z.ßradley'J Hsm Bağımlısı
| Konu: Rihanna - Russian Roulette - (Rus Ruleti) Paz Ara. 20, 2009 1:25 pm | |
| Take a breath, take it deep Bir nefes al, derince al Calm yourself, he says to me Sakin tut kendini, der o bana If you play, you play for keeps Eğer oynarsan, saklamak için oynarsın Take a gun, and count to three Bir silah al, ve üçe kadar say I'm sweating now, moving slow Terliyorum şimdi, yavaş hareket ediyorum No time to think, my turn to go Düşünmeye zaman yok, gitme sırası bende
(Nakarat) And you can see my heart beating Ve kalp atışlarımı duyabilirsin You can see it through my chest Göğsüme bakarak görebilirsin bunu And I'm terrified but I'm not leaving Dehşete kapıldım ama bırakmıyorum Know that I must must pass this test Biliyorum geçmeliyim bu testi So just pull the trigger Oyleyse sadece tetiği çek
Say a prayer to yourself Dua et kendin için He says close your eyes O gözlerini kapa diyor Sometimes it helps Bazen işe yarar And then I get a scary thought Ve sonra korkunç bi fikir geldi aklıma That he's here means he's never lost Onun burada olma fikri asla kaybolmayacak
And you can see my heart beating Ve kalp atışlarımı duyabilirsin You can see it through my chest Göğsüme bakarak görebilirsin bunu And I'm terrified but I'm not leaving Dehşete kapıldım ama bırakmıyorum Know that I must must pass this test Biliyorum geçmeliyim bu testi So just pull the trigger Oyleyse sadece tetiği çek
As my life flashes before my eyes Hayatım gözlerimin önünden film şeridi gibi geçti I'm wondering will I ever see another sunrise? Merak ediyorum bir daha hiç güneşin doğuşunu görebilecek miyim? So many won't get the chance to say goodbye Çok fazla elveda deme şansım olmayacak But it's too late too pick up the value of my life Ama artık çok geç hayatımın değerini anlamak için
And you can see my heart beating Ve kalp atışlarımı duyabilirsin You can see it through my chest Göğsüme bakarak görebilirsin bunu And I'm terrified but I'm not leaving Dehşete kapıldım ama bırakmıyorum Know that I must must pass this test Biliyorum geçmeliyim bu testi So just pull the trigger Oyleyse sadece tetiği çek | |
|
BasakGul HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Rihanna - Russian Roulette - (Rus Ruleti) Perş. Ocak 21, 2010 11:13 am | |
| Bayılıyorum bu şarkıya çok sağol. | |
|
Julie. Hsm Tutkunu
| Konu: Geri: Rihanna - Russian Roulette - (Rus Ruleti) Perş. Ocak 21, 2010 1:52 pm | |
| | |
|
Bonnie. Hsm Tutkunu
| Konu: Geri: Rihanna - Russian Roulette - (Rus Ruleti) Perş. Ocak 21, 2010 1:55 pm | |
| güzel şarkı sağol canım (: | |
|
# Calypso. Hsm Bağımlısı
| |
'iRem~* HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Rihanna - Russian Roulette - (Rus Ruleti) Cuma Ocak 22, 2010 7:26 am | |
| tüRkçesi müthiş, payLaşım için teşekküRleR. | |
|
Damla Tosya (IH) HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Rihanna - Russian Roulette - (Rus Ruleti) Salı Şub. 02, 2010 5:54 pm | |
| Çok harika bir şarkı..!! Çok teşekkürler canım=) | |
|