Bir zamanların en güzel yeri, şimdinin en güzel hatırası. HSMFAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hsmfan.forume.biz

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Matt Prokop Röportaj

5 posters
YazarMesaj
MC
Admin
Admin
MC

Matt Prokop Röportaj Empty
MesajKonu: Matt Prokop Röportaj   Matt Prokop Röportaj Icon_minitimeC.tesi Şub. 28, 2009 4:50 pm

Matt Prokop Yeni Wildcats'lerden Jimmie'yi Canlandırıyor.HSM 3 Mezuniyet Yılında Boy Gösterdiğinden Beri Hayatı Her Yönden Değişime Uğradı.
Soru=)Bu Kadar Büyük Yankı Uyandıran Bir İşin Parçası Olmak Nasıl Bir Duygu =
Matt=)Çok Tuhaf.Çekimlerden Sonra Kendi Şehrime Döndüğümde Bazı Arkadaşları,''Dostum Sen Artık Film Yıldızısın'',Gibi Sözler Söylediler.Başka Filmlerdede Rol Almıştım Ama Birgün Böyel Birşeyin Başıma Geleceğini Hiç Düşünmemiştim.

Soru=)Duyduğumuza Göre Filmin Son Montajında Yer Almayan Bir Gitar Sahnesi Çekmişsin.Gtaristlik Konusunda Bir Geçmişin Varmı?
Matt=)Profosyonel Bir Eğitim almadım ama Gitar Çalmayı Kolayca Öğrendim.Disney Kamera Önünde Dağol Durabilmem İçin Bir Gitar Koçu Tuttu.

Soru=)Ashley ile Müzikal Sahneyi Çekmek Nasıldı?
Matt=)Ah! İlkbahar Müzikali,Ben ve Ashley -Belki de Setin En Eğlenceli Günlerden Biriydi.Sharpay'in Evinin Sahne Olduğunu Düşünürsek Aldığımızda,Bende Onun Evine Giren Hırsız gibiydim !

Soru=)peki Ya Danslar ?
Matt=)Aslında Ben Çok Fazla Dans Etmedim.Seçmelerde Her Yerde Tökezledim.Çok Fazla Dans Provası Yapmama gerek Olmadığını Öğrendiğimde Rahatlayıp Derin Bir ''Oh!'' Çektim.Ama Dans Etmek Keyifliydi,Özelliklede Ashley'le ...
Melek Koc [Z]
Hsm Bağımlısı
Hsm Bağımlısı
Melek Koc [Z]

MesajKonu: Geri: Matt Prokop Röportaj   Matt Prokop Röportaj Icon_minitimeC.tesi Şub. 28, 2009 5:00 pm

Sağol
onlydakota
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
onlydakota

MesajKonu: Geri: Matt Prokop Röportaj   Matt Prokop Röportaj Icon_minitimeC.tesi Şub. 28, 2009 5:56 pm

Sağol Canım Gülümseme
http://dakotafanning.yetkinforum.net/forum.htm
Hatice Turan-MT
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
Hatice Turan-MT

MesajKonu: Geri: Matt Prokop Röportaj   Matt Prokop Röportaj Icon_minitimePaz Mart 08, 2009 9:13 am

çok sağol canım Gülümseme
ashlyfan
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
ashlyfan

MesajKonu: Geri: Matt Prokop Röportaj   Matt Prokop Röportaj Icon_minitimePaz Mart 08, 2009 5:17 pm

Sağol Mina''mm (:

Matt Prokop Röportaj
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Matt Hunter