| Hsm Starlarını Dinle Yıldız Ol ! | |
|
+5Hatice Turan-MT Deniz Karaduman 'Ezgi Şen(NJ) Melek Koc [Z] mella. 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
mella. Hsm Tutkunu
| Konu: Hsm Starlarını Dinle Yıldız Ol ! Cuma Kas. 28, 2008 5:35 pm | |
| High School Musical Serisi’nin üç bomba ismi Zac, Ashley ve Vanessa’dan “popüler olma” tüyoları almaya ne dersin?
Kendine inan Ashley diyor ki: “Lisedeyken hiç de popüler bir kız değildim. Şimdi eski fotoğraflarıma bakıyorum ve o zamanlar neler düşünüyor olabileceğimi tahmin etmeye çalışıyorum. Bildiğim tek şey var, o da kendime olan inancımı hiçbir zaman kaybetmediğim…”
Tadını çıkart! Zac diyor ki: “Acaba okul çıkışında, eğlenmek ve kendimi geliştirmek için neler yapabilirim diye düşünürdüm hep. Benim için cevap sahneydi ve bunu ilk başta sadece eğlenmek için yapıyordum, çok ilginç değil mi
Yeteneklerini keşfet Vanessa diyor ki: “Kendine karşı her zaman dürüst ol ve kimsenin seni etkilemesine izin vermeden yeteneklerini keşfetmeye çalış. Nelerden keyif alıyorsun, hangi alanlarda başarılı olduğunu düşünüyorsun ve bu sana neler kazandıracak? Sonra da asla durma ve yoluna devam et!”
Korkma, istediğini al Vanessa diyor ki: “Eğer bir şeyi gerçekten çok istiyorsan, git ve onu al. Ben iş görüşmelerine gittiğimde kendime her zaman şunu söylüyorum: ‘Bu kez her şey çok daha güzel olacak ve kimse beni durduramayacak.’”
Ayakların her zaman yere bassın Zac diyor ki: “İnsan popüler olmak adına kötü arkadaşlardan etkilenebilir. Ben hala her sabah kahvesini içen, sakince evinde oturan sıradan bir gencim. Ama çevremde beni aşağı çekmeye çalışan insanlar oluyor. Mantığı asla elden bırakmamak gerekiyor.”
Umarım Yokturr | |
|
| |
Melek Koc [Z] Hsm Bağımlısı
| Konu: Geri: Hsm Starlarını Dinle Yıldız Ol ! Cuma Kas. 28, 2008 5:40 pm | |
| | |
|
| |
'Ezgi Şen(NJ) Hsm Tutkunu
| |
| |
Deniz Karaduman Hsm Bağımlısı
| Konu: Geri: Hsm Starlarını Dinle Yıldız Ol ! Cuma Kas. 28, 2008 8:37 pm | |
| | |
|
| |
Hatice Turan-MT Hsm Tutkunu
| |
| |
niLeyLove.* HsmFan Üyesi
| |
| |
niLeyLove.* HsmFan Üyesi
| |
| |
Grabeel HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Hsm Starlarını Dinle Yıldız Ol ! Paz Şub. 22, 2009 9:37 pm | |
| Korkma, istediğini al Vanessa diyor ki: “Eğer bir şeyi gerçekten çok istiyorsan, git ve onu al.
Sadece Lucas'ı istiyorum.Gidip almaya da kararlıyım! xD | |
|
| |
Hazal Kılıc. Hsm Tutkunu
| Konu: Geri: Hsm Starlarını Dinle Yıldız Ol ! Ptsi Şub. 23, 2009 10:04 am | |
| Ashley okuldayken amigoymuş :hpy: | |
|
| |
MC Admin
| Konu: Geri: Hsm Starlarını Dinle Yıldız Ol ! Salı Mayıs 26, 2009 12:42 pm | |
| | |
|