteyecektim..Ben doktorlarınızdan birin soracaktım Haldun:Hayırdır bir sorun mu var Azde nine:Hayırmı şermi sonra belli olacak,siz hele şimdi şu Suat Bey kimdir kimlerdendir bi deyin bakim
Haldun:ha Suat,bak bu gönül işlerinizden sıkıldım yani bütün işlerimi bırakıp size çöpçatanlık mı yapacağım Suat:Tabiki hayır bunuda nerden çıkardınız Haldun: Odamda torunu için endişelenen bir babaanne var,seninle ilgili bilgi almaya çalışıyor Saut:Haldun Bey çok özür derim bütn bunların size kadar taşınacağını düşünmemiştim,olanlar benim kontrolüm dışında gerçekleşti Haldun: O zaman gitte kontrolü eline al burası bir hastahane Suat:Merak etmeyin bir daha olmayacak ************************************************** **** Suat: Nenen gerçeği biliyor Zenan:Nasıl Suat:Haldun bey'le konuşmuş Zenan:İnanmıyorum ya Suat: Bende inanmıyorum şu düştüğümüz duruma bak,ne yapacağız şimdi biz Zenan: Bak öğrenmiş olamaz öyle olsaydı ben şuanda Muş uçağında olurdum Suat:Saçmalama bu kadarınıda yapmaz artık Zenan:Sen nenemi hiç tanımıyorsun
Zenan:He nine bizde seni arıyorduk,hadi artık eve gidelim Azde nine:Gelin bakalım şöyle oturun karşıma..ne bu haliniz kesilecek kuzu gibi bakıyorsunuz Zenan:Nine Azde nine: Bak bakim sen bana,neneye yalan söylemeye utanmıyormusun Suat:aa Azde Hanım Azde nine: Sen sus sırık,birde doktor olacaksınız,beni kandıracaksınız öylemi,kaçın kurasıyım ben Zenan:Ninecim affet beni korktum,yoksa sana yalan söylemek istermiyim hiç Azde nine:Ben anlamam şimdi ya benimle Muş'a gelirsin ya da bu sırıkla evlenirsin | |
| Konu: Geri: Doktorlar Cuma Eyl. 24, 2010 7:17 am | |
| Azde nene:ee ne diyorsunuz bakalım Suat: aa,şey inaın bana ben Zenan'a çok değer veriyorum,o mükemmel biri hayatımda olması benim için.... Azde nene: oo doktor bey ben anlamam öyle cafcaflı laflardan,şimdi sen bana osdoğru diyiver Zenan:Nene beni utandırıyorsun hem ben böyle birtehditle evlenecek birimiyim biliyorsun hem ayrıca evlenme falanda istemiyorum,dedemin yüzüğüde sende kalsın..Güzel neneciğim seni üzmek dünyada isteyeceğim en son şey,dersenki Muş'a geleceksin ona bile evet derim,ama yalvarırm benden evlenmemi isteme Azde nene: Demek kararın kesindir Zenan:Evet nenecim Azde nene: Peki napalım zorla güzellik olmaz,hadi gidiyoruz Suat:Ne yani şmdi Muş'a mı gidiyorsun sen Azde nene: Bak oğlum bu Zenan hep başını dikine gider o zaman sen neyapacan,dinlemeyip sen başının dikine gidecen.bu söylediklerimi hiç unutma ************************************************** ****** Zenan:Gel ninecim Azde nene: çık çık çık,bu evin halı ne böyle Zenan:Ya güçgündür eve çok geç geliyorum evdende aceleyle çıkmıştım yoksaherzaman böyle değil Azde nene: Tabi tabi sen evlenme zaten daha kendine bakamıyon adama nasıl bakacaksın Zenan: Ne evlenmesi nen ya Azde nene: o sırıkın yanında demedim ama evlenmeyeceksen bu sevdanın sonu nedir,babanlar öğrenirse ne der,bize yakışırmı hiç Zenan: Böyle konuşma nene ya,ben sizi üzecek birşey yapmam Azde nene: Bilmemmi güzel kuzum demem o ki bizde kadın birkez sever o da ahirete kadar devam eder şimdilerde zordur bilirim amma böyle gördük buna inandık Zenan: Bende inanıyorum nenem öylede olacak ama evlenmek için daha erken değil mi? Azde nene:a benim deli kuzum ne erkeni senin akranların üçüncü bebelerini doğuruyor Zenan: of Azde hatun senle uğraşılmaz,sen onu bunu bırakta güzel torununa kıyıp ta Muş'a *ürecekmisin onu söyle Azde nene:Tabi *ürecem hemide yarım Zenan:Ama ben seni vazgeçirmesini bilirim işte Azde nene: Dur dur Zenan bırak öldürecen beni Zenan:*ürmeyeceğim de bırakim Azde nene: Olmaz Zenan: Peki sen bilirsin Azde nene: Tamam tamam *ürmeyeceğim Zenan: Canım nenem benim biliyordum bana kıyamayacağını Azde nene:Ama yanında kalacağım ************************************************** ***** Suat:Zenan..Zenan dün gece sürekli seni araıdm ama cevap vermedin Zenan: Ninem yanımdaydı hem sana merak etme demiştim Suat: Zenan yine neler oluyor Zenan: Hiç birşey olmuyor Muşa gitmeyecem mi gitmeyeceğim herzaman ki gib hastahanede iyi bir ameliyet bulup girmeye çalışıyorum Suat: İyi.. Zenan: Hepsi bu kadar mı yani..İYİ Suat: Ne yapmamı istiyorsun?Dün akşam nenene söylediklerin şu anki soğuk tavrın ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırdım..Zenan Zenan: Ben aileme özelliklede neneme yalan söyleyemem,Muş'a gitmedim çünkü nenem bana güveniyor,o yüzden bu şekilde görüşmemiz doğru değil Suat: Peki doğru olan ne? Zenan: Evlenmemiz..tabi onlara göre ama ben evliliğe hazır değilim sende hazır değilsin değil mi? Suat:Haklısn bende hazır değilim Zenan: O zaman sorun yok Suat: Bencede yok ************************************************** ******** Zenan: Selim bey 60 yaşında,hastahanemize göğsündeki baskı hissi ve nefes darlığı şikayetleriyle getirildi,ekg sinde laterel devrasyonlarda şüpheli stadevresyonlarda infeyoyda lokal değişiklikler saptanması nedeniyle akut kronel sendromu düşünldü Suat: Kader Hanım Kader:Yani kalp krizi geçiriyor Melek:Kalp krizimi Eş:Meraklanma Melek hanımönemli birşey değild daha öncede oldu biliyorsun Melek:Önemli değildir dim doktor bey Suat: Çok yakında anlayacağız,siz sakin olmaya çalışın..neyapmamız lazım,evet Kader:şey önce hastaya 300mg asitiksalisilik vermeliyiz sonrasnda kardiyak enzimlerini monitirize edelim,sonuçlara görede fribilotik tedaviş düşünebiliriz Suat: Tamam o zaman hasta sizin...geçmiş olsun Zenan: Geçmiş olsun Kader:Size ne oldu böyle Zenan:Hiçbirşey Kader: Bu kadar mutluluktan sonra belliydi zaten,kesin nazar değdi ************************************************** **** Kader:Selim beyin test sonuçların aldım,bence kalp krizi geçirmemiş Suat:Ekg deki değişikliklere baksanıza yinede birşey olmuş Zenan:evet ama enzim testleri dabatomis stres ekosu sonuçları negatif Suat:Kardiyak katadrisi yapın..hiçbirşey atlamayın Zenan:Atlamıyoruz zaten ************************************************** **** Zenan: Adam 10 yıldır hersene kalp krizi şikayetleriyle hastahaneye gelmiş sence bu garip değilmi? Kader:iyide kardiyak katadrazi gayet iy kronelerinde bir problem yok Zenan: Dolayısıyla ekg sindeki değişikliklerin tek bir nedeni olabilr,stres Kader:Nasıl yani? Zenan:Yai o tarihte önemli birşeyler oldu ve Selim bey bunu unutamıyor Kader: Bunu Suat beye söylemen lazım Zenan:Sen söylesene Kader:Yok artık Zenan:Selim bey senindehastan Suat Beye sende söyleyebilirsin,hem bnim birkaç şey daha kontrol etmem lazım Kaer:İnandım sanma ama seni zorlamanında birylu yok biliyorum...Suat Bey bizm Selim Bey ile ilgili bir tahminimiz var
Suat:Selim Beyin gizlediği birşeyler olduğu çok açık ama emin olmamız lazım,birkez de yanlızken konuşalım Kader: Peki izninizle Zenan:İzninizle Suat:Zenan hastanın gerçek rahatsızlığını bldun ama gelip bana söylemedin,niye? Zenan:Kimin söylediğinin önemi var mı Suat:Hayır tabiki önemi yok ama benden kaçıyr olmanın önemi var Zenan:Senden kaçmıyorum ikimiz içinde işi kolaylaştırıyrum o kadar Suat: Benimle evlenmektense ayrılmayı tercih ediyorsun öylemi? Zenan:Nenem istedi diye ne sen ne de ben evlenmemeliyiz ************************************************** *** Suat:Burdan kaçacak yer yok malesef,umarım asansörde yan yana olmamızda bir sakınca yoktur Zenan: Senin içn herşey bu kadar basit işte,üzerinde espiri yapabileceğin kadar basit ama ben o dalga geçtiğin geleneklerle gurur duyuyorum Suat: O gelenekler benim içinde değerli,ben adece senin yanında nasıl varolabileceğimi anlamaya çalışıyorum,gerekirse savaşmayada hazırım Zenan: Ne için savaşacaksın ki? Suat:Nenen ve tüm aileni ikna etme için,karşılarına geçip seninle yan yana durabilmek için,bunun için herşeyi yaparım,gerekirse seninle evlenirim Zenan: ************************************************** ****** Suat:Seninle konuşmak istyorum Zenan: Ben eve gitmeliyim zaten konuşacak ne varki hem nenem merak eder Suat:Seni ev bırakayım ozaman...lütfen
Suat:Haklısın asansörde evlenme teklif etmek aptalcaydı ama sen sürekli benden kaçarken ne yapmamı bekliyorsun ki Zenan:Sen yanlış yola saptın Suat: Biliyorum Zenan: Beni eve bırakman gerekiyordu nereye gidiyoruz? Suat:Seni kaçırıyorum Zenan:Nenem meraktan çıldıracak Suat:İzin aldım merak etme Zenan: Ne? izinmi aldın,sen ne yaptığını zannediyorsun ya?emrivakilerden nefret ederim Suat:Kontrolü elime almanın zamanı gelmişti Zenan:ee niye durduk,burası neresi? Suat: Burası benim evim ve seni ailemle tanıştıracağım Zenan: Ne?? | |
| Konu: Geri: Doktorlar Cuma Eyl. 24, 2010 7:24 am | |
| | |
| | | | Doktorlar | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|