Seçil Akın Hsm Bağımlısı
| Konu: Evanescence - Give Unto Me (Ver Bana) Cuma Haz. 12, 2009 7:39 am | |
| Seni uzaktan izliyorum Uzaklık senin maskenin altını görür Senden tüm istediklerim senin acıların Seni iyileştirmek istiyorum Seni karanlıktan kurtarmak istiyorum
Sorunlarını ver bana Senin acına dayanacağım Yükünü üzerime koy Senin ölümcül zehrini içeceğim
Seni incitmelerinin neden umursayayım Her nasılsa bunu daha çok önemsiyorum İncinenim kendim olmasından Seni kurtaracağım Seni kurtaracağım
Sorunlarını ver bana Senin acına dayanacağım Yükünü üzerime koy Senin ölümcül zehrini içeceğim
Aşk mumumun alevinden korkma Bırak o senin karanlık dünyanın güneşi olsun Seni korkutan her şeyi ver bana Kabuslarını senin yerine yaşarım Yeter ki mışıl mışıl uyu
Aşk mumumun alevinden korkma Bırak o senin karanlık dünyanın güneşi olsun Seni korkutan her şeyi ver bana Kabuslarını senin yerine yaşarım Yeter ki mışıl mışıl uyu Aşk mumumun alevinden korkma Bırak o senin karanlık dünyanın güneşi olsun | |
|
Kardi*Ka Admin
| Konu: Geri: Evanescence - Give Unto Me (Ver Bana) C.tesi Haz. 13, 2009 4:38 am | |
| | |
|