Bir zamanların en güzel yeri, şimdinin en güzel hatırası. HSMFAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hsmfan.forume.biz

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bana Şans Dile

YazarMesaj
onlydakota
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
onlydakota

Bana Şans Dile Empty
MesajKonu: Bana Şans Dile   Bana Şans Dile Icon_minitimeC.tesi Ağus. 15, 2009 2:24 pm

Bana Şans Dile Bana-Sans-Dile

Tür:Dram, Gerilim, Psikolojik
Yönetmen:Çağan Irmak
Senaryo:Çağan Irmak
Yapımcı:İrfan Tözüm, Muhteşem Tözüm
Görüntü Yönetmeni:Cenap Cevahir
Müzik:Cengiz Onural, Bora Ebeoğlu

Filmin Özeti

İçe kapanık, iletişimsiz, sakar lise öğrencisi Bahadır bir sabah uyandığında dünyayı değiştirmeye karar verir. O sabah okula giderken beline taktığı tabancayla sınıf arkadaşlarını rehin alarak korkulu anlar yaşatacak olan Bahadır, onlardan hayatları boyunca kendilerini en çok yaralayan anılarını anlatmalarını ister. Öğrencilerin anlattıkları hikayelerden yola çıkan “Bana ŞANS Dile”, aile içi şiddet, sevgisizlik, iletişimsizlik ve saptıkları yanlış yolları anlatan Aksiyon-Gerilim türünde bir film. Film boyunca annesi tarafından çocukluğunda dolaba kilitlenen ve karanlıktan korkan Çağlar, ünlü bir televizyoncu olmaya çalışan ve maddi durumu pek iç açıcı olmayan Ayşegül, şair olmaya çalışan romantik Behiç, satanist gruplara katılan Serkan, otoriter bir babanın baskısından bunalmış Türker ve hiç anne sevgisi görmemiş Bahadır’ın öykülerini izleriz. Çılgın bir medya muhabirinin de kışkırtmasıyla çığırından çıkan olaylar, soğukkanlı davranmaya çalışan komiser ve öğretmenleri fazlasıyla zorlayacak, sınıf ve bahçedeki olaylar hiç beklenmedik şekilde gelişecektir.

Oyuncular

İsmail Hacıoğlu
Melisa Sözen
Rıza Kocaoğlu
Nilgün Belgün
Volkan Severcan
Başak Daşman
Berke Üzrek
Levent Sülün
Deniz Uğur
Bülent Seyran
Kutay Köktürk