| Jonas Brothers - S.O.S (Bu Bir Acil Durum) | |
|
+6Seçil Akın Kardi*Ka *dmLa* Deniz Karaduman deniz.bill_joe mella. 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
mella. Hsm Tutkunu
| Konu: Jonas Brothers - S.O.S (Bu Bir Acil Durum) Perş. Ocak 08, 2009 1:39 pm | |
| Told you I made dinner plans Sana söylemiştim akşam yemeği planı yaptığımı You and me and no one else Sadece sen ve ben için, başka kimse That don't include your crazy friends Bu senin çılgın arkadaşlarını kapsamıyor Well I'm done Ben tamamım With awkward situation's empty conversations Zor durumda boş konuşmalarla beraber
Oohh This is an S.O.S. Oohh bu bir acil durum Don't wanna second guess İkinci bir düşünce istemiyorum This is the bottom line Bu altçizgi It's true Bu doğru I gave my all for you Senin için herşeyimi verdim Now my heart's in two Şimdi kalbim ikiye bölündü And I can't find the other half Ve diğer yarısını bulamıyorum It's like I'm walking on broken glass Bu, kırık camlar üzerinde yürümeğe benziyor Better believe I bled İyisi, kanadığıma inan It's a call I'll never get Bu bir çağrı, hiç alamayacağım
So this is where the story ends Bu da hikayenin bittiği yer A conversation on IM IM'de bir konuşma Well I'm done with texting Ben tamaım yazı yazmakla beraber Sorry for the miscommunication İletişim bozukluğu için özür dilerim
Oohh This is an S.O.S. Oohh bu bir acil durum Don't wanna second guess İkinci bir düşünce istemiyorum This is the bottom line Bu altçizgi It's true Bu doğru I gave my all for you Senin için herşeyimi verdim Now my heart's in two Şimdi kalbim ikiye bölündü And I can't find the other half Ve diğer yarısını bulamıyorum It's like I'm walking on broken glass Bu, kırık camlar üzerinde yürümeğe benziyor Better believe I bled İyisi, kanadığıma inan It's a call I'll never get Bu bir çağrı, hiç alamayacağım
Next time I see you Seni bir daha gördüğümde I'm giving you a high five Sana çakacağım Cuz hugs are overrated just FYI Çünkü sarılmalar çok değerli
Oohh This is an S.O.S. Oohh bu bir acil durum Don't wanna second guess İkinci bir düşünce istemiyorum This is the bottom line Bu altçizgi It's true Bu doğru I gave my all for you Senin için herşeyimi verdim Now my heart's in two Şimdi kalbim ikiye bölündü Oohh This is an S.O.S. Oohh bu bir acil durum Don't wanna second guess İkinci bir düşünce istemiyorum This is the bottom line Bu altçizgi It's true Bu doğru I gave my all for you Senin için herşeyimi verdim Now my heart's in two Şimdi kalbim ikiye bölündü And I can't find the other half Ve diğer yarısını bulamıyorum It's like I'm walking on broken glass Bu, kırık camlar üzerinde yürümeğe benziyor Better believe I bled İyisi, kanadığıma inan It's a call I'll never get Bu bir çağrı, hiç alamayacağım | |
|
| |
deniz.bill_joe HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Jonas Brothers - S.O.S (Bu Bir Acil Durum) Perş. Ocak 08, 2009 4:34 pm | |
| teşekkürler canım.ama bu vardı.. | |
|
| |
Deniz Karaduman Hsm Bağımlısı
| Konu: Geri: Jonas Brothers - S.O.S (Bu Bir Acil Durum) Perş. Ocak 08, 2009 4:39 pm | |
| | |
|
| |
*dmLa* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Jonas Brothers - S.O.S (Bu Bir Acil Durum) C.tesi Ocak 10, 2009 5:57 pm | |
| Bu konudan ben açmıştım.. | |
|
| |
Kardi*Ka Admin
| Konu: Geri: Jonas Brothers - S.O.S (Bu Bir Acil Durum) Ptsi Nis. 13, 2009 6:17 pm | |
| sağol cnm ... | |
|
| |
Seçil Akın Hsm Bağımlısı
| Konu: Geri: Jonas Brothers - S.O.S (Bu Bir Acil Durum) Ptsi Nis. 13, 2009 6:46 pm | |
| | |
|
| |
Kardi*Ka Admin
| Konu: Geri: Jonas Brothers - S.O.S (Bu Bir Acil Durum) Ptsi Nis. 13, 2009 7:03 pm | |
| | |
|
| |
niLeyLove.* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Jonas Brothers - S.O.S (Bu Bir Acil Durum) Paz Nis. 19, 2009 6:08 pm | |
| | |
|
| |
Seçil Akın Hsm Bağımlısı
| Konu: Geri: Jonas Brothers - S.O.S (Bu Bir Acil Durum) Perş. Haz. 11, 2009 6:49 pm | |
| | |
|
| |
Kardi*Ka Admin
| Konu: Geri: Jonas Brothers - S.O.S (Bu Bir Acil Durum) C.tesi Haz. 13, 2009 4:45 am | |
| | |
|
| |
e.elif(NJ)onas. Hsm Tutkunu
| |
| |
Kardi*Ka Admin
| Konu: Geri: Jonas Brothers - S.O.S (Bu Bir Acil Durum) C.tesi Haz. 13, 2009 1:57 pm | |
| Canım boş boş alınıtı yapmak yasak!
Teşekkürler Meltem'm gerçekten süper bir şarkı .. | |
|
| |
Bonnie. Hsm Tutkunu
| Konu: Geri: Jonas Brothers - S.O.S (Bu Bir Acil Durum) Salı Haz. 16, 2009 1:43 pm | |
| Jonas Brothers'ın en sevdiğim şarkısı teşekkürler =) | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Jonas Brothers - S.O.S (Bu Bir Acil Durum) Cuma Ağus. 07, 2009 4:59 pm | |
| Sağol canım |
|
| |
Esin Elif Durdağ HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Jonas Brothers - S.O.S (Bu Bir Acil Durum) C.tesi Ara. 12, 2009 1:58 pm | |
| En sevdiğim şarkı Teşekkürler | |
|
| |
| Jonas Brothers - S.O.S (Bu Bir Acil Durum) | |
|