Bir zamanların en güzel yeri, şimdinin en güzel hatırası. HSMFAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hsmfan.forume.biz

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

14 Yaşında ...

+26
z.ßradley'J
AsLı~~
~Windy x]
dwrimseda
Esra Kara
Kardi*Ka
zac_vanessa
PeNoLoPi
Burcu Çağlayan
Beste_Robert
Deniz Karaduman
deniz.bill_joe
*dmLa*
Elif Rodoplu
robraysten.
Melek Koc [Z]
buRak*
'Ezgi Şen(NJ)
SnM_HsM
BurSe
vanessadamla
kelebekkk
Emossh-VH
JuicyDuff
rabish.
Mr.Go-Get-Em
30 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Misafir
Misafir

14 Yaşında ... Empty
MesajKonu: 14 Yaşında ...   14 Yaşında ... Icon_minitimePerş. Kas. 13, 2008 2:55 pm

Seriye yeni gelenlerin işi zor elbette… Artık deneyim kazanmış oyuncuların yerini doldurmak gibi zor bir görev onları bekliyor. Ancak en azından bir tanesi hayli deneyimli… Londra’daki Performans Sanatları Akademisinde okurken kadroya alınan 14 yaşındaki Jemma-McKenzie Brown, “Çok sıkı bir High School Musical hayranıyım. Tüm şarkıları biliyorum ve dansların birçoğunu yapabiliyorum” diyerek iddiasını dile getiriyor.

Ben o kadar küçük olduğunu tahmin etmiyodum valla...

En son nutellazac tarafından Cuma Mart 27, 2009 6:03 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Mr.Go-Get-Em
Üye
Üye
Mr.Go-Get-Em

14 Yaşında ... Empty
MesajKonu: Geri: 14 Yaşında ...   14 Yaşında ... Icon_minitimePerş. Kas. 13, 2008 3:05 pm

Ay İnanmıyorum O Kız 14 Yaşında mı ?
rabish.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
rabish.

14 Yaşında ... Empty
MesajKonu: Geri: 14 Yaşında ...   14 Yaşında ... Icon_minitimePerş. Kas. 13, 2008 3:57 pm

Evet Ya Kız Benle Aynı Yaşta Şaşırmak
JuicyDuff
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
JuicyDuff

14 Yaşında ... Empty
MesajKonu: Geri: 14 Yaşında ...   14 Yaşında ... Icon_minitimePerş. Kas. 13, 2008 5:35 pm

Benle Yaşıt Çok Mutlu Ne Ballı Ya ... Ufff :/
http://justjuicy.forume.biz
Emossh-VH
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
Emossh-VH

14 Yaşında ... Empty
MesajKonu: Geri: 14 Yaşında ...   14 Yaşında ... Icon_minitimePerş. Kas. 13, 2008 5:36 pm

nutellazac demiş ki:
Seriye yeni gelenlerin işi zor elbette… Artık deneyim kazanmış oyuncuların yerini doldurmak gibi zor bir görev onları bekliyor. Ancak en azından bir tanesi hayli deneyimli… Londra’daki Performans Sanatları Akademisinde okurken kadroya alınan 14 yaşındaki Jemma-McKenzie Brown, “Çok sıkı bir High School Musical hayranıyım. Tüm şarkıları biliyorum ve dansların birçoğunu yapabiliyorum” diyerek iddiasını dile getiriyor.

şuan resmini koyamadım ama filmde ashley'in yakın arkadaşını oynayan sarışın kız Çok Mutlu men o kadar küçük olduğunu tahmin etmiyodum valla...

ya ne var?
bende HSM bütün sarkılarını biliorm hatta
Nessamınkıleri ve Ashnkinide
Artık kliplerin Ash nessa farketmez onların hareketlerinide biliorm HSM de ne var Şaşırmak
gecerm ben bu kızı ?? Çok Mutlu
HSM 3 şarkılarının hepsiniz ezberledm bune ya Çok Mutlu
Teşekürler Çok Mutlu

cok sıkı fan şarkılarını bilmekler hareketlerini bilmekle olmuo yalnız Göz Kırpma
içten sevmek.. Bnm nessa'mı sevdiğim gibi.. =) öyle hemen havalanmasın canım Çok Mutlu içten seviomu bakalımm Çok Mutlu
kelebekkk
Üye
Üye
kelebekkk

14 Yaşında ... Empty
MesajKonu: Geri: 14 Yaşında ...   14 Yaşında ... Icon_minitimePerş. Kas. 13, 2008 7:11 pm

çok komiksin ama sana tamamen katılıyorum cnm çok haklısın
vanessadamla
Üye
Üye
vanessadamla

14 Yaşında ... Empty
MesajKonu: Geri: 14 Yaşında ...   14 Yaşında ... Icon_minitimePerş. Kas. 13, 2008 10:00 pm

bu yabancıların hormonblarımı bozuk yoksa bizimkimi küçük anlamadım miley demişken ben mileyle aynı gün doğdum nese o kızın yerinde olmak için nelerimi vermezdim varyaaa
BurSe
Yeni Üye
Yeni Üye
BurSe

14 Yaşında ... Empty
MesajKonu: Geri: 14 Yaşında ...   14 Yaşında ... Icon_minitimeCuma Kas. 14, 2008 12:02 pm

Arkadaşlar bir yanlış anlama var o sarışın kız yani SELENA GOMEZ 1992 doğumlu yani 17 yaşına gircek . . .
Misafir
Misafir

14 Yaşında ... Empty
MesajKonu: Geri: 14 Yaşında ...   14 Yaşında ... Icon_minitimeCuma Kas. 14, 2008 2:31 pm

BurSe demiş ki:
Arkadaşlar bir yanlış anlama var o sarışın kız yani SELENA GOMEZ 1992 doğumlu yani 17 yaşına gircek . . .

Cnm selena gomez hsm 3 te yok!!bahsettiğim kızın adı jemma mckenzie brown istersen araştır...
SnM_HsM
Üye
Üye
SnM_HsM

14 Yaşında ... Empty
MesajKonu: Geri: 14 Yaşında ...   14 Yaşında ... Icon_minitimeCuma Kas. 14, 2008 2:46 pm

Pardon ama ohaa şimdi baktım googleden bence hiç de 14 gibi diil yani baya büyük gösteriyo :shock:
Mr.Go-Get-Em
Üye
Üye
Mr.Go-Get-Em

14 Yaşında ... Empty
MesajKonu: Geri: 14 Yaşında ...   14 Yaşında ... Icon_minitimeCuma Kas. 14, 2008 2:53 pm

Yaa Ben O Kızdan Büyüğüm Yaa
'Ezgi Şen(NJ)
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu

14 Yaşında ... Empty
MesajKonu: Geri: 14 Yaşında ...   14 Yaşında ... Icon_minitimeCuma Kas. 14, 2008 2:56 pm

RaBisH<3 demiş ki:
evet yha kız benle aynı yaşta Şaşırmak

Alıntı Yapıp Boş Mesaj Göndermek Yasak !!! :shock:
vanessadamla
Üye
Üye
vanessadamla

14 Yaşında ... Empty
MesajKonu: Geri: 14 Yaşında ...   14 Yaşında ... Icon_minitimeCuma Kas. 14, 2008 3:37 pm

evet yaa diyorum hormonlarda bir sorun varr
buRak*
Üye
Üye
buRak*

14 Yaşında ... Empty
MesajKonu: Geri: 14 Yaşında ...   14 Yaşında ... Icon_minitimeCuma Kas. 14, 2008 5:44 pm

şu yeni Tiara Gold inanmıorm ya (=
http://www.vanessahudgens.1forum.biz
Melek Koc [Z]
Hsm Bağımlısı
Hsm Bağımlısı
Melek Koc [Z]

14 Yaşında ... Empty
MesajKonu: Geri: 14 Yaşında ...   14 Yaşında ... Icon_minitimeC.tesi Kas. 15, 2008 4:07 pm

Sağol .. xD
Yorum YOK !!
'Ezgi Şen(NJ)
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu

14 Yaşında ... Empty
MesajKonu: Geri: 14 Yaşında ...   14 Yaşında ... Icon_minitimeC.tesi Kas. 15, 2008 5:01 pm

Yanlız ben o ksı deilde o zenci çosuk var yha onu 14 yaşında diye biliyodum 14 yaşında olamz o kıs çok büyk gösteriyor
vanessadamla
Üye
Üye
vanessadamla

14 Yaşında ... Empty
MesajKonu: Geri: 14 Yaşında ...   14 Yaşında ... Icon_minitimeC.tesi Kas. 15, 2008 5:03 pm

EmoShVaneSsa demiş ki:
nutellazac demiş ki:

şuan resmini koyamadım ama filmde ashley'in yakın arkadaşını oynayan sarışın kız Çok Mutlu men o kadar küçük olduğunu tahmin etmiyodum valla...

ya ne var?
Artık kliplerin Ash nessa farketmez onların hareketlerinide biliorm HSM de ne var Şaşırmak
Teşekürler Çok Mutlu

cok sıkı fan şarkılarını bilmekler hareketlerini bilmekle olmuo yalnız Göz Kırpma
içten sevmek.. Bnm nessa'mı sevdiğim gibi.. =) öyle hemen havalanmasın canım Çok Mutlu içten seviomu bakalımm Çok Mutlu

aynen Çok Mutlu
robraysten.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
robraysten.

14 Yaşında ... Empty
MesajKonu: Geri: 14 Yaşında ...   14 Yaşında ... Icon_minitimeC.tesi Kas. 15, 2008 6:28 pm

Ashley'n en yakın arkadaşı değil canım Göz Kırpma
Yardımcısı...
Ama Ashley'in yerine göz koymaya çalışıyor...
Oyuncu çıkıyor...
http://www.kstewfan.yetkinforum.com
Elif Rodoplu
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
Elif Rodoplu

14 Yaşında ... Empty
MesajKonu: Geri: 14 Yaşında ...   14 Yaşında ... Icon_minitimePerş. Kas. 20, 2008 1:11 pm

Kesinlikle ya Kötü ve Sinirli o 14 gibi durmuo ama ..ash 23 yaşında oda 23 gibi duruo Şaşırmak Kart kız LoL!!
vanessadamla
Üye
Üye
vanessadamla

14 Yaşında ... Empty
MesajKonu: Geri: 14 Yaşında ...   14 Yaşında ... Icon_minitimePerş. Kas. 20, 2008 5:35 pm

Kart Kız ay koptum Kahkaha
*dmLa*
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
*dmLa*

14 Yaşında ... Empty
MesajKonu: Geri: 14 Yaşında ...   14 Yaşında ... Icon_minitimeC.tesi Kas. 22, 2008 9:27 am

Bilgi İçin Sağol Bence Çok Sevimli Bir Kız =)
Misafir
Misafir

14 Yaşında ... Empty
MesajKonu: Geri: 14 Yaşında ...   14 Yaşında ... Icon_minitimeC.tesi Kas. 22, 2008 4:34 pm

Bencede Ama Gerçekten Kart Gülümseme
deniz.bill_joe
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
deniz.bill_joe

14 Yaşında ... Empty
MesajKonu: Geri: 14 Yaşında ...   14 Yaşında ... Icon_minitimePaz Kas. 23, 2008 1:09 pm

"kart kız" süper yaa... Kahkaha
Bu arada o kız 14'se bende 5 yaşındayım...
Deniz Karaduman
Hsm Bağımlısı
Hsm Bağımlısı

14 Yaşında ... Empty
MesajKonu: Geri: 14 Yaşında ...   14 Yaşında ... Icon_minitimePtsi Kas. 24, 2008 5:38 pm

EmoShVaneSsa demiş ki:
nutellazac demiş ki:

ya ne var?
Teşekürler Çok Mutlu

[b]evet ya kendini çok da kaptırmasın bence o kız. pabucumun sharpay evansı. sharpay gibi olamicak asla.
bence de içten sevmek daha önemli=)
naparsan yap içten sevemiyosan eğer sen HSM diil kendi fanınsındır. =)
ama kız hoş bi kız inkar edemeyiz;)
neyse bence çok içten sevdiğini düşünmüyorum;)
bir de başlık daha açıklayıcı olabilirmiş =)
neyse çok saol=)
kız çok küçük ama benim ona kafam takıldıGöz Kırpma
acaba kız yaşını salıyo fln olabilir mi?=)
çünkü yani o ashley'nin boyunu bile geçio. insaf:D =) Çok Mutlu
Beste_Robert
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
Beste_Robert

14 Yaşında ... Empty
MesajKonu: Geri: 14 Yaşında ...   14 Yaşında ... Icon_minitimeÇarş. Mart 18, 2009 1:48 pm

Kızdaki şansa bak

14 Yaşında ...
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-