lessie. Hsm Tutkunu
| Konu: Manga finalde! Cuma Mayıs 28, 2010 10:18 am | |
|
Eurovision Şarkı Yarışması'nda "We Could Be The Same" adlı parçasıyla Türkiye'yi temsil eden maNga finale çıktı!
55. Eurovision Şarkı Yarışması'nın 2. yarı finalinde sahneye çıkan maNga, başarılı bir performans sergiledi ve yapılan oylama sonucu 17 ülke arasından ilk 10'a girerek finalde yarışmaya hak kazandı.
Manga yarı finalde, "We could Be The Same" parçasının Belçikalı prodüktör Hans Vrancken tarafından yapılan versiyonu ile sahne aldı.
55. Eurovision Şarkı Yarışması'nın finali 29 Mayıs Cumartesi akşamı gerçekleşecek. -Yorumum : O kadar inanılmaz, o kadar muhteşemdi ki ! Kelimeler bulamıyorum ! Sonuncu çıkmamıza rağmen, sonuna kadar bekledim, çünkü harika bi şov yapacaklarına inanıyordum. Herkesten farklıydılar, herşeyleriyle, saç,kostüm,şarkı, herşeyler ! Zaten kendileride demişti basın toplantısında bu yılki Eurovision'daki tek rock grubuydular. Ama ordaki robot kıza cidden sinir oldum, helede performansın sonunda,, nefret ettim o kızdan ! Resmen Ferman'ın 2 cm. ötesindeydi, orada olsaydım, o kıza yapacağımı bilirdim. Ama şarkının ilk versiyonu daha güzeldi (bence) ama bu versiyonda mükemmeldi ! maNga'ya inancım tam, finaldede güzel bi sonuç alacaklarına inanıyorum. Enerjileri yeter !!! =) | |
|
.melisMJ' Hsm Tutkunu
| Konu: Geri: Manga finalde! C.tesi Mayıs 29, 2010 2:05 pm | |
| Bence de. Süper oldu çok muhteşem bir gösteriydi. Ben 18 ülke arasında hiçbirini beğenmedim. Bence asıl bomba o diğer yarışmaya girmeyen ülkelerde. Umaarım güzel bir derece alırız. | |
|
Hazal Kılıc. Hsm Tutkunu
| Konu: Geri: Manga finalde! C.tesi Mayıs 29, 2010 3:05 pm | |
| Niye girmiyorlar hiç anlamıyorum ! Haksızlık resmen .s Ayrıca süperdik bayıldımm,öldüm ! Sahne performansı bizimki gibi kimsede yoktu ! O kız Ferman'ın.. şimdi terbiyem yetmiyorda. Neyse süperdi =) | |
|
Damla Tosya (IH) HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Manga finalde! C.tesi Mayıs 29, 2010 4:14 pm | |
| Ya bugün!! Geldi nihayet zamanı!! Yupii!!! | |
|