Bir zamanların en güzel yeri, şimdinin en güzel hatırası. HSMFAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hsmfan.forume.biz

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Jay-Z de onu istiyor

3 posters
YazarMesaj
*~Brendy~*
HsmFan Üyesi
HsmFan Üyesi
*~Brendy~*

Jay-Z de onu istiyor Empty
MesajKonu: Jay-Z de onu istiyor   Jay-Z de onu istiyor Icon_minitimeCuma Ekim 09, 2009 6:38 am

Oasis'in dağıldığı haberinin yayılmasının ardından ünlüler Liam ve Noel Gallagher'la çalışmak için sıraya girdi.

Snoop Dogg'un solo albüm için Liam'ı kendi plak şirketine bağlamak istediğini duyan Jay-Z, kendisinin de ünlü müzisyenle iş birliğine girmek istediğini belirtti:

"Oasis'in müziği gerçekten çok iyi. Tarzlarımızı en iyi şekilde bir araya getirebileceğimize inanıyorum. Linkin Park'la birlikte çalıştığımı duyurduğumda kimse bunun işe yarayacağına inanmamıştı; fakat sonuçta çıkan iş harikaydı. Aynı şey Liam'la da mümkün olabilir. Liam'ın şu anki planları neler bilmiyorum, ama istediği zaman beni arayabilir."

Snoop Dogg ve Jay-Z'nin Liam'a teklif *ürmelerinden önce Razorlight ve Dizzee Rascal da Noel Gallagher'la birlikte stüdyoya girmek istediğiklerini duyurmuşlardı.

Kaynak:MTV
http://brendaasnicarfan.5forum.info
.melisMJ'
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
.melisMJ'

MesajKonu: Geri: Jay-Z de onu istiyor   Jay-Z de onu istiyor Icon_minitimeCuma Ekim 09, 2009 12:53 pm

Süper...:a:
CaNsU_TiSdAlE
Üye
Üye
CaNsU_TiSdAlE

MesajKonu: Geri: Jay-Z de onu istiyor   Jay-Z de onu istiyor Icon_minitimeC.tesi Ekim 10, 2009 1:30 pm

Paylaşım için teşekkürler.. Gülümseme
http://selenafanclup.yetkinforum.com

Jay-Z de onu istiyor
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Justin Miley'i istiyor
» Katy Perry Rihanna'dan stripriz istiyor!