| Bill Kaulitz | |
|
+17diLaraTim. *~Brendy~* Buse Karabulut Vanilla x] Ekin Eris aSi RuH çArŞı BasakGul niLeyLove.* onlydakota Be_Good_To_Me deniz.bill_joe Deniz Karaduman FunnyPrincess Ozy.. ''streetdance~ eJm x) ~ dnZ 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
*~Brendy~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Bill Kaulitz Salı Haz. 30, 2009 12:56 pm | |
| Bill'in Vücut Analizi Saç O Bill’in markası.Kapkaranlık yele, Aşağıda yada yukarıda,saçları onun rockçı kişiliğinin temel taşlarından. Ve %100 orjinal
Burun Dik ve mükemmel! Eğer ona yan açıyla bakarsanız, yandan görünüşüne dikkat ederseniz bu gerçeği kolaylıkla görebilirsiniz.
Gövde Ne yazık ki, gövdesini o kadar sık göstermiyor *burnunuçekenifade* Ama ne zaman görsek çekici!Sadece dövmelerini hatırlayın! Artı, o zayıf bir erkek, sarılmak için harika bir aday. Sanırım kollarımızla onu kolayca sarabiliriz!
Kollar Söyleyin, kim onunla kolkola Almanya’nın ormanlarında yürümek yada Berlin’deki bir gece kulübüne girmek istemez? Eğer sen istemiyorsan, dünyanın yarısını kıskanıyorsun demektir!
Gözler Ela gözler +siyah göz makyajı + keskinlik = öldürücü bakış… Hayal et o gözlerle sana bakıyor ve “Senden hoşlandım” diyor.Hayır diyebilir misin?
Ağız Bu bizi deli eden sesin geldiği yer. Ve o öpücükler için mükemmel bir dudağa sahip! Bütün bunların üstünde, o tatlı dudakların hemen altında seksi bir beni var.
Omuzlar Omuzları çok simetrik ve kesinlikle Bill’in uzun, zayıf endamıyla iyi gidiyor.Bu onun her şeyi giyebilmesinin sebebi: tişörtler, yelekler, ceketler… | |
|
| |
*~Brendy~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Bill Kaulitz Salı Haz. 30, 2009 12:59 pm | |
| Bill'in Sorulara Verdiği Cevaplar ... Sabah kalktıktan sonra ilk yaptığın şey nedir?
B : yıkanmak
Hayatında en önemli şey nedir?
B : ailem ve grubum
Gece üstünde ne olur?
B : sadece don
Yanında neyin olmazsa katiyen dışarı çıkmazsın ?
B : cep telefonum
En çok neyden korkarsın ?
B : köbek balıklarından
En büyük tutkun nedir ?
B : şarkı yazmak ve söylemek
Kendini başkası tarafından görünmüyor isteseydin ne yapardın ?
B : esnerdim
Kendinde hiç sevmediğin şey nedir ?
B : sabırsızlığımı
Sana zorluk çektiren alışkanlığın nedir ?
B : çok uzun uyumam
10 sene sonra kendini nerde görmek istersin ?
B : -inşallah- kocaman bi sahnenin üstünde
Giyimde yaptığın en büyük yanlışın nedir ?
B : çocukken askılı bir pantolon giymem
Bir dilek tutabilseydin , ve o da gerçekleşebilseydi , ne dilerdin ?
B : birgün için görünmez olmayı isterdim
Neyi yapmak için hiç cesaretin olamamıştı , ama yine de yapmak istersin ?
B : dalgıç olmayı
Alışkanlığın var mı , yani hiç yapmak istemediğin -kötü- alışkanlık ?
B : ayağımı hep oynatırım , yani sallarım sürekli
Bu dünyada neyi değiştirmek isterdin ?
B : herkes için her zaman ADALET !! | |
|
| |
*~Brendy~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Bill Kaulitz Salı Haz. 30, 2009 1:04 pm | |
| ~BiLL'n Bir Anısı~ Soru:Eğer sokakta ağlayan bir fanını görsen ne yapardın? Bill: Ben herhalde ona sadece sarılır ve sakinleştirmeye çalışırdım.Zaten başıma daha önce geldi böyle bir olay.Ben sokakta telefonda hatırlamıyorum ama biriyle konuşuyordum.Kız yanımdan geçti gitti ama dönüp dönüp baktı, daha sonra geldi ve '' sana birkez olsun sarılabilir miyim, çok şey istemiyorum sadece sarılmak'' dedi.Ben fotoğraf da verecektim ama o öyle masum ve içtendi ki düşüncemi saçma buldum ve ona sarılarak öylece durdum.Sonra hiç ses çıkarmadan ve bana bıkkınlık verecek kadar uzun sarılmadan öylece çekip gitti.Ne şirin değil mi? Soru: Peki Tom olsa ne yapardı? Bill: (gülümseyerek) Kıza heralde defol delinin zoruna bak derdi. | |
|
| |
*~Brendy~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Bill Kaulitz Salı Haz. 30, 2009 1:21 pm | |
| Bill:En çok ilgimi çeken kızlar kim olmadığımı önemsemeyen kızlardır..=)
"Başarı bize sürpriz oldu." - SAYFA 1:
"En önemli şey fanlarımızla olan iletişimimiz '' Almanya'da kızlar onun için deliriyor,Fransa'da çok seviliyor, Amerika'da hayranlar için önemli bir şahsiyet. Ama boyalı yüzü ve yapılmış sacları ötesinde neler var? Bu yazıyla bunu bulalım..
- SAYFA 2:
Bill, üzerinde anlaşmaya varılamayan bir karakter. Onu seven ve eğer ona yakınlarsa çığlık atmaktan kendini alıkoyamayanlar da var, ondan nefret eden ve kınayanlar da… Bir kişi, bunun yanında veya karşısında yer alabilir ama çocukta yetenek olduğu inkar edilemez. Onun stili, karizması ve sahnede görünme şekli, Tokio Hotel’in başarılı olmasını sağladı. O oldukça iyi bir halkı idare etme becerisine sahip. Bazen hoş ve masum biri olarak görünse de, iş onun isteklerini engellemeye geldiği zaman zor biri olabiliyor.
Bill Kaulitz, 1 Eylül 1989’da Doğu Almanya’nın Leipzig şehrinde doğdu. Anne ve babası boşandığı zaman, annesi ve ikiz kardeşiyle birlikte Madgeburg’da yaşamaya gitti. İyi notlar almasına rağmen, okulu onu sevmedi. Okulları komşu köyde olduğu için, her gün saat 5.30’da kaldırılıyor ve eve geceleyin dönüyorlardı. Her zaman, bir müzisyen olmak istediğini biliyordu. Onun kız arkadaşları, kendileriyle dışarı çıkmak yerine, grubuyla birlikte çalmak veya konserler vermek için prova odasına gitmeyi tercih etmesini anlayamıyorlardı. Ama o zamandan beri, başarılı olmak için çok çalışması gerektiğini biliyordu. Okulda da oldukça kışkırtıcı bir biçimde giyinirdi. Bugünkü stili, onun kayıt şirketinin veya temsilcisinin fikri değil. O otantik. Çocukluğundan beri tuhaf kıyafetleri seviyor. Bill ilk piercing’ini 13 yaşındayken yaptırdı. Görünüşünün altında yatan fikir ise, bir Cadılar Bayramı partisinde vampir gibi giyindiğinde ortaya çıktı. O malzemeleri o kadar sevdi ki, onu günlük yaşamına uyarlamaya karar verdi.
Alıntıdır. | |
|
| |
*~Brendy~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Bill Kaulitz Salı Haz. 30, 2009 1:26 pm | |
| Bilin utanç verici anısı.. Çabuk utanmam ama Herford^daki konserde büyük bir hata yapmıştım . "Schrei" yı çalarken sonunu benimle söylemesi için sahneye birini çıkarmak istemiştim . Seyircilerin arasından birini işaret ettim ve : "O zaman bu genç adamı alıyoruz . Sözleri biliyor musun ? " dedim . Şarkıyı biliyordu ama ona ismini sorduğumda : " Benim adım Jasmine" dedi .. Off , bu çok utanç vericiydi .
--- Bill'in utanç verici ikinci anısı
Okula giderken sabah oldu bu . Ben ve Tom otobüsle her zamanki gibi okula gidiyorduk ve sonra Tom kendini çok hasta hissetmeye başladı ve kusması gerekti . Tüm kusmuk benim karnıma geldi . Ve Tom çok utandığı için hemen koltukların altına saklandı. Tabii ki herkes iğrenmişti ve benim kustuğumu zannetmişlerdi . Çok utanç vericiydi . | |
|
| |
*~Brendy~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Bill Kaulitz Salı Haz. 30, 2009 1:36 pm | |
| Bill'in ciddi ses teli ameliyatından 2 ay geçmemişti ki,''Tokio Hotel'' in solisti Bill Kaulitz (18) bu şoktan bir şey öğrenmediği gözüküyor.Şimdi ağzında bir sigarayla yakalandı.Solistin sigara içmesi mi sesini kötü etkiliyor? Comet Ödüllerinde,Madgeburglular 4 ödül kazandı,ve sabahın erken saatlerine kadar bunu kutladı.İçki ve sigara içerek de..
BILD am SONNTAG Bill'e dün akşam,sigara içmenin müzik kariyerini mahvedebileceğini bilip bilmediğini sordu. Bill Kaulitz cevapladı:''Ses tellerimdeki yaraların iyileşme süreci tamamen bitti,ama hala çok az sigara içiyorum.Kesinlikle sesime dikkat ediyorum,ama bütün bu stresli haftalar sonunda,yalnızca kendimi koyvermek ve o muhteşem gecede rahatlamak istedim.''
Doktorlar bu davranışı riskli ve sorumsuzca görüyor.Profesör Ralph Mösges,Uni-Clinic Cologne'deki the ENT'in doktoru BamS' e söylüyor:''Ameliyattan sonra,ses telleri hala en ufak rahatsız edici şeylere karşı bile hassas davranır.Özellikle Bill'den alınan ses teli kistiyse.Nikotin gibi toksinlerin en ufak miktarı bile iyileşme sürecinde birçok hasar verebilir.''Kaynak:Tıkla | |
|
| |
*~Brendy~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Bill Kaulitz Salı Haz. 30, 2009 1:41 pm | |
| bill'i çıldırtmanın 11 yolu 1. adını hatırlayamıyormuş gibi yapın ve ona tom'un makyajlı versiyonu deyinn 2.saç spreyi kullanmasını engelleyin ve ona bunun sesini zedeleyeceğini söleyin 3. Otelin lobisine çizgili gömlek , adidas ayakkabı siyah/beyaz oje ve kabarık dikenli saçlarıyla indiğinde neden bir zebra gibi giyindiğini sorunn ve kostüm partisinin gelecek cuma olduğunu hatırlatı 4.açıkça , ona saç spreyini bırakmasını söylediğinizde sizi dinlemedi bu yüzden sadece saç spreyini saklayınnn 5. saç spreyini bulamayıp stres yapan bill baygınlık geçirdiğinde gülll ve vanilya çayı isteyip istemediğini sor 6.kötü yazılmış bir tane bill/tom (+18) platonik kardeş aşkı fanfic'ini bill'in yatağının yanına koy ve tom'un bulduğundan emin ol 7. Tom'a git ve ona fiction ve Bill'le ilgili olan şeyleri anlat . Olayı çözmek ve baskıdan kurtulmak için bazı "drama egzersizleri" yapmasında ısrar et . Bill'e fiction ı yüksek sesle okumasını söyle 8. kostüm partisi için yapacağı alışverişte ona eşlik etmeye gönüllü ol . FBI ajanı gibi giyin çalılıklara it onu ve sen manyak fan kızlar için etrafı kolaçan ederken orada kalmasında ısrar et 9. Vampir kostümü ve operadaki hayalet kostümü arasında seçim yapamadığı için sorun yaşıyorsa ona zebra kostümünün nesini beğenmediğini sor 10. Bill hala karar vermemişken tom arayıp senden parti kıyafeti için tavsiye isterse ona bir takım elbise almasını ve Die Hard'daki seksi Hans Grueber gibi giyinmesini öner sonra telefonu kapa ve bill'e "buldumm sen seksi playboy tavşan olarak harika olursun " de 11. Kahkahalara boğul monsoon u dinlerken . Sana neye güldüğünü sorduğunda , yapabileceğin en iyi ingiliz aksanıyla "fırtına"'yı söyleyişinin çok komik olduğunu söylee | |
|
| |
*~Brendy~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Bill Kaulitz Salı Haz. 30, 2009 1:44 pm | |
| | |
|
| |
*~Brendy~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Bill Kaulitz Salı Haz. 30, 2009 1:45 pm | |
| | |
|
| |