Bir zamanların en güzel yeri, şimdinin en güzel hatırası. HSMFAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hsmfan.forume.biz

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Emma Watson Dertli!

3 posters
YazarMesaj
demi-aSLı
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
demi-aSLı

Emma Watson Dertli! Empty
MesajKonu: Emma Watson Dertli!   Emma Watson Dertli! Icon_minitimeSalı Kas. 09, 2010 3:59 pm

'Brown University’de 2. sınıf öğrencisi olan Emma; sınıf arkadaşları gibi normal bir hayat yaşayamamaktan çok dertli. Geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajında, sınıf arkadaşlarından birinin kendisinden imza istemesinin kendisini ne kadar üzdüğünü anlatan Emma; kendimi çok kötü hissettim. Ağlamaya başladım. Herkes bana bakıyordu ve benim nasıl bir sorunum olduğunu düşünüyorlardı. Bense sadece; çok üzgün olduğumu, ama sadece öğrenci olmak istediğimi söyleyip, beni herzaman etrafında göreceğini ekleyip, imzalamazsam sorun olur mu diye sorabildim...’ şeklinde konuştu. Bir sabah da koridorda banyoya doğru ilerlerken yurtta kalan bir kaç kişinin fotoğrafını çekip twitter’da yayınlamalarına da canı sıkılmış ama bu tip insanların azınlıkta olmaları ve genel olarak kampüste mutlu olduğunu da söylemeden yapamıyor. Ne diyelim; ünlü olmak zor ve yapılacak çok fazla bir şey yok!
HEYGİRL
busrabalcıkJJ&.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
busrabalcıkJJ&.

MesajKonu: Geri: Emma Watson Dertli!   Emma Watson Dertli! Icon_minitimeSalı Kas. 09, 2010 4:27 pm

Bunedir ya..
Benim bildiğim onurlanması lazım.
Ama bi açıdan zor evet. Sürekli tepesinde imza isteyen arkadaşlar.
Neyse.. Üzüldüm Emma'ya..
Melek Koc [Z]
Hsm Bağımlısı
Hsm Bağımlısı
Melek Koc [Z]

MesajKonu: Geri: Emma Watson Dertli!   Emma Watson Dertli! Icon_minitimeSalı Kas. 09, 2010 5:32 pm

Farklı bi durum Emma Watson Dertli! 790826
Ne kadar çok öyle bir hayatı istesen de,
Ünlüsün ya, ne yapabilirsin ki?
Etrafında insanlar olucak.

Emma Watson Dertli!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Emma Watson'dan yaz koleksiyonu
» Emma Watson Vanity Fair'de