N Admin
| Konu: Taylor Swift - White Horse (Beyaz At) Cuma Şub. 19, 2010 6:41 pm | |
| Say you're sorry, that face of an angel Üzgün olduğunu söyle, bu bir meleğin yüzü Comes out just when you need it to Yalnızca sen ona ihtiyaç duyunca ortaya çıkıyor As i paced back and forth all this time Geri ve ileri adım attım gibi bu sefer Cause I honestly believed in you Çünkü dürüstçe sana inandım Holding on the days drag on Sürüklenen günlere tutunarak Stupid girl, I should've known Aptal kız, bilmeliydim I should've known Bilmeliydim
chorus I'm not a princess, this ain't a fairytale Ben bir prenses değilim, bu bir peri masalı değil I'm not the one you'll sweep off her feet Ben ayağını kaydıracağın kişi değilim Lead her up the stairwell Merdiven boşluğuna doğru götüreceğin This ain't hollywood, this is a small town Bu Hollywood değil, bu küçük bir kasaba I was a dreamer before you went and let me down Ben bir hayalperesttim senin gelmenden ve beni hayalkırıklığına uğratmandan önce Now it's too late for you and your white horse Şimdi çok geç senin ve beyaz atın için To come around Çevrede dolanan
Maybe I was naïve, got lost in your eyes Belki ben saftım, gözlerinde kayboldum And never really had a chance Ve gerçekten hiç şansım olmadı My mistake, I didn't know to be in love Hatam, ben aşık olmayı bilmiyordum You had to fight to have the upper hand Sen kavga ettin üstteki el olmak için I had so many dreams about you and me Senin ve benim hakkımda öyle çok hayalim vardı Happy endings, well now I know Mutlu sonlar, şimdi biliyorum
repeat chorus tekrar koro
And there you are on your knees Ve işte sen dizlerinin üstündesin Begging for forgiveness, begging for me Bağışlanmak için yalvarırken, bana yalvarırken Just like I always wanted, but I'm so sorry. . . Tıpkı hep istediğim gibi, ama öyle üzgünüm ki. . .
Cause I'm not your princess, this ain't a fairytale Çünkü ben senin prensesin değilim, bu bir peri masalı değil I'm gonna find someone someday Bir gün birini bulacağım Who might actually treat me well Bana gerçekten iyi davranan This is a big world, that was a small town Bu büyük bir dünya, bu küçük bir kasabaydı There in my rearview mirror disappearing now Şimdi dikiz aynamda gözden kaybolmaya başlayan Now it's too late for you and your white horse Şimdi çok geç senin ve beyaz atın için Now it's too late for you and your white horse Şimdi çok geç senin ve beyaz atın için To catch me now Beni yakalaması için şimdi
Oh try and catch me now Oh dene ve yakala beni şimdi It's too late to catch me now Çok geç beni yakalamak için şimdi | |
|
# Calypso. Hsm Bağımlısı
| Konu: Geri: Taylor Swift - White Horse (Beyaz At) Cuma Şub. 19, 2010 6:52 pm | |
| | |
|