Misafir Misafir
| Konu: Keri Hilson Paz Şub. 08, 2009 1:54 pm | |
| Amerikalı r&b ve hip hop sanatçısı Keri Lynn Hilson, 5 Aralık 1982’de Atlanta’da dünyaya geldi. Müzikle ilgili ilk profesyonel deneyimini 14 yaşındayken D’Sign adını taşıyan gruba katılarak yaşayan Keri Hilson, plak şirketinin grupla yaptığı anlaşmayı fesh etmesi yüzünden kendisine başka bir yol çizmek zorunda kaldı.
2001 senesinden beri Britney Spears, Ciara, Usher ve Ludacris’in de içinde bulunduğu birçok sanatçıya şarkı yazan Keri Hilson, aynı zamanda aranjörlük ve vokalistlik de yapıyor. Yetenekli müzisyen, bir süre başarısına perde arkasında devam ettikten sonra 2004 senesinde Xzibit’in "Hey Now (Mean Muggin)" single’ında yer aldı ve şarkıyı 2004 MTV Müzik Ödülleri Töreni’nde canlı olarak seslendirdi. 2006’da Nelly Furtado’nun “Promiscuous” parçasının klibinde yer aldı ve o dönemde Timbaland’in Mosley Music Group bünyesinde kurduğu Interscope şirketiyle anlaştı. Ardından da ilk solo albümü “In A Perfect World...”ün çalışmalarına başladı. Aynı sene Puff Diddy’nin “After Love” ve Lloyd Banks’in “Help” parçalarına katkıda bulundu.
2007 senesi Keri Hilson için önemli bir seneydi. Timbaland’in “Shock Value” albümüne katkıda bulunan sanatçı, özellikle “The Way I Are” ve “Scream” parçalarıyla büyük ses getirdi. Britney Spears’in “Blackout” albümünde şarkı yazarı ve vokalist olarak yer aldıktan sonra sıra kendi albümünü piyasaya sürmeye geldi. 2008’de ilk single’ı "Where Did He Go" yayımlandı. Timbalad ve Danja’nın prodüktörlüğünü üstlendiği “Good Things” ile daha geniş kitleler tarafından tanındı. Usher’ın “Love in This Club” parçasının klibinde yer alırken, Ne-Yo’nun “Miss Independent” ve Nelly’nin “Party People” kliplerinde de yüzünü gösterdi.
14 Temmuz 2008’de ilk solo albümünün çıkış single’ı “Energy”yi yayımlayan başarılı müzisyen, ardından ikinci single’ı “Return the Favor”u müzikseverlerin beğenisine sundu. Bu arada Chris Brown’un “Superhuman” ve “Forever”, Kardinal Offishall’ın "Numba 1 (Tide Is High)" parçalarına dahil oldu. 25 Kasım 2008’de albümünün üçüncü single’ı "Turnin' Me On" piyasaya sürüldü. Keri Wilson’ın “In a Perfect World...” ismini taşıyan çıkış albümü Mart 2009’da piyasaya sürülecek. Albümde Akon, Tank, R. Kelly, Lil Wayne ve Timbaland gibi isimler konuk sanatçı olarak bulunuyor. |
|
''streetdance~ Hsm Tutkunu
| |
mervEfron HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Keri Hilson Paz Şub. 08, 2009 2:50 pm | |
| saol cnm ya çok seviyorum bu kadını Timbaland'la fln düetleri muhteşem oluyo her şarkısını seviyorum bu kadının..xoxo | |
|
symos. HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Keri Hilson Paz Şub. 08, 2009 3:35 pm | |
| İsmi bana garip geliyorr ama çok seviyorum bu kadını! Her düetinde harikalar yaratıyor! :heart: | |
|
Julie. Hsm Tutkunu
| Konu: Geri: Keri Hilson Paz Şub. 08, 2009 3:43 pm | |
| süper biri ya düetleri harika timbaland ve chris brown'la yaptığı düetler harika :heart: sağol bitanem=) | |
|
|Smqé| HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Keri Hilson Çarş. Tem. 15, 2009 4:12 pm | |
| Şarkısı çok güzel | |
|
peli(N)essa HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Keri Hilson Cuma Tem. 17, 2009 11:16 am | |
| Tİmbaland'la olan düetlerine bitiyorum. | |
|
z.ßradley'J Hsm Bağımlısı
| Konu: Geri: Keri Hilson C.tesi Eyl. 04, 2010 10:39 pm | |
| Sesi ve şarkıları çok güzel <3 | |