| Bill Kaulitz | |
|
+17diLaraTim. *~Brendy~* Buse Karabulut Vanilla x] Ekin Eris aSi RuH çArŞı BasakGul niLeyLove.* onlydakota Be_Good_To_Me deniz.bill_joe Deniz Karaduman FunnyPrincess Ozy.. ''streetdance~ eJm x) ~ dnZ 21 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
*~Brendy~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Bill Kaulitz Çarş. Tem. 01, 2009 1:32 pm | |
| | |
|
| |
*~Brendy~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Bill Kaulitz Çarş. Tem. 01, 2009 1:34 pm | |
| | |
|
| |
*~Brendy~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Bill Kaulitz Çarş. Tem. 01, 2009 1:36 pm | |
| | |
|
| |
*~Brendy~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Bill Kaulitz Çarş. Tem. 01, 2009 1:41 pm | |
| | |
|
| |
*~Brendy~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Bill Kaulitz Çarş. Tem. 01, 2009 1:43 pm | |
| | |
|
| |
*~Brendy~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Bill Kaulitz Çarş. Tem. 01, 2009 1:45 pm | |
| | |
|
| |
*~Brendy~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Bill Kaulitz Çarş. Tem. 01, 2009 1:47 pm | |
| | |
|
| |
*~Brendy~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Bill Kaulitz Çarş. Tem. 01, 2009 1:50 pm | |
| | |
|
| |
*~Brendy~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Bill Kaulitz Çarş. Tem. 01, 2009 1:52 pm | |
| | |
|
| |
*~Brendy~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Bill Kaulitz Çarş. Tem. 01, 2009 1:54 pm | |
| | |
|
| |
*~Brendy~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Bill Kaulitz Çarş. Tem. 01, 2009 1:55 pm | |
| | |
|
| |
*~Brendy~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Bill Kaulitz Çarş. Tem. 01, 2009 1:55 pm | |
| | |
|
| |
*~Brendy~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Bill Kaulitz Çarş. Tem. 01, 2009 1:56 pm | |
| | |
|
| |
*~Brendy~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Bill Kaulitz Çarş. Tem. 01, 2009 1:57 pm | |
| | |
|
| |
*~Brendy~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Bill Kaulitz Çarş. Tem. 01, 2009 1:59 pm | |
| | |
|
| |
*~Brendy~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Bill Kaulitz Çarş. Tem. 01, 2009 2:08 pm | |
| | |
|
| |
*~Brendy~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Bill Kaulitz Çarş. Tem. 01, 2009 2:28 pm | |
| | |
|
| |
*~Brendy~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Bill Kaulitz Çarş. Tem. 01, 2009 2:42 pm | |
| Tokio Hotel’e ne oldu? Aylarca gözlerin önünde olduktan sonra Fransız radyo ve televizyon kanallarında yok oldular.Yeni albümlerinin Ocak 2009’da çıkacağı umulurken, ilkbahara ertelendi.
İşte..
Bill: "Hayır, biz ayrılmadık. Tom’la ben iş konusunda kaçığız. Zamanımızı,şarkı yazmaya, onları test etmeye ve üzerlerinde yeniden çalışmaya harcıyoruz. Çok kuvvetli olarak geri geleceğiz, inanın bana!”
Hazırlık..
Tom: "Evet, albümün çıkışı 2009’un ilkbaharına ertelendi. Tarihi bilmiyoruz çünkü hazır olmak zorundasınız. (?) Yeni bir albüm çıkarmak, yeniden yola koyulmak demek. Biz bunu yapmayı seviyoruz; ama buna başlamadan önce dördümüzün de sağlığına dikkat etmesi gerek. Ama eğer fanlarımız bizi özlüyorsa, mümkün olabildiğince çabuk döneceğiz."
Amerika’da..
Bill: "Biliyoruz, insanlar Amerikalıların bizi sevmediğini söyledi. Ama bu Amerika’da işlemedi. VMA gecesi, bunun farklı olduğunu gösterdi! Hollywood’a gittik, uluslar arası starlar tarafından kuşatıldık, ve birden ismimizi duyduk! “En iyi çıkış yapanlar” ödülünü aldık! Orada, Miley Cyus, Katy Perry gibi çok büyük isimler vardı. Sonradan, bunu bir partiyle kutladık!
Güney Amerika’da..
Tom: "Müziğimiz için promosyon yapmak amacıyla Meksika’ya da gittik ve orada Meksikalı starlar gibi karşılandık. Zamanımızı fanlarımıza imza dağıtmakla harcadık ve onlara yaklaşltığımızda ağlamalarını gördük. Bu çok dokunaklıydı. Bu kadar çok sevildiğimizi bilmiyorduk. Bunun için internete teşekkür etmek zorundayız. Biliyorum ki tüm dünyada fanlar bizim hakkımızdaki bilgileri oradan ediniyorlar ve bilgilerini birbirlerine aktarıyorlar."
Nefret ediyorsunuz..
Bill: "En kötüsü paparazziler tarafından saldırılar. Bir şeyi fotoğrafınız çekilmeden yapmanız imkansız. Hatta tatilimiz boyunca, banyo odalarımızda şaşırdılar.(?)”
Tom: "Bu Fransa ve Amerika’da da aynı. Bizi en iğrenç anlarımızda yakalamaya çalışıyorlar ve en kötü fotoğrafları çekmeye çalışıyorlar. Bir keresinde New York’ta, kendime içecek bir şeyler alıyordum, sadece biraz rahatlamak için. Bir gün sonra öğrendim ki, Tokio Hotel grubu dağılmış, çünkü ben bir barda yalnızmışım.”
Bill: "Oh evet! Bir keresinde Fransa’da bir tekrarlama (?) boyunca biraz dinlenmek için,yerde oturuyordum ve gülümsemiyordum. Sonraki sabah, yönetimim tarafından depresyonda, bitmiş, tükenmiş bir halde bulunmuşum. Bu resmen palavra!”
Baskıyı küçültmek..
Bill: "Biliyorum ki biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Geçen yıl sık sık hastalandım ve evden uzakken hasta olmak çok can sıkıcıydı. Çok yalnız hissediyorsunuz..Bu hemen halledilmek zorundaydı, çünkü çok çılgın bir programımız vardı. Mutsuz pozlar ve röportajlarda zavallı cevaplar verdim. Mutlu bir şekilde yaptığım tek şey imza günüydü. Dinlenmek için zamanım vardı!”
Ve kızlar?
Tom: "Kızların etrafında sakin olduğum izlenimine vardım. Onları çok baştan çıkarıyorum; ama bu beni artık eğlendirmiyor. Gerçek bir ilişkiye hazır olup olmadığımı merak ediyorum.. Kızın gerçekten harika olduğunu da hesaba katarsak!
Bill: "Ben, giderek endişelenmeye başlıyorum. Birçok zaman geçti ve birçok insana karşı şüpheli olmaya başladım. Ne zaman bir kız bana yakınlaşsa, beni bekliyorsa her zaman sorarım. O Tokio Hotel’den Bill’i mi istiyor yoksa onu ilgilendiren kişi ben miyim? Bir kız arkadaşımımın olmaması beni gerçekten üzüyor. Neyseki hala müziğime sahibim!
Anti-TH’ciler..
Bill: "Biliyorum, Almanya’da ve bazı Avrupa ülkelernde anti-TH kampanyaları var. Ama aynı zamanda öğrendim ki, fanlar orta okul ya da lisede fan oldukları için tartaklanıyorlar. Bu kabul edilemez! Bizi sevmeyen insanların olması normal. Herkesi sevemezsiniz..Ama onlar fanlarımıza bunu yaptıkları zaman, bu gerçekten mide bulandırıcı.”
Yeni görünüm?
Bill: "Yeni görünümümü değiştirmemi mi istiyorsunuz? Bu değil, çünkü yeni bir albüm çıkarmaya yaklaşıyoruz ve ben değişiyorum. Yapmaktan hoşlandığım ne varsa yapıyorum. Saçlarımdaki siyah-sarı çizgileri kaldırdım. Bunu herkes Madam Tussaud müzesindeki heykelimde görebilir. Ama benim görünümüm albümlere ve turlara göre değiştirdiğim pazarlama ürünü değil. Görünümümü değiştirmem, o anki isteğime bağlı. Ve bu durumda herkes için bir sürpriz olacak!” | |
|
| |
*~Brendy~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Bill Kaulitz Çarş. Tem. 01, 2009 2:47 pm | |
| | |
|
| |
*~Brendy~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Bill Kaulitz Çarş. Tem. 01, 2009 2:59 pm | |
| Bill dövmesi hakkında konuştu... Tokio Hotel, Miley Cyrus’la işbirliği yaptıklarını reddedİyor ve dövmelerini gizli tutuyor
“Onu göremezsiniz, çünkü onun için sanırım tamamen çıplak olmam gerekiyor.” diye gülüyor ön adam Bill, yeni dövmesi hakkında konuşurken.
“Biz stüdyodayız, şarkılar yazıyoruz ve herkes ‘Oh, bu harika, kulağa çok iyi geliyor.’diyor, ama siz gerçekten fanların tepkilerini görmek istiyorsunuz,”diyor ön adam Bill. “Bu zor, çünkü biz gerçekten yeni şarkılar çalmak istiyoruz… Ben onları söylemek istiyorum. “Monsoon”u tekrar, tekrar ve tekrardan yapmak zor. Ben yeni kayıt hakkında çok heyecanlıyım ve sahnede yeni kayıtlarımızdan ilk şarkıyı çaldığımızda tüm yüzleri görmek istiyorum.”
Kaulitz, Tokio Hotel’in, büyük Scream albümünü izleyen albüm üzerinde, Almanya’da, onların dünya çapındaki çıkışlarını idare eden ekiple çalıştıklarını söyledi ama yazdıkları ve kaydettikleri şarkılar, çoktan planlanmamış bölgeye doğru yön değiştirmeye başladı.
“Biz gerçekten yeni bir şey denemek istedik. Yani, bence birçok farklı ve yeni melodiler var,”diye açıklıyor. “Bazı şarkılar çok farklı. Biz bir şarkıyı dinliyoruz ve 'Belki vokallar ve gitarlarla farklı melodiler denemeliyiz.' diye düşünüyoruz. “Tokio Hotel’in farkı bu.”
Ama ne kadar farklı şeylerle karşılaşacaksak karşılaşalım, Tokio Hotel albüm hakkında okuduğunuz her şeyin muhtemelen yanlış olduğunu temin ediyor – özellikle Miley Cyrus’tan başka olmayan minyatür dedikoduları. Tabii ki, bu çocukların fırsat buldukları zaman gerçekleştirebilecekleri süperstar işbirliğine karşı çıktıkları anlamına gelmiyor.
"Hiçbir şey, henüz ayarlanmadı. Biz, bazı sanatçılar hakkında düşünüyoruz, ve onlar gerçekten şaşırtıcı sanatçılar ama henüz bir şey ayarlanmadı" diye gülüyor Kaulitz. "Biz, VMAs'te Miley Cyrus'la tanıştık, ama o [Söylenti] gerçek değil. Biz asla, onun hakkında düşünmedik. Bence büyük bir rüya, Aerosmith'le veya onun gibi birisiyle bir şeyler yapmak olurdu. "
Kaulitz, ne yeni kaydın biteceği için kesin bir tarih söyledi, ne de şarkılar için herhangi potansiyel başlıklarla geldi. Ama o, gelecek yılın başlarında bazı şarkıların ön tanıtımını yapmak için yollara geri döneceği ipucunu verdi, yani ... bundan anlayacağınızı anlayın.
"Ben gerçekten, sonraki tur için sabırsızlanıyorum… hayranlar için çalmak iyi olacak, çünkü onlar, bize ilham verir. Ben onların yüzlerini görmeyi isterim, " diyor. "Ve umuyorum ki Warped Tour'da çalma şansını yakalarız. O, gerçekten güzel olurdu. "
Oh evet ve daha önceden bir dövmenin lafını ettik. Ve evet, Kaulitz geçenlerde yeni bir tane yaptırdı ve bunun farkında olduğunuzdan eminiz. Onun yan tarafında bir yerde. Ama o, onun hakkında detaylara inmiyor, çünkü - " Onlar Almanca sözcükler, birçok Almanca sözcük" diye gülüyor. " Onu göremezsiniz çünkü benim çıplak olmam gerekir." diyor. Bir yerlerde, Tokio Hotel hayranlarının ordusu nazikçe ağlıyor | |
|
| |
*~Brendy~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Bill Kaulitz Çarş. Tem. 01, 2009 3:02 pm | |
| Bill ve Tom''un Diploması Ve Notları !! Bravo dergisi
Okulu 1.8 not ortalamasıyla bitirmek! Yoğun ve stresli hayatlarına rağmen, Tokio Hotel ikizleri okulu ciddiye aldılar ve artık lise (yüksekokul) diplomaları var!
Tokio Hotel Amerika’yı fethetti! Yaşadıkları sonu gelmeyen strese rağmen, rock yıldızları ikizler Bill ve Tom (18) ek olarak bir de lise diplomalarını aldılar; liseyi bitirdiler! Hatta bunu süper notlarla yaptılar, 5 tane “2”, ve bir tane “1” ile. (not: 1 en iyi not, 6 ise en kötü not)
Bill ve Tom okul tecrübeleriyle ilgili konuşuyorlar:
Bravo: Tebrikler! Okulda yaptıklarınızdan memnun musunuz? Bill: Fazlasıyla! Gerçekten cok mutluyuz ve bu “okul” dönemini sonunda geride bıraktık. Tom ve ben bütün kitapları yırtmak ve yakmak için can atıyoruz.
Bravo: Bütün strese rağmen okulu böyle iyi notlarla nasıl bitirdiniz? Tom: İlk başta ikimiz için de korkunçtu! (güler) Bill: Ayrıca bu çalışma sistemine pek inancımız yoktu. Hatta sürekli “Unut bunu!” demek üzereydik. 18 yaşımızla artık okul çağında değiliz-yapmak zorunda da değildik. Ama biz çok mükemmeliyetçiyiz ve başarabilmek için her şeyi denedik. Yani daha az uyuduk ve daha çok çalıştık. Tom: Günde 12 saat ders çalıştık- sınavdan 1 hafta önce 7 gün boyunca! Bill: Ve o hafta Georg ile Gustav tümüyle serbestti! Özgür! Bu sözcügün anlamını bile bilmiyoruz biz.
Bravo: Okulunuzun sistemi göndermeye dayalıydı – internet üzerindendi. Bu iş nasıl yürüdü? Bill: Çalışma materyallerimizi evimize gönderdiler. Biz de yolladıklarını yapıp onlara geri gönderdik. Tom: Zamanı istediğimiz gibi ayarlayabiliyorduk-bu gerçekten iyiydi. Ama her şeyi elle yazmak zorundaydık-kopya çekmek mümkün değildi!
Bravo: Finallerde bile mi? Bill: Hayır! Sınavda Tom ve ben gözetmen ile aynı odadaydık ve ayrı oturduk. Gözetmen sürekli kağıtlarımıza baktı. Tom: Ayrıca kopya çekemezdik çünkü birbirimizden çok uzakta oturuyorduk. Eskiden okula gittiğimizde sürekli birbirimizden kopya çekerdik. Öğrendiklerimizi birbirimizle paylaşırdık yani. Bravo: İkinizin de sınav stresi var, değil mi? Bill: Fazlasıyla! Sınava bir hafta kala çok az uyuyabildik! Tom ve ben çok heyecanlıydık! Gece yarılarına kadar çalıştık ve sabah 6’larda uyandık. Tom: Sınavlardan önce kendimi hep çok kötü hissediyorum; kusacakmışım gibi. Ama neyse ki hiç kusmadım.
Bravo: Tokio Hotel üyesi olduğunuz için hocalar size kötü davranacak diye hiç korktunuz mu? Bill: Tabi ki! Önyargılı olup olmadıklarını bilemezdik. “Bunlar finallerin onlara hediye olarak verileceğini sanıyorlardır kesin” diye düşünüyor da olabilirlerdi. Tom: Fakat diğer bütün öğrenciler gibi aynı sınavı olduk ve kopya çekemedik. Belki de emin olmak için sınavlarımızı iki kere okumuşlardır. (güler)
Bravo: Geçmişte öğretmenlerle sık sık problemlerinizi olmuş. Bu sefer nasıldı? Bill: Bu sefer öğretmenler bize iyi davrandılar. Tom: Ama ben genel olarak öğretmenlerden hoşlanmıyorum. Zaten bu seferkileri çok nadiren gördük. Onları her gün görmek zorunda olsaydık, eminim ki onlarla kavgaya tutuşurduk.
Bravo: En çok hangi konuları seviyordunuz? Tom: (kopar) Hepsi korkunçtu! Hayatımın en kötü haftasıydı! Bravo: bu “okul mu? bir daha asla!” mı demek yani? Tom: Şöyle söyleyeyim; biyoloji hayatımda hep olacak! (güler) Bill: Her şeyden önce Tokio Hotel. Ama bu olduğumuz sınavları, finallari her zaman verebileceğimizi bildiğimiz için olduk. Tom: Ama bir dahaki sefere böyle bir şey yapmayacağız.
Bravo: Gerçekten notlarınız tıpatıp aynı mı? Bill: Bunun yine ikiz olmamızla ilgisi var. Biz de ilk gördüğümüzde inanamadık.
Bravo: Şuanda neler yapıyorsunuz? Bill: Avrupa turumuz başlamak üzere. Daha sonra tekrar Amerika’ya gideceğiz. Ve belki birkaç gün tatil yapacağız.
İşte notları: (ikisininki de aynı) Almanca: iyi (2) Matematik: iyi (2) Tarih: iyi (2) Biyoloji; iyi (2) İngilizce: iyi (2) Coğrafya: çok iyi (1) Açıklama: Yukardaki öğrencinin “Gymnasiale Oberstufe”ye gitmeye izni vardır. Fransızca çalışma grubunda yer almıştır. | |
|
| |
*~Brendy~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Bill Kaulitz Çarş. Tem. 01, 2009 3:09 pm | |
| | |
|
| |
*~Brendy~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Bill Kaulitz Çarş. Tem. 01, 2009 3:11 pm | |
| | |
|
| |