N Admin
| Konu: Taylor Swift - Crazier (Beni Deli Ediyorsun) Cuma Şub. 19, 2010 6:00 pm | |
| I've never gone with the wind, just let it flow Ben rüzgarla asla gitmedim sadece akıp gitmesine izin verdim Let it take me where it wants to go Nereye gitmek istersem bana izin ver Til you open the door, there's so much more Kapıyı açana kadar orada kimse yoktu I've never seen it before Böyle bir şeyi daha önce görmemiştim I was trying to fly but I couldn't find my wings Uçmayı deniyorum fakat kanatlarımı bulamıyorum But you came along and you changed everything Ama sen geldin ve her şeyi değiştirdin
You lift my feet off the ground Ayaklarımı yerden kesiyorsun You spin me around Başımı döndürüyorsun You make me crazier crazier Beni deli ediyorsun Feels like I'm falling and I am lost in your eyes Gözlerinde düşüyorum ve kayboluyorum gibi hissediyorum You make me crazier crazier crazier Beni deli ediyorsun
I watched from a distance as you made life your own Seni uzaktan izledim çünkü sen kendi yaşamını yaptın Every sky was your own kind of blue Bütün gökyüzü bir çeşit maviydi And I wanted to know how that would feel Ve ben bunun nasıl bir his olduğunu bilmek istiyordum And you made it so real Ve sen bunu gerçek yaptın You showed me something that I couldn't see Göremediğim bazı şeyleri gösterdin You opened my eyes and you made me believe. Gözlerimi açtın ve beni inandırdın
You lift my feet off the ground Ayaklarımı yerden kesiyorsun You spin me around Başımı döndürüyorsun You make me crazier crazier Beni deli ediyorsun Feels like I'm falling and I am lost in your eyes Gözlerinde düşüyorum ve kayboluyorum gibi hissediyorum You make me crazier crazier crazier Beni deli ediyorsun Baby you showed me what livin' is for
I don't wanna hide anymore Daha fazla saklanmak istemiyorum
You lift my feet off the ground Ayaklarımı yerden kesiyorsun You spin me around Başımı döndürüyorsun You make me crazier crazier Beni deli ediyorsun Feels like I'm falling and I am lost in your eyes Gözlerinde düşüyorum ve kayboluyorum gibi hissediyorum You make me crazier crazier crazier Beni deli ediyorsun | |
|
# Calypso. Hsm Bağımlısı
| Konu: Geri: Taylor Swift - Crazier (Beni Deli Ediyorsun) Cuma Şub. 19, 2010 7:49 pm | |
| | |
|
Bonnie. Hsm Tutkunu
| Konu: Geri: Taylor Swift - Crazier (Beni Deli Ediyorsun) Paz Mart 21, 2010 12:56 pm | |
| Çok güzel bir şarkı sağol (: | |
|
zeynkocakJB&. Hsm Bağımlısı
| Konu: Geri: Taylor Swift - Crazier (Beni Deli Ediyorsun) Cuma Mayıs 07, 2010 9:38 pm | |
| muhtesem bisey tesekkürLer canııım.. | |
|