diLaraTim. HsmFan Üyesi
| Konu: TripKolic - Gözlerinin Yeşilini Özledim Paz Haz. 21, 2009 7:26 pm | |
| Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim
Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim
Gözlerimi kapadım Çizdim seni kalbime Açmam nafile İsteme son nefesimde Ellerinde ben yoksam Sende olma hiçbir yerde
Sadece benim ol Hayata döndür yine beni Aç kapılarını zorlama Dünyanda dönmez ki bensiz Bebeğim soluk almak senin için çok zor
Bu yolda söz verdik Pes etmek yakışmaz aşkımıza İsteme,hadi al beni yine kendime Gitme tut ellerimi Sayalım yine günleri
Işığındın ben senin zor dileği Tüm bu kalbe Yalnız kalman bilirim zor Sensiz elimde kalemim Her şeyimiz yazdığım yine sensiz
Olamaz olamaz sensiz yarim Kabir azabından beter halim Acılar bütün derdim Sensiz bir dünyayı neyleyim
Her yerde hayalin Yine aldı beni Rüzgar olup sana geri döndürdü Bu bedeni Gittiğimiz o yerlerde Canlanr yine düşlerim
Kurdum yine boş hayaller Bilirim dönmen çok zor Ah ölürüm Yine dayanmaz bu kalp gidişine Almaz kalbim birini İçimden seni atmak Kalpsiz yaşamak kadar zor Ben değil Heryer sen kokar sevgilim Gözlerini çok özledim
Sen ellerin oldun Heryerde doğruyu duydum Bilirim... Ben seni vurdum Çok pişmanım Nolur dön Gözlerinin yeşilini özledim
Bu şarkıyı daha önce dinledim ama pek dikkat etmedim. Facebook'ta paylaşmışlardı. Sözlerini falan iyice dinleyince çok etkilendim.. Dinlemenizi tavsiye ediyorum gerçekten.
| |
|
Esra Kara Gold Üye
| |
Seçil Akın Hsm Bağımlısı
| Konu: Geri: TripKolic - Gözlerinin Yeşilini Özledim Paz Haz. 28, 2009 3:59 pm | |
| | |
|
~Windy x] HsmFan Üyesi
| |
veness[a]rzu HsmFan Üyesi
| |