| Adam Brody | |
|
+11zeynkocakJB&. mella. İrem Ay diLaraTim. vaneesa_ashley mervEfron Hazal Kılıc. Deniz Karaduman ''streetdance~ Melek Koc [Z] Büşra Ay 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Büşra Ay Admin
| Konu: Geri: Adam Brody Salı Ara. 02, 2008 5:02 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Büşra Ay Admin
| Konu: Geri: Adam Brody Salı Ara. 02, 2008 5:15 pm | |
| | |
|
| |
Deniz Karaduman Hsm Bağımlısı
| Konu: Geri: Adam Brody Salı Ara. 02, 2008 5:52 pm | |
| saol canım çok seviyorum ben adam'ı | |
|
| |
Hazal Kılıc. Hsm Tutkunu
| Konu: Geri: Adam Brody Salı Ara. 02, 2008 6:07 pm | |
| | |
|
| |
Hazal Kılıc. Hsm Tutkunu
| Konu: Geri: Adam Brody Salı Ara. 02, 2008 6:09 pm | |
| | |
|
| |
mervEfron HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Adam Brody C.tesi Ara. 06, 2008 6:52 pm | |
| çoooooooooo......qqq şekeR gebeRiormm b uadama ryan da çoqq şekeR...(L)...<3 | |
|
| |
''streetdance~ Hsm Tutkunu
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Adam Brody Paz Ara. 07, 2008 11:27 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Adam Brody Paz Ara. 07, 2008 11:29 am | |
| |
|
| |
mervEfron HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Adam Brody Paz Ara. 07, 2008 11:29 am | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Adam Brody Paz Ara. 07, 2008 11:32 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Adam Brody Paz Ara. 07, 2008 11:41 am | |
| ADAM BRODY 1)eğer bir süper gücün olsaydı hangi tarza bir gücün olmasını isterdin? bir sürü süper gücüm olmasını isterdim.bunu bir güce indirmek gerçekten çok zor.ama uçmayı seçerdim.uçmak dedim ama uçaklardan ve uçmaktan nefret ediyorum!
2)the ring filminde oynamadan önce filmin bu kadar çok tutacağını düşünüyor muydun? filmin yönetmeni gore verbinski,ring'den önce the mexican filmini bitirmişti.senaryoyu okuduğum zaman sıradan bir korku filmi olmadığını hemen anlamıştım.ayrıca filmde naomi watts ile oynayacaktım.bu fırsatı kaçırmam mümkün değildi.filmin başarılı olacağını biliyordum.
3)bilgisayar oyunları oynamayı seviyor musun? evet seviyorum.arkadaşımda çok güzel bir sörf oyunu var durmadan birlikte oynuyoruz.küçükken ödevlerimi yapmayı ihmal ederim diye kendime playstation almamıştım.ama artık büyüdüm ve kendime bir tane aldım.yalnız kendimi tutmaya çalışıyorum çünkü bağımlı olmaya çok yatkınım.
4)the o.c hakkında yazılan yorumları okuyor musun? hem de hepsini.özellikle de yeni sezon başladığında çıkan yorumları okumayı çok seviyorum.
5)peki o.c'nin ömrü hakkında ne düşünüyorsun? teorik olarak,7-8 yıl diye düşünüyorum.bu tarz dizilerde benim iki korkum var.birincisi,dizinin başarılı olup olmayacağı,ikincisi ise başarılı olursa bu rolün üzerime yapışması endişesi.çünkü ben kendi yaşımdan oldukça küçük birini oynuyorum.ayrıca bana teklif edilen sinema filmlerindeki rollerin çoğu da dizidekine çok benzeyen roller.eğer kariyerimde bir basamak üste çıkmak zorundaysam gelen bu tarz tekliflerin çoğuna hayır demek zorundayım.
6)dizideki arkadaşlarınla set dışında da görüşüyor musun? evet.herkes birbiriyle çok iyi anlaşıyor.
7)her sezon bitiminde dizinin tamamı dvd olarak piyasaya çıkıyor.dizinin tüm bölümlerini izliyor musun ve içlerinden en favori bölüm hangisi? bence dizinin dvd olarak çıkması çok iyi fikir.oturup izlediğimi söyleyemem.en sevdiğim bölüm ikinci sezonda spider man rolünü oynadığım bölümdü.
8)neden o bölümü çok seviyorsun? çünkü dizinin çoğunda ben oynuyorum.bunu söylediğime inanamıyorsunuz belki ama doğru.tabii bir de spider man'i çok sevdiğimden dolayı.
9)spider man'i oynarken dublör kullandın mı? hayır.baş aşağı sallanırken neredeyse rachel'ın üstüne kusuyordum.hiç bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim.
10)ne kadar süre baş aşağı kalmak zorundaydın? tam tamına dört dakika.ama ilk dakikadan sonra bacaklarınızı hissetmemeye başlıyorsunuz.onlara çekimi çabuk yapmalarını söyleyip duruyordum çünkü,kusmak üzereydim.yüzümde kıpkırmızı olmuştu.
11)o bölümde dudakların da kırmızı ve kocaman gözüküyordu. benim yüzümde vücudumdaki kanın tamamı var.çok ciddiyim.yüzüm ce dudaklarım her zaman kıpkırmızıdır.
12)her geçem gün daha tanınmak ve özel hayatının bu kadar çok ön plana çıkması zor mu? eğer beverly hills'de takılıyorsanız sizi çekmeleri çok normal.bu tamamen size kalmış bir tercih.basının olduğu yerler bellidir.eğer onlara yakalanmak istiyorsanız oraya gidrsiniz,istemiyorsanız gitmezsiniz.
13)hayranlarının mektuplarına cevap yazıyor musun? hayır,yazmıyorum.sanırım bu sebepten dolayı cehenneme gideceğim.ben çok kötü biriyim biliyorum.
brody'in kariyerinin sadece the o.c dizisinden ibaret olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.çünkü brody,growing up brady,the sausage,undressed gibi oynadığı dizilerin yanı sıra ayrıca american pie 2 ve 2002 yılında herkesin favori korku filmi the ring'de oynadı.bitmedi!son olarak da in the land of the woman ve thank you for smoking filmlerinde rol aldı.bu çocuk çok yetenekli çook!
brody big japan isimli amatör bir müzik grubunda davul çalıyor.
diziyi yurt dışından izleyen insanlar,özellikle almanlar,şehri görmek için ülkelerinden kalkığ buralara geliyor,bir otobüsle dolaşıp şehri geziyorlar.
diziyi izleyen insanlar,kaliforniya'nın güneşli ve insanların güzel olduklarını düşünüyorlar.ama bu doğru değil.Alıntı! |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Adam Brody Paz Ara. 07, 2008 11:50 am | |
| ADAM BRODY Rüya gibi Erkekler Adam'in kas yığınlarına ve de taş gibi sert karın kaslarına ihtiyacı yok. Çünkü 26 yaşındaki oyuncu, yaramaz çekiciliği ve etkileyici gülümsemesiyle sadece Kaliforniya Orange County'deki kızları değil, kıvırcık saçlarıyla, bir anda dünya çapındaki tüm kadınların gönüllerini fethetti.Şeker gibi tatlı, çekici bir prens işte...
Belirgin özellikleri: Diziler dünyasının etkileyici kıvırcık kafası Hoşlandığı kadın Tipi: Tatlı ve sevimli dizi yıldızları Flört edebileceği Kadın Tipi: Ona çizgi roman koleksiyonunu göster, seni bir anda "Wonder Woman"ı yapsın
"Başarı, bir kadının inalılmaz derecede seksi görünmesini sağlar. Başarılı kadınlara hayranım. Onlarda bir çeşit şeytan tüyü var" Adam Brody. |
|
| |
vaneesa_ashley Üye
| Konu: Geri: Adam Brody Paz Ara. 07, 2008 12:53 pm | |
| | |
|
| |
mervEfron HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Adam Brody Paz Ara. 07, 2008 4:53 pm | |
| saL cnm çoqq şekeR bi çocuqq..<3 | |
|
| |
Melek Koc [Z] Hsm Bağımlısı
| Konu: Geri: Adam Brody Paz Ara. 07, 2008 7:33 pm | |
| | |
|
| |
Büşra Ay Admin
| Konu: Geri: Adam Brody Paz Ara. 07, 2008 7:35 pm | |
| | |
|
| |
Büşra Ay Admin
| Konu: Geri: Adam Brody Paz Ara. 07, 2008 7:41 pm | |
| | |
|
| |
Büşra Ay Admin
| Konu: Geri: Adam Brody Paz Ara. 07, 2008 7:42 pm | |
| | |
|
| |
Büşra Ay Admin
| Konu: Geri: Adam Brody Paz Ara. 07, 2008 7:43 pm | |
| | |
|
| |
Büşra Ay Admin
| Konu: Geri: Adam Brody Paz Ara. 07, 2008 7:45 pm | |
| | |
|
| |
Melek Koc [Z] Hsm Bağımlısı
| Konu: Geri: Adam Brody Paz Ara. 07, 2008 8:27 pm | |
| | |
|
| |
mervEfron HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Adam Brody Ptsi Ara. 08, 2008 6:07 pm | |
| ayy öLezemm yaww..!! çoooo....qqq şekeR yeRmm onun baLLaRını bLı__bLI__bLı...xxxxx | |
|
| |
mervEfron HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Adam Brody Ptsi Ara. 08, 2008 8:35 pm | |
| | |
|
| |
| Adam Brody | |
|