Damla Tosya (IH) HsmFan Üyesi
| Konu: Iyaz - Replay (Tekrar) Perş. Ocak 28, 2010 12:08 pm | |
| Shawty's like a melody in my head Kalçan bir melodi gibi yatağımda That I can't keep out Bundan uzaklaşamıyorum Got me singin' like Benim olmuş gibi söylerken Na na na na everyday Na na na na hergün It's like my iPod stuck on replay, replay-ay-ay-ay (2x) Bu IPod'umda sıkışıp tekrar edermiş gibi,tekrar-ar-ar-ar (2x)
Remember the first time we met İlk defa tanıştığımız zamanı hatırla You was at the mall wit yo friend Arkadaşınla birlikte alışveriş merkezindeydin I was scared to approach ya Yaklaşarak korkutmuştum seni But then you came closer Ama ben sana yakınlaşmıştım Hopin' you would give me a chance Ümitliyim bana bir şans daha verir misin
Who would have ever knew Şimdiye kadar kime sahip olduğumu bildi That we would ever be more than friends Şimdiye kadar arkadaştan daha fazlası oldu We're real worldwide, breakin all the rules Gerçekten vahşi dünyadayız,tüm kuralları bozulmuş She like a song played again and again Tekrar ve tekrar çalan bir şarkı gibi
That girl, like somethin off a poster O kız,bir afiş gibi That girl, is a dime they say O kız,onların söylediğine göre on sentlik para gibi That girl, is a gun to my holster O kız,kılıfımdaki bir silah gibi She's runnin through my mind all day, ay Her gün benim aklıma doğru koşuyor,or
Shawty's like a melody in my head Kalçan bir melodi gibi yatağımda That I can't keep out Bundan uzaklaşamıyorum Got me singin' like Benim olmuş gibi söylerken Na na na na everyday Na na na na hergün It's like my iPod stuck on replay, replay-ay-ay-ay (2x) Bu IPod'umda sıkışıp tekrar edermiş gibi,tekrar-ar-ar-ar (2x)
See you been all around the globe Gezegenin çevresinde olduğunu gör Not once did you leave my mind Aklımdan asla çıkmaz mısın We talk on the phone, from night til the morn Telefonda konuşuyoruz,geceden sabaha kadar Girl you really change my life Kızım gerçekten hayatımı değiştiriyorsun Doin things I never do Yapmadığım şeyleri yapıyorsun I'm in the kitchin cookin things she likes Mutfaktayım onun sevdiği şeyleri pişiriyorum
We're real worldwide, breakin all the rules Gerçekten vahşi dünyadayız,tüm kuralları bozulmuş Someday I wanna make you my wife Birgün benim karım olmanı isteyeceğim That girl, like somethin off a poster O kız,bir afiş gibi That girl, is a dime they say O kız,onların söylediğine göre on sentlik para gibi That girl, is a gun to my holster O kız,kılıfımdaki bir silah gibi She's runnin through my mind all day, ay Her gün benim aklıma doğru koşuyor,or
Shawty's like a melody in my head Kalçan bir melodi gibi yatağımda That I can't keep out Bundan uzaklaşamıyorum Got me singin' like Benim olmuş gibi söylerken Na na na na everyday Na na na na hergün It's like my iPod stuck on replay, replay-ay-ay-ay (2x) Bu IPod'umda sıkışıp tekrar edermiş gibi,tekrar-ar-ar-ar (2x)
I can be your melody Senin melodin olabilirim A girl that could write you a symphony Sana bir semfoni yazabilen kız The one that could fill your fantasies Fantazilerini doldurabilen biriydi So come baby girl let's sing with me Böylece bebeğim hadi senle beraber şarkı söyleyelim Ay, I can be your melody Senin melodin olabilirim A girl that could write you a symphony Sana bir semfoni yazabilen kız The one that could fill your fantasies Fantazilerini doldurabilen biriydi So come baby girl let's sing with me Böylece bebeğim hadi senle beraber şarkı söyleyelim
Ay, na na na na na na na Na na na na na na Shawty got me singin Kalçan beni söyletiyor Na na na na na na na Na na na na na na na Now she got me singin Şimdi o söylüyor
En son vienetta. tarafından Ptsi Şub. 01, 2010 11:24 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : lütfen başlıklara türkçe'lerinide yazın.) | |
|
# Calypso. Hsm Bağımlısı
| Konu: Geri: Iyaz - Replay (Tekrar) Perş. Ocak 28, 2010 3:58 pm | |
| | |
|
~onLy'D.. Yeni Üye
| |