| Kristen Stewart | |
|
+9# Calypso. Melek Koc [Z] nurselhançarlı' Butterfly. Ekin Öz zeynkocakJB&. JesseLover. Lucas_15 z.ßradley'J 13 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
'Ezgi Şen(NJ) Hsm Tutkunu
| Konu: Geri: Kristen Stewart C.tesi Tem. 02, 2011 11:02 am | |
| Christ Weitz Kristen ve Taylor Hakkında Konuşuyor (Yeniay'ın yönetmeni)
E!Online CW: Evet bu çocukları gerçekten çok seviyorum. Bazılarının bu gece beni desteklemek için burada olmaları harikaydı ve hepsinin de son derece yetenekli olduğunu düşünüyorum. Yeni Ay filmini çekmemin asıl sebebi buydu.
Bebeğin Kristen'ın karnını yiyip çıktığı bölümü nasıl çektiler onu öğrenmek istiyorum.
Celebuzz -Yeniden çalışmak istediğiniz birileri var mı?
CW: Tabi ki. Eğer izin verirlerse Kristen, Rob ve Taylor.
-Kristen ve Taylor gibi daha önce beraber çalıştığınız set arkadaşlarınız buraya gelerek destek vermeleri sizin için ne ifade ediyor?
CW: Çok muazzam ve gerçekten harika birşey. Demek istediğim ne zaman dışarı çıkmak zorunda kalsalar her çeşit insanla, herşeye çığlık atan fanlarla ve bu tip şeylerle yüzleşmek zorundalar. Giyinip kuşanmak ve 'Bu gece ne giyinmeliyim?' diye düşünmek zorundalar. Onlar için filmi evde dvd'den izlemek çok daha kolay olurdu. Bugün buraya gelmelerinden çok etkilendim. Onları burda görmek çok güzeldi çünkü gerçekten onlara bayılıyorum. | |
|
| |
| Konu: Geri: Kristen Stewart C.tesi Tem. 02, 2011 11:03 am | |
| 24 Haziran 2011 CumaChrist Weitz Kristen ve Taylor Hakkında Konuşuyor
Christ Weitz 'A Better Life' Filminin LA Film Festivali'ndeki prömiyerinde Alacakaranlık oyuncularının onu desteklemesi üzerine ve Şafak Vakti'nden dört gözle beklediği sahne hakkında konuştu. E!Online CW: Evet bu çocukları gerçekten çok seviyorum. Bazılarının bu gece beni desteklemek için burada olmaları harikaydı ve hepsinin de son derece yetenekli olduğunu düşünüyorum. Yeni Ay filmini çekmemin asıl sebebi buydu.
Bebeğin Kristen'ın karnını yiyip çıktığı bölümü nasıl çektiler onu öğrenmek istiyorum.
Celebuzz -Yeniden çalışmak istediğiniz birileri var mı?
CW: Tabi ki. Eğer izin verirlerse Kristen, Rob ve Taylor.
-Kristen ve Taylor gibi daha önce beraber çalıştığınız set arkadaşlarınız buraya gelerek destek vermeleri sizin için ne ifade ediyor?
CW: Çok muazzam ve gerçekten harika birşey. Demek istediğim ne zaman dışarı çıkmak zorunda kalsalar her çeşit insanla, herşeye çığlık atan fanlarla ve bu tip şeylerle yüzleşmek zorundalar. Giyinip kuşanmak ve 'Bu gece ne giyinmeliyim?' diye düşünmek zorundalar. Onlar için filmi evde dvd'den izlemek çok daha kolay olurdu. Bugün buraya gelmelerinden çok etkilendim. Onları burda görmek çok güzeldi çünkü gerçekten onlara bayılıyorum.
Kaynak:Kristen sterwart.tr
| |
|
| |
| Konu: Geri: Kristen Stewart C.tesi Tem. 02, 2011 11:04 am | |
| Bella'nın Gelinliğinin Tasarımcısı Carolina Herrera Carolina Herrera'yla Bella'nın Gelinliği ve Kristen Üzerine InStyle: Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1 için yıllarca süren Bella'nın gelinliğini kimin tasarlayacağı spekülasyonları Summit Entertainment'in resmi olarak gelinliği Carolina Herrera'nın tasarladığını açıklamasıyla sona erdi. Herrera resmi açıklamada "Herhangi bir gelinliği tasarlamak büyük bir zevk, fakat bu bilhassa özel." diyor. “Kristen çok güzel bir kız ve karakteri, Bella güzel bir gelin olacak."
| |
|
| |
| Konu: Geri: Kristen Stewart C.tesi Tem. 02, 2011 11:05 am | |
| Kristen Forbes Dergisinin '30 Yaş Altı En iyi Kazanan Ünlüler' Listesinde
Stewart'ın Alacakaranlık dışındaki kariyeri rol arkadaşı Robert Pattinson'ınki kadar başarılı olmadı. 2010'daki filmi The Runaways dünya çapında sadece 4.6 milyon dolar hasılat yaptı. Fakat iki bölümlük Şafak Vakti filmi kendisine bir sonraki büyük projesini arakenki dönemde yetecek kadar para getirmeli. Stewart şu anda yapım aşamasında olan Pamuk Prenses filmlerinden birinde rol alacak.
Kaynak: Kristen stewart.tr | |
|
| |
| Konu: Geri: Kristen Stewart C.tesi Tem. 02, 2011 11:06 am | |
| Kellan Lutz Kristen ve 'Şafak Vakti' Hakkında Konuşuyor Kristenla yaptığımız bilek güreşi sahnesini çekerken inanılmaz güzel vakit geçirdim. Kristen'ın vampir Bella rolünü üstlenişini görmek harikaydı. Onunla bilek güreşi yapmak, o aşırı derecedeki konsantre halini ve güçlü biriymişçesine hareket edişini görmek çok eğlenceliydi."
Şey, aslında Kellan'a göre her şey o kadar da eğlenceli değildi. "Kristen kolumu incitti." diye devam ediyor ve şakalaşıyor. "Demek istediğim, Tanrım, o güçlü bir kız."
Kaynak: Kristen stewart.tr | |
|
| |
zeynePayne. HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Kristen Stewart C.tesi Tem. 02, 2011 8:12 pm | |
| | |
|
| |
zeynePayne. HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Kristen Stewart C.tesi Tem. 02, 2011 8:18 pm | |
| | |
|