Bir zamanların en güzel yeri, şimdinin en güzel hatırası. HSMFAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hsmfan.forume.biz

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Nefes:Vatan Sağolsun

5 posters
YazarMesaj
e.elif(NJ)onas.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
e.elif(NJ)onas.

Nefes:Vatan Sağolsun Empty
MesajKonu: Nefes:Vatan Sağolsun   Nefes:Vatan Sağolsun Icon_minitimePerş. Ekim 22, 2009 12:35 pm

Reklam yönetmeni Levent Semerci, sinemada şansını denediği bu ilk filminde bir askerlik hikayesi anlatıyor.

Nefes:Vatan Sağolsun 23267942D9A1D7EA54C1ACF895EC

Nefes: Vatan Sağolsun

Yönetmen :Levent Semerci
Oyuncular : Akan Atakan, Barış Bağcı, Barış Aydın, Cüneyt Deniz
Tür : Aksiyon
Yapım : Türkiye, 2009
“Nefes” Güneydoğu’da Irak sınırına yakın bir ilçedeki komando tugayında bulunan ve Karabal Tepesi’ndeki röle istasyonunu korumakla görevlendirilen bir yüzbaşı komutasındaki 40 askerin hikâyesini anlatıyor. Buz gibi sulardan geçtiler, tepelere tırmanıp, yamaçlardan indiler… Güneşte kavruldular, iki gün iki gece… Ellerinde tüfekleri… Sırtlarında evleri… yüreklerinde sevdikleriyle. Sınır nedir, neresidir bilmezdi çoğu… Emir almadıkları, emir de vermedikleri bir hayattan, her şeyi emirle yaptıkları bir hayata geçtiklerinde sınırları da gördüler… Mevzilerde beklediler… Korudukları telsizden analarıyla, babalarıyla, sevgilileriyle görüşebilmek için telefon sırası beklediler… Kendilerini neyin beklediğini bilmeden günlerce, aylarca beklediler Karabal Tepe’de…
https://www.facebook.com/www.muslumanbirnesilicin.tr.gg
angelastew.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
angelastew.

MesajKonu: Geri: Nefes:Vatan Sağolsun   Nefes:Vatan Sağolsun Icon_minitimeCuma Ekim 30, 2009 10:23 am

Bugün buna gidicez,13+ diye almadılar ama bi sinema aldıÇok Mutlu
MissYenenLeR.
Üye
Üye

MesajKonu: Geri: Nefes:Vatan Sağolsun   Nefes:Vatan Sağolsun Icon_minitimeCuma Ekim 30, 2009 10:28 am

Çok güzel bir filme benziyor.Bende gidicem sinemasına Nefes:Vatan Sağolsun 413768
ogzhn_qoliq
Yeni Üye
Yeni Üye
ogzhn_qoliq

MesajKonu: Geri: Nefes:Vatan Sağolsun   Nefes:Vatan Sağolsun Icon_minitimeC.tesi Ekim 31, 2009 3:11 pm

Arkadaşlar ben bu filme 29 Ekimde gittim.Gerçekten harika bir film.Saldırı sahnesinde arkadaşımla çok duygulandık.Hatta gözlerimizden yaş geldi.Herkese öneririm.
angelastew.
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
angelastew.

MesajKonu: Geri: Nefes:Vatan Sağolsun   Nefes:Vatan Sağolsun Icon_minitimeC.tesi Ekim 31, 2009 4:10 pm

ogzhn_qoliq demiş ki:
Arkadaşlar ben bu filme 29 Ekimde gittim.Gerçekten harika bir film.Saldırı sahnesinde arkadaşımla çok duygulandık.Hatta gözlerimizden yaş geldi.Herkese öneririm.

Çok haklısın
BusemBerk9
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
BusemBerk9

MesajKonu: Geri: Nefes:Vatan Sağolsun   Nefes:Vatan Sağolsun Icon_minitimePaz Ara. 13, 2009 10:57 am

Harika bir film
Gözlerimden yaşlar aktı bazı yerlerinde güldüm
Mukkemmell bir filmdii

Nefes:Vatan Sağolsun
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Manga-Hepsi Bir Nefes
» Taylor Swift - Breathe (Nefes)