BusemBerk9 HsmFan Üyesi
| Konu: Adabı Muaşeret Paz Ara. 13, 2009 10:56 am | |
| Adab-ı Muaşeret Yapım:2009 ~ Türkiye Tür:Dram, Gençlik, Komedi Yönetmen:Emre Akay Senaryo:Eser Yazıcı Yapımcı:Can Anamur, Zafer Çelik, Marsel Kalvo Görüntü Yönetmeni:Feza Çaldıran Dağıtım:Medyavizyon Süre:1 saat 35 dk
Aykut, müdür olan babasıyla yıl ortasında yeni bir özel okula geçiş yapar. Aykut'un babası Nurettin'in hizaya sokmak için çaba gösterdiği okulda kızlar ve erkekler arasında iki ayrı grup vardır. Kızların grubu 'Adabımuaşeret', erkeklerin grubu ise 'Mokokolar'dır.
Herkesin kabul edilmediği gruplar birbiri arasında hınzırca çekişmektedir. İki tarafa da üye olamayan Aykut ile Zeynep arasında bir aşk başlar ama bu aşkın gizli kalması için ikisinin de sebepleri vardır. Benim Düşüncemm fiLmin bi amacı yok doğru genel bi olay filmi bağlayacak bi olay yok o da doğru ancak berbat bi filmde deil açıkçası eğlenmek için tercih edilebilecekler listesinde bnm için.. hele de hocanın ders notlarnı okuduğu bölüm de gülmekten kırıldım filmi film yapan sahnesi de o olmuş zaten... | |
|
BasakGul HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Adabı Muaşeret C.tesi Ara. 19, 2009 5:49 pm | |
| Süperdi bu ya. | |
|
Deniz Karaduman Hsm Bağımlısı
| Konu: Geri: Adabı Muaşeret Paz Ara. 20, 2009 6:08 pm | |
| Bu türde filmler "hep" yapılıyor zaten artık özel bir yanı kalmadı benim için bu tür filmlerin doğrusu (: Hayatımıın aşkı Bora için gittim. Ama beğendim, fena değildi. | |
|
#Arsyy. HsmFan Üyesi
| |