Beril Ayça Türkoğlu HsmFan Üyesi
| Konu: Pin UP - Üretim Hatası Salı Haz. 15, 2010 11:57 am | |
| Sözleri okunduğunda saçma gelse de eğlenceli bi ritmi var
Zırr telefon, saat gece yarısı Bi insan her gün saçmalar mı ya, bu nasıl başarı Babası araba almış buna ha ha, hava atıyor İçimi bayıyo Taksim con conu kendini bi halt sanıyor
Biraz boyansam hoş bi kızmışım Sana soran oldu mu fikrini Kendisi tam bir ruh hastası Bence sen de var bir üretim hatası
Üretim hatası bu üretim hatası Yaranamadım sana söyletiyorsun inadına Bin kere dedim, yetmiyor zekası Al o fiyakalı arabanı sok bir tarafına
Ay karar vermiş evlenicekmiş (nee) Bir sürprizi varmış bana yüzük almış (diyosun) Sabrım kalmadı artık senin iğrenç müzik zevkine Sen o yüzüğü al da tak…
Hıyarın birisi yüzünden Harcanıyor 20′li yaşlarım Kahrını çeksin başkası Önce adam ol sen Allah’ın cezası
Üretim hatası bu üretim hatası Yaranamadım sana söyletiyorsun inadına Bin kere dedim, yetmiyo zekası Al o fiyakalı arabanı sok, Allah’ın cezası
Üretim hatası bu üretim hatası Yaranamadım sana söyletiyorsun inadına Bin kere dedim, yetmiyo zekası Al o yüzüğü al tak bir tarafına
Cins cins davranıyorsun Kaç paralıksın, oha oha Yaa hoşuna mı gitti Daha daha daha
Cins cins davranıyorsun Kaç paralıksın, oha oha Yaa hoşuna mı gitti Allah’ın cezası
Üretim hatası bu üretim hatası Yaranamadım sana söyletiyorsun inadına Bin kere dedim, yetmiyo zekası Al o fiyakalı arabanı sok, Allah’ın cezası
Üretim hatası bu üretim hatası Yaranamadım sana söyletiyorsun inadına Bin kere dedim, yetmiyo zekası Al o yüzüğü al tak bir tarafına
Al, al, al, al, al Sok bir tarafına | |
|
ellishia.* HsmFan Üyesi
| |
Büşra Yeşilyurt HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Pin UP - Üretim Hatası C.tesi Tem. 10, 2010 11:12 pm | |
| Bu şarkıyı seviyorum* (: sağol.. | |
|
Damla Tosya (IH) HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Pin UP - Üretim Hatası Çarş. Ağus. 18, 2010 4:25 pm | |
| - ellishia.* demiş ki:
- BerilGirl demiş ki:
Sözleri okunduğunda saçma gelse de eğlenceli bi ritmi var
Katılıyorum,teşekkürler ◕‿◕ Arkanızdayım:D aynen:D | |
|
*eces* Üye
| Konu: Geri: Pin UP - Üretim Hatası C.tesi Eyl. 04, 2010 3:23 pm | |
| Sözleri mantıksız,ama şarkı çok güzel.İnsanı haraketlendiriyor... Paylaşım için SAĞOL. | |
|