Bir zamanların en güzel yeri, şimdinin en güzel hatırası. HSMFAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hsmfan.forume.biz

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

New York I Love You(Seni Seviyorum New York)

YazarMesaj
Misafir
Misafir

New York I Love You(Seni Seviyorum New York) Empty
MesajKonu: New York I Love You(Seni Seviyorum New York)   New York I Love You(Seni Seviyorum New York) Icon_minitimeSalı Şub. 02, 2010 1:01 am

New York I Love You(Seni Seviyorum New York) 2rnbv3l

Tür : Dram / Romantik
Yönetmen : Yvan Attal Fatih Akın Brett Ratner Allen Hughes Shunji Iwai Wen Jiang Natalie Portman Shekhar Kapur Randall Balsmeyer Mira Nair Andrei Zvyagintsev
Senaryo : Fatih Akin , Yvan Attal , Alexandra Cassavetes , Hall Powell , Emmanuel Benbihy , Anthony Minghella , Natalie Portman , Hu Hong , Andrei Zvyagintsev
Görüntü Yönetmeni : Benoît Debie , Pawel Edelman , Adam Kimmel , Mikhail Krichman , Michael McDonugh , Andrij Parekh , Mauricio Rubinstein
Müzik : Antonio Pinto
Yapım : 2008, ABD / Fransa , 110 dk.

Oyuncular

Shia LaBeouf (Jacob) , Natalie Portman (Rifka) , Hayden Christensen (Johnny) , Christina Ricci (Camille) , Orlando Bloom (David) , Kevin Bacon (Tom) , Robin Wright Penn (Anna) , Ethan Hawke , Chris Cooper (Alex) , Uğur Yücel (Ressam) , Bradley Cooper , Blake Lively , Justin Bartha , Rachel Bilson , Anton Yelchin , Maggie Q , James Caan , John Hurt , Julie Christie , Andy Garcia

Aralarında Fatih Akın'ın da bulunduğu on iki birbirinden değerli yönetmenin ve içinde Uğur Yücel'in de olduğu geniş oyuncu kadrosuyla Paris, Je T'Aime tarzındaki filmi heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyoruz.

Film, New York'un beş ayrı bölgesinde değişik, evrensel temalı aşk hikayelerine konu oluyor. Paris Je T'Aime'in üstün başarısı, bu filmi gölgede bırakamayacağı kesin.

Muhteşem bir cast Çok Mutlu Türkler için çok güzel bir deneyim olmuş bence Çok Mutlu

New York I Love You(Seni Seviyorum New York)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» P.S. I Love You (Not: Seni Seviyorum )
» Seni Seviyorum MSN
» Seni Seviyorum...
» Rihanna - Te Amo (Seni Seviyorum)