Bir zamanların en güzel yeri, şimdinin en güzel hatırası. HSMFAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hsmfan.forume.biz

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kendi kendini seviyor!

YazarMesaj
Deniz Karaduman
Hsm Bağımlısı
Hsm Bağımlısı

Kendi kendini seviyor! Empty
MesajKonu: Kendi kendini seviyor!   Kendi kendini seviyor! Icon_minitimePaz Eyl. 12, 2010 2:59 pm

Mahsusçuktan evlendirilen dört çiftin akıl almaz gündelik maceralarının yayınlandığı ‘Evcilik Oyunu’ programında sık sık gördüğümüz gelinlerden biri olan Kendi, bu haftaki HT Mag konuğumuz oldu. Programı izleyenlerin çoğunluğunun “Şımarık kız” olarak nitelendirdiği Kendi, geçen yıl ‘Salla’ adında ilk single’ını yapmış, şarkılarından çok Barbi bebeği andıran imajı konuşulmuştu. (Özellikle şeker pembesine boyattığı koca cipi) Şimdiyse diğer gelinlerin hanımefendiliğinin yanında sırıtan “Böyle de evli kadın olur mu canım” sorularının muhatabı konumunda. 23 yaşındaki çıtır şarkıcıyla Garage Stüdyoları’nda buluşup Murat Kıvrak’ın objektifine teslim ettik ve ardından kendisini yakından tanımak için sorularımızı yönelttik. Ancak bir gün Kendi’yi sessiz film oynarken anlatmanız gerekirse şu kelimeler yeterli olacaktır. Sarışın, pembe, alışveriş, topuk tıkırtısı...

*** Evcilik Oyunu tuhaf bir program, üstelik evlenecek yaşta da değilsin, neden böyle bir programdasın?
Çok tuhaf çünkü ben o program teklifi gelmeden kısa bir süre önce Las Vegas’ta yaşanan tek gecelik evlilikleri düşünüyordum. Bir erkek buluyorsun, evleniyorsun ve bir gün sonra boşanıyorsun. Çok keyifli değil mi?

*** Evlenmesi mi, boşanması mı? Ayrıca yapar mıydın böyle bir şey?
Evet! Programdan teklif gelmemiş olsaydı Las Vegas’ta böyle bir şey yapmayı planlıyordum. Bu yarışmada da evliliğin nasıl bir şey olduğunu görebiliyorsun. Vallahi normalde 6 aydan önce boşanamıyorsun onu göze alamazdım ama bir günlüğüne evli olmaya katlanabilirim.

*** Evliliğin nasıl bir şey olduğunu merak ediyorsun yani?
Merak ediyorum ama evlilik meraklısı bir tip değilim.

*** Evlilik sana göre bir şey mi?
Evlenilecek bir kız değilim. En azından önümüzdeki 5 yıl. Programdaki kocam Yiğit’e de söylüyorum. Ben müziğimle evliyim.

*** Bu cümle sevgiliyi başından atmak için söylenen büyük geyiklerden biri değil mi?
Hayır neden öyle diyorsun. Şimdi düşünsene, stüdyoya giriyorum gecenin yarılarında evde oluyorum. Kocama yemek yapıp sonra nasıl bulaşık yıkayabilirim ya da kocamla buluşup nasıl bir yerlere gidebilirim? Hayatımı
bir başka adamın hayatına göre düzenleyemem. Bunu yapabilenleri de anlayamıyorum.

*** İnsanların hayatlarını birleştirip, birlikte hareket etmeleri kulağa çok kötü mü geliyor?
Farklı hayatlar yaşayan insanlar bir araya gelip aynı hayatı yaşamaya çalışıyor. Kadın erkeğe, erkek kadına uymaya çabalıyor. 5 yıl sonra da evlilik denen zımbırtı patlayıveriyor.

*** Bu konuda bir önerin var sanırım?
Bence evli bile olsan ayrı evlerde yaşayabilme özgürlüğün olmalı. Böylece ilişkiyi hep taze ve dinç tutabiliriz. Sanırım böyle bir evlilik yaparım, eğer yapacak olursam. Sürekli birlikte ömür geçer mi?

*** Bana evlenebileceğin bir koca adayı tanımı yapar mısın?
Yaşı benden büyük olmalı. Çünkü olgun erkeklerden hoş**ıyorum. Sebebine gelince, ben olgun bir kadınım.
*** Olgun? Programda “şımarık kız çocuğu” olarak mimlendin. Büyümek istemiyor gibi bir halin var?
İnsanlar bu konuda yanılıyorlar. Ben hayatı ciddiye alan bir insanım. Sevdiğim adamla oturup siyaset bile konuşurum. Hayatın içinden sohbet edebilirim. Yüzeysel takı** tiplerle işim olmaz. İnsanlar çok olgunlaştıklarında ve hayatı anlamayı başardıklarında çocuklaşırlar. Çünkü hayatın o kadar da ciddiye alınmaması gerektiğini fark ederler. Bunu başarabiliyorum. Hayatı gerektiğinden fazla ciddiye almıyorum.

İÇİMDE BİR DİŞİLİK YOK
*** Programda kocan Yiğit’i parmağının ucunda oynatıyorsun sanki...
Aslında parmağımın ucunda oynatmıyorum. Yıldız’la (Asyalı) bunu çok konuşuyoruz. Erkekleri evlilik planlarının içine çekmek için türlü kumpaslar içine giren tonla kadın var etrafımızda. Türlü numaralar, mesajlar, giyimler, nazlar...
Ama ben öyle bir kadın değilim. Bir erkeğin hiçbir istediğini yapmadan kendime bağlayabilirim. Ama nasıl yaptığımı sorma, çünkü ben de bilmiyorum. Bence erkekler benim gibi gerçek kadınları seviyorlar.

*** Kendini kadın gibi görüyor musun? Yani dişi bir kadın...
Hımm sanırım hayır. Kadınım ama sanırım genç kız gibi.. İçimde bir dişilik yok. Giydiğim kıyafetler makyajım evet beni biraz dişileştiriyor ama içimde dişi bir kadın yok, gerçekten. Öyle olmayı da sevmiyorum.

*** Kendini en çok ne zaman kadın gibi hissediyorsun?
Bir toplulukta erkekler beni ciddiye alıp dinlediğinde.

*** Ne demek bu?
Türkiye’de iletişim kurmak ve kendini ifade etmek çok zor. İnsanlar seni dinlemek istemiyor çünkü görünüşünle onlar için bir kalıba çoktan girmiş oluyorsun. Sonra ne anlatırsan anlat önemsizleşiyor.

CİPİMİ KENDİM ALDIM
*** Hakkında nasıl bir önyargı oluştuğunu düşünüyorsun?
Cipimi bana zengin bir adamın almış olduğu bile düşünülüyor. Oysa ki kendim aldım. Alışveriş merkezlerinden çıkmayışım, erkek parası yediğim, gündem yaratmaya çalıştığım, aslında şımarık ve * bir kız olduğum hakkında bir sürü önyargı. Halbuki bunların hiçbiri doğru değil. Yurt dışında olduğumda insanlarla daha rahat iletişim kuruyorum. Çünkü orada insanlar ne giydiğine nasıl yürüdüğüne bakmıyor. Arabanın pembe rengi sempati bile doğuruyor. Minicik elbiseler giydiğimde yolda insanlar “Harika görünüyorsun bugün” diyor. Türkiye’de ise “Off yavrum benim” diyorlar.
*** Klasik bir soru gibi görünebilir ama kendini seksi buluyor musun, çünkü biz bu fotoğraflarda seni gayet seksi bulduk?
Giydiğim kıyafete göre değişebiliyor. Seksi bir kıyafet giydiğimde evet. Ama üzerime bir ceket geçirdiğimde hal ve hareketime bir ciddiyet geliyor. Kahkahalarımın volümü düşüyor. Tuhaf ama giydiklerim hareketlerimi şekillendiriyor.

Kendi kendini seviyor!
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Eminem - Lose Yourself (Kendini kaybet)