Bir zamanların en güzel yeri, şimdinin en güzel hatırası. HSMFAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hsmfan.forume.biz

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

G-Star, Liv Tyler'la devam ediyor

YazarMesaj
Simay Yılmaz
Hsm Bağımlısı
Hsm Bağımlısı
Simay Yılmaz

G-Star, Liv Tyler'la devam ediyor Empty
MesajKonu: G-Star, Liv Tyler'la devam ediyor   G-Star, Liv Tyler'la devam ediyor Icon_minitimeC.tesi Nis. 24, 2010 5:21 pm

G-Star, Liv Tyler'la devam ediyor 29ndumo

Liv Tyler, G-Star markasının yüzü olarak dergileri ve reklam panolarını süslemeye devam ediyor.

Bu sezon G-Star Raw'un reklam kampanyasına ait yeni fotoğraflar gün yüzüne çıkmaya başladı. Liv Tyler, G-Star'ın sadece yüzü değil, aynı zamanda ilham kaynağı olduğunu öğrendiğinde çok şaşırdığını belirtiyor.

"G-Star, gündelik hayatımda her zaman tercih ettiğim markalar arasındaydı. Tarzını seviyorum; çünkü bana çok doğal geliyor. Anton Corbin'in ise çok sevdiğim bir fotoğrafçı. Bana bu kampanyada benimle birlikte çalışmak istediğini söylediğinde teklifini hemen kabul ettim. Beni rock dünyasındaki seksi bir kız gibi görmesini seviyorum. Halbuki bu imaj benim normal halimden çok uzak!"diyor Tyler.

Liv Tyler, G-Star Raw'un 2010 sonbahar reklam kampanyası için yeniden Anton Corbijn'in objektifine poz verdi. Yeni kampanyaya ait fotoğraflar önümüzdeki günlerde gün yüzüne çıkacak.

Kaynak:Mtv
http://www.avrilturkey.foruma.biz/

G-Star, Liv Tyler'la devam ediyor
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Jil Sander, Uniqlo ile devam ediyor
» Replikas, konserlerine devam ediyor.
» Lady Gaga, Armani'yle devam ediyor!