e.elif(NJ)onas. Hsm Tutkunu
| Konu: Nefes:Vatan Sağolsun Perş. Ekim 22, 2009 12:35 pm | |
| Reklam yönetmeni Levent Semerci, sinemada şansını denediği bu ilk filminde bir askerlik hikayesi anlatıyor.Nefes: Vatan SağolsunYönetmen :Levent SemerciOyuncular : Akan Atakan, Barış Bağcı, Barış Aydın, Cüneyt DenizTür : AksiyonYapım : Türkiye, 2009“Nefes” Güneydoğu’da Irak sınırına yakın bir ilçedeki komando tugayında bulunan ve Karabal Tepesi’ndeki röle istasyonunu korumakla görevlendirilen bir yüzbaşı komutasındaki 40 askerin hikâyesini anlatıyor. Buz gibi sulardan geçtiler, tepelere tırmanıp, yamaçlardan indiler… Güneşte kavruldular, iki gün iki gece… Ellerinde tüfekleri… Sırtlarında evleri… yüreklerinde sevdikleriyle. Sınır nedir, neresidir bilmezdi çoğu… Emir almadıkları, emir de vermedikleri bir hayattan, her şeyi emirle yaptıkları bir hayata geçtiklerinde sınırları da gördüler… Mevzilerde beklediler… Korudukları telsizden analarıyla, babalarıyla, sevgilileriyle görüşebilmek için telefon sırası beklediler… Kendilerini neyin beklediğini bilmeden günlerce, aylarca beklediler Karabal Tepe’de… | |
|
angelastew. Hsm Tutkunu
| Konu: Geri: Nefes:Vatan Sağolsun Cuma Ekim 30, 2009 10:23 am | |
| Bugün buna gidicez,13+ diye almadılar ama bi sinema aldı | |
|
MissYenenLeR. Üye
| |
ogzhn_qoliq Yeni Üye
| Konu: Geri: Nefes:Vatan Sağolsun C.tesi Ekim 31, 2009 3:11 pm | |
| Arkadaşlar ben bu filme 29 Ekimde gittim.Gerçekten harika bir film.Saldırı sahnesinde arkadaşımla çok duygulandık.Hatta gözlerimizden yaş geldi.Herkese öneririm. | |
|
angelastew. Hsm Tutkunu
| Konu: Geri: Nefes:Vatan Sağolsun C.tesi Ekim 31, 2009 4:10 pm | |
| - ogzhn_qoliq demiş ki:
- Arkadaşlar ben bu filme 29 Ekimde gittim.Gerçekten harika bir film.Saldırı sahnesinde arkadaşımla çok duygulandık.Hatta gözlerimizden yaş geldi.Herkese öneririm.
Çok haklısın | |
|
BusemBerk9 HsmFan Üyesi
| Konu: Geri: Nefes:Vatan Sağolsun Paz Ara. 13, 2009 10:57 am | |
| Harika bir film Gözlerimden yaşlar aktı bazı yerlerinde güldüm Mukkemmell bir filmdii | |
|