Hsmfan.forume.biz |
|
| Enrique Iglesias Ft. Ciara - Takin' Back My Love | |
|
+7mella. peli(N)essa Hatice Turan-MT diLaraTim. Julie. niLeyLove.* mervEfron 11 posters | Yazar | Mesaj |
---|
mervEfron HsmFan Üyesi
| Konu: Enrique Iglesias Ft. Ciara - Takin' Back My Love Cuma Mart 13, 2009 7:48 pm | |
| Enrique: go ahead just leave can’t hold you, you’re free You take all these things if they mean so much to you I gave you your dreams ’cause you meant the world so did i deserve to be left and hurt You think I don’t know you’re out of control And then I’m finding all of this from my boys Girl you said I’m cold, you say it ain’t so, you already know I’m not attached to materials
Chorus: i give it all up, but i’m taking back my love, i’m taking back my love, i’m taking back my love, i’ve given you too much, but i’m taking back my love, i’m taking back my love, my love,my love,my love,my love
Ciara: What did I do to give us the cue I’m just confused as I stand here and look at you From head to feet, all it’s from me Go head, keep your keys, that’s not what I need from you You think that you know (Enrique:I do), you’ve made yourself cold (Enrique:oh yeah), How could you believe them over me, I’m your girl You’re out of control (Enrique:so what?), how could you let go (Enrique:oh yeah) Don’t you know I’m not attached to materials
Chorus: i give it all up, but i’m taking back my love, i’m taking back my love, i’m taking back my love, i’ve given you too much, but i’m taking back my love, i’m taking back my love, my love,my love,my love,my love
Enrique: So all this love I give you, take it away Ciara: You think material’s the reason I came Enrique: If I had nothing what you want me to say Ciara: you take your money take it all away | |
| | | niLeyLove.* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Enrique Iglesias Ft. Ciara - Takin' Back My Love Cuma Mart 13, 2009 8:16 pm | |
| | |
| | | Julie. Hsm Tutkunu
| Konu: Geri: Enrique Iglesias Ft. Ciara - Takin' Back My Love Cuma Mart 20, 2009 7:22 pm | |
| Bitiyorum bu şarkıya ya harika birşey | |
| | | diLaraTim. HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Enrique Iglesias Ft. Ciara - Takin' Back My Love Ptsi Mart 23, 2009 7:24 pm | |
| Bayılıyorum ben bu kıza xD JT'yle düetleride cok güzel.
| |
| | | mervEfron HsmFan Üyesi
| | | | Hatice Turan-MT Hsm Tutkunu
| Konu: Geri: Enrique Iglesias Ft. Ciara - Takin' Back My Love Perş. Mart 26, 2009 5:04 pm | |
| enrique'm yaa çok şeker sağol mervecim | |
| | | peli(N)essa HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Enrique Iglesias Ft. Ciara - Takin' Back My Love Paz Nis. 05, 2009 1:33 pm | |
| Şarkı harika ya! Bayılıyorum! | |
| | | mella. Hsm Tutkunu
| | | | diLaraTim. HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Enrique Iglesias Ft. Ciara - Takin' Back My Love Paz Nis. 05, 2009 5:23 pm | |
| Süper!! Mükemmel bi şarkı. Enr'ylede yakınlaşmış. Nese ben beğendim hemde cok!! | |
| | | ~Windy x] HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Enrique Iglesias Ft. Ciara - Takin' Back My Love Ptsi Nis. 06, 2009 6:22 pm | |
| | |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Enrique Iglesias Ft. Ciara - Takin' Back My Love C.tesi Nis. 11, 2009 9:02 am | |
| Takin' Back My Love Aşkımı Geri Alarak
Enrique: Go ahead just leave, can't hold you, you're free Devam et, terk et, seni tutamam, özgürsün You take all these things, if they mean so much to you Tüm bu şeyleri alıyorsun, eğer sana çok şey ifade ediyorlarsa I gave you your dreams, 'cause you meant the world Sana hayallerini verdim, çünkü dünyalara bedeldin So did I deserve to be left here hurt O zaman burada incinmiş olarak terk edilmeyi hak mı ettim You think I don't know you're out of control Kontrol dışına çıktığını bilmediğimi sanıyorsun I ended up finding all of this from my boys Tüm bunları arkadaşlarımdan duymak sonum oldu Girl, you're stone cold, you say it ain't so, Kızım, sen buz gibi soğuksun, öyle olmadığını söylüyorsun You already know I'm not attached to material Zaten biliyorsun maddiyata düşkün olmadığımı
I'd give it all up but I'm takin' back my love Onu tümüyle teslim ederdim ama aşkımı geri alıyorum I'm takin' back my love, I'm takin' back my love Aşkımı geri alıyorum, aşkımı geri alıyorum I've given you too much but I'm takin' back my love Sana çok fazla verdim ama aşkımı geri alıyorum I'm takin' back my love, my love, my love, my love aşkımı geri alıyorum, aşkımı, aşkımı, aşkımı My love.. aşkımı...
Ciara: Yeah What did I do but give love to you sana aşk vermekten başka ne yaptım I'm just confused as I stand here and look at you burada durmuş ve sana bakarken kafam karıştı From head to feet, all that's not me Baştan ayağa, ben bu değilim Go 'head, keep the keys, that's not what I need from you Devam et, anahtarları sakla, senden istediğim bu değil You think that you know (I do), you've made yourself cold (Oh yeah) Bildiğini sanıyorsun (biliyorum) sen kendini soğuttun (oh evet) How could you believe them over me, I'm your girl Nasıl benim yerime onlara inanabildin? Ben senin sevgilinim You're out of control (So what?), how could you let go (Oh yeah) Kontrol dışısın (ne olmuş?) nasıl vazgeçebildin?(oh evet) Don't you know I'm not attached to material Bilmiyor musun maddiyata düşkün olmadığımı?
Both: I'd give it all up but I'm takin' back my love Onu tümüyle teslim ederdim ama aşkımı geri alıyorum I'm takin' back my love, I'm takin' back my love Aşkımı geri alıyorum, aşkımı geri alıyorum I've given you too much but I'm takin' back my love Sana çok fazla verdim ama aşkımı geri alıyorum I'm takin' back my love, my love, my love, my love aşkımı geri alıyorum, aşkımı, aşkımı, aşkımı
I'd give it all up but I'm takin' back my love Onu tümüyle teslim ederdim ama aşkımı geri alıyorum I'm takin' back my love, I'm takin' back my love Aşkımı geri alıyorum, aşkımı geri alıyorum I've given you too much but I'm takin' back my love Sana çok fazla verdim ama aşkımı geri alıyorum I'm takin' back my love, my love, my love, my love aşkımı geri alıyorum, aşkımı, aşkımı, aşkımı
Enrique: So all this love I give you, take it away, (Unh, uh huh) öyleyse sana verdiğim tüm aşkı al götür Ciara: You think material's the reason I came, (Unh, uh huh) Gelme sebebim maddiyattı sanıyorsun Enrique: If I had nothing would you want me to stay (Unh, uh huh) Eğer hiçbirşeyim olmasaydı, kalmamı ister miydin? Ciara: You keep your money, take it all away Paran sende kalsın, hepsini al götür
I'd give it all up but I'm takin' back my love Onu tümüyle teslim ederdim ama aşkımı geri alıyorum I'm takin' back my love, I'm takin' back my love Aşkımı geri alıyorum, aşkımı geri alıyorum I've given you too much but I'm takin' back my love Sana çok fazla verdim ama aşkımı geri alıyorum I'm takin' back my love, my love, my love, my love aşkımı geri alıyorum, aşkımı, aşkımı, aşkımı
Ooh, my love Ooh, aşkımı Ooh, my love Ooh, aşkımı
Şu sıralar favori şarkım bu... Nedeni ni bilen bilir... .) Sağol canım. |
| | | symos. HsmFan Üyesi
| | | | diLaraTim. HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Enrique Iglesias Ft. Ciara - Takin' Back My Love C.tesi Nis. 11, 2009 6:08 pm | |
| Ben bu şarkıya bayılıyorum !! Aynen favori şarkılarım arasında.. | |
| | | miLy HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Enrique Iglesias Ft. Ciara - Takin' Back My Love C.tesi Nis. 11, 2009 10:34 pm | |
| | |
| | | Kardi*Ka Admin
| Konu: Geri: Enrique Iglesias Ft. Ciara - Takin' Back My Love Ptsi Nis. 13, 2009 5:06 pm | |
| | |
| | | | Enrique Iglesias Ft. Ciara - Takin' Back My Love | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|