LydiaMoon HsmFan Üyesi
| Konu: Eyes Set To Kill - Darling (Sevgilim) Cuma Haz. 18, 2010 5:01 pm | |
| Don't lie, don't lie to me now Yalan söyleme, yalan söyleme bana şimdi Now I'm erasing you Şimdi seni siliyorum Throwing those memories out Bu anıları dışarı atıyorum Out to start something new Yeni birşeylere başlamak üzere Throwing those memories Bu anıları atıyorum
Darling Sevgilim Don't lie to me Bana yalan söyleme Darling Sevgilim Don't lie to me Bana yalan söyleme Darling Sevgilim Don't lie to me Bana yalan söyleme Darling Sevgilim Don't Yapma
Breathe in slowly now Şimdi yavaşça nefes al Darling don't lie to me Sevgilim bana yalan söyleme Breathe in slowly now Şimdi yavaşça nefes al Darling don't lie to me Sevgilim bana yalan söyleme Inhale truth I plead Gerçeği içine çek yalvarıyorum For you're my only hope Sen tek umudum olduğun için Don't lie, don't leave Yalan söyleme, bırakma
Mind set on failure Düşüncen hata verdi The road you chose Seçtiğin yol Told me you loved me Beni sevdiğini söyledin Told me NO! Bana HAYIR dedin!
Take your time I'm only dying Vaktin var ben sadece ölüyorum Patiently I kneel here dying Sabırla burada ölmek için diz çöküyorum Curse the blind, you curse the blind Körü lanetliyorsun, körü lanetliyorsun Deep inside is where it lies Derinlerde içinde o uzanıyor
(Don't mind me, I'm only dying) (bana aldırma, ben sadece ölüyorum) What got me into this mess that devoured me? Beni yiyip bitiren bu kötü duruma beni bulaştıran ne oldu? What got me into this mess that devoured me? Beni yiyip bitiren bu kötü duruma beni bulaştıran ne oldu? What got me into this mess that devoured me? Beni yiyip bitiren bu kötü duruma beni bulaştıran ne oldu? Lies and deceitful actions keep promising Yalanlar ve hilekar tavırlar vaat edip duruyor What got me into this mess that devoured me?(Darling don't lie) Beni yiyip bitiren bu kötü duruma beni bulaştıran ne oldu?(Sevgilim yalan söyleme) Lie and deceitful actions keep promising(Darling don't lie) Yalanlar ve hilekar tavırlar vaat edip duruyor(Sevgilim yalan söyleme) What got me into this mess that devoured me?(Darling don't lie) Beni yiyip bitiren bu kötü duruma beni bulaştıran ne oldu?(Sevgilim yalan söyleme) Lie and deceitful actions keep promising(Darling don't LIE) Yalanlar ve hilekar tavırlar vaat edip duruyor(Sevgilim YALAN söyleme) | |
|
LydiaMoon HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Eyes Set To Kill - Darling (Sevgilim) C.tesi Haz. 26, 2010 2:13 pm | |
| | |
|
# Calypso. Hsm Bağımlısı
| Konu: Geri: Eyes Set To Kill - Darling (Sevgilim) Perş. Tem. 01, 2010 1:19 pm | |
| | |
|
Ekin Öz Hsm Bağımlısı
| Konu: Geri: Eyes Set To Kill - Darling (Sevgilim) Perş. Tem. 01, 2010 1:34 pm | |
| | |
|