| Britney Spears | |
|
+49JesseLover. zeynkocakJB&. Rüjük~* melisa. bonie_emma |N|essimge #~Laden.Cullen~ Corinne. Ashh Bonnie. BlairJacob z.ßradley'J Butterfly. NanSy.'' angelastew. *~Brendy~* PeNoLoPi Seçil Akın Melek Koc [Z] onlydakota DoRé aLaRa.'' İrem Ay #BritloveR! Hazal Kılıc. robraysten. rabish. Sofie* hsmlibuse Deniz Karaduman Ashley<3 symos. ''streetdance~ hilary_bill HiLaLsSs Mısterıo .melisMJ' zheynep eJm x) Pegasus ~ Waldorf JuicyDuff 'iRem~* ashsena senem MYK(Mertley) Simge Sarı Büşra Ay *_Zanessa_* 53 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
eJm x) HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Britney Spears Paz Ağus. 24, 2008 12:52 pm | |
| ohh sprler ben bir avatar yaptm bile saol | |
|
| |
.melisMJ' Hsm Tutkunu
| Konu: Geri: Britney Spears Paz Ağus. 24, 2008 1:40 pm | |
| | |
|
| |
'iRem~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Britney Spears Salı Eyl. 02, 2008 4:04 pm | |
| Ya britney hep yanlıs yönlendiriliyor bana diolarki sen bu pis kadını nasıl seversin.Ya britney yabancı hele Im a sleva 4 u klibinde çok kötü klip diolar kadınlar genel evdeki gibi özür dilerim.Kardeşim sen klibin neyi anlatmak istediğini biliomusun sözlerinin türkçesini bilmeden konusup britney yanlıs anlaşılıyor.Kızın o klibte anlatmak istediği şey dünyadaki tüm kötülüklere bir son verilsin sarkının içinde bu söz var yabancı olarak türkceside ztn dünyadaki kötülüklere son verilsin | |
|
| |
hilary_bill Yeni Üye
| Konu: Geri: Britney Spears Çarş. Eyl. 17, 2008 3:10 pm | |
| İrem öle bişey yok!Ne kötülüğü yha!Bilip bilmeden niye insanlara bilgi sunuyorsun? Al kötülükle ilgili bişey varmı şarkı sözü bu çevirisi!Şarkının anlamı ben senin kölem miyim demek şarkının adını bilmiyosun daha! Bak şarkı sözüne
know I maybe young BİLİYORUM BELKİ GENCİM
But I've got feelings, too AMA BENİM DE DUYGULARIM VAR
And I need to do What I feel like doinVE NASIL HİSSEDİYORSAM ÖYLE DAVRANMAYA İHTİYACIM VAR
So let me go and just listen BU YÜZDEN GİTMEME İZİN VER VE YALNIZCA DİNLE
All you people look at me like I'm a little girl SİZ İNSANLAR BANA KÜÇÜK BİR KIZMIŞIM GİBİ BAKIYORSUNUZ
Well did you ever think it be okey for me to step into this world PEKİ AMA BU DÜNYAYA ADIM ATMANIN BENİM İÇİN İYİ OLABİLECEĞİNİ HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ?
Always saying 'little girl don't step into the clubDAİMA 'KÜÇÜK KIZ,KLÜBE GİREMEZSİN' DİYORSUNUZ
Well I'm just triying To find out why GÜZEL, YALNIZCA BUNUN NEDENİNİ ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORUM
Cuz dancin's what I love (yeah) ÇÜNKÜ DANSETMEYİ SEVİYORUM
Get it(x6) (Do you like it) DENE BUNU(X6) (SEVDİN Mİ)
(this feels good) İYİ HİSSETTİRİR
I know I may come off quiet, BİLİYORUM ÇOK SESSİZ GÖZÜKEBİLİRİM
May come off shy YA DA ÇOK UTANGAÇ
but I feel like talkin'Feel like dancinAMA KONUŞMAK VE DANS ETMEK İSTİYORUM
when I see this guy BU ÇOCUĞU GÖRDÜĞÜM ZAMAN
What's practical what's logical what the hell who cares PRATİK OLAN NE, MANTIKLI OLAN NE, NEYSE NE KİMİN UMRUNDA
All I know is I'm so happy when you are dancing there TEK BİLİĞİM SEN ORADA DANS EDERKEN MUTLU OLDUĞUM
NAKARAT:
[ I'm a slaave for you SENİN İÇİN KÖLEYİM
I cannot hold it,I cannot control it BUNU DURDURAMIYORUM,KONTROL EDEMİYORUM
I'M a slaave for you SENİN İÇİN KÖLEYİM
I won't deny it, I'm not trying to hide it YALANLAMAYACAĞIM YA DA SAKLAMAYA ÇALIŞMAYACAĞIM ]
Baby don'T you wanna dance up on me BEBEĞİM BENİMLE DANS ETMEK İSTEMEZ MİSİN?
(I just want to dance to you) (YALNIZCA SENİNLE DANSETMEK İSTİYORUM)
To another time and place BAŞKA BİR ZAMANDA VE YERDE
Baby don't you wanna dance up on me ( are you ready?) BEBEĞİM BENİMLE DANS ETMEK İSTEMEZ MİSİN? ( HAZIR MISIN?)
Leaving behind my name and age ADIMI VE YAŞIMI UMURSAMA
(let's go) GİDELİM
(like that) BÖYLE
( now watch me) ŞİMDİ BENİ İZLE
get it get it(x6) DENE BUNU
(do you like it) HOŞLANDIN MI?
(ıt feels good) İYİ HİSSETTİRİR
I really wanna dance tonight with you BU GECE GERÇEKTEN SENİNLE DANS ETMEK İSTİYORUM
(ı just can't help myself) KENDİMİ DURDURAMIYORUM
I really wanna do what u want me to BENDEN NE İSTERSEN GERÇEKTEN YAPMAK İSTİYORUM
I really wanna dance tonight with you BU GECE GERÇEKTEN SENİNLE DANS ETMEK İSTİYORUM
(I wanna see you) SENİ GÖRMEK İSTİYORUM
I really wanna do what you want me to BENDEN NE İSTERSEN GERÇEKTEN YAPMAK İSTİYORUM
Baby don't you wanna dance up on me BEBEĞİM BENİMLE DANS ETMEK İSTEMEZ MİSİN?
Get it get it(x12) DENE BUNU
(here we go again) TEKRAR BAŞLIYORUZ | |
|
| |
'iRem~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Britney Spears Cuma Eyl. 19, 2008 12:04 pm | |
| Britneyin sıkı fanıyım şarkıyı ve şarkının türkçesini biliorm ben şarkı sözünden deil klipten bahsediyorum sinir edme adamıı | |
|
| |
hilary_bill Yeni Üye
| Konu: Geri: Britney Spears Cuma Eyl. 19, 2008 12:09 pm | |
| Senden daha fazla Britney fanıyım merak etme =) | |
|
| |
'iRem~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Britney Spears Cuma Eyl. 19, 2008 12:11 pm | |
| eft belli oluyor ne kdr olduğun ağzımı açtırtmak kavgada edme burası kavga yeri deill | |
|
| |
hilary_bill Yeni Üye
| Konu: Geri: Britney Spears Cuma Eyl. 19, 2008 2:10 pm | |
| Ö.m yoluyla halledelim en iyisi =) | |
|
| |
''streetdance~ Hsm Tutkunu
| Konu: Geri: Britney Spears Ptsi Eyl. 29, 2008 11:30 am | |
| | |
|
| |
JuicyDuff HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Britney Spears Perş. Ekim 02, 2008 7:36 pm | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Britney Spears Ptsi Ekim 13, 2008 6:49 am | |
| * 2 Aralık 1981'de Kentwood, Louisiana USA'de doğdu. * Yay Burcu * 21 yaşında * Çok küçük yaşta kilise korolarında şarkı söylemeye başladı. Dans dersleri aldı. * 11 yaşındayken Disney'in çocuklar için hazırladığı "The Mickey Mouse Club"' televizyon şovunda tanındı, solo albüm için kolları sıvadı. * Minik renkli okul eteği ve şirin kravatıyla bir lolita olarak karşımıza çıktı. * "Sabrina Tatlı Cadı" dizisinin soundtack albümünde yer aldı. * "Baby One More Time"' isimli ilk solo single'ını çıkardı. En genç şarkıcı olarak listelerde 1 numaraya yükseldi. * "Soda Pop"', "Email My Heart", ve "Born to Make You Happy" şarkılarıyla McDonald's, Tommy Hilfiger gibi pek çok firmanın reklamlarında yer aldı. * Artık gelip geçici olmadığını kanıtlaması gerekiyordu. * Bunun için okullu küçük kız havasından çıkıp daha seksi bir imaja büründü. 2000 yılının MTV Video Müzik ödülleri töreninde cürretkar bir kıyafetle sahneye çıktı. Britney artık karşımıza düşük belli pantolonlar ve daha dekolte bluzlarla çıkmaya başladı. * "Opps!... I Did ıt Again"' ile fan kitlesini genişletti. * İlk iki albümü ona iki Grammy ödülü adaylığı getirdi. Bunun yanında Amerikan Music Ödülü, 7 kez Amerikan Billboard Ödülü, 4 kez MTW Eouropen müzik ödülü ve 1 kez de World müzik ödülü kazandı. * "I Love Rockn'Roll" isimli parçayla karşımıza çıkan Britney pop dışında başka bir dalda da şarkı söyleyebileceğini kanıtladı. * "Crossroad" isimli sinema filminde rol aldı. Ama eski sevgilisi Justin bu filmde oynadığı için, "Biraz aklı olsa Crossroad'da oynamazdı'' yorumunu yaptı.
Aşk hayatı: * Dağılan N'Sync grubunun solisti Justin Timberlake'le arasındaki aşk dillere destan oldu ama Justin'in adı Janet Jackson ile duyulunca ilişkileri sona erdi.
Favorileri:
Sevdiği renkler: Açık mavi, kırmızı, siyah. Sevdiği yemek: Pizza, dondurma, pasta, hot dog Sevdiği spor dalı: Basketbol, golf, tenis, yüzme Sevdiği şarkıcı ve gruplar: Madonna, Whitney Houstan, Mariah Carey, Michael ve Janet Jackson. Sevdiği ünlüler: Meg Ryan, Ben affleck, Brad Pitt ve Tom Cruise Hobileri ve ilgi alanları: Şarkı söylemek, dans etmek, aşk romanları okumak, alışveriş, plajda keyif yapmak, arkadaşlarıyla takılmak. | |
|
| |
symos. HsmFan Üyesi
| |
| |
Ashley<3 Üye
| |
| |
symos. HsmFan Üyesi
| |
| |
JuicyDuff HsmFan Üyesi
| |
| |
symos. HsmFan Üyesi
| |
| |
.melisMJ' Hsm Tutkunu
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Britney Spears Çarş. Kas. 05, 2008 12:33 pm | |
| aSkm o bnmmm <3 çok ttLı yha kim ne derSe deSn ona oLan Sevgm aSLa tükenmez..! |
|
| |
symos. HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Britney Spears Perş. Kas. 06, 2008 10:43 pm | |
| britimmm 2 ödül kazandı az önce EMA dennn çoştm (: bbğm yaa(:
| |
|
| |
symos. HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Britney Spears Perş. Kas. 06, 2008 10:47 pm | |
| bide bilgi veriyimm 2 aralıkda britin doğum gnü 27.yaşını tvde kutlanacak spears yaşgününü o sabah kalkıcağı good morning america adlı televizyon programında kutlayacak newyorktan canlı olarak yayınlanacak programda spears yeni şarkısı womanizer'ı da seslendircek | |
|
| |
| Konu: Geri: Britney Spears Çarş. Ara. 10, 2008 11:57 am | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Britney Spears Çarş. Ara. 10, 2008 11:57 am | |
| | |
|
| |