Misafir Misafir
| Konu: Kolera - Aşık İle Maşuk Cuma Ocak 30, 2009 12:33 pm | |
| okyanusların girdabında kaldım hortumların markajında kaldım dedikoduların ceyranında carpıldım yunus oldum dibe daldım hayat altta kalanın canı cıksın oyunu ben altta kaldım,dersimi aldım yüzüstü kaldım,hastalık saldım leşleri yaygın yine yalnız başımayım yine işi başından aşkınım beni sevdiğin kadar sana aşığım bana kızdığın kadar sana kızgınım bağışlayın ben bi kaçkınım saatler yine erkene geldi ben yine geç kaldım yeni bir uyarı daha aldım konuşurken yine ayarı kaçırdım inzivama daldım öğrendim güzellik herşeymiş çok sevende kalırmış elbet yaya.. takva haya kıymetsiz binmiş değere edepsiz öğrendim güzellik herşeymiş sakatlanma koca terketmiş hüzünlenme zülüm var onada çünkü Ya Kahhar o günü beklermiş.
Senin benden başka bir çok sevgilin var ama benim tek sevgilim sensin deniz bile kabul etmez beni atar karaya bir içim içimi bilensin talihin bir zerresi rast gelseydi ya bana sana kavuşurdum maşuk ruhum beden odasında hapis her gün ağlar yine demir perde bedbahtım
gözyaşları mum gibi meczubun yıkma son satırları bu mektubumun güvercinin bileğinde onca yolu kat etti 2 gün 2 gece harp ettiği ben şevkatli bir aşığım bende şevkata acım kafa bedenden uçaçak geçmişe takılır saçım hergün tövbekar hergün günahkarım kah dert kendimden kah meltem rahmetten korkmuyorum kendimden nefis bana hakimken mutluyum sen bana sahipken kolera iyice düşünür ben büyürüm ve de düşlerim küçülür canım maşuk aşığa, aşık maşuğa aşık..
Senin benden başka bir çok sevgilin var ama benim tek sevgilim sensin deniz bile kabul etmez beni atar karaya bir içim içimi bilensin talihin bir zerresi rast gelseydi ya bana sana kavuşurdu maşuk ruhum beden odasında hapis her gün ağlar yine demir perde bedbahtım |
|
AshLey'm34 Üye
| Konu: Geri: Kolera - Aşık İle Maşuk Paz Haz. 28, 2009 3:42 pm | |
| Süper bir şarkı paylasım için çok Sağol:))) | |
|
Seçil Akın Hsm Bağımlısı
| Konu: Geri: Kolera - Aşık İle Maşuk Paz Haz. 28, 2009 3:44 pm | |
| | |
|