Miley Cyrus , 29 Mayıs'ta Lisbon'da Rock in Rio konseri verdi ve şarkılarından biri olan "Full Circle"ı söyledi.
17 yaşındaki genç şarkıcı, "Bu şarkı iki kişi hakkında. Onlar her zaman tekrar kavuşacaklar ne olursa olsun ya da kötü insanlar ne derse desin. Süpriz , süpriz .. Bu bir Jonas kardeş hakkında. Bunu duymadınız."
Şarkı sözleri arasında,
I try to run but I keep on coming back full circle and I can’t jump the track, can’t let you go.”
Çeviri : Koşmaya çalıştım ama hep geri döndüm çemberin içine , engelden atlayamadım , seni bırakamıyorum
Melek Koc [Z] Hsm Bağımlısı
Konu: Geri: Miley, sonunda itiraf etti! Cuma Tem. 16, 2010 6:59 am
Neeeee Neler duyuyorum? !!
'oLivia. HsmFan Üyesi
Konu: Geri: Miley, sonunda itiraf etti! Cuma Tem. 16, 2010 9:39 am
Mutluluktan ağlamak istiyoruuummm
Merve Mercan'NJ' HsmFan Üyesi
Konu: Geri: Miley, sonunda itiraf etti! Cuma Tem. 16, 2010 10:55 am
Miley Ne yapmaya Çalışıyo anlamıyorum Hem Lıamla Çıkıyo Mutluyuz Dıyo Hemde Bunları soyluyo. Niley Eskıde Kalmış Bişey Tekrar Tekrar Boyle Haberlerın Çıkması Çok Gereksız Saçma Şeyler
Bestecyrus. HsmFan Üyesi
Bunun gerçek olduğuna hiç ama hiç inanmıyorum.. Her zamanki gibi aşırı Niley fanlarının uydurması!! Miley Liam ile birlikte ve mutlu görünüyor gidipte "Aslında Nick için ölüyorum ona döneceğim ama bu bir sır" diyecek kadar aptal bir karaktere sahip değildir sanırım.. Kızın kendi hayatı ve şu an Nick ile olduğundan daha mutlu.İstediğiniz(aşırı Niley fanları için geçerli) birlikte olmaları olmuş artık,kimse mutlu olup olmadıklarına bakmıyor. Sonuçta onların kararı bu mutluluklarını ölçemezsiniz,bilemezsiniz. Kaynak zaten yok! Ayrıca ben ve benim gibi birçok kişi saçma ve yalan olan Niley haberlerini duymaktan bıktı!!
e.elif(NJ)onas. Hsm Tutkunu
Konu: Geri: Miley, sonunda itiraf etti! C.tesi Tem. 17, 2010 8:13 am
AndrwTizz. demiş ki:
Bunun gerçek olduğuna hiç ama hiç inanmıyorum.. Her zamanki gibi aşırı Niley fanlarının uydurması!! Miley Liam ile birlikte ve mutlu görünüyor gidipte "Aslında Nick için ölüyorum ona döneceğim ama bu bir sır" diyecek kadar aptal bir karaktere sahip değildir sanırım.. Kızın kendi hayatı ve şu an Nick ile olduğundan daha mutlu.İstediğiniz(aşırı Niley fanları için geçerli) birlikte olmaları olmuş artık,kimse mutlu olup olmadıklarına bakmıyor. Sonuçta onların kararı bu mutluluklarını ölçemezsiniz,bilemezsiniz. Kaynak zaten yok! Ayrıca ben ve benim gibi birçok kişi saçma ve yalan olan Niley haberlerini duymaktan bıktı!!
Her harfine katılıyorum Mert. Ayrıca bu haber yeni değil ve dediği gibi de kaynak yok. Full circle şarkısı taa Breakout albümünden :/
niLeyLove.* HsmFan Üyesi
Konu: Geri: Miley, sonunda itiraf etti! C.tesi Tem. 17, 2010 11:05 am
Hayatım anladım fanatik Niley hayranısın ama ben yine de inanmıyorum. Ben biriyle mutlu olucam ve hatta evliliği düşünmeye başlıyacaım ama konser sırasında "Nick ile tekrar çıkacağız "tarzında cümleler sarfedeceğim.. Şarkıyı koymuşsun ama sanırım ben kaçırdım.Şarkı Niley için yazılmış.Geri dönücem demiyor. BreakOut zamanında zaten Liamiley yoktu canım.. Hidetlenme herşey Niley aşkı demek değil ,)
Merve Mercan'NJ' HsmFan Üyesi
Hayatım anladım fanatik Niley hayranısın ama ben yine de inanmıyorum. Ben biriyle mutlu olucam ve hatta evliliği düşünmeye başlıyacaım ama konser sırasında "Nick ile tekrar çıkacağız "tarzında cümleler sarfedeceğim.. Şarkıyı koymuşsun ama sanırım ben kaçırdım.Şarkı Niley için yazılmış.Geri dönücem demiyor. BreakOut zamanında zaten Liamiley yoktu canım.. Hidetlenme herşey Niley aşkı demek değil ,)
Kesınlıkle Katılıyorum Siz sadece oyle ınanmak İstiyosunuz ... İstededığınız kadar İnanın Bu bişeyi değiştirmıyo Zaten ,)
Melek Koc [Z] Hsm Bağımlısı
Daha geçen MTV'de vardı. Miley kendi ağzıyla; -I'm happy with Liam! dedi ,) Ayrıca 7 things'de I'm not coming back. yani geri dönmeyeceğim diyor ,) Evet Breakout'ta Liam yoktu ama Nick vardı ondan söyledim zaten Daha bu konuyu ne kurcalıyorlar ki :/ ya doğru işleri bu qw
Beril Ayça Türkoğlu HsmFan Üyesi
Canlar ciğerler dostlar yani bu Miley'in kendi arkadaşları yok mu Bi cevresi yok mu? Var.Bunu o 2 kişiye de yazmış olabilir.Hobaleyyy Niley Niley demeye gerek yok ki sevgilisi olan aklı basında bir insan asla bunları söylemez Miley'inde aklı başında
Her harfine katılıyorum Mert. Ayrıca bu haber yeni değil ve dediği gibi de kaynak yok. Full circle şarkısı taa Breakout albümünden :/
Hazal Kılıc. Hsm Tutkunu
Just Jared Niley geri döndü dese bile onların hayatını doğrulamak için illa sağlam kaynak gerekmez. Kendi ağızlarıyla söyleseler inananırım. 'her haber doğru değildir'. Mert'e katılıyorum.O albüm varken Miam yoktu.
Simay Yılmaz Hsm Bağımlısı
Konu: Geri: Miley, sonunda itiraf etti! Cuma Ağus. 27, 2010 10:37 am
Başlık düzeltildi. Lütfen başlıkları açamadan önce başlık kurallarını okuyunuz.