FİLMİN ÇEKİMLERİ SIRASINDA EN HOŞUNUZA GİDEN ŞEY NEYDİ?
ZAC: Ekiple kurduğumuz iletişim harikaydı bence.Yeni arkadaşlar edinmek ve bol bol dans edip şarkı söylemek de çok zevkliydi
ASHLEY: Filmin içinde müzik videolarından oluşan ayrı bir film olması gerçekten süperdi. Sanırım yarattığımız patlamayı ekrana da yansıttık.
DEVAM FİLMLERİ İÇİN SABIRSIZLANIYOR MUSUNUZ?
ZAC: Arkadaşlarımızla bir araya gelip aynı ortamı bir kez daha solumayı iple çekiyorum.
MONİQUE : Sadece kendimiz hakkında değil, canlandırdığımız karakterler hakkında da bir şeyler öğrendik..
HSM 2 DE BİZİ NELER BEKLİYOR? BİRKAÇ İPUCU VEREBİLİR MİSİNİZ?
VANESSA:Kesin bir şey söyleyemem ama Gabriella'nın kabuğunu kırmasını çok istiyorum. Umarım artık daha doğal davranır ve daha çok eğlenir.
ZAC: Bence Troy öyle havalı ki, biraz daha abartırsa patlayacak! Ona daha çok benzemek isterdim!
FİLMİN BU KADAR TUTULACAĞINI DÜŞÜNMÜŞ MÜYDÜNÜZ?
ASHLEY: HSM bugünün Grease'i diyebilirim. Müzik, eğlence her şey iç içe. Filmdeki karakterlerle birlikte okula gidiyorsunuz ve neyle karşı karşıya olduğunuzu biliyororsunuz
CORBİN: 50'lerinde ya da 60'larında insanlar yanımıza gelip ''Filminize bayıldık'' diyorlar. Herkesin kendinden bir şeyler bulabildiğini görmek gerçekten harika
SİZİN İZİNİZDEN GİTMEK İSTEYEN BİZLERE NE ÖNERİRSİNİZ?
ASHLEY: İsteklerinizi gerçekleştirmeye çalışırken kötü günleriniz de, iyi günleriniz de olabilir...
Ama gerçekten sıkı çalışırsanız, başaramayacağınız hiçbir şey yoktur..
LUCAS: Hayallerinizi gerçekleştirmek için kendinize inanın