Bir zamanların en güzel yeri, şimdinin en güzel hatırası. HSMFAN
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hsmfan.forume.biz

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İlk Aşk

YazarMesaj
onlydakota
Hsm Tutkunu
Hsm Tutkunu
onlydakota

İlk Aşk Empty
MesajKonu: İlk Aşk   İlk Aşk Icon_minitimeÇarş. Ağus. 26, 2009 2:49 pm

İlk Aşk Ilk-Ask

Yapım:2006 ~ Türkiye
Tür:Dram, Romantik
Yönetmen:Nihat Durak
Senaryo:Volkan Sümbül, Filiz Üstün Durak, Emre Özdür
Yapımcı:Timur Savcı
Görüntü Yönetmeni:Selahattin Sancaklı
Süre:2 saat
Gösterim Tarihi:17 Kasım 2006 (Türkiye)

Oyuncular

Çetin Tekindor
Erol Günaydın
Okan Yalabık
Dolunay Soysert
Ayşen Gruda
Şenay Gürler
Halit Ergenç
Vahide Gördüm
Erdal Tosun
Tarık Pabuççuoğlu
Altan Gördüm
Rafael Cedolini

Filmin Özeti

Denize kıyısı olan bir Ege kasabasında 1990'ların başı... Kasabanın ileri gelenlerinden Arifoğulları ailesi eski ihtişamlı günlerinden çok uzaktadır. Tarlaların çoğu satılmış, çürümek üzere olan zeytinyağı fabrikasından başka bir şey kalmamıştır. Ailenin reisi Arif Arifoğlu(Erol Günaydın) 85 yaşına gelmiş, elini yıllar önce işten güçten çekmiş, aksi bir ihtiyardır. Oğlu Azmi'nin (Tarık Papuççuoğlu) tek derdi, eski karısı Nevin'in (Vahide Gördüm) gönlünü tekrar kazanmaktır. Oğulları Kemal (Halit Ergenç) ise kısa yoldan para kazanma hayalleri kurmaktadır. Kemal, karısı (Dolunay Soysert) ve metresi (Şenay Gürler) arasında gelgitler yaşamaktadır. Arifoğulları ailesinin en küçüğü Arif Ege (Raffaele Çedolini) ise çocukluktan ergenliğe geçiş sürecinde ilk aşk sancıları çekmektedir. Farklı kuşaklardan karakterlerimizin "ilk aşk"ları ve bu "ilk aşk" ların onları sürükledikleri yerler ve durumlar hikâyenin ana eksenini oluşturmaktadır.
http://dakotafanning.yetkinforum.net/forum.htm

İlk Aşk
1 sayfadaki 1 sayfası