Konu: Nick Jonas / Critical ( Kritik ) Ptsi Tem. 26, 2010 1:06 pm
Something's creeping inside - İçimde ürpertici bir şey var And this feeling's about change - Ver bu hisler değişim hakkında Gotta face the fact that I can't walk away - Çekip gidemediğimden yüzleşmeliyim
This is critical - Bu kritik And I'm feeling helpless - Ve çaresiz hissediyorum So it's time to go - O zaman şimdi gitme zamanı And it's ... unhealthy - Ve bu ... sağlıksız ... This is critical - Bu kritik
Used to have this thing figured out - Eskiden buna uyum sağlardıö But it's different now - Ama şimdi farklı When you came, you saw, you conquered - Sen geldiğinde, gördün, elde ettin My heart - Benim kalbimi
It's your laugh and your smile - Bu senin kahkahan ve senin gülümsemen Wanna stay for a little while - Küçük bir an için kalmak istiyorum I don't wanna go - Gitmek istemiyorum I just want you in my arms - Sadece seni kollarımda istiyorum
This is critical - Bu kritik And I'm feeling helpless - Ve çaresiz hissediyorum So it's time to go - O zaman şimdi gitme zamanı And it's ... unhealthy - Ve bu ... sağlıksız ... This is critical - Bu kritik
şarkı sözleri,müziği ve en başta söyleyen kişi hayatımda dinlediğim ve sürekli dinlemek istediğim nadir şarkılardan biri !