N Admin
| Konu: Taylor Swift - Forever & Always (Ebediyen ve Daima) Cuma Şub. 19, 2010 6:02 pm | |
| Once upon a time, I believe it was a Tuesday when I caught your eye Bir zamanlar, sanırım bir Salı günüydü gözlerini yakaladığımda And we caught onto something Ve biz bir şey yakaladık I hold onto the night, you looked me in the eye and told me you loved me Geceye tutundum, gözlerimin içine baktın ve beni sevdiğini söyledin
Were you just kidding? Şaka mı yapıyordun? Cause it seems to me, this thing is breaking down Çünkü bana öyle göründü, bu şey çöküyor We almost never speak Biz neredeyse hiç konuşmuyoruz I don't feel welcome anymore Artık hoş karşılandığımı hissetmiyorum Baby what happened, please tell me Bebek ne oldu, lütfen anlat bana Cause one second it was perfect, now you're halfway out the door Çünkü bir saniye bu mükemmeldi, şimdi neredeyse kapıdan çıktın
And I stare at the phone, he still hasn't called Ve telefona gözlerimi dikmiş bakıyorum, o hala aramadı And then you feel so low you can't feel nothing at all Ve sonra öyle moralsiz hissedersin artık hiçbirşey hissedemezsin And you flashback to when he said forever and always Ve geri dönersin onun ebediyen ve daima dediği zamana Oh, and it rains in your bedroom Oh, ve yatak odanda yağmur yağar Everything is wrong Her şey yanlış It rains when you're here and it rains when you're gone Yağmur yağıyor sen buradayken ve yağmur yağıyor sen gittiğinde Cause i was there when you said forever and always Çünkü oradaydım sen ebediyen ve daima dediğinde
Was I out of line? Çizginin dışına mı çıktım? Did I say something way too honest, made you run and hide Çok açık sözlü mü oldum, seni kaçıracak ve saklanmana sebep olacak Like a scared little boy Korkmuş küçük bir oğlan gibi I looked into your eyes Gözlerinin içine baktım Thought I knew you for a minute, now I'm not so sure Seni bir dakika için tanıdığımı düşündüm, şimdi öyle emin değilim So here's to everything coming down to nothing Öyleyse işte bir yere varmayan her şey burada Here's to silence that cuts me to the core İşte sessizlik beni çekirdeğe kadar kesen Where is this going? Bu nereye gidiyor? Thought I knew for a minute, but i don't anymore Bir dakika için bildiğimi düşündüm, ama artık bilmiyorum
And I stare at the phone, he still hasn't called Ve gözlerimi telefona dikmiş bakıyorum, o hala aramadı And then you feel so low you can't feel nothing at all Ve sonra öyle moralsiz hissedersin artık hiçbirşey hissedemezsin And you flashback to when he said forever and always Ve geri dönersin onun ebediyen ve daima dediği zamana Oh, and it rains in your bedroom Oh, ve yatak odanda yağmur yağar Everything is wrong Her şey yanlış It rains when you're here and it rains when you're gone Yağmur yağıyor sen buradayken ve yağmur yağıyor sen gittiğinde Cause i was there when you said forever and always Çünkü oradaydım sen ebediyen ve daima dediğinde You didn't mean it baby Bunu içten söylemedin bebek I don't think so Sanmıyorum
Back up, baby, back up Geri yükle, bebek, geri yükle(bilgileri) Did you forget everything? Her şeyi unuttun mu? Back up, baby, back up Geri yükle, bebek, geri yükle Did you forget everything? Her şeyi unuttun mu?
Cause it rains in your bedroom Çünkü yatak odanda yağmur yağıyor Everything is wrong Herşey yanlış It rains when you're here and it rains when you're gone Yağmur yağıyor sen buradayken ve yağmur yağıyor sen gittiğinde Cause i was there when you said forever and always Çünkü oradaydım sen ebediyen ve daima dediğinde
And I stare at the phone, he still hasn't called Ve gözlerimi telefona dikmiş bakıyorum, o hala aramadı And then you feel so low you can't feel nothing at all Ve sonra öyle moralsiz hissedersin artık hiçbirşey hissedemezsin And you flashback to when he said forever and always Ve geri dönersin onun ebediyen ve daima dediği zamana Oh, and it rains in your bedroom Oh, ve yatak odanda yağmur yağar Everything is wrong Her şey yanlış It rains when you're here and it rains when you're gone Yağmur yağıyor sen buradayken ve yağmur yağıyor sen gittiğinde Cause i was there when you said forever and always Çünkü oradaydım sen ebediyen ve daima dediğinde Didn't mean it baby Bunu kastetmedin bebek You said forever and always yeah Sen ebediyen ve daima dedin evet | |
|
# Calypso. Hsm Bağımlısı
| Konu: Geri: Taylor Swift - Forever & Always (Ebediyen ve Daima) Cuma Şub. 19, 2010 7:53 pm | |
| | |
|