MC Admin
| Konu: Matt Prokop Röportaj C.tesi Şub. 28, 2009 4:50 pm | |
| Matt Prokop Yeni Wildcats'lerden Jimmie'yi Canlandırıyor.HSM 3 Mezuniyet Yılında Boy Gösterdiğinden Beri Hayatı Her Yönden Değişime Uğradı. Soru=)Bu Kadar Büyük Yankı Uyandıran Bir İşin Parçası Olmak Nasıl Bir Duygu = Matt=)Çok Tuhaf.Çekimlerden Sonra Kendi Şehrime Döndüğümde Bazı Arkadaşları,''Dostum Sen Artık Film Yıldızısın'',Gibi Sözler Söylediler.Başka Filmlerdede Rol Almıştım Ama Birgün Böyel Birşeyin Başıma Geleceğini Hiç Düşünmemiştim.
Soru=)Duyduğumuza Göre Filmin Son Montajında Yer Almayan Bir Gitar Sahnesi Çekmişsin.Gtaristlik Konusunda Bir Geçmişin Varmı? Matt=)Profosyonel Bir Eğitim almadım ama Gitar Çalmayı Kolayca Öğrendim.Disney Kamera Önünde Dağol Durabilmem İçin Bir Gitar Koçu Tuttu.
Soru=)Ashley ile Müzikal Sahneyi Çekmek Nasıldı? Matt=)Ah! İlkbahar Müzikali,Ben ve Ashley -Belki de Setin En Eğlenceli Günlerden Biriydi.Sharpay'in Evinin Sahne Olduğunu Düşünürsek Aldığımızda,Bende Onun Evine Giren Hırsız gibiydim !
Soru=)peki Ya Danslar ? Matt=)Aslında Ben Çok Fazla Dans Etmedim.Seçmelerde Her Yerde Tökezledim.Çok Fazla Dans Provası Yapmama gerek Olmadığını Öğrendiğimde Rahatlayıp Derin Bir ''Oh!'' Çektim.Ama Dans Etmek Keyifliydi,Özelliklede Ashley'le ... | |
|
Melek Koc [Z] Hsm Bağımlısı
| Konu: Geri: Matt Prokop Röportaj C.tesi Şub. 28, 2009 5:00 pm | |
| | |
|
onlydakota Hsm Tutkunu
| |
Hatice Turan-MT Hsm Tutkunu
| Konu: Geri: Matt Prokop Röportaj Paz Mart 08, 2009 9:13 am | |
| çok sağol canım | |
|
ashlyfan HsmFan Üyesi